Δε λέμε για το τί γινόταν κάποτε. Αυτά που λες ΙΣΩΣ ίσχυαν κάποτε. Κάτι παρόμοιο είπα κι εγώ πριν. Δε λέμε όμως αυτό.
Κι εγώ περνάω από Α.Ο. τα τελευταία 5-6 χρόνια μίνιμουμ 2 φορές τη βδομάδα και μέχρι και κάθε μέρα. Και ποτέ δεν πήγαινα με τα όρια. Και ποτέ μα ποτέ δεν είχα αντιληφθεί να με φλασάρουν ούτε είχα δει φλας στο αντίθετο ρεύμα (που αυτό είναι πολύ πιο εύκολο να το διακρίνεις).
Για να μην αρχίσω να μετράω, χοντρικά και χωρίς υπερβολή θα μπορούσαν να μου έχουν έρθει πάνω από 1.000 κλήσεις. Μία μου ήρθε όλη κι όλη κι αυτή από παράβαση που έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Αυτά όμως πριν την αλλαγή που παρατηρήσαμε όλοι. Λέμε για το τί γίνεται τώρα που αστράφτει ο τόπος.
Η κουβέντα λοιπόν εστιάζεται στην κατάσταση που επικρατεί από την αρχή του έτους. Όχι στο τί γινόταν πριν.
Ας μιλήσουμε γι'αυτά που ξέρουμε. Στην Αττική Οδό κάτι έχει αλλάξει. Ανάβουν συνεχώς τα φλας των καμερών. Αυτό ξέρουμε. Από εκεί και πέρα η λογική λέει ότι τα φλας ανάβουν γιατί τραβάνε φωτογραφίες, και τις τραβάνε όχι από χόμπυ γιατί έτσι τους ήρθε ξαφνικά, αλλά γιατί θα τις στείλουν. Αλλιώς ποιος ο λόγος που ανάβουν τα φλας?
Τώρα αν κάποιος θεωρεί ότι είναι άσφαιρα κι απλά φλασάρουν για να μας τρομάξουν χωρίς να βγαίνουν φωτογραφίες, αν εσύ επιμένεις ότι βγαίνουν οι φωτό αλλά τις πετάνε στα σκουπίδια κι επιλέγουν ποιες θα στείλουν, αν κάποιος νομίζει ότι κάνουν τα μάτια μας πουλάκια, θα το δείξει ο καιρός. Σε λίγους μήνες θα λυθούν όλες οι απορίες.
Για να μην τρελαθούμε όμως κιόλας νομίζω ότι το πιο λογικό σενάριο είναι το: φλας->φωτογραφία->"περάστε από το τμήμα για τα σχετικά".
Στην Α.Ο. με κάμερα? Και σου ήρθε ειδοποίηση για τέτοια παράβαση?
Το Μητσοτάκη τί τον έχεις?![]()