Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 140

Θέμα: Θελω να γινω σαν Αμερικανος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κοίτα, καλλιτεχνικά το «βιντεάκι» τα σπάει.
    Έχει εξαιρετικές φωτογραφίες τραβηγμένες με πανάκριβη φωτογραφική, έχει τεχνικές δύσκολες που χρειάζονται ακριβά προγράμματα (τάιμ λάπς) και όλα δείχνουν ότι έχει γίνει από επαγγελματίες και για επαγγελματίες.
    Το ίδιο ισχύει και για το Dice.
    Το πρόβλημα όμως είναι ότι αλλά αυτά περιγράφουν τις ζωές άλλων.
    Ελάτε μια φορά στο Δρέπανο (ή όπου γίνει του χρόνου)
    Έχει θάλασσα, ροκ γκρουπ, μπύρες, ατελείωτη πλάκα και πολλά υπέροχα μηχανάκια.
    Μπορεί η Μπάχα Καλιφόρνια το Μαϊάμι να είναι πιο ουάου, μπορεί η φωτογραφίες μας να είναι χάλια αλλά διάολε είναι η δική μας ζωή και για αυτό μας αρέσει περισσότερο.
    Στο κάτω κάτω εκεί πέρα είναι πιο μάγκες σε επίπεδο μοτοσικλέτας και το ξέρουμε !
    Αυτά !
    Φιλος σορρυ κιολας που το συνεχιζω αλλα μου κανει εντυπωση πως μπορουμε να σκεφτομαστε ετσι μιζερα και ζηλοφθονα,οτι εκεινοι ειναι ετσι και εμεις κοκορετσι κτλ κτλ
    Εδω σε αυτο το ρημαδι το θεμα επειδη μας καπνισε βαζουμε οτι βιντεακι εχει να κανει με αυτο το στυλακι και βιντεο που ειναι λιγο πιο καλλιτεχνικα,τωρα τα υπολοιπα δεν μου λενε προσωπικα και πολλα πραγματα
    Δυστυχως για μας κουλτουρα παρεας δεν προκειται να αποκτησουμε ειναι το μονο σιγουρα,εδω ο στοχος ειναι να κερδισουμε λεφτα,
    'Καλως ηρθατε 20€ περαστε μπλουζακι 25€ ευχαριστουμε 30€ και του χρονου παλι €υρω"
    Μπορει εκει να τις εχουν ξεπερασει αυτες τις ασθενειες μπορει και οχι και να βλεπουμε μονο υπεροχα βιντεο,αλλα ασε να τα βλεπουμε γιατι ειναι υπεροχα και ειναι υπεροχο να θαυμαζεις κατι καλο απο το να το υποβιβαζεις γιατι εγω -εμεις δεν μπορω να φθασω σε εκεινο το επιπεδο..(Δεν το πιστευω αυτο οτι δεν μπορουμε ..μην φωναξω την Ειρηνη ή αλλους καλλιτεχνες εδω ..)
    Στην υγεια μας
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmis5 Προβολή μηνύματος
    Μπορει εκει να τις εχουν ξεπερασει αυτες τις ασθενειες μπορει και οχι και να βλεπουμε μονο υπεροχα βιντεο,αλλα ασε να τα βλεπουμε γιατι ειναι υπεροχα και ειναι υπεροχο να θαυμαζεις κατι καλο απο το να το υποβιβαζεις γιατι εγω -εμεις δεν μπορω να φθασω σε εκεινο το επιπεδο..
    +1000.Τζίμη!

PS:Το έχω δει από την αρχή το σχολιό σου MG-ktinos και όσο και αν με χάλασε δν ήθελα να απαντήσω γιατί αφορούσε κυρίως τον Τζίμη.
    Είσαι πολύ λάθος.Όχι μόνο κάνεις κρεμαστάρια όσα δν φθάνεις,αλλά επειδή πρέπει να έχουμε και λίγο αυτογνωσία μερικές φορές.
    Το βιντεό σου φαίνεται τρομερό μόνο σε σένα που έχεις ζήσει εκείνες τις στιγμές και έχεις να τις αναπολήσεις.Εμένα και όποιου άλλου δν ήρθε μας φαίνεται slide αδιάφορων φωτογραφιών.
    Βίντεο ποιοτικά μοτοσυκλετιστικά υπάρχουν σε αυτό το thread άπειρα και είναι τόσο πετυχημένα γιατί χρειάστηκαν ταλέντο,κόπο και σοβαρό εξοπλισμό για να γίνουν.
    Φιλικά,
    Άγγελος

και οι Αγγλοι σαν Αμερικανοι, ποσο τα γουσταρω αυτα!!!! Καποτε θα βρω και εγω ομοιους να κανουμε τα ιδια εδω!

http://vimeo.com/44582812
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mead5600 Προβολή μηνύματος
    +1000.Τζίμη!

PS:Το έχω δει από την αρχή το σχολιό σου MG-ktinos και όσο και αν με χάλασε δν ήθελα να απαντήσω γιατί αφορούσε κυρίως τον Τζίμη.
    Είσαι πολύ λάθος.Όχι μόνο κάνεις κρεμαστάρια όσα δν φθάνεις,αλλά επειδή πρέπει να έχουμε και λίγο αυτογνωσία μερικές φορές.
    Το βιντεό σου φαίνεται τρομερό μόνο σε σένα που έχεις ζήσει εκείνες τις στιγμές και έχεις να τις αναπολήσεις.Εμένα και όποιου άλλου δν ήρθε μας φαίνεται slide αδιάφορων φωτογραφιών.
    Βίντεο ποιοτικά μοτοσυκλετιστικά υπάρχουν σε αυτό το thread άπειρα και είναι τόσο πετυχημένα γιατί χρειάστηκαν ταλέντο,κόπο και σοβαρό εξοπλισμό για να γίνουν.
    Φιλικά,
    Άγγελος

Κοίτα, καλλιτεχνικά το «βιντεάκι» τα σπάει.
    Έχει εξαιρετικές φωτογραφίες τραβηγμένες με πανάκριβη φωτογραφική, έχει τεχνικές δύσκολες που χρειάζονται ακριβά προγράμματα (τάιμ λάπς) και όλα δείχνουν ότι έχει γίνει από επαγγελματίες και για επαγγελματίες.
    Το ίδιο ισχύει και για το Dice.
    Το πρόβλημα όμως είναι ότι αλλά αυτά περιγράφουν τις ζωές άλλων.
    Ελάτε μια φορά στο Δρέπανο (ή όπου γίνει του χρόνου)
    Έχει θάλασσα, ροκ γκρουπ, μπύρες, ατελείωτη πλάκα και πολλά υπέροχα μηχανάκια.
    Μπορεί η Μπάχα Καλιφόρνια το Μαϊάμι να είναι πιο ουάου, μπορεί η φωτογραφίες μας να είναι χάλια αλλά διάολε είναι η δική μας ζωή και για αυτό μας αρέσει περισσότερο.
    Στο κάτω κάτω εκεί πέρα είναι πιο μάγκες σε επίπεδο μοτοσικλέτας και το ξέρουμε !
    Αυτά !
    mead5600

Θετικό θα ήταν πριν αρχίσεις να γράφεις περί αυτογνωσίας, κρεμασταρίων κλπ να διάβαζες και τι σε τι ακριβώς απαντάς.

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    Καποτε θα βρω και εγω ομοιους να κανουμε τα ιδια εδωhttp://vimeo.com/44582812
    Όταν με το καλό επιστρέψω μόνιμα στα Γιάννενα είμαι μαζί σου 100%
    WHO RUNS THE SHOW

Φιλος σορρυ κιολας που το συνεχιζω αλλα μου κανει εντυπωση πως μπορουμε να σκεφτομαστε ετσι μιζερα και ζηλοφθονα,οτι εκεινοι ειναι ετσι και εμεις κοκορετσι κτλ κτλ
    Εδω σε αυτο το ρημαδι το θεμα επειδη μας καπνισε βαζουμε οτι βιντεακι εχει να κανει με αυτο το στυλακι και βιντεο που ειναι λιγο πιο καλλιτεχνικα,τωρα τα υπολοιπα δεν μου λενε προσωπικα και πολλα πραγματα
    Δυστυχως για μας κουλτουρα παρεας δεν προκειται να αποκτησουμε ειναι το μονο σιγουρα,εδω ο στοχος ειναι να κερδισουμε λεφτα,
    'Καλως ηρθατε 20€ περαστε μπλουζακι 25€ ευχαριστουμε 30€ και του χρονου παλι €υρω"
    Μπορει εκει να τις εχουν ξεπερασει αυτες τις ασθενειες μπορει και οχι και να βλεπουμε μονο υπεροχα βιντεο,αλλα ασε να τα βλεπουμε γιατι ειναι υπεροχα και ειναι υπεροχο να θαυμαζεις κατι καλο απο το να το υποβιβαζεις γιατι εγω -εμεις δεν μπορω να φθασω σε εκεινο το επιπεδο..(Δεν το πιστευω αυτο οτι δεν μπορουμε ..μην φωναξω την Ειρηνη ή αλλους καλλιτεχνες εδω ..)
    Στην υγεια μας
    Τώρα σόρι αλλά θα πω ότι και στον από πάνω, κάνε το κόπο και διάβασε τι γράφω πριν γράψεις πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα.

ΑΝ η αγορά εδώ είχε το μέγεθος της Αμερικής σίγουρα ο κάθε ι-γιώργος, Γιάννος κλπ που κάνει –καλές- ανακατασκευές θα μπορούσε να προλάβει ένα επαγγελματία να του φτιάξει ένα ιν-βιντεάκι στιλάτο για τσάμπα διαφημισούλα στο σωλήνα.
    Τώρα ο Κτίνος και ο κάθε Κτίνος που κάνει βίντεο -σλάιντ σόου- για την πλάκα του, χωρίς να διαθέτει ακριβό εξοπλισμό, ή ειδικές γνώσεις από σχολές κλπ
    αφού έχει ζήσει μια κατάσταση είναι λίγο διαφορετικό.
    Σίγουρα η γκόμενα στη τσόντα έχει άλλη χάρη αλλά τη Μαριγούλα από τα κάτω Πετράλονα τη ...ζείς

Αυτά και τέλος
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 12/01/2013 στις 10:16.

και οι Αγγλοι σαν Αμερικανοι, ποσο τα γουσταρω αυτα!!!! Καποτε θα βρω και εγω ομοιους να κανουμε τα ιδια εδω!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shiatman Προβολή μηνύματος
    Α γειά σου !
    Αυτό ήθελα να πω.
    Δεν έχει νόημα να κοιτάμε μόνο.
    Ας κάνουμε κάτι κι εμείς ρε παιδιά...

mead5600

Θετικό θα ήταν πριν αρχίσεις να γράφεις περί αυτογνωσίας, κρεμασταρίων κλπ να διάβαζες και τι σε τι ακριβώς απαντάς.
    Στο πρώτο σχολιό σου απάντησα.Σου είπα και πρίν,δν τα γράφω για να στην πω.
    Δν μπορείς,όμως,να συγκρίνεις το ένα βίντεο με το άλλο.
    Το δικό σου είναι για να βλέπουμε και να θυμόμαστε,το άλλο μπορείς να το εκτιμήσεις και μόνο για την ποιότητα της δουλειάς που χρειάστηκε.
    Στο Δρέπανο περνάμε σίγουρα καλύτερα και υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουμε σαν Έλληνες καλά,αλλά στην τεχνολογία υπάρχουν και μερικοί που τα πάνε καλύτερα...

Δν μου άρεσε η λογική:"Ας είχα και εγώ τα λεφτά ή τον εξοπλισμό"
    Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα χωρίς πολλά χρήματα.Υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο δν ζηλεύω τους Αμερικάνους καθόλου και αυτό είναι ο υπερ-καταναλωτισμός τους.
    Καλημέρα και μν παρεξηγιέσαι...

PS.και αν θες βοήθεια την επόμενη φορά να φτιάξεις κάτι σε φωτογραφία/βίντεο σφύρα και όλο και κάπου θα βοηθήσω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shiatman Προβολή μηνύματος

η πιστα short track ειπαρχει ηδη πανω στο βουνο....
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mead5600 Προβολή μηνύματος
    .

PS.και αν θες βοήθεια την επόμενη φορά να φτιάξεις κάτι σε φωτογραφία/βίντεο σφύρα και όλο και κάπου θα βοηθήσω...

θενξ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ποτε δεν καταλαβα οσους δεν καταλαβαινουν αυτους που εχουν διαφορετικη αποψη ,αφου δεν υπαρχει περιπτωση να συμφωνησουμε
    Καταφεραμε να κανουμε ενα θεματακι αλλη μια φορα κωλος,παρακαλω αν ειναι κανας mode διαθεσιμος να καθαρισει τα περιτα του θεματος εαν ειναι ευκολο
    Ευχαριστω.
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Ποτε δεν καταλαβα οσους δεν καταλαβαινουν αυτους που εχουν διαφορετικη αποψη ,αφου δεν υπαρχει περιπτωση να συμφωνησουμε
    Καταφεραμε να κανουμε ενα θεματακι αλλη μια φορα κωλος,παρακαλω αν ειναι κανας mode διαθεσιμος να καθαρισει τα περιτα του θεματος εαν ειναι ευκολο
    Ευχαριστω.
    Σιγά ρε Τζιμάκο...Αυτά είναι το αλατοπίπερο του forum.:rotflmao:
    Κατευθείαν σκούπα...:rotflmao:

PS.Το νου σου,φίλε.Κατεβαίνω Πάτρα!

Μέλος Το avatar του/της elvis76

Εχουν πιασει το νοημα της '' μοτοσυκλετας''...παρεα-χαβαλες ,ανεξαρτητα απο το τι καβαλαει ο καθενας...

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θέλω να γίνω χωματερός
    από m1ke στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2005, 12:32
  2. θελω να πατησω χωμα
    από GTZ750 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 06:33
  3. Θελω Να Πω..
    από Μικρή Λουλού στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2005, 17:34
  4. Stacy Sanches... Αυτό θέλω να βλέπω...
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 08:30
  5. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 21:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ