Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 149

Θέμα: Επιμονή για προσαγωγή από "αστυνομικούς" ομάδας Ζ σε τυπικό έλεγχο. Έχουν δικαίωμα;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ειναι κανενας σας αστυνομικός, δικηγόρος ή κατι σχετικο?

Αυτα που γραφετε αμφότεροι με σιγουρια τα βασιζετε σε καποιες διαταξεις/διαδικασίες/νομους? Εαν ναι, καντε μια παραπομπη ωστε να ξερει και το παλληκαρι που ρωτησε. Αλλιως δεν εχει νοημα η ανταλλαγη αποψεων.
    Η γυναίκα μου είναι δικηγόρος και σε αντίστοιχο περιστατικό που έτυχε σε φίλο στο ΑΤ Καλλιθέας, μαζί πήγαμε και τον πήραμε. Όταν τους μίλησε η γυναίκα μου και τους απείλησε για μηνύσεις, πιάσαν από ένα Magnum και άρχισαν το γλείψιμο., ενώ πριν ήταν μες στον τσαμπουκά και στην ειρωνεία σαν άλλοι Dirty Harry.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ..........ΕΔΩ ΓΥΡΩ

Δικηγόρους λέμε.......άδέρφια,συζύγους
    ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ........
    έκτός άπό αύτόφωρο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    πιάσαν από ένα Magnum και άρχισαν το γλείψιμο

Παγωτό εννοείς ε;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antwnis Προβολή μηνύματος
    Σήμερα....
    Κατ' αρχάς, εδώ είναι Ελλάδα.
    Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ο νόμος και υπάρχει και ο νόμος του εφικτού, που κάνει λάστιχο τον πρώτο νόμο, τον κανονικό.

Το όργανο μπορεί να σου ζητήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή στοιχεία ταυτότητας (στοιχεία μπορούν να προκύπτουν από διάφορα έγγραφα, κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά από ταυτότητα).
    Με την επίδειξη των στοιχείων λήγει το ζήτημα αυτό, κατά το νόμο. Ερωτήσεις που πας, τι κάνεις, γιατί είναι το μαλλί σου μωβ και η πεθερά χοντρή, δεν επιτρέπονται, δεν έχουμε διαδικασία κατάθεσης, ανάκρισης, γιατί τότε έχεις τα αντίστοιχα δικαιώματα.

Το όργανο μπορεί να ελέγξει την ύπαρξη τυχόν ποινικών εκκρεμοτήτων. Αυτό μπορεί και πρέπει να το κάνει με τον λιγότερο επαχθή τρόπο για σένα, κοινώς μιλάει με το κέντρο δίνει στοιχεία ταυτότητας και τελειώνει η ιστορία εκεί. Αν μπορεί να το κάνει με τον ασύρματο, δεν επιτρέπεται να το κάνει με βόλτα ως το τμήμα.

Δικαιούται να σε σύρει ως το τμήμα μόνο αν έχει αμφιβολία για τα στοιχεία ταυτότητάς σου. Αυτή η δικαιολογία, ενώ του δείχνεις την ταυτοτητούλα σου, δεν υπάρχει. Θα πρέπει πχ να σου πει ότι του φαίνεται πλαστή (και γιατί βεβαίως..) . Από το σημείο εκείνο που εσύ δείχνεις στοιχεία ταυτότητας και αυτός σου λέει "καλά έλα να τα πούμε στο τμήμα" ξεκινά παράνομη κατακράτηση, διότι δεν υπάρχει νομιμοποιητικός λόγος της όλης διαδικασίας. Εκεί είναι ο νόμος του εφικτού.

Βέβαια, στην πορεία αν εσύ του πεις ότι δεν έχεις δικαίωμα αφού σου έδειξα ταυτότητα, θα προκύψουν λόγοι, γιατί θα σου πετάξει στα καλά καθούμενα "εμένα είπες ^$#%$ και γιατί αντιστέκεσαι;; " Εσύ θα του λες "καλά τρελάθηκες ποιος σε είπε &%$&%$# και ποιος σου αντιστέκεται" ;;; Μόνο που εσύ εκεί συνήθως δεν έχεις μάρτυρες και ο λόγος του οργάνου ενώπιον των αρχών βαρύνει περισσότερο από τον δικό σου.

Τώρα αν του πεις ότι είσαι ο παραξάδερφος του γραμματέα, του τμήματος, του διευθυντή, του υπουργείου εσωτερικών, αλλάζει.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ο νόμος και υπάρχει και ο νόμος του εφικτού, που κάνει λάστιχο τον πρώτο νόμο, τον κανονικό.

Το όργανο μπορεί να σου ζητήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή στοιχεία ταυτότητας (στοιχεία μπορούν να προκύπτουν από διάφορα έγγραφα, κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά από ταυτότητα).
    Με την επίδειξη των στοιχείων λήγει το ζήτημα αυτό, κατά το νόμο. Ερωτήσεις που πας, τι κάνεις, γιατί είναι το μαλλί σου μωβ και η πεθερά χοντρή, δεν επιτρέπονται, δεν έχουμε διαδικασία κατάθεσης, ανάκρισης, γιατί τότε έχεις τα αντίστοιχα δικαιώματα.

Το όργανο μπορεί να ελέγξει την ύπαρξη τυχόν ποινικών εκκρεμοτήτων. Αυτό μπορεί και πρέπει να το κάνει με τον λιγότερο επαχθή τρόπο για σένα, κοινώς μιλάει με το κέντρο δίνει στοιχεία ταυτότητας και τελειώνει η ιστορία εκεί. Αν μπορεί να το κάνει με τον ασύρματο, δεν επιτρέπεται να το κάνει με βόλτα ως το τμήμα.

Δικαιούται να σε σύρει ως το τμήμα μόνο αν έχει αμφιβολία για τα στοιχεία ταυτότητάς σου. Αυτή η δικαιολογία, ενώ του δείχνεις την ταυτοτητούλα σου, δεν υπάρχει. Θα πρέπει πχ να σου πει ότι του φαίνεται πλαστή (και γιατί βεβαίως..) . Από το σημείο εκείνο που εσύ δείχνεις στοιχεία ταυτότητας και αυτός σου λέει "καλά έλα να τα πούμε στο τμήμα" ξεκινά παράνομη κατακράτηση, διότι δεν υπάρχει νομιμοποιητικός λόγος της όλης διαδικασίας. Εκεί είναι ο νόμος του εφικτού.

Βέβαια, στην πορεία αν εσύ του πεις ότι δεν έχεις δικαίωμα αφού σου έδειξα ταυτότητα, θα προκύψουν λόγοι, γιατί θα σου πετάξει στα καλά καθούμενα "εμένα είπες ^$#%$ και γιατί αντιστέκεσαι;; " Εσύ θα του λες "καλά τρελάθηκες ποιος σε είπε &%$&%$# και ποιος σου αντιστέκεται" ;;; Μόνο που εσύ εκεί συνήθως δεν έχεις μάρτυρες και ο λόγος του οργάνου ενώπιον των αρχών βαρύνει περισσότερο από τον δικό σου.

Τώρα αν του πεις ότι είσαι ο παραξάδερφος του γραμματέα, του τμήματος, του διευθυντή, του υπουργείου εσωτερικών, αλλάζει.
    Το αυτό!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Kpshhka6jH0
    Αν δεν κάνω λάθος μπορούν να προχωρήσουν σε προσαγωγή μόνο αν η φάτσα σου μοιάζει με κάποιου που έχουν περιγραφή οτι διέπραξε κάποιο αδίκημα!!!Καθώς επισης δεν έχουν δικαίωμα να ψάξουν προσωπικά σου αντικήμενα μες τη μέση του δρόμου αλλά απλά στο Ελλάδα κάνεις το μ@@@κα με επιτυχία για να μην έχεις μπελάδες!!!Παλιότερα με είχαν σταματήσει και προσπαθούσαν μια ομάδα Δίας να με πείσουν οτι πέρασα με κόκκινο!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asphyx Προβολή μηνύματος
    Το αυτό!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Kpshhka6jH0
    Αν δεν κάνω λάθος μπορούν να προχωρήσουν σε προσαγωγή μόνο αν η φάτσα σου μοιάζει με κάποιου που έχουν περιγραφή οτι διέπραξε κάποιο αδίκημα!!!Καθώς επισης δεν έχουν δικαίωμα να ψάξουν προσωπικά σου αντικήμενα μες τη μέση του δρόμου αλλά απλά στο Ελλάδα κάνεις το μ@@@κα με επιτυχία για να μην έχεις μπελάδες!!!Παλιότερα με είχαν σταματήσει και προσπαθούσαν μια ομάδα Δίας να με πείσουν οτι πέρασα με κόκκινο!!!
    Φίλε δεν είναι έτσι όπως τα λες, για να είμαστε ακριβείς. Το αν μας αρέσουν ή όχι είναι άλλο θέμα βέβαια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

σε ολα σωστοτατος!!

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    ""Βέβαια, στην πορεία αν εσύ του πεις ότι δεν έχεις δικαίωμα αφού σου έδειξα ταυτότητα, θα προκύψουν λόγοι, γιατί θα σου πετάξει στα καλά καθούμενα "εμένα είπες ^$#%$ και γιατί αντιστέκεσαι;; " Εσύ θα του λες "καλά τρελάθηκες ποιος σε είπε &%$&%$# και ποιος σου αντιστέκεται" ;;; Μόνο που εσύ εκεί συνήθως δεν έχεις μάρτυρες και ο λόγος του οργάνου ενώπιον των αρχών βαρύνει περισσότερο από τον δικό σου.

Τώρα αν του πεις ότι είσαι ο παραξάδερφος του γραμματέα, του τμήματος, του διευθυντή, του υπουργείου εσωτερικών, αλλάζει.""

Αυτή είναι και η ουσία του θέματος τελικα. Και η απορία μου.
    Είμαστε εκτεθειμένοι στο κάθε όργανο που έχει πάρει οδηγίες από τον διοικητή του να κάνει τουλάχιστον 5 προσαγωγές στη βάρδια του;;; Μονά ζυγά δικά τους;; Και φυσικά το όργανο επιλέγει τον πιο εύκολο και ανώδυνο τρόπο.
    Είναι πιο ασφαλές να πάρει έναν ανυποψίαστο οικογενειάρχη για προσαγωγή παρά να στήσει καρτέρι και να κυνηγαει κάγκουρες ή να πάει στην Ευρυπίδου και στην Σοφοκλέους να κυνηγάει τους μαύρους που πουλάνε πρέζα.
    Είμαστε έρμαια του συνδυασμού που σκοτώνει: Δημόσιος υπάλληλος οπλοφόρος με ανεξέλεγκτη εξουσία!
    Α, εννοείται βέβαια ότι άμα ανήκει κανείς σε κατηγορίες τύπου Στρατιωτικός, Γιατρός, Δικηγόρος, Βουλευτής, Εφοριακός, αναγνωρίσιμος παιχταράς ομάδας, δημοσιογραφάρα σε πρωιναδικο ή τραγουδιάρης είναι στο απυρόβλητο στο θέμα "προσαγωγή"
    Τελευταία τροποποίηση από Antwnis; 12/01/2013 στις 13:43.
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Παλαιό μέλος
    Φίλε δεν είναι έτσι όπως τα λες, για να είμαστε ακριβείς. Το αν μας αρέσουν ή όχι είναι άλλο θέμα βέβαια.
    Δικηγόρος μου το ειχε πει!!Τώρα αν είναι σωστά ή λάθος ή δεν το διατύπωσα σωστά δεν ξέρω!!Σίγουρα πάντως δεν το λέω με βάση το τι μου αρέσει!!

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    εχεις αλήτικους καθρέφτες......
    Ο Σπυρος ειναι μάρτυρας ότι κυκλοφορούσα και με εργοστασιακούς καθρέπτες κιόλας!
    Σκφτείτε να είχα βάλει τους νίκελ σε σχήμα γερμανικού σταυρού με ανάγλυφη την νεκροκεφαλή των Hells Angels!!
    :a015:
    Τελευταία τροποποίηση από Antwnis; 12/01/2013 στις 13:33.
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Φενετε οτι τα μπατσακια δεν εχουν παει ποτε Αμερικη γιατι εκει δεν σου κανει μαλακιες η Αστυνομια... βασικα δεν ειπαρχει η λογικη του μπλοκου εκει.. μονο αν κανεις παραβαση σε σταματανε
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Έτσι είναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Αρα αν με σταματησει μενα,ειμαι σε ολα οκ(μεχρι και προφυλακτικο φοραω) τι του λεω αν μου πει,ελα να σε κερασουμε καφε στο τμημα?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Αρα αν με σταματησει μενα,ειμαι σε ολα οκ(μεχρι και προφυλακτικο φοραω) τι του λεω αν μου πει,ελα να σε κερασουμε καφε στο τμημα?
    could i have a cup of tea???

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πάντως εμένα με έχουν πάει για εξακρίβωση στοιχείων (ότι τώρα πρόσφατα αλλά στην ταραγμένη εποχή της νιότης μου ) αν θυμάμαι καλά 5 φορές. Μόνο τη μία φορά δεν είχα ταυτότητα μαζί μου, όλες τις άλλες είχα όλα εκείνα τα έγγραφα που πιστοποιούσαν το ποιος είμαι αλλά και ότι ήμουν ο νόμιμος ιδιοκτήτης του οχήματος. Είχαν δεν είχαν δικαίωμα δεν είχα εγώ επιλογές. Την τελευταία φορά μάλιστα ήταν καλοκαιράκι, early morning που λένε και στο χωριό μου και γυρίζαμε με αιθέρια ύπαρξη ονόματι Έλλη από Αίγιο. Κράνη και οι δύο και η Έλλη η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες μεγαλοδικηγόρου της Πάτρας. Μας σταμάτησαν Παναγοπούλα (20 χιλ περίπου πριν την Πάτρα) για έλεγχο και μας πήγαν συνοδεία στην Τροχαία στην Πάτρα. Εκεί να δείτε μεγαλεία, μπροστά εγώ δικάβαλος με Honda MBX 50 (το κόκκινο παρακαλώ, υπερκυβισμένο) και πίσω το κωλάδικο. Μας κράτησαν 1 ώρα περίπου και μας αμόλησαν.

Η Έλλη το είπε στον πατέρα της αλλά τι απέγινε από κει και πέρα δεν έμαθα ποτέ μιας και το ειδύλλιο έληξε άδοξα (δεν ταίριαζα στα πρότυπα του μπαμπά, ήμουν μαλλιάς κλπ κλπ και αν συνέχιζε η φουκαριάρα να κάνει παρέα με τύπους σαν εμένα θα την έσερναν από τμήμα σε τμήμα).

Τελικά για μένα αυτοί έχουν το μαχαίρι αυτοί και το πεπόνι. Τράτζικ!!!!!
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 12/01/2013 στις 18:20.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μάσκες για προστασία από τα καυσαέρια;
    από kaps στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 13:07
  2. Ερωτησης για αγορα απο νετ
    από saki_tsan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 17:29
  3. ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket