Ωωωωωωωω, καλορίζικο, και καλές δουλειές να βγουν από εκεί![]()
Πρωτοποριακη κινηση....μπραβο Χρηστο...με το καλο να το φτιαξετε...
![]()
χρηστο καλες δουλειες στο νεο ''σπιτι''![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ωχ παει τοχασε το μυαλο του ο χρηστος
μπραβο ρε χρησταρα σε επιασε καλα το μικροβιο το ατιμο. καλες και παστρικες δουλειες![]()
να υποθεσω ότι μολις σε πήραν χαμπάρι βγήκαν στην γειτονια τα ενοικιαστήρια και τα πωλητήρια...?
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Έτσι-έτσι! Να πραγματοποιούνται τα όνειρά μας, είναι ο σκοπός της ζωής! Σιδεροκέφαλος και καλοτάξιδος!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
ρε συ ακουσες οτι...η δουλεια κανει τους αντρες,το πιλοφορι το μυστρι?
αφου το χεις ρε με τους σοβαδες τι τα θες τα μηχανακια
αντε ρε λαμογιο καλοριζικο το συνεργειο και για να σου πανε ολα καλα βαλε καμια ιταλιδα να αναστησεις εκει μεσα,και πουσε στειλε καμια διασταση να σου εκτυπωσω τιποτις να το ομορφηνεις![]()
Στο βαθος πισω απο την κολωνα θα γινει το σαλονακι με τον εξοπλισμο του!!!
Ισως βεβαια να τα κανω αναποδα πρωτα το σαλονακι και μεσα ο παγκος!!! Θα δω !! Ειμαι ακομα στην σκεψη!!!
Επομενο βημα θα ειναι το πατωμα!!!Προχτες ανακαλυψα οτι ο πατερας μου εχει σε μια παλια αποθηκη γυρω στα 40 τετραγωνικα ξυλινο πατωμα (απο τα παλια που θελουν σκελετο με καδρονια απο κατω)αλλα μετα απο καλυτερη σκεψη το απορριψα λογω του οτι ειναι ευαισθητο και ο χωρος δεν ειναι σαλονι αλλα αποθηκη -εργαστηριο -συνεργειο - κλπ κλπ!!!
Ετσι σκεφτομαι να το τριψω με μηχανη για μαρμαρα ,αφου συμπληρωσω ορισμενες ατελειες .
Για πλακακια δεν το συζητω μια και το κοστος εκτοξευεται αρκετα!!!.
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
Ζηλεύω ρεεεεεε……
Καλές δουλειές σου εύχομαι Χρήστο και να συνεχίσεις να μας παίρνεις τα μυαλά με τις ανακατασκευές σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Λοιπον νεα απο την αποθηκη!!
Αλλαγη σχεδιων μετα απο μελετη του χωρου !!
Ο Παγκος θα γινει στο βαθος και θα μπει μπροστα απο την τουαλετα θα υπαρχει ενα πολυκουζινακι !!
Περιμενω τον κουνιαδο μου να μου τριψει το δαπεδο με την μηχανη να ισιωσει ,και μετα θα βαλω γυψοσανιδες ,τουαλετα κλπ!!
Φωτα θα βαλω αυτες τις μερες οποτε θα μπορω να δουλευω τα βραδακια
Επειδη θελω να αποφυγω την συνδεση με την ΔΕΗ θα βαλω ενα (προς το παρον ) ηλιακο πανελ 36V 250W στην ταρατσα (εχω κανει την υποδομη) θα φορτιζω 2 μπαταριες 250Αh και μεσω ενος inverter 8KW που μου εχει μεινει θα εχω το ρευμα που μου χρειαζεται!!
Φυσικα θα παρω και ρευμα απο τα κοινοχρηστα μεσω ενος μετρητη μηπως και...
Και επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου θα βαλω και ενα ασυρματο δικτυο να εχω και ιντερνετ!!! Χλιδη λεμε!!![]()
Τελευταία τροποποίηση από sv9cvk; 04/02/2013 στις 20:36.
, Vespa GT200 TS50W
Σιγα σιγα εξοπλιζομαστε !!
Εφτασε το πρωτο κοματι του βασικου εξοπλισμου...Ειχαμε πει οτι θα ειναι εκτος απο συνεργειο και χωρος για vintage παρεουλα και οχι μονο!!
Ετσι "ποδαρικο" μου εκανε ....ΑΥΤΟ
Δωρο απο εναν φιλο απο τα Χανια που εκανε αυτην την δουλεια και του ειχε μεινει!!
Ευχαριστω Τασσο!!!
Φυσικα θα φτιαχτει εξωτερικα και εσωτερικα ,θα μπει μεσα ενας υπολογιστης που θα παιζει ολα τα παιχνιδια της εποχης (mame32)!!!![]()
Τελευταία τροποποίηση από sv9cvk; 04/02/2013 στις 21:07.
, Vespa GT200 TS50W