Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 86

Θέμα: Ασφάλειες μοτο!

Την αστυνομία πάντα , ακόμα και αν συμφωνείτε με τον άλλο περί υπαιτιότητας !!

Γιατί ??

Γιατί είναι απο τα πιο ισχυρά χαρτιά που πιστοποιούν ότι έγινε όντως το ατύχημα , και δεν ήταν καμία μαιμού που στήσατε με το κολλητό σας για να βάψετε το όχημα σας .

Όχι ότι δεν μπορεί να στηθεί άνετα ένα ατύχημα και με τη παρουσία αστυνομίας ... αλλά καλό είναι να υπάρχει αυτό το χαρτί παρά να απουσιάζει .

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ......??

Καί γώ θά σέ έψαχνα παρά λίγο στά λουκούμια.
    Δέν θά γράψω άν πρέπει νά έρθει ή όχι ή άστυνομία καί πότε.
    Θά γράψω τήν έμπειρία μου.........
    Τράκαρα,έφταιγε 100% ό άλλος ,ήρθε ή φροντίδα άτυχήματος
    ή δική του κατέγραψε τό άτύχημα,έκανε δήλωση όπου γράψαμε
    ότι είναι ύπεύθυνος ,ήρθε καί ή δική μου ,τό ξαναγράψαμε ,ύπογράψαμε
    τήν άλλη μέρα μού έδωσε ένα άντίγραφο άπό τήν δική του δήλωση καί τέλος.
    Ούτε άστυνομίες ,ούτε τίποτε έφόσον φυσικά τό ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ τό λάθος του.
    Αύτό τό όνομάσαμε φιλική δήλωση ,λές καί άν ύπάρχει καλή διάθεση καί αύτογνωσία
    χρειαζόταν αύτή ή μαλακία.
    ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΙΝΑΙ άν πέσεις σέ κωλόπαιδο...!!!

Τώρα στά μασάλια τού Δούκα.......άπαντάω
    ΠΑΡΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ............γιατί όταν θά χτίσουμε τό γήπεδο καί θά ύπάρχει προτεραιότητα
    θά μείνεις άπ'έξω...!!!!
    Τερενς δεν με προσέχεις και με στενοχωράς...τα έχω ξαναγράψει ΟΛΑ από 2 φορές...στο τέλος θα με ρωτήσεις "και εσύ Αεκάρα..κι... είσαι οέο;"...ΝΑΙ λοιπόν και από αυτό είμαι...
    Σχετικά με τις ασφάλειες θα ταχθώ με τον "πέρα μακρυά" και θα πω ΠΑΝΤΑ αστυνομία αλλιώς το ρίσκο είναι μεγάλο και οι παπάρες πολλοί, ειδικά τώρα που τα φράγκα είναι λιγότερα...

Η εμπειρία σου είναι σαν τις μπέμπες...κάποιοι είναι τυχεροί...χιχιχιχι
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ενημερωτικα παντως, χθες πεταχτηκα στο γραφειο της Ιντερσαλονικα στην Ηλιουπολη, και για fazer 600(11/07) μου εδωσαν προσφορα 172 ευρω με οδικη!!! Τι διαλο, σε μαιμου ιντερσαλονικα πηγα;;
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

To τιμολόγιο αλλάζει ρε συ ανα νομό .

Στην Άρτα πχ το 1000 caponord έχει 70€ εξάμηνο (135 € χρόνος ) χωρίς οδική και το ιχ των 10 φορολογήσιμων 135 € εξάμηνο την ίδια στιγμή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα ίδια οχήματα έχουν υψηλότερες τιμές .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Οι περισσότερες ασφαλιστικές έχουν παραμετρικό τιμολόγιο,οπότε μην κοιτάτε πόσο πληρώνει κάποιος άλλος..
    The only easy day was yesterday.

Μέλος Το avatar του/της Isi
    Ετήσιο 140 για 125, με 3ων ημερών δίπλωμα και οδική ---ιντερσαλονικα
    Pinky: Gee, Brain. What are we going to do tonight?
    The Brain: The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.

@faraway:
    Ναι ρε γμτ, αλλα σε καθε περιπτωση μιλαμε για εξωφρενικη τιμη! Η ιντεραμερικαν που εχω τωρα μου δινει τα παντα _με_ οδικη, για 125 ευρω/εξαμηνο. Απο κει μεχρι τα 175 της ιντερσαλονικα, η αποσταση ειναι τερατωδης!

@Red-rider:
    Μηπως μπορεις να μας διαφωτισεις οσον αφορα το πως λειτουργει ενα παραμετρικο τιμολογιο? Παντα πιστευα οτι κατι αλλαζει αναλογα το ατομο, ποτε δεν ειχα καταλαβει τι ομως!
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RizlaPlusPlus Προβολή μηνύματος
    @faraway:
    Ναι ρε γμτ, αλλα σε καθε περιπτωση μιλαμε για εξωφρενικη τιμη! Η ιντεραμερικαν που εχω τωρα μου δινει τα παντα _με_ οδικη, για 125 ευρω/εξαμηνο. Απο κει μεχρι τα 175 της ιντερσαλονικα, η αποσταση ειναι τερατωδης!
    Μήπως είναι ετήσιο τα 175 ;
    Give me fuel, Give me fire

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Μήπως είναι ετήσιο τα 175 ;
    Οχι φιλε μου, ειναι 6μηνο. Δεν το πηρα γραπτο, προφορικα μου το ανεφερε ο τυπος. Ολο αυτο εγινε χ8ες ομως, οποτε αποκλειεται να θυμαμαι λαθος. Τωρα τι να πω, να τα ειχε παιξει ο υπαληλλος;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    @Red-rider
    Μηπως μπορεις να μας διαφωτισεις οσον αφορα το πως λειτουργει ενα παραμετρικο τιμολογιο? Παντα πιστευα οτι κατι αλλαζει αναλογα το ατομο, ποτε δεν ειχα καταλαβει τι ομως!
    Οι παράμετροι είναι κυρίως το ιστορικό ζημιών σου η ηλικία οδηγού και οχήματος και η περιοχή.Να φανταστείς επίσης οτι οι γυναίκες και ένστολοι σε κάποιες εταιρίες έχουν έκπτωση..
    Κάποια εταιρία επίσης τιμολογεί και βάση ρύπων,για οχήματα μετά απο το 2010.
    Οπότε πρακτικά δεν μπορείς να συγκρίνεις τα ασφάλιστρα σου με του διπλανού σου..
    Εγώ δεν είμαι ασφαλιστής,απο την γυναίκα μου τα ακούω..
    The only easy day was yesterday.

Λοιπόν μόλις το επιβεβαίωσα ,

όντως στο νομό Αττικής είναι 175 € εξάμηνο με οδική και 140 € εξάμηνο χωρίς οδική .

Ευχαριστω μαν, μου φυγε μια μεγαλη απορια! Για την ιστορια, με οδικη στην ιντεραμερικαν κανω με 125€ και δεν εχω πεσει ποτε (εγω, το μηχανακι μου πεφτει συνεχεια τετοιος κουλος που ειμαι, αλλα δεν εχει σημασια :a31.
    Τωρα λοιπον καταλαβαμε γιατι η εταιρια λεγεται ιντερσαλονικα...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τωρα λοιπον καταλαβαμε γιατι η εταιρια λεγεται ιντερσαλονικα...

ιντερσαΛΛΛονικα

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αγροτική Ασφαλιστική, με Νομική Προστασία, Κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα & φροντίδα ατυχήματος 183 euros ο χρόνος για 800 κυβικά. Κρήτη.
    Τελευταία τροποποίηση από MikeG; 11/02/2013 στις 18:27.

Αν γράφεται τιμές γράψτε και περιοχές όμως γιατί ανά νομό αλλάζουν και τα ασφάλιστρα .

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Ασφάλειες κλοπής μοτό
    από SPORAKIAS στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2008, 13:13
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:57
  4. Ιδρυση Νεασ ΛεσΧησ Μοτο...
    από parji στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:02
  5. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF