Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 149

Θέμα: Επιμονή για προσαγωγή από "αστυνομικούς" ομάδας Ζ σε τυπικό έλεγχο. Έχουν δικαίωμα;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antwnis Προβολή μηνύματος
    Η "παλιοσειρά" αφηνίασε! "Δεν θα μας υποδείξεις πως θα κάνουμε τη δουλειά μας", φώναζε, αρχισε να λεει ότι γιαυτό είμαστε πίσω σα χώρα, οτι άμα ήμασταν στην Αμερική θάταν αλλιώς (!?!?!) τα πράγματα, μέχρι που θεώρησε ότι δεν θα είμαι καλός επαγγελματίας στη δουλειά μου αν "κρίνω" έτσι τα πράγματα. (!!!!)
    Έχω καταλάβει που έμπλεξα και αρχίζω να κάνω τον μαλάκα πλέον. Αυτός εκεί! Το συνέχιζε λέγοντας να πάμε κατευθείαν στην ΓΑΔΑ για να διαμαρτυρηθώ!
    Μα καλά μαυτό το μ@λ@κα δε θασχοληθεί κανένας; Ποιός του είπε του οργάνου ότι έχει το δικαίωμα να ανοίγει πολιτικοκοινωνικές συζητήσεις και μάλιστα με το μανδύα του ισχυρού με τον πολίτη ελεγχόμενο; Αν ήταν στην Αμερική πέστου -όχι τώρα, εδώ και 20 χρόνια- η Υπηρεσία που υπηρετεί θα του παρείχε τον εξοπλισμό να κάνει έλεγχο online μέσα από το όχημά του και να σε περάσει γενεές 14. Επιπλέον, ο Αμερικάνος άσχετα αν μπορεί και να σε σαπίσει στο ξύλο εάν ήσουν παραβατικός, στη συγκεκριμένη περίπτωση του απλού ελέγχου θα σε είχε πλησιάσει ευγενέστατα, θα σε είχε χαιρετήσει στρατιωτικά και μετά θα ζητούσε τα χαρτιά σου η όλη δε συμπεριφορά του θα ήταν σχολαστικά τυπική γιατί καταγράφεται και σε αντίθετη περίπτωση θα είχε πάρει πόδι την άλλη μέρα.....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πάντως εμένα με έχουν πάει για εξακρίβωση στοιχείων (ότι τώρα πρόσφατα αλλά στην ταραγμένη εποχή της νιότης μου ) αν θυμάμαι καλά 5 φορές. Μόνο τη μία φορά δεν είχα ταυτότητα μαζί μου, όλες τις άλλες είχα όλα εκείνα τα έγγραφα που πιστοποιούσαν το ποιος είμαι αλλά και ότι ήμουν ο νόμιμος ιδιοκτήτης του οχήματος. Είχαν δεν είχαν δικαίωμα δεν είχα εγώ επιλογές. Την τελευταία φορά μάλιστα ήταν καλοκαιράκι, early morning που λένε και στο χωριό μου και γυρίζαμε με αιθέρια ύπαρξη ονόματι Έλλη από Αίγιο. Κράνη και οι δύο και η Έλλη η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες μεγαλοδικηγόρου της Πάτρας. Μας σταμάτησαν Παναγοπούλα (20 χιλ περίπου πριν την Πάτρα) για έλεγχο και μας πήγαν συνοδεία στην Τροχαία στην Πάτρα. Εκεί να δείτε μεγαλεία, μπροστά εγώ δικάβαλος με Honda MBX 50 (το κόκκινο παρακαλώ, υπερκυβισμένο) και πίσω το κωλάδικο. Μας κράτησαν 1 ώρα περίπου και μας αμόλησαν.

Η Έλλη το είπε στον πατέρα της αλλά τι απέγινε από κει και πέρα δεν έμαθα ποτέ μιας και το ειδύλλιο έληξα άδοξα (δεν ταίριαζα στα πρότυπα του μπαμπά, ήμουν μαλλιάς κλπ κλπ και αν συνέχιζε η φουκαριάρα να κάνει παρέα με τύπους σαν εμένα θα την έσερναν από τμήμα σε τμήμα).

Τελικά για μένα αυτοί έχουν το μαχαίρι αυτοί και το πεπόνι. Τράτζικ!!!!!
    εχω διπλα μου μια δικηγορο κ μου λέει οτι αν μου πεις καμια τετοια δικαιολογια...επειδη αργησες η το που ησουν θα σε παρει κ θα σε σηκωσει...
    ΔΕΝ νπορει να σε παει πουθενα εφοσον φερεις τα απαιτουμενα εγραφα.ταυτοποιηση στοιχειων και αρχιδια...ουτε αυτο δε μπορουμε να πουμε...

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Οι ελεγχοι αυτοι θα ειναι καθημερινό φαινομαινο.Εχουν τσιμπήσει αρκετους με οφειλές και χρεη προς το δημόσιο.Απο την αλλη ομως αν ειμαι καθαρος δεν εχω χρεη και δικαστηρια να εκκρεμούν δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην παω για εξακρίβωση;

Πάντως εμένα με έχουν πάει για εξακρίβωση στοιχείων (ότι τώρα πρόσφατα αλλά στην ταραγμένη εποχή της νιότης μου ) αν θυμάμαι καλά 5 φορές. Μόνο τη μία φορά δεν είχα ταυτότητα μαζί μου, όλες τις άλλες είχα όλα εκείνα τα έγγραφα που πιστοποιούσαν το ποιος είμαι αλλά και ότι ήμουν ο νόμιμος ιδιοκτήτης του οχήματος. Είχαν δεν είχαν δικαίωμα δεν είχα εγώ επιλογές. Την τελευταία φορά μάλιστα ήταν καλοκαιράκι, early morning που λένε και στο χωριό μου και γυρίζαμε με αιθέρια ύπαρξη ονόματι Έλλη από Αίγιο. Κράνη και οι δύο και η Έλλη η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες μεγαλοδικηγόρου της Πάτρας. Μας σταμάτησαν Παναγοπούλα (20 χιλ περίπου πριν την Πάτρα) για έλεγχο και μας πήγαν συνοδεία στην Τροχαία στην Πάτρα. Εκεί να δείτε μεγαλεία, μπροστά εγώ δικάβαλος με Honda MBX 50 (το κόκκινο παρακαλώ, υπερκυβισμένο) και πίσω το κωλάδικο. Μας κράτησαν 1 ώρα περίπου και μας αμόλησαν.

Η Έλλη το είπε στον πατέρα της αλλά τι απέγινε από κει και πέρα δεν έμαθα ποτέ μιας και το ειδύλλιο έληξα άδοξα (δεν ταίριαζα στα πρότυπα του μπαμπά, ήμουν μαλλιάς κλπ κλπ και αν συνέχιζε η φουκαριάρα να κάνει παρέα με τύπους σαν εμένα θα την έσερναν από τμήμα σε τμήμα).

νοτ εκσακτλυ... TA KANOYN OΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ............

Άν έκανες μήνυση,ό μάγκας θά έφευγε γιά Έβρο..!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Μα καλά μαυτό το μ@λ@κα δε θασχοληθεί κανένας; Ποιός του είπε του οργάνου ότι έχει το δικαίωμα να ανοίγει πολιτικοκοινωνικές συζητήσεις και μάλιστα με το μανδύα του ισχυρού με τον πολίτη ελεγχόμενο; Αν ήταν στην Αμερική πέστου -όχι τώρα, εδώ και 20 χρόνια- η Υπηρεσία που υπηρετεί θα του παρείχε τον εξοπλισμό να κάνει έλεγχο online μέσα από το όχημά του και να σε περάσει γενεές 14. Επιπλέον, ο Αμερικάνος άσχετα αν μπορεί και να σε σαπίσει στο ξύλο εάν ήσουν παραβατικός, στη συγκεκριμένη περίπτωση του απλού ελέγχου θα σε είχε πλησιάσει ευγενέστατα, θα σε είχε χαιρετήσει στρατιωτικά και μετά θα ζητούσε τα χαρτιά σου η όλη δε συμπεριφορά του θα ήταν σχολαστικά τυπική γιατί καταγράφεται και σε αντίθετη περίπτωση θα είχε πάρει πόδι την άλλη μέρα.....

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ...............

Ξέρεις τί σημαίνει μπάτσος στό Άμέρικα...??
    Μή τρελλαθούμε τώρα......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    Οι ελεγχοι αυτοι θα ειναι καθημερινό φαινομαινο.Εχουν τσιμπήσει αρκετους με οφειλές και χρεη προς το δημόσιο.Απο την αλλη ομως αν ειμαι καθαρος δεν εχω χρεη και δικαστηρια να εκκρεμούν δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην παω για εξακρίβωση;

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ...............ΧΤΙΖΕΙΣ

Ένα κράτος φασισμού.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος

Ξερω εγω, αλλαα για πες μου εσυ τι ξερεις... παντος σαν την Ελλαδα εγω δεν εχω δει πουθενα!
    ORGIA!!!!!

ποιο κρατος φασισμου χτιζεις;Ας ειμαστε λιγο σοβαροι!Δεν εχω κανει κατι που να επιφέρει ποινες δεν χρωστάω δεν,δεν,δεν....τι να φοβηθώ;Αν πουλήσω τσαμπουκα θα ανεβει η λίμπιντο μου η με τον τροπο αυτο θα κανω αντισταση;

Νομιζω μονο και μονο που σου ζητουν να ακολουθησεις στο τμημα ειναι ενα Φασιστικο κρατος οταν ξερει ποιος εισαι και μπορει να κανει ελενχο μεσο ασηρματου....

Τοσο διευθαρμενη/τσαμπουκαλεμενη και Im the law αστηνομια δεν ειπαρχει στον Δυτικο κοσμο... και δεν μηλαμε για 1 στους 10 αλλα 9 στους 10....
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    ποιο κρατος φασισμου χτιζεις;Ας ειμαστε λιγο σοβαροι!Δεν εχω κανει κατι που να επιφέρει ποινες δεν χρωστάω δεν,δεν,δεν....τι να φοβηθώ;Αν πουλήσω τσαμπουκα θα ανεβει η λίμπιντο μου η με τον τροπο αυτο θα κανω αντισταση;

ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ............

Όταν ΔΕΝ διεκδικείς αύτό πού σού άνήκει ή φοβισμένος καί δουλικό είσαι
    ή δέν σού κόβει....!!!
    Καί συνήθως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ νά διεκδικείς σέ όλοκληρωτικά καθεστώτα.
    Τσαμπουκά πουλάει αύτός πού καταπατά τόν νόμο.
    Αύτός πού ζητάει τήν έφαρμογή του είναι ένας νομοταγής πολίτης
    πού γνωρίζει τά δικαιώματα του......
    Αύτός πού σκύβει τό κεφάλι λέγεται ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ...!!
    Δέν φοβάμαι δέ σημαίνει στήνομαι νά μέ πηδήξουν,άντιθέτως σέ δημοκρατικές
    κοινωνίες άνοίγω τό στόμα μου καί μιλάω καί ζητάω αύτό πού
    έφτιαξε ό νομοθέτης...!!
    Αύτός πού είναι έκεί έξω καί έκπροσωπεί τό νόμο
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ...!!!

ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ............

Όταν ΔΕΝ διεκδικείς αύτό πού σού άνήκει ή φοβισμένος καί δουλικό είσαι
    ή δέν σού κόβει....!!!
    Καί συνήθως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ νά διεκδικείς σέ όλοκληρωτικά καθεστώτα.
    Τσαμπουκά πουλάει αύτός πού καταπατά τόν νόμο.
    Αύτός πού ζητάει τήν έφαρμογή του είναι ένας νομοταγής πολίτης
    πού γνωρίζει τά δικαιώματα του......
    Αύτός πού σκύβει τό κεφάλι λέγεται ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ...!!
    Δέν φοβάμαι δέ σημαίνει στήνομαι νά μέ πηδήξουν,άντιθέτως σέ δημοκρατικές
    κοινωνίες άνοίγω τό στόμα μου καί μιλάω καί ζητάω αύτό πού
    έφτιαξε ό νομοθέτης...!!
    Αύτός πού είναι έκεί έξω καί έκπροσωπεί τό νόμο
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ...!!!
    Διαβασα τις αποψεις σου περι δουλικου,χαζου οσφιοκαμψιας κτλ αλλα δεν συμφωνώ οτι κάποιος ειναι τετοιος αν παει στο τμημα για εξακρίβωση με την θέληση του.Τωρα απο το να χασω τον χρονο μου στο να εξηγήσω στον νεαρο η στον παλιουρα αστυνομικό οτι πρεπει αυτος πρωτος να σεβεται τον νομο τους πολιτες,και να τιμαει την στολη που φοραει δεν θα το κανω γιατι αν δεν εχει καταλάβει τα παραπάνω προσωπικα για εμενα δεν ξερει την δουλειά του και ειναι ακατάλληλος για αυτη.Ενας χαρακτηρας διαμορφώνεται μεχρι την ηλικια των 6 ετων απο εκει και περα......αν ειναι ζωο,απαίδευτος,αγενης και οτι αλλο οι προσπάθειες μου θα πεσουν στο κενο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    Ξερω εγω, αλλαα για πες μου εσυ τι ξερεις... παντος σαν την Ελλαδα εγω δεν εχω δει πουθενα!

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ ΚΑΘΕ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ...........

Κάποιος σκότωσε ένα παλικαράκι καί κάθε χρόνο στή μνήμη του
    ξεσηκώνεται όλη ή Έλλάδα...........
    Πές μας τώρα έσύ πού ξέρεις καλύτερα πόσοι πυροβολούνται άπό μπάτσους
    κάθε μέρα στό Άμέρικα..??
    Πόσους ξυλοδαρμούς έχουμε στό δρόμο μέσα άπό μπάτσους πού έπιδεικνύουν
    ύπερβάλοντα ζήλο..??
    Πόσα βιντεάκια βλέπουμε..??
    Επιστημονικής φαντασίας είναι όλα..??
    Άκουσε φιλαράκο έδώ είναι Έλλάδα............
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ CNN ΓΙΑ ΕΚΕΙ...........
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ....!!!
    Έγώ έδώ μέσα έχω κατηγορήσει άπειρες φορές τούς μπάτσους,
    όπως καί έχω γράψει ότι πολλές φορές βρήκα καί ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    πού κοίταξαν τό πνεύμα τού νόμου καί όχι τό γράμμα...!!
    Έκεί πέρα μαζέψτε πρώτα τίς καραμπίνες ,σέ μιά κοινωνία
    γεμάτη βία,προσπαθείστε νά σταματήσετε νά κλαίτε γιά όμαδικές σφαγές
    σέ χώρους όπου θά έπρεπε νά μαθαίνετε ίστορία καί μαθηματικά,
    βγάλτε τά μηχανήματα πού άνιχνεύουν όπλα άπό τά σχολεία καί μετά
    έλάτε νά μιλήσουμε γιά μπάτσους καί συμπεριφορές..!!
    Σέ μιά κοινωνία μέ τόση βία δέν μπορεί ,παρά καί οί ύποστηρικτές τού νόμου νά
    συμπεριφέρονται πολύ πιό βίαια καί βάναυσα γιά νά
    κρατήσουν τίς ίσορροπίες...!!!
    ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ...............ή συμπεριφορά τών Έλλήνων άστυνομικών
    νά έχει σχέση μέ τούς σερίφηδες..

φίλε....

ξεπέρασες και αυτόν τον DimChios........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72

Σημαίνει αυτό που θα σου πω παρακάτω....

-Έχω βγάλει δίπλωμα σε 20 λεπτά εκεί γιατί ότι μ@λ@κίες περί international και παράβολου στην ΕΛΠΑ, απλώς δεν ισχύουν...
    -Ο απλός αστυνομικός δεν το γνωρίζει, οπότε πρέπει να σε πάει στο Τμήμα .......(και δως του πάλι απ την αρχή).......
    - Στις εξετάσεις το φυλλάδιο λέει ότι μπορείς ακόμα κι αν έχεις κόκκινο, να κάνεις στροφή δεξιά με έλεγχο.
    - Υπόψη οτι οι στροφάρες εκεί είναι τέτοιες που έχεις ορατότητα 150μ. εκατέρωθεν....
    - Κάνω λάθος και με Αμερικάνικο δίπλωμα με κόκκινο και την οικογένεια μέσα, στριβω με κόκκινο αριστερά (φυσικά μετά από έλεγχο), με πλησιάζει με τα πιστόλια του, το καπέλο του (που εδώ τόχουν καταργήσει) και όλα, .........του λέω τις μ@λ@κίες μου.... και μου εύχεται: ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Υ.Γ. Άντε γεια, αυτόφωρο μπορούσε να μείχε πάει

Παρακαλώ να γίνει σενιάρισμα και να μεταφερθεί εδώ

http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=6

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μάσκες για προστασία από τα καυσαέρια;
    από kaps στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 13:07
  2. Ερωτησης για αγορα απο νετ
    από saki_tsan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 17:29