νασαι καλα νωντα!!και παλι ευχαριστω!!ειδικα οταν φτανει ενα κοματι...ολοκληρο...ειμαι πανευτυχης!!!
και.....για να μη ξεχνιομαστε......οχι οτι σταματαμε και ποτε.....παρτε σαν δειγμα και μερικες επιδιορθωσεις.....που παντα απασχολουν ολους μας.....μικρες οι μεγαλες.....πρωτα.....τα μικρα....ενα ταμπλω freewind......με σπασμενα αυτακια.....αυτα τα σπαστικα που κοβονται.....κιαντε να τα κολησεις μετα......ομως......ο γιατρος ειναι εδω....!!!μπαινει λαμα στο σηημειο που πρεπει....μετρημενη....τρυπημενη....και....voila....!!!ready.....!!!!
![]()
ride fast stay young!!!
kai για την συνεχεια....ενα που εμοιαζε απλα ακατορθωτο......για αλλους......οχι ομως για μενα......μου ερχεται λοιπον απο ενα φιλο ενα κοστουμι απο fmx 650.......κυριολεκτικα σε τευχη.....ακομα απορω πως οχει καταφερει αυτο.....!!!δειτε λοιπον.....ολα τα κοματια στην σειρα....με χοντρες ζημιες.....αυτο εδω το πλαινο ηταν και το χειροτερο....!!!ελειπε το μισο κοματι....ζορικα.......
![]()
ride fast stay young!!!
πολυ ωραια..τωρα την ειδα και καταλαβα ποια ειναι,εχω και μια παρομοια ημιτελη,σαν καλουπι..!
λοιπον.........νικο.........η καρινα ηταν ηδη ετοιμη.....οπως την ειχες δει τοτε......αφινιριστη τοτε.....εχει τελειωσει τωρα.....και περιμενει το βαψιμο της.....οποτε......περναμε σαυτο που μας ενδιαφερει.....το φτερακι......το αρχικο σχημα που ειχα παρει απτο φιλο ηταν αυτο.....μαλλον πο.υ μικρο ομως για το γουστο σου....και για το δικο μμου βεβεα......αυτο ηταν καθαρα διακοσμητικο....!!!εγω ομως οταν ειχα ερθει σε σενα........ειχα αυτο στα χερια μου......απο αφρικα........
αποδειχθηκε στενο τελικα.......για τη λαστιχαρα του hornet.....!!!οποτε........μαγειρευουμε και τα δυο μαζι......κοματι κοματι......κοβουμε.......ραβουμε.....φαρδενουμε......κολαμε.... .κιενα 3ωρο μετα.......ειχαμε αυτο ετοιμο πανω στο μηχανακι του φιλου γιαννη....!!!
ride fast stay young!!!