Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 149

Θέμα: Επιμονή για προσαγωγή από "αστυνομικούς" ομάδας Ζ σε τυπικό έλεγχο. Έχουν δικαίωμα;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Oπότε φαντάζομαι το επόμενο που θα μάθω σε λίγα χρόνια είναι πως ο αμερικανικός στρατός δεν διεξήγαγε ποτέ επιθετικό πόλεμο...
    Τα πιάνεις γρήγορα...

Ο τελευταίος πόλεμος επισήμως που συμμετείχαν οι Αμερικανοί είναι ο Β' ΠΠ.
    Όλους τους άλλους η παγκόσμια κοινότητα (και όχι μόνον η Αμερικανική), τους έχει βαφτίσει........ "επιχειρήσεις" (operations).

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Μπορει οι αμερικανικης κατασκευης μπατσοι να ειναι πιο ευγενικοι απο τους ελληνικης κατασκευης,
    ομως δεν φαινεται να ισχυει το ιδιο και για τους πολιτες τους.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ Προβολή μηνύματος
    φιλε εισαι λαθος στην παραγραφο 1 .[...]
    Το κειμενο το έχει γραψει δικηγόρος (παραθετει τα στοιχεια της απο κατω), οποτε σε αυτη πρεπει να απευθυνθεις για το λάθος.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ Προβολή μηνύματος
    συγχαρητηρια ... αυτο ακριβως ,, φανταζομαι ομως οτι δεν εννοεις τη χαιρετουρα στο εθνοσημο .....μια απλη ανθρωπινη χαιρετουρα και ενα ευχαριστω ...
    Εννοώ ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και εφόσον αυτή είναι προφορική και εφόσον υπάρχει στη ζωή ένα πράγμα που λέγεται χαιρετισμός, απεύθυνση λόγου σε πρόσωπο και στοιχειώδης ευγενική συμπεριφορά (αν δεν είμαστε σε κάποια εξαιρετική κατάσταση) και εφόσον σε ταλαιπώρησαν τελικά άδικα, είναι ορθό (αλλά όχι υποχρεωτικό) να κλείσει η διαδικασία με ένα "καλημέρα/καλησπέρα/καληνύχτα, μεσυγχωρείτεγιατηνταλαιπωρίαήταναναγκαίο" και τέλος. Ούτε μπατζανάκηδες θα γίνουμε ούτε φίλοι.

Για τα της Αμερικής καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί από τη δικιά μου μικρή γνώση προκύπτει ένας ατέλειωτος αριθμός κατά λάθος ή κακώς χιλιάδων ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ/ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ πολιτών, στην πλειοψηφία μαύρων.
    Α και οι εκπομπές the best cop/the ultimate shooting/kill them all και δεν ξέρω γω πως στο διάολο τις λένε που όλοι βλέπουμε να εκτελούνται εν ψυχρώ διάφοροι "ύποπτοι", δεν είναι καλός οδηγός ούτε για να καταλάβεις τι συμβαίνει στη χώρα ούτε για να έχεις θέση. Εκεί νομίζουν ότι έχεις στην τσέπη σου ΚΑΤΙ (οτιδήποτε) και ρίχνουν πυρά εξουδετέρωσης, δηλαδή δολοφονικά. Αν κάποιοι το θαυμάζουν αυτό, θα χαρώ πάρα πολύ να βρεθούν σε τέτοια κατάσταση. Και μετά πάνω απ τον τάφο να αφήνει το κράτος λουλούδια που να λένε "σορυ μαν, λάθος". Εδώ στην Ελλάδα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό, ευτυχώς και καλώς, γιατί με βάση την έρευνα που προανέφερα για την καταλληλότητα των οργάνων, δε θα χωράγαν τα νεκροταφεία. Όσο τα όπλα μένουν στις θήκες, μένουν και τα μυαλά στα κεφάλια, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ..........ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

Φίλε μου πού έζησες 10 χρόνια έκεί,σέ συμβουλεύω ξαναπήγαινε νά γλυτώσεις τό κράτος τής βίας πού έχουμε έδώ στήν Έλλάδα.
    ΕΛΕΟΣ.........ΕΛΕΟΣ
    ΕΛΕΟΣ

Ή γή είναι στρογγυλή,όταν έπιτρέψετε έκεί πάνω τόν κοινοβουλευτισμό,όταν τά κόμματα σας γίνουν άπό 2,τρία
    όταν έπιτρέψετε στούς δημόσιους ύπαλλήλους νά άπεργούν κ.λ.π....κ.λ.π......κ.λ.π.....
    δέν μπορώ νά γράφω τά αύτονόητα,
    ΤΟΤΕ ...............ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.......ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ....ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ κ.λ.π....
    Άντε θά μάς πέσουν τά μαλλιά μας......αύτά τά λιγοστά πού έμειναν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος

Εκεί νομίζουν ότι έχεις στην τσέπη σου ΚΑΤΙ (οτιδήποτε) και ρίχνουν πυρά εξουδετέρωσης, δηλαδή δολοφονικά. Αν κάποιοι το θαυμάζουν αυτό, θα χαρώ πάρα πολύ να βρεθούν σε τέτοια κατάσταση. Και μετά πάνω απ τον τάφο να αφήνει το κράτος λουλούδια που να λένε "σορυ μαν, λάθος". Εδώ στην Ελλάδα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό, ευτυχώς και καλώς, γιατί με βάση την έρευνα που προανέφερα για την καταλληλότητα των οργάνων, δε θα χωράγαν τα νεκροταφεία. Όσο τα όπλα μένουν στις θήκες, μένουν και τα μυαλά στα κεφάλια, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
    ποιος σου ειπε οτι εδω δεν προβλεπεται κατι τετοιο????
    απλα μετα τη ΚΑΡΒΕΛΑ εποχη ο καθε πολιτης νομιζει οτι ειναι φιλαρακια με τον καθε αστυνομικο και οταν τον σταματησει μπορει να του ζητησει και τον λογο.
    γιαυτο και θρηνουμε ακομα τα παιδια της ΔΙΑΣ στου Ρεντη. γιατι αν ριχνανε κατευθειαν στα λαστιχα δεν θα μιλουσε κανενας.
    γιαυτο και Θρηνουμε ακομα τον αστυνομικο της ΔΕΛΤΑ που ακινητοποιησε εναν επικυνδυνο και οπλισμενο Γεωργιανο και πεταχτηκε μια καριολα απο το πουθενα και τον τραβουσε γιατι νομιζε οτι ηταν ο φιλος της. Δεν ηταν και ο συνεργος του Γεωργιανου εκτελεσε εν ψυχρω τον ενα και ο δευτερος νομιζω την γλυτωσε γιατι τον πηρε ξυστα η σφαιρα στο κεφαλι.
    Αυτη η καριολα ειναι ακομα εξω χωρις να τρεχει τιποτα. 1 χρονο με αναστολη εφαγε για αμελεια.
    η μαλακια σε αυτη τη χωρα ονομαζεται αμελεια να το γνωριζεται.

φιλε που σηκωσες το αρχικο ποστ... εχεις 1000 δικια και αλλη φορα που θα σου εξακριβωσουν τα στοιχεια και παρολο αυτα σε οδηγησουν στο τμημα χωρις να υπαρχει λογος...απλα κρατα στοιχεια των ελεγκτων σου και ολων οσων ενεπλακησαν γιατι και ο αξιωματικος υπηρεσιας εκει που θα σε πανε θα πρεπει και θα γνωριζει οτι παιχτηκε μαλακια απο τους αστυνομικους οποτε θα το κανει αβαβα.
    Εκει μετα ειναι στην κριση σου πως θα αντιδρασεις.
    Αλλα προς Θεου μην αντιδρασει κανενας νταηλιδικα.
    Οποιος εχει δικιο δεν γκαριζει γιατι γυρναει μπουμερανγκ.

τεσπα τωρα ξερεις τι θα κανεις και εσυ και οποιος βρεθει στη θεση σου.

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Όταν ο Κουλούρης με την κόρη μέσα στο αμάξι την έκανε και δεν πήγε μέσα με την γνωστή συνέχεια...
    ήταν κατηγορία βρωμόμπατσοι ή ούστηδες πολιτικοί;

Ρατσιστές οι μπάτσοι , αλλά γράφουμε κιόλας γιατί δεν πάνε να πιάσουν κανένα μαύρο.
    Μόνο εγώ βλέπω το οξύμωρο;

Η ηλιθιότητα, η απαιδεψιά (και λεξιπλάστης ο δικός σου) και όλο το συναφές συφερτό
    δεν έχει στολή, δεν έχει καταγωγή δεν έχει χρώμα δεν έχει ηλικία.

Αντώνη, επειδή πέρασε στην γαργάρα. Φαντάζομαι είσαι και μεγαλύτερος, αν με οποιοδήποτε τρόπο προσβάλεις τον άλλο
    (δικαίως ή αδίκως δεν είναι εκεί το νόημα) λογικό είναι ότι ενδεχομένως θα αντιδράσει. Και εσυ αντέδρασες γιατί θεώρησες ότι προσβλήθηκες.
    Αντί όμως να πας για "διαμαρτυρία" όπως σε παρότρυνε, μπήκες να κλάψεις εδώ. Δεν σε κράζω, απλά είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Εξωτερική παρατήρηση: παίζει πολύ τσίτα στην Αθήνα.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ..........ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

Φίλε μου πού έζησες 10 χρόνια έκεί,σέ συμβουλεύω ξαναπήγαινε νά γλυτώσεις τό κράτος τής βίας πού έχουμε έδώ στήν Έλλάδα.
    ΕΛΕΟΣ.........ΕΛΕΟΣ
    ΕΛΕΟΣ

Ή γή είναι στρογγυλή,όταν έπιτρέψετε έκεί πάνω τόν κοινοβουλευτισμό,όταν τά κόμματα σας γίνουν άπό 2,τρία
    όταν έπιτρέψετε στούς δημόσιους ύπαλλήλους νά άπεργούν κ.λ.π....κ.λ.π......κ.λ.π.....
    δέν μπορώ νά γράφω τά αύτονόητα,
    ΤΟΤΕ ...............ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.......ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ....ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ κ.λ.π....
    Άντε θά μάς πέσουν τά μαλλιά μας......αύτά τά λιγοστά πού έμειναν

εισαι ασχετος κατσε ασχολησου με την ΑΕΚ και τα πολυ σοβαροτερα προβληματα που εχει η Ελλαδα (ανοδος νεοναζι, ανεργια στο 26% μαφια παντου!!!) πρην μηλησεις για την Αμερικη.....
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    εισαι ασχετος κατσε ασχολησου με την ΑΕΚ και τα πολυ σοβαροτερα προβληματα που εχει η Ελλαδα (ανοδος νεοναζι, ανεργια στο 26% μαφια παντου!!!) πρην μηλησεις για την Αμερικη.....

EIMAI..........EIMAI

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Από χθες θέλω να σου απαντήσω αλλά κρατήθηκα. Μάστορα έζησες 10 χρόνια στο Αμέρικα όσο κι εγώ στη μπουζουκολάνδη, γιατί στα 7 δικά μου χρόνια παραμονής εκεί διαπίστωσα τελείως διαφορετική συμπεριφορά από τους Αμερικανοβλαχόμπατσους. Πρώτα πυροβολούν και μετά ρωτάνε. σε 3 διαφορετικές πολιτείες αυτό.
    Λοιπόν μαζέψου λίγο και άσε τις συμβουλές.

Φιλικά πάντα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    φιλε που σηκωσες το αρχικο ποστ... εχεις 1000 δικια και αλλη φορα που θα σου εξακριβωσουν τα στοιχεια και παρολο αυτα σε οδηγησουν στο τμημα χωρις να υπαρχει λογος...απλα κρατα στοιχεια των ελεγκτων σου και ολων οσων ενεπλακησαν γιατι και ο αξιωματικος υπηρεσιας εκει που θα σε πανε θα πρεπει και θα γνωριζει οτι παιχτηκε μαλακια απο τους αστυνομικους οποτε θα το κανει αβαβα.
    Εκει μετα ειναι στην κριση σου πως θα αντιδρασεις.
    Αλλα προς Θεου μην αντιδρασει κανενας νταηλιδικα.
    Οποιος εχει δικιο δεν γκαριζει γιατι γυρναει μπουμερανγκ.

τεσπα τωρα ξερεις τι θα κανεις και εσυ και οποιος βρεθει στη θεση σου.

Φιλε GM900, το προβλημα είναι πως αμα σου τυχει τέτοιο περιστατικό, αισθάνεσαι εγκλωβισμένος και αναγκασμένος να υποστείς ταπείνωση.
    Δυστυχώς, δεν έχεις τη δυνατότητα να τα βάλεις με τον "Δημόσιο υπάλληλο οπλοφόρο που κάνει κατάχρηση εξουσίας"
    Αν αποφασίσει κανείς να προασπίσει τα δικαιώματα του και νοιώσουν ότι πάει να θιχτεί η εξουσία και ο εγωισμός τους, είναι ικανοί να σε πάνε μέσα μέχρι και ώς... πρεζάκια (εύκολα στη στήνουν)
    Επειδή έχω ζήσει και πολύ παλιές εποχές, πρίν 30 χρόνια ήταν λογικό να κάνεις το ΜΑΛΑΚΑ και να καταπίνεις τετοιες συμπεριφορές.
    Το 2013 όμως;;;
    Τελευταία τροποποίηση από Antwnis; 13/01/2013 στις 22:27.
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Αντώνη, επειδή πέρασε στην γαργάρα. Φαντάζομαι είσαι και μεγαλύτερος, αν με οποιοδήποτε τρόπο προσβάλεις τον άλλο
    (δικαίως ή αδίκως δεν είναι εκεί το νόημα) λογικό είναι ότι ενδεχομένως θα αντιδράσει. Και εσυ αντέδρασες γιατί θεώρησες ότι προσβλήθηκες.
    Αντί όμως να πας για "διαμαρτυρία" όπως σε παρότρυνε, μπήκες να κλάψεις εδώ. Δεν σε κράζω, απλά είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Καλέ μου φίλε AKAPOSTO, δεν μπήκα εδώ για να καλαψουρίσω.
    Μπήκα για να μοιραστώ το γεγονός με την κοινότητα του moto.gr και να βγει ίσως και κάποια πιθανή αντίδραση πιο ομαδική.
    Το μοιράστηκα δημόσια επίσης, γιατι μπορεί και η "παλιοσειρά" που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο να μπαίνει εδώ (μηχανή καβαλάει και αυτος) και να αντιληφθεί πως αντιλαμβάνονται τέτοιες συμπεριφορές πολύ περισσότεροι άνθρωποι.
    Ισως το σκεφθεί πιο πολύ να πράξει αντίστοιχα στα επόμενα μπλόκα του. Ίσως ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ το λάθος του!
    Τέλος, έχε υπόψη σου ότι η "διαμαρτυρία" στα τμήματα και στη ΓΑΔΑ είναι ανώφελη σε αυτές τις περιπτώσεις (εκτός αν έχεις αδελφό βουλευτή ή μπάρμπα υπουργό)
    Κινδυνεύεις να στη στήσουν και να περάσεις (αν μαλιστα ειναι και Παρασκευή βράδυ) 3 νύχτες στο κρατητήριο μέχρι να πας αυτόφωρο για "αντίσταση", εξύβριση" αρχής ή οτι άλλο σου στήσουν. Και δαρμένος, και κερατάς. Δεν νομιζω να το θέλει κανεις αυτο.
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Καλοί φίλοι δεν νομίζω να είμαστε.
    Όμως πέραν του ότι πράγματι γράφτηκαν χρήσιμα πράγματα, εξακολουθείς να κρίνεις τον μπάτσο ως 'υπεράνω'. Του την είπες και φόρτωσε, προφανώς όντας και εσύ ενοχλημένος.
    Παρόλλα αυτά, αφήνεις να εννοηθεί ότι κάπως δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Σε επιπόλαιη ανάγνωση (το αρχικό ποστ), γιατί θα μπεί και ο ζητάς αλλά θα μπεί και ο πιτσιρικάς,
    "αιωρείται" μια ασάνς ότι σε έβρισαν και σε κακομεταχειρίστηκαν. Ο (υποθετικός) δικηγόρος του θα έλεγε ότι ανταλλάξατε απόψεις σε πιο έντονο τόνο. Σήμερα μια μέρα μετά,πιο ήρεμα νομίζω πρέπει να καταλάβεις τι λέω.

bytheway, συνδυασμός που ανοίγει μπλόκα...μαύρο μπουφάν άσπρο κράνος... ΖΩΑΡΑ!
    εντάξει κινδυνεύεις σε ύποπτες περιοχές, αλλά στην επαρχία...χαιρετιόμαστε κιόλας!
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

To google είναι (ίσως) ο καλύτερος διαδικτυακός μας φίλος!!!
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    η διαφορα ομως ειναι οτι εγω τα εχω ζησει εσυ τα βλεπεις απο την ΤΒ εκτως και αν εχεις ζησει και εσυΑμερικη και τα ξερεις απο πρωτο χερι...

εμενα 9 χρονια 2 φορες με σταματησανε με μοτο και τις 2 φορες στον πληθιντικο και τις 2 φορες με αφησε να φηγω ενω με ειδε να κανω μαλακιες στον δρομο....

οι μπατσοι σκοτωνουν στην Ελλαδα απο ανεκαθεν μονο το 2008 εγηνε κατι... και αυτο επικεντροθηκε στην Αθηνα.. οι Αμερικοι το καναν αυτο το 1992 και καηκε το μισο Λος αντζελες και μηλαμε για εκταση 3 αθηνες μαζι.....

τα εχω ακουσει δεν μου λενε τιποτα αν δεν εχεις δει με τα ιδια σου τα ματια μην μηλας.. αλλα εγω εχω αποψη και για την Ελλαδα... δεν εχω δει ακομη μπατσο να μου μηλα στον πληθηντικο και η διαφθορα στην Ελληνικη Αστυνομια ειναι ενα καθαρα τοπικο φενομενο.... τοσο τσαμπουκα σε καθημερινη βαση δεν εχω δει πουθενα και εχω γηρησει ολλο τον κοσμο...

Και κατι αλλο.. στην Αμερικη οι μπατσοι σταματανε αν σε δουνε να εισαι στην ακρη του δρομου για να βοηθησουν... εδω ποτε εγηνε?
    Re astro, θα προτιμούσα να μην απαντήσω στο παρόν θέμα, ΑΛΛΑ πλάκα κάνεις, ναι?
    Αν θεωρεί κάποιος οτι οι δικοί μας είναι αγενείς, ή ρατσιστές ή καθάρματα ή οτιδήποτε...δεν έχει δει αμερικάνους ή γερμανούς μπάτσους.
    Δεν ξέρω που έζησες, αλλά NY & FL που έζησα για λίγο εγώ αρχές του 90, οι άνθρωποι ήταν killers με στολή. Μια οδό ρώταγες, και σε κοίταγαν σαν σκατά χωρίς να απαντήσουν βέβαια. Για να μην μιλήσω για το ανελέητο ξύλο που έριχναν χύμα στο δρόμο, χωρίς να τολμήσει να μιλήσει κανείς.
    Ρατσιστές? Μπάαα....απλά θυμάμαι οτι κάθε απόγευμα στο Miami beach που ήταν όλα τα bar και εστιατόρια, το κριτήριο για να περάσεις μιας και έκλειναν τους δρόμους κάτι policemen με ποδήλατα ήταν το χρώμα. Κι αν ζητούσε και κανένας σκουρόχρωμος τον λόγο, έπαιρνε ένα "get the fuck out" χωρίς πολλά πολλά.
    Α, και δεν το είδα σε ταινία. Το είδα μπροστά στα μάτια μου, και όχι μόνο μια φορά.

Για το πόσους τρώνε για χαβαλέ με καμμιά 50αριά σφαίρες αν τυχόν δεν σταματήσουν, κάνε μια αναζήτηση και τα ξαναλέμε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μάσκες για προστασία από τα καυσαέρια;
    από kaps στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 13:07
  2. Ερωτησης για αγορα απο νετ
    από saki_tsan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 17:29
  3. ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket