Οσο υπάρχουν κοπάδια θα υπάρχουν τσομπανόσκυλα.
Για να έχει ήσυχο το κεφάλι του ο τσομπάνος._
Οσο υπάρχουν κοπάδια θα υπάρχουν τσομπανόσκυλα.
Για να έχει ήσυχο το κεφάλι του ο τσομπάνος._
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Kαλά λέμε για τους αμερικάνους αστυνομικούς που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με καταστάσεις τις οποίες αν τις είχε ζήσει ο δικός μας μέσος μπάτσος, θα ήταν α) νεκρός ή β) στο ψυχιατρείο να φτιάχνει origami περιπολικά στα πλαίσα της θερραπείας του. Ναι, έχουν σκοτώσει και εκεί αδίκως, όπως έχουν σκοτώσει και εδώ όμως. Αυτά τα remain in your vehicle και step out of the car - put your hands up, που αν κάνεις τη μαλακία και δεν τα ακολουθήσεις σε ξαπλώνουν εχθές, είναι απαραίτητα σε μια χώρα όπου σταματάς οικογενειάρχη με Winnebago και δεν ξέρεις ούτε με ποιες διαθέσεις θα κατέβει από το αμάξι, ούτε τι θα κρατάει. Εδω στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων να πάνε να ρίξουν καμμιά σκόνη μετά από ληστείες, να πιάσουν κανά μαλακισμένο με παπί φτιαγμένο και τέτοια... τους είδαμε πόσο αποτελεσματικοί είναι όταν πραγματικά χρειάζεται να δείξουν τα @@δια τους...
nomizw eisai ebathis...http://www.youtube.com/watch?v=LbaD_Ak9LcQ
Ας μην μιλήσω... έχεις δίκιο όμως αλλά δεν κάνει να μιλήσω.. όσοι δουλεύουν στην αστυνομία και διαβάζουν εδώ μέσα, μέσα τους θα συμφωνήσουν με τα παραπάνω.. μπορεί να μην το πουν αλλά ξέρω ότι συμφωνούν. Επίσης με τους μισθούς πείνας (μην αρχίσουμε τώρα αν το να εισαι αστυνομικός είναι δουλειά ή όχι - κάντε μου τη χάρη) και τις περικοπές στα πάντα (βενζίνες, λάστιχα, εκπαιδευσηκλπ) τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Οι αστυνομίες δεν μπορούν να συγκριθούν όταν στην Αμερική μαμά με station wagon κυκλοφορεί νόμιμα με 45αρι γεμάτο στην σακούλα με τα ψώνια και μια μέρα το μπασταρδάκι της το παίρνει και καθαρίζει το μισό σχολείο …
Όπως και να το κάνεις συνάνθρωπος με εξουσία την ακούει εδώ την άκουγαν οι στρατονόμοι σαν εξουσία … ( όχι όλοι )
Χωρις αιτια προσαγωγη με πηγε ο Μαχονι
ΜΠΑΤΣΟΙ
ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
![]()
Στα τελευταία πάλι θα διαφωνήσω... αν η αστυνομία θελήσει να πιάσει κάποιον τον πιάνει._
Την διαφορα δεν την κάνει ούτε η εκπαίδευση, ούτε τα κονδύλια, την κάνουν τα donuts. Αν τα συμπεριλάβουν και οι έλληνες αστυνομικοί στο διαιτολόγιο τους, ίσως να φθάσουν τους αμερικάνους σε αποτελεσματικότητα και σε ψυχραιμία στο χειρισμό δύσκολων καταστάσεων.![]()
σώπα μωρέ, οι δικοί μας τρώνε τοστ από τύπου έβερεστ μαγαζιά
εκεί να δεις γέλια, είναι κάτι τοστάδικα που κάνουν και καλά ειδικές τιμές στα παιδιά, και τα παιδιά παραγγέλνουν τοστάκι με 29 υλικά μέσα, με αποτέλεσμα για να κλείσει το άμοιρο τοστ, να πρέπει να ανέβουν 3 άτομα ταυτόχρονα στη τοστιέρα
κατόπιν τα παιδιά, πίνουν ένα milko, μια coca cola πληρώνουν 2 ευρώ, και συνεχίζουν ακάθεκτα το δρόμο τους
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
γενικά μιλώντας και διευκρινίζοντας: διέκρινα σε κάποια ποσταρίσματα ότι η αστυνομία είναι ανίκανη να πιάσει σοβαρούς κακοποιούς etc μπορεί να μη γουστάρω καθόλου τη λογική και τη λειτουργία της αστυνομίας αλλά προσπαθώντας πάντα να έχω πραγματική εικόνα των πραγμάτων και όχι μόνο από τη δική μου οπτική (στο μέτρο του δυνατού) μπορώ να πω πως η αστυνομία όταν θέλει και όταν υποχρεώνεται να βρει και να συλλάβει κάποιους το κάνει, έχει τα μέσα αλλά και την εμπειρία να το κάνει. Όπως επίσης είχα παρατηρήσει μια αλλαγή σε συμπεριφορές νέων κυρίως αξιωματικών με ηλικίες κάτω των 35 (λογικό μου κάνει αν κάποιος συνδέσει το παζλ) όπου ήταν ευγενικοί και σκεπτόμενοι, πράγμα όμως που επισκιάστηκε από άλλους νέους με σκατά στο κεφάλι και με μόνο σκοπό τα δέκα φραγκοδίφραγκα, το πουλ μουρ σε καμία Barbie και τη ματσίλα που πουλάνε στους γνωστούς τους(περπάτημα συγκαμένου, 10 γεμιστήρες στη ζώνη,ατάκες τύπου έκανα μασαζάκι σε κάτι τύπους σήμερα και πάει λέγοντας) συγκεκριμένα ολόκληρες αγέλες τέτοιων συγκροτήθηκαν και έφτιαξαν "ειδικές" ομάδες στην ΕΛ.ΑΣ. Η εξουσία διαφθείρει, οι περισσότεροι που πάνε εκεί είναι διεφθαρμένοι που επιζητούν απλά την όποια εξουσία.