Πωω που τα βρίσκετε ρε σεις...Εκεί που κυκλοφορούν να τη στήσει κάποιος να πουλάει ξυραφάκια να χεστεί στο τάλαρο....![]()
Πωω που τα βρίσκετε ρε σεις...Εκεί που κυκλοφορούν να τη στήσει κάποιος να πουλάει ξυραφάκια να χεστεί στο τάλαρο....![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Άμα είχες τίποτα να του δείξεις κύριος θα του έστελνες εσύ πμ και θα του έλεγες εκεί να σου στείλει το mail του... Δε θα το διατυμπάνιζες δημοσίως. Εμ τι? Ψάρια πουλάμε νομίζεις?
Λες να τσιμπήσει και να μου στείλει κι εμένα κανά πμ και να γεμίσουν τα άδεια που έριξα???
Εντάξει για να λέμε την αλήθεια δεν την ανέθρεψε. Την έκανε για Αμέρικα λίγο μετά. "Καριέρα" όπως και οι δικές μας πήγε να κάνει.
Πρώτα μας έδειξε τον κ@λο της και μετά πήγε να μας δείξει και κάτι άλλα ταλέντα (σε κάτι χαζοταινίες νομίζω έπαιξε, o Θεός και η ψυχής της). Τώρα πιθανόν να τη θυμάται η μάνα της κι αυτή μόνο άμα ξέρει ελληνικά και διαβάζει το μοτό.γρ
Το θέμα είναι ότι τουλάχιστον αυτή έχει τέτοιο κ@λο και της τα συγχωρνάμε τα επίλοιπα. Για τις δικές μας τις ντόπιες τί να πεις![]()
Εδώ μιλάμε για κώλους; Κάντε μια αναζήτηση στο google το όνομα Keyra Augustina.
(μπορεί να είναι και αυτή που εννοεί ο Dim)
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Χ 46 (μη μου πεις ότι περίμενες να κάτσω να τις μετρήσω μία μία
)
Αυτή είναι από την Αργεντινή ρε συ (ή κάτι τέτοιο, λατινass τέλος πάντων).
Ο άλλος λέει από τη διπλανή πόρτα. Δε μένω και σε πολυκατοικία ρε πστ μου να πάω δίπλα να χτυπήσω...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).