Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Μήνυση για δίπλωμα σε 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    + σε οτι ειπαν οι παραπανω...

αλλα παιζει και το ενδεχομενο να τυχεις σε στραβοξυλο δικαστη και να καταδικαστεις...
    δεν ξερω ποσο ειναι η ποινη αλλα μπορει να σε καταδικασει διοτι ανεξαρτητα αν το εβγαλες μετα το διπλωμα και το επεδειξες, την συγκεκριμενη στιγμη του ελεγχου δεν το ειχες, αρα εισαι παρανομος (οπως ειπε και ο δικηγορος της παρεας)...

Νέο μέλος
    Παιδια δεν ζητησα να γινει λαικο δικαστηριο για χαρη μου.. και λαθος ξερω ποιο ειναι.. ναι οδηγησα μηχανακι χωρις διπλωμα στο πορτοφολι ή στην τσεπη.. και οντως μια του κλεφτη,δυο του κλεφτη.. την τριτη δεν την γλυτωνω... στις 15 φεβρουαριου γινομαι 18 και μπορω να βγαλω διπλωμα.. αυτο που ρωτησα να μου απαντησετε ηταν να μου πειτε τι.γινεται σε τετοιεσ περιπτωσεις.. ξερω οτι.γινεται δικαστηριο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.. αλλα.δεν ξερω ποσο ακριβως και παρακαλω αν ξερει κανεις συγκεκριμενα να μου απαντησει σε αυτο καθως και αν επιβαλει ο δικαστης προστιμο σε τετοιες περιπτωσεις και ποσο περιπου? Δηλαδη οι ενηλικες που εχουν διπλωμα και τους σταματανε για ελεγχο και τυχαινει να ΜΗΝ εχουν το διπλωμα μαζι τους το ιδιο δν γινεται? Μυνηση! Και δεν δηλωσα οτι θα συνεχισω να κυκλοφορω με μηχανακι για να την πατησω και 3η φορα..! Απο το καλοκαιρι μηχανακι με.διπλωμα,κρανος και προσοχη.! Το ερωτημα μου ηταν δηλαδη μετα απο ποτε.γινεται το δικαστηριο? Και.τι.γινεται στην περιπτωση των 2 δικαστηριων? Ευχαριστω πολυ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CarlJohn Προβολή μηνύματος
    Παιδια δεν ζητησα να γινει λαικο δικαστηριο για χαρη μου..
    Ήταν bonus αυτό, τα συνηθίζουμε τέτοια δωράκια εδώ μέσα.
    By the way, το κράνος και η προσοχή μπορούν να υπάρξουν και πριν το δίπλωμα, αφού το κάνεις που το κάνεις.
    Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι.
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Καλησπερα σε ολους.. μολις γραφτηκα και θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μου λυσετε μια απορια.. πριν ενα μηνα με σταματησανε και μου κανανε μυνηση για διπλωμα 125cc μονο και μου ειπαν να βγαλω διπλωμα και μολις γινει το δικαστηριο να παρουσιαστω.. χτες μου ετυχε ακριβως το ιδιο και μου ξανακανε για 2η φορα μονο μυνηση για το ιδιο πραγμα.. εγω εχω σκοπο να βγαλω το καλοκαιρι διπλωμα αλλα θα ηθελα να ρωτησε να μου πειτε αν ξερετε αν επηρεαζει καπου και αν θα εχω προβληματαμ μετα με τισ δικες επειδη τωρα εγιναν 2 οι μυνησεις... θα δειξω και τις 2 φορες το διπλωμα και θα αθοωθω? Ή υπαρχει πιθανοτητα να μην με αθοωσουν? Και επισης ποσο καιρο κανει να ερθει το χαρτι στο σπιτι?

Η μαλακία σου ήταν που σταμάτησες…
    2 φορές μάλιστα.
    Αυτόφωρο πως δε σε πήγαν?
    Εμένα πολύ παλιά με είχαν πάει 3 φορές. Τη μια είχαμε πλακωθεί (με δείρανε) αλλά μου έγραψαν ότι αντιστάθηκα.
    Αναμορφωτήριο δεν πήγα γιατί ήμουν καλλιτέχνης και είπαν δεν μπορεί καλό παιδί θα ναι.
    Είχα όμως 3 κοινωνικές λειτουργούς (κάτι αγάμητες) που μ έβλεπαν από μια φορά το μήνα. Καμία δεν γνώριζε την ύπαρξη των άλλων και όλες έκαναν εκθέσεις για την πρόοδο μου.
    Τελικά δεν έφτασα στο γεντί κουλέ που μου προφητευόταν αλλά η γιαγιούλα μου κόντεψε να πεθάνει απ τη τρομάρα της.
    (Αυτή είναι και η μόνη τύψη που έχω)
    Έβγαλα δίπλωμα και αθωώθηκα εν τέλει.
    Άλλαξαν οι εποχές ρπστμ…

Υγ
    Πρέπει όμως να είσαι και λίγος χαλβάς έτσι? Ούτε που έχουν μπλόκο δεν ήξερες !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Η μαλακία σου ήταν που σταμάτησες…
    Έτσι!
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ε ναι ρε φίλε ντεμέκ καμικάζι δε γίνεται !
    Ή είσαι ή δεν είσαι

Κάποια άλλη ψυχή που ΔΕΝ σταμάτησε έπαιρνε τηλέφωνα και ρώταγε τι θα γίνει μετά.

SEX

6000 έγινε!

Νέο μέλος
    Δεν ειχαν μπλοκο φιλε.. αλλιως εγινε.. και.εννοειται πως θα σταματαγα εφοσον μου ειπαν κανε στην ακρη! Για τρελο με εχεις? Οσο για το διπλωμα πιο πανω ειπα παλι οτι θα μπορω να βγαλω σε λιγοτερο απο εναν μηνα εφοσον γινομαι 18.. Και οι ιδιοι μου ειχαν πει οτι γινεται δικαστηριο,δειχνεις το διπλωμα και αθοωνεσαι.. απλα ρωταω εδω μεσα για να παρω και αλλες γνωμες σχετικα με το θεμα και μαλιστα αναφερομαι σε αυτους που ειχαν παρομοιες καταστασεις.Στο κατω κατω δεν εκανα ουτε κανενα εγκλημα ουτε αντισταθηκα.. απο το μαθημα γυριζα.!

.. απο το μαθημα γυριζα.!
    Ε, ναι. Προφανως γυρνωντας απο το μαθημα δε χρειαζεται να τηρεις νομους/κανονες κι αλλες τετοιες παπαριες της αστικης δημοκρατιας...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ε, ναι. Προφανως γυρνωντας απο το μαθημα δε χρειαζεται να τηρεις νομους/κανονες κι αλλες τετοιες παπαριες της αστικης δημοκρατιας...
    Γιατί δεν πλένεις τον κώλο σου να μην σε τρώει αλλά ψάχνεις αφορμή για να ξυθείς..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Τώρα με απογοήτευσες τελείως !
    Έλεγα πως θα είχες κανένα Ζ125 με μοτέρ WR200…

Αλλά αφού δεν είχες δίπλωμα δεν μπορούσες να φοράς κι ένα καθύκι στο κεφάλι να περνάς απαρατήρητος?
    Λέω τώρα !
    Τέσπα όταν πας στο δικαστήριο ρίχτο στη κλάψα και μάλλον θα τη γλυτώσεις.
    Εκτός αν πέσεις σε στραβόξυλο οπότε την έβαψες.
    Αν φοράς τίποτα χαλκάδες σκουλαρίκια κλπ βγάλτα και ντύσου σαν άνθρωπος.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πως φαίνεται ότι κι εσύ πέρασες τις τελευταίες τάξεις του Λυκείου (Λύκειο ή 8τάξιο Γυμνασίο αρρένων; ) κοιτώντας τους άλλους (π.χ. Byron) με τα εργαλεία και τις γκόμενες...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    Εννοειται πως παρανομησα και με γραψανε και 2η φορα και το μετανιωσα.!Εξαλλου το.μηχανακι δν το ξαναπαιρνω μεχρι να βγαλω διπλωμα.Αυτο που ρωταω για να τα επισημανω παλι και.οχι να μου πειτε ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος ειναι:Μετα απο ποσο καιρο ερχεται το χαρτι.της δικης? Και αν ξερει κανεις τι.γινεται στην περιπτωση των 2 μυνησεων (αναφερομαι στα ροζ χαρτακια) τα οποοια γραφουν..στερειται αδοια κυκλοφοριας

Εννοειται πως παρανομησα και με γραψανε και 2η φορα και το μετανιωσα.!Εξαλλου το.μηχανακι δν το ξαναπαιρνω μεχρι να βγαλω διπλωμα.Αυτο που ρωταω για να τα επισημανω παλι και.οχι να μου πειτε ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος ειναι:Μετα απο ποσο καιρο ερχεται το χαρτι.της δικης? Και αν ξερει κανεις τι.γινεται στην περιπτωση των 2 μυνησεων (αναφερομαι στα ροζ χαρτακια) τα οποοια γραφουν..στερειται αδοια κυκλοφοριας
    Θα αργήσει το χαρτί.
    Αν θα έχεις πρόβλημα θα έχεις στο 2ο δικαστήριο.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    .στερειται αδοια κυκλοφοριας
    Ότι και αν σημαίνει συτό το "αδΟΙα", σίγουρα δεν αναφέρεται στο δίπλωμα...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Νέο μέλος
    Αδεια οδηγησης γραφει στο χαρτι.. νομιζω πως αναφερεται.στο διπλωμα μιας και μου το ξεκαθαρισε ο αστυνομος..

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 08:32
  3. Αύριο δίνω για δίπλωμα ρεεε!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:40