Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 79

Θέμα: R1150RT

από VFR800 σε Κ1200S... Το avatar του/της theodosisv
    Κύριοι σας καλημερίζω και ευχαριστώ για τις απόψεις σας, αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που άνοιξα το θέμα...

Ο λόγος που σκέφτηκα τη BMW αρχικά ήταν ίσως παρόρμηση αφού δεν ήξερα τίποτα γι αυτή... Στην πορεία έμαθα αρκετά και να ναι καλά το παιδί από άλλο φόρουμ που με πήρε και στο κινητό μου χωρίς να με γνωρίζει για να μου πει τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν κι ας είναι κάτοχος BMW. O νοών νοείτω...

Στη συνέχεια είδα έτσι για την εμπειρία ένα FJR, πάντα μου άρεσε, πάντα όμως πίστευα ότι είναι πολύ για μένα, δύσκολο εννοώ. ΜΥΘΟΣ....
    Είναι πολύ πιο εύκολο απ'οσο φανταζόμουν. Η μηχανή με κέρδισε πριν ανεβώ, για το σασμάν και τον άξονα τι να πω? Έχω εμπειρία από Κ1200, απλά καμία σχέση. Ο Ιάπωνας είναι πολύ μπροστά!! Ροπή? Για τρέιλερ..... Άνεση? Μέχρι και η κοπέλα μου τη λάτρεψε. Κι όσο διαβάζω , ελληνικά και ξένα άρθρα τόσο με κερδίζει. Κι εκεί που είναι η τιμή σήμερα, για μεταχειρισμένη πάντα, είναι εφικτή...
    Επίσης και το χέρι μου είναι ελαφρύ, με το TDM είδα 4 lt/100km στο στρώσιμο και μετά 5-6lt/100, με το vfr 6,5-7,5 αλλά πήγαινα αρκετά πιο γρήγορα... Γνωρίζετε τι καίει ένα Κ1200??
    Αν βέβαια είχα το λαλα Κ1200GT θα αγόραζα...
    Τελευταία τροποποίηση από theodosisv; 13/01/2013 στις 08:46.
    Τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο, καλύτερα από το να μην έρθουν ποτέ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    εννοώ οτι είναι λίγο επιεικώς απαράδεκτη στην λειτουργία της....

δεν μπορώ να την φέρω να μου δουλεύει ικανοποιητικά με τίποτα.... στα σαμαράκια με πετάει απάνω (πχ στα σαμαράκια που υπάρχουν στην παραλιακή από π. φάληρο προς την διχάλα συγγρού/πειραιάς στην αριστερή στροφή)....

επιπλέον, έχει δύο θέσεις προφόρτισης (!!!!).... μία για ένα άτομο, μία για δύο άτομα.... μοτοσακό το οποίο διατείνεται η εταιρεία οτι είναι η ναυ-αρχίδα της, άξιζε κάτι καλύτερο....

μπορεί να φταίει οτι πάντα είχα ον-οφ, μπορεί οτι παράλληλα στο στρώμα (το 1000) είχα όλινς, μπορεί απλά να είμαι κουλός, μπορεί να μην ξέρω να την φέρω (τα δύο τελευταία για να προλάβω τα καλόπαιδα) μπορεί όλα αυτά μαζί και τίποτα από αυτά....

δεν ξέρω να χαλάει αλλά έχει θέμα με την λειτουργία της....

κατά τα άλλα το μοτό τα σπάει.....
    Να τη χαίρεσαι και πάντα όρθιος!!
    Πραγματικά μου κακοφάνηκε όταν είδα τι παίζει με τη μαμά πίσω ανάρτηση για μια τέτοια μοτοσυκλέτα... κι απεχθάνομαι όσο δεν παίρνει τα σηκώματα!! Αν μου λες βέβαια ότι είχες ohlins ... δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά με λεφτά που θέλεις για να τη βάλεις αγοράζεις οικόπεδο, έχεις ψάξει για άλλη με δυο θέσεις πάλι? Βέβαια αν σου βγει μια από τα ίδια είναι να βλαστημάς.....
    Πόσα χιλιόμετρα της έχεις?
    Πάντως εγώ κρατάω την τελευταία σου φράση, νομίζω πως είμαι ερωτευμένος, τι να κάνουμε...

Επειδή το περίμενα ότι κάποιοι κάτοχοι BMW θα παρεξηγιόντουσαν, αν διαβάσουν καλύτερα το μήνυμα μου θα δουν ότι << χλευάζω >> κάθε είδους κολλημένο είτε μάστορα, είτε αναβάτη! Από τα γραφόμενά μου δείχνω ότι δεν έχω πρόβλημα με κανέναν για την επιλογή του άλλωστε ποιός είμαι εγώ που θα σχολιάσω (για σοβαρά μιλάμε τώρα όχι για πλάκα ) και θα κρίνω την επιλογή του άλλου! Αλλά το να ζητάει ένας συναναβάτης μας την γνώμη μας και εκεί να δείχνουμε το κόλλημα μας οδηγώντας τον σε λάθος συμπεράσματα εεεεεεε τότε μου την δίνει!!!!!!!!
    Ας πούμε ο καθένας την γνώμη μας όπως είπα ότι η FJR είναι μηχανάρα και αν κάποιος έχει τις ενστάσεις του να το συζητήσουμε.
    Εγώ έχω πολλές ενστάσεις για τις BMW αλλά για να τις αναφέρω θα πρέπει να γίνει σχετική κουβέντα πάνω στο θέμα.
    Αλλά απορώ οι φίλοι και κάτοχοι των BMW με τόση σιγουριά προτείνουν στον theodosisv να αποκτήσει μία?
    Όσο για το ποιές χώρες είναι αυτές μην κάνετε την κορόιδα εκτός και αν σας αρέσει να εθελοτυφλείτε!

ΥΓ. Χωρίς καμία παρεξήγηση!

theodosisv επειδή διακρίνω μία επιμονή σου πάνω στα σπορ τούρινκ την περίπτωση Pan European την σκέφτηκες γιατί αυτές τις μέρες μιλούσα με ένα παλληκάρι ονόματι Athamas που τελικά αγόρασε μία. Δεν ξέρω αν θα ήθελες να κάνεις και μία αναζήτηση προς τα εκεί.
    Πάντως προσωπική μου άποψη είναι πως με το ύψος που έχεις θα μπορούσες να δεις για Tiger1050 ή Varadero1000 ή Tenere1200 ή Versus1000 ή Multistrada1000 βέβαια η τελευταία όχι τόσο για την αξιοπιστία της όσο για το γεωμετρικό της στήσιμο και τα φρένα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manolis1980 Προβολή μηνύματος
    theodosisv επειδή διακρίνω μία επιμονή σου πάνω στα σπορ τούρινκ την περίπτωση Pan European την σκέφτηκες γιατί αυτές τις μέρες μιλούσα με ένα παλληκάρι ονόματι Athamas που τελικά αγόρασε μία. Δεν ξέρω αν θα ήθελες να κάνεις και μία αναζήτηση προς τα εκεί.
    Πάντως προσωπική μου άποψη είναι πως με το ύψος που έχεις θα μπορούσες να δεις για Tiger1050 ή Varadero1000 ή Tenere1200 ή Versus1000 ή Multistrada1000 βέβαια η τελευταία όχι τόσο για την αξιοπιστία της όσο για το γεωμετρικό της στήσιμο και τα φρένα!
    H Paneuropean δε μου αρέσει οπότε δεν έχει νόημα. Στο tiger ο συνεπιβάτης είναι ένα όροφο πάνω, όταν ξεπερνάει και το 1.80 δεν είναι και πολύ ευχάριστο... Επίσης δε θέλω ψευτό on off με ασφάλτινα λάστιχα αλλά touring - sport touring...

Σωστός! Από την στιγμή που ξέρεις τη θέλεις τότε δεν πρόκειται να πέσεις και σε λάθη της στιγμής.

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Επειδή το περίμενα ότι κάποιοι κάτοχοι BMW θα παρεξηγιόντουσαν, αν διαβάσουν καλύτερα το μήνυμα μου θα δουν ότι << χλευάζω >> κάθε είδους κολλημένο είτε μάστορα, είτε αναβάτη! Από τα γραφόμενά μου δείχνω ότι δεν έχω πρόβλημα με κανέναν για την επιλογή του άλλωστε ποιός είμαι εγώ που θα σχολιάσω (για σοβαρά μιλάμε τώρα όχι για πλάκα ) και θα κρίνω την επιλογή του άλλου! Αλλά το να ζητάει ένας συναναβάτης μας την γνώμη μας και εκεί να δείχνουμε το κόλλημα μας οδηγώντας τον σε λάθος συμπεράσματα εεεεεεε τότε μου την δίνει!!!!!!!!
    Ας πούμε ο καθένας την γνώμη μας όπως είπα ότι η FJR είναι μηχανάρα και αν κάποιος έχει τις ενστάσεις του να το συζητήσουμε.
    Εγώ έχω πολλές ενστάσεις για τις BMW αλλά για να τις αναφέρω θα πρέπει να γίνει σχετική κουβέντα πάνω στο θέμα.
    Αλλά απορώ οι φίλοι και κάτοχοι των BMW με τόση σιγουριά προτείνουν στον theodosisv να αποκτήσει μία?
    Όσο για το ποιές χώρες είναι αυτές μην κάνετε την κορόιδα εκτός και αν σας αρέσει να εθελοτυφλείτε!

Φίλε μου είμαι κάτοχος BMW εδώ και μια 10ετία,μιλάς λες και έχω ένα κάρο προβλήματα με το μηχανάκι μου και δεν τα λέω. Αν είχα προβλήματα δεν θα τα έλεγα; θα το κρατούσα για να τυραννιέμαι (έχω μαζοχιστικές τάσεις); Λες και θα βγάλω μίζα από την αγορά του ανθρώπου η αν του πάθει τίποτα θα έρθει σε μένα να του το φτιάξω; έχω κανένα συνεργείο και δεν τοξερα;
    Πρέπει να κάνουμε τσαμπουκάδες σε ένα μήνυμα ενός που θέλει να μάθει 2 πράγματα για ένα μηχανάκι.
    Εφόσον εσύ ξέρεις ποια είναι τα προβλήματα που βγάζουν τα BMW γιατί δεν τα λες που είσαι και αμερόληπτος και ξέρεις που και αν κυκλοφορούν τα BMW στην Ευρώπη, όχι τίποτε άλλο να ξεστραβωθούμε και εμείς οι ανίδεοι κάτοχοι BMW να τα πουλήσουμε να πάρουμε κανένα σοβαρό δίκυκλο χωρίς προβλήματα.
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK

Πραγματικά δεν κάνω το κορόιδο και δεν μου αρέσει να εθελοτυφλώ...δεν είμαι κάτοχος BMW ούτε και φαν...γενικά μάλλον συμφωνώ μαζί σου θα έλεγα αλλά το τελευταίο επιχείρημα σου το θεωρώ εντελώς λάθος και κυρίως από κοινονιολογική πλευρά... Για να μη καταστρέφουμε το θρεντ του παιδιού με το FJR...(καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο....) μπορείς να τα γράψεις και αλλού όσα γνωρίζεις και να μας ανοίξεις τα μάτια...
    Καμία παρεξήγηση από μένα...μόνο εξήγηση ζητάω μιας και δεν καταλαβαίνω πραγματικά...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Διαγράφησαν καποια τελευταια μηνυματα, ειδικα όσα ειχαν τόνο παρεξηγησιμο.

Συνεχιστε χωρις να αναλωθουμε σε αλλη μια βαρετη αντιπαραθεση bmw vs all
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Διαγράφησαν καποια τελευταια μηνυματα, ειδικα όσα ειχαν τόνο παρεξηγησιμο.

Συνεχιστε χωρις να αναλωθουμε σε αλλη μια βαρετη αντιπαραθεση bmw vs all
    Captain δεν είχαν όλα τόνο παρεξηγήσιμο.

Anyway... είχε ξεφύγει το θέμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theodosisv Προβολή μηνύματος
    Να τη χαίρεσαι και πάντα όρθιος!!
    Πραγματικά μου κακοφάνηκε όταν είδα τι παίζει με τη μαμά πίσω ανάρτηση για μια τέτοια μοτοσυκλέτα... κι απεχθάνομαι όσο δεν παίρνει τα σηκώματα!! Αν μου λες βέβαια ότι είχες ohlins ... δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά με λεφτά που θέλεις για να τη βάλεις αγοράζεις οικόπεδο, έχεις ψάξει για άλλη με δυο θέσεις πάλι? Βέβαια αν σου βγει μια από τα ίδια είναι να βλαστημάς.....
    Πόσα χιλιόμετρα της έχεις?
    Πάντως εγώ κρατάω την τελευταία σου φράση, νομίζω πως είμαι ερωτευμένος, τι να κάνουμε...
    την έχω 22.000 χλμ και μπορώ να πω οτι πάει παντού (και ορεινα κλειστα στροφιλίκια, τα πάντα όλα - με τους απαραίτητους συμβιβασμούς)

σε σημείο που, όταν (αν πλεον) την αλλάξω, μόνο για άξονα θα κοιτάξω.....

επαναλαμβάνω, το μηχανάκι τα σπάει (βέβαια θα ήταν καλύτερο να είχε και 6τάχυτο σασμάν), απλά σου λέω οτι είναι πολύ πιθανό να ψάξεις για πίσω ανάρτηση μετά από λίγο καιρό.....

theodosisv ποία έκδοση FJR σκέφτεσαι με συμπλέκτη ή χωρίς?

Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και τα Kawasaki GTR 1400 και ένα που ίσως να μην σου έχει περάσει καν απο το μυαλό: Moto Guzzi Norge 1200!

Τα αναφέρω απλά για να τα έχει υπ'οψιν!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και τα Kawasaki GTR 1400 και ένα που ίσως να μην σου έχει περάσει καν απο το μυαλό: Moto Guzzi Norge 1200!

Τα αναφέρω απλά για να τα έχει υπ'οψιν!
    Μπα... κοιτάω για ιαπωνία μεριά...

theodosisv ποία έκδοση FJR σκέφτεσαι με συμπλέκτη ή χωρίς?
    Με συμπλέκτη πάντα 04-06 μοντέλο στα 5-6.000 €

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. manual r1150rt
    από george123 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 23:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •