Πάντως εμένα με έχουν πάει για εξακρίβωση στοιχείων (ότι τώρα πρόσφατα αλλά στην ταραγμένη εποχή της νιότης μου

) αν θυμάμαι καλά 5 φορές. Μόνο τη μία φορά δεν είχα ταυτότητα μαζί μου, όλες τις άλλες είχα όλα εκείνα τα έγγραφα που πιστοποιούσαν το ποιος είμαι αλλά και ότι ήμουν ο νόμιμος ιδιοκτήτης του οχήματος. Είχαν δεν είχαν δικαίωμα δεν είχα εγώ επιλογές. Την τελευταία φορά μάλιστα ήταν καλοκαιράκι, early morning που λένε και στο χωριό μου και γυρίζαμε με αιθέρια ύπαρξη ονόματι Έλλη από Αίγιο. Κράνη και οι δύο και η Έλλη η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες μεγαλοδικηγόρου της Πάτρας. Μας σταμάτησαν Παναγοπούλα (20 χιλ περίπου πριν την Πάτρα) για έλεγχο και μας πήγαν συνοδεία στην Τροχαία στην Πάτρα. Εκεί να δείτε μεγαλεία, μπροστά εγώ δικάβαλος με Honda MBX 50 (το κόκκινο παρακαλώ, υπερκυβισμένο) και πίσω το κωλάδικο. Μας κράτησαν 1 ώρα περίπου και μας αμόλησαν.
Η Έλλη το είπε στον πατέρα της αλλά τι απέγινε από κει και πέρα δεν έμαθα ποτέ μιας και το ειδύλλιο έληξα άδοξα (δεν ταίριαζα στα πρότυπα του μπαμπά, ήμουν μαλλιάς κλπ κλπ και αν συνέχιζε η φουκαριάρα να κάνει παρέα με τύπους σαν εμένα θα την έσερναν από τμήμα σε τμήμα).
Τελικά για μένα αυτοί έχουν το μαχαίρι αυτοί και το πεπόνι. Τράτζικ!!!!!