Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: Μήνυση για δίπλωμα σε 125

Νέο μέλος

Μήνυση για δίπλωμα σε 125

Καλησπερα σε ολους.. μολις γραφτηκα και θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μου λυσετε μια απορια.. πριν ενα μηνα με σταματησανε και μου κανανε μυνηση για διπλωμα 125cc μονο και μου ειπαν να βγαλω διπλωμα και μολις γινει το δικαστηριο να παρουσιαστω.. χτες μου ετυχε ακριβως το ιδιο και μου ξανακανε για 2η φορα μονο μυνηση για το ιδιο πραγμα.. εγω εχω σκοπο να βγαλω το καλοκαιρι διπλωμα αλλα θα ηθελα να ρωτησε να μου πειτε αν ξερετε αν επηρεαζει καπου και αν θα εχω προβληματαμ μετα με τισ δικες επειδη τωρα εγιναν 2 οι μυνησεις... θα δειξω και τις 2 φορες το διπλωμα και θα αθοωθω? Ή υπαρχει πιθανοτητα να μην με αθοωσουν? Και επισης ποσο καιρο κανει να ερθει το χαρτι στο σπιτι?

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CarlJohn Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα σε ολους.. μολις γραφτηκα και θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μου λυσετε μια απορια.. πριν ενα μηνα με σταματησανε και μου κανανε μυνηση για διπλωμα 125cc μονο και μου ειπαν να βγαλω διπλωμα και μολις γινει το δικαστηριο να παρουσιαστω.. χτες μου ετυχε ακριβως το ιδιο και μου ξανακανε για 2η φορα μονο μυνηση για το ιδιο πραγμα.. εγω εχω σκοπο να βγαλω το καλοκαιρι διπλωμα αλλα θα ηθελα να ρωτησε να μου πειτε αν ξερετε αν επηρεαζει καπου και αν θα εχω προβληματαμ μετα με τισ δικες επειδη τωρα εγιναν 2 οι μυνησεις... θα δειξω και τις 2 φορες το διπλωμα και θα αθοωθω? Ή υπαρχει πιθανοτητα να μην με αθοωσουν? Και επισης ποσο καιρο κανει να ερθει το χαρτι στο σπιτι?
    Σε μια κανονική χώρα δεν υπήρχε περίπτωση να αθωωθείς και λογικό είναι αφού οταν σε σταμάτησαν δεν είχες δίπλωμα.
    Στην Ελλάδα όμως έχει πολλές πιθανότητες, αλλά εγώ δεν θα το θεωρούσα και σίγουρο.
    Θα σου απαντησουν και πιο ειδικοί σίγουρα.
    Εσυ πάντως σκοπεύεις να συνεχίσεις να κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα αν κατάλαβα καλά...

Εχε υπ οψιν οτι αν γίνει ατύχημα θα μπλέξεις.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Νέο μέλος
    Αν μπορουσα δν θα το επερνα,το εχω μονο για τις μεταφορες μου επειδη μενω μακρια απο την πολη..

Αν μπορουσα δν θα το επερνα,το εχω μονο για τις μεταφορες μου επειδη μενω μακρια απο την πολη..
    Ενω όλοι οι υπολοιποι το έχουμε μονο για τη διασκέδασή μας...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Ξερει κανεις να μου απαντησει μηπως?

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    και προφανως δεν φοραγες και κρανος...ουτε η ασφαλεια σε καλυπτει...ολα παιζουν,ρωτα δικηγορο καλυτερα.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Μέλος
    Κανονικά δεν ισχύει τίποτα είναι στο χέρι και την διάθεση του δικαστή

Νέο μέλος
    Ο αστυνομικος μου ειπε οτι βγαζεις διπλωμα και ξεκαθαριζεις... ασφαλεια ειχα,κρανος δεν ειχα αλλα δν με εγραψαν για αυτο.Εγινε απλα μυνηση στο ονομα μου για στερηση διπλωματος.Αλλα λεω μηπως παιζει καποιο ρολο επειδη τωρα ειναι 2 οι μυνησεις...? Εχω ακουσει και απο αλλους οτι δειχνεις το διπλωμα και αθοωνεσαι και για τις 2 φορες... ξερεις κανεις να μου απαντησει συγκεκριμενα?

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Ναι, κάπως έτσι γίνεται, θα σε ρωτήσουν λογικά ένα τυπικό "γιατί δεν είχες δίπλωμα", θα το δείξεις και αθωώνεσαι...

Βγάλτο το δίπλωμα πάντως για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Γιατί και η ασφάλεια που έχει το μηχανάκι με εσένα οδηγό δεν σε καλύπτει

ξερεις κανεις να μου απαντησει συγκεκριμενα?
    Οχι, ρωτα αλλου.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    μπορει να γινουν και 2 δικαστηρια και 3 και εκατοντοσες φορες που θα σε πιασουν μεχρι που θα βγαλεις διπλωμα....

Θα χρειαστει να δειξεις το διπλωμα για οσα δικαστηρια σου γινουν..... τωρα για τον αν θα την γλυτωσεις ας μιλησουν οι ειδικοι

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Εξαρτάται! Είναι πολύ πιθανό να την γλιτώσεις αλλά είναι στο χέρι του Δικαστή.
    Δεν παίζει ρόλο πόσες φορές θα σε γράψουν, αρκεί να μην σου κάτσουν και οι δύο δίκες την ίδια μέρα (πράγμα που μπορεί να συμβεί αν πάρεις αναβολή).
    Αν τις κάνεις πακέτο να ξέρεις πως παίζεις με τις πιθανότητες.

Πάρε ποδήλατο.

Για ασφάλεια, κράνος κτλ ας μην τα πούμε αφού δεν σε ενδιαφέρουν.
    Sent from me using a computer.

[γραφικός mode on]
    Μην κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα, εκτός από τον εαυτό σου σκέψου και τον άλλον τυχόν άτυχο που μπορεί να εμπλακεί σε ένα (χτύπα ξύλο) ατύχημα με εσένα,
    που στη καλή περίπτωση θα τρέχει για να πάρει τα χρήματά του για τις υλικές ζημιές που θα του έχεις προξενήσει
    Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει σε άσχημη περίπτωση.
    Το ξέρω ότι έχουμε συνολικά ως λαός αποκτήσει τη χείριστη νοοτροπία απέναντι στους νόμους, αλλά ελπίζω ότι μέσα από την σίγουρα αρνητική σου αντίδραση αε ότι σου γράψαμε και θα σου γράψουμε επειδή "τη δουλειά σου θέλεισ να κάνεις ίσως κάτι μείνει για έναν μελλοντικό αναγνώστη, μακάρι και για σένα.

[γραφικός mode off]

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    [γραφικός mode on]
    Μην κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα, εκτός από τον εαυτό σου σκέψου και τον άλλον τυχόν άτυχο που μπορεί να εμπλακεί σε ένα (χτύπα ξύλο) ατύχημα με εσένα,
    που στη καλή περίπτωση θα τρέχει για να πάρει τα χρήματά του για τις υλικές ζημιές που θα του έχεις προξενήσει
    Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει σε άσχημη περίπτωση.
    Το ξέρω ότι έχουμε συνολικά ως λαός αποκτήσει τη χείριστη νοοτροπία απέναντι στους νόμους, αλλά ελπίζω ότι μέσα από την σίγουρα αρνητική σου αντίδραση αε ότι σου γράψαμε και θα σου γράψουμε επειδή "τη δουλειά σου θέλεισ να κάνεις ίσως κάτι μείνει για έναν μελλοντικό αναγνώστη, μακάρι και για σένα.

[γραφικός mode off]
    Τον άλλον να μην τον σκεφτεί καθόλου. Αυτός θα τα πάρει τα λεφτά του απ' την δική του ασφαλιστική. Και μετά φυσικά η ασφαλιστική του θα τα απαιτήσει απ' τον ανασφάλιστο.

+ την αυτεπάγγελτη μήνυση κτλ κτλ.

Τρέχα γύρευε αν γίνει στραβή.

Edit.. Όπου "ανασφάλιστος" βλέπε "χωρίς δίπλωμα", το ίδιο είναι απλά προφέρεται διαφορετικά.
    Sent from me using a computer.

Μπι ρεαλίστικ. Τυπικά θα τα πάρει τα λεφτά του. Πρακτικά είναι να μη μπλέξει κάποιος.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 08:32
  3. Αύριο δίνω για δίπλωμα ρεεε!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:40