Κύριοι σας καλημερίζωκαι ευχαριστώ για τις απόψεις σας, αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που άνοιξα το θέμα...
Ο λόγος που σκέφτηκα τη BMW αρχικά ήταν ίσως παρόρμηση αφού δεν ήξερα τίποτα γι αυτή... Στην πορεία έμαθα αρκετά και να ναι καλά το παιδί από άλλο φόρουμ που με πήρε και στο κινητό μου χωρίς να με γνωρίζει για να μου πει τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν κι ας είναι κάτοχος BMW. O νοών νοείτω...
Στη συνέχεια είδα έτσι για την εμπειρία ένα FJR, πάντα μου άρεσε, πάντα όμως πίστευα ότι είναι πολύ για μένα, δύσκολο εννοώ. ΜΥΘΟΣ....
Είναι πολύ πιο εύκολο απ'οσο φανταζόμουν. Η μηχανή με κέρδισε πριν ανεβώ, για το σασμάν και τον άξονα τι να πω? Έχω εμπειρία από Κ1200, απλά καμία σχέση. Ο Ιάπωνας είναι πολύ μπροστά!! Ροπή? Για τρέιλερ..... Άνεση? Μέχρι και η κοπέλα μου τη λάτρεψε. Κι όσο διαβάζω , ελληνικά και ξένα άρθρα τόσο με κερδίζει. Κι εκεί που είναι η τιμή σήμερα, για μεταχειρισμένη πάντα, είναι εφικτή...
Επίσης και το χέρι μου είναι ελαφρύ, με το TDM είδα 4 lt/100km στο στρώσιμο και μετά 5-6lt/100, με το vfr 6,5-7,5 αλλά πήγαινα αρκετά πιο γρήγορα... Γνωρίζετε τι καίει ένα Κ1200??![]()
Αν βέβαια είχα το λαλα Κ1200GT θα αγόραζα...