εχω βρει απο vfr nc30 με το ιδιο πλαισιο με το δικο μας κ σκεφτομαι να το δοκιμασω και αν δε το ξαναπουλαω.αυτο ειχε δεικτη βενζινας?
εχω βρει απο vfr nc30 με το ιδιο πλαισιο με το δικο μας κ σκεφτομαι να το δοκιμασω και αν δε το ξαναπουλαω.αυτο ειχε δεικτη βενζινας?
Εγώ πάλι δεν βλέπω κάποια ανάγκη για αλλαγή στο ντεπόζιτο . Το δικό του μια χαρά είναι και εκτός και έχεις κάποιο θέμα σκουριάς ή διαρροής δεν βλέπω λόγο αλλαγής .Θα αποχωριστείς κάποια εβρώ που ίσως μπορούνε να πάνε κάπου άλλου . Δόξα το βούδα , στην Ελλάδα από βενζινάδικα άλλο τίποτα , η αυτονομία είναι εξασφαλισμένη . Τώρα αν είναι θέμα γούστου πάω πάσο ...
Modenas Kriss 125
Όχι δεν έχει δείκτη. Το πλαίσιο δεν ξέρω μέχρι ποιο σημείο έχει ομοιότητες, μπορείς όμως να δεις πως περίπου θα φαίνεται εδώ: http://www.hawkgtforum.com/forum/showthread.php?t=3101 (είναι το άσπρο-μπλε)
Give me fuel, Give me fire
EYXAΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΓΑΝΩΝ ! ΕΝΑ ΚΟΝΤΕΡ ΑΠΟ Ζ ΥΑΜΑΗΑ 125 ΕΧΩΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ??? ΠΟΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ?
Να το θέσω διαφορετικά από 135 - 150 χλμ ανέμενε να γυρίσεις ρεζέρβα . Αν θυμάμαι καλά μένουν ακόμα περίπου 3 λίτρα μέχρι να ρουφήξει σκουριά και πάτο . Προσπάθησε να μην σε βρίσκει συχνά η ρεζέρβα γιατι την στιγμή που μένει και μέχρι να γυρίσεις το διακόπτη το μηχανάκι κάνει σαν να έμεινε από ρεύμα . Και δεν θες να το πάθεις αυτό επάνω σε κάποια προσπέραση ...
Modenas Kriss 125
2 λίτρα είναι η ρεζέρβα (από σύνολο 12)
AN ΚΑΕΙ πολυ τι μπορει να φταει ?
καλησπερα το καθαρισα με φυσημα με κομπρεσερ αερα αλλαξα μπουζι κ λαδια καθαρισα καρπμ .... υπαρχει κατι αλλο που μπορει να φταιει ετσι πληροφοριακα ?
Πόσο καίει; Από 5 έως 7 λίτρα ανά 100 είναι ΟΚ αναλόγως πως το πας...
σημερα πηρα οργανα απο μπαντιτ τι λετε θα τεριαξουν ουσιασικα για το στροφομετρο εχω απορια !
σαν εφαρμογη τα τεριαξα σαν λειτουργηκοτικα ειναι το θεμα
filarako pezoune komple ola !![]()