Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Honda Chally 6v

Νέο μέλος

Honda Chally 6v

Καλησπερα Ειμαι κατοχος Ενος Honda Chally 6v και υπαρχει ενα μεγαλο προβλημα φοραω honda moter 6v 72cc και εχω προβλημα με το καπακι απο το καρτερ στην μερια της μανιβελας εχει κανει μια τρυπα και πεταει ολα τα λαδια εξω βασικα εγω το εκανα καταλαθως και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω μπορω να βαλω κατι πανω ηλεκτροκοληση κολα κατι θα ειναι χρησιμη η βοηθεια σας ευχαριστω πολυ.!

Πως έκανες δηλαδη τρύπα και πόσο μεγάλη είναι?

Νέο μέλος
    Καταλαθος την εκανα φιλε μου με ενα κατσαβιδι φιλε μου δεν μπορω να σου εξιγησω ποσο μεγαλη ειναι απλα πχ τα δαχτιλα δν χωρανε μεσα δν εγινα κατατοπιστικος πολυ ...

Τι να πω, με κατσαβίδι έκανες τρύπα στο καπάκι! Τι κατσαβίδι είναι αυτό ρε δραπανοκατσάβιδο. Τέλος πάντων αν θες κάτι απλό και γρήγορο δηλαδή προχειροδουλειά δες αν μέσα από το καπάκι έχει χώρο, αν ναι βρες μια κοντή βίδα που το πάχος της να είναι όσο η διάμετρος της τρύπας και βίδωσε την βάζοντας και καμιά ροδέλα. Βέβαια όλα αυτά είναι μια λύση που θα σου κάνει δουλειά αρκεί το μέρος στο οποίο έκανες την τρύπα να είναι επίπεδο και όχι με γωνίες για να μπορέσει η βίδα με την ροδέλα να πατήσει σωστά. Ακόμα αν η τρύπα δεν είναι ομοιόμορφη φάτην με κανένα δράπανο ίδιου πάχους με την βίδα για να μπορέσει η βίδα να σφηνώσει καλά.

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Βγάλε το καπάκι και πήγαινε το σ' ένα μηχανουργείο να σου γεμίσουν την τρύπα.

Νέο μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	CAM00002.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	89,6 KB 
ID:	280108Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	CAM00003.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	66,2 KB 
ID:	280109φιλε μου manoli αυτη η ιδεα μ ηρθε το πρωι το εκανα εκανα και ενα τεστ με νερο εβαλα νερο στο καπακι απο την μεσα μερια πανω στην τρυπα να δω αμα χανει απο την εξω μερια τελικα δεν χανει το θεμα ειναι αμα βρισκει η βιδα μεσα στο μοτερ αμα βρισκει θα βαλω μια ποιο μικρη πιστευω να μην εχει προβλημα και εχω βαλει και παξιμαδι απο την μεσα μερια παλι με ροδελα...Δεν ξερω εαν θα εχω προβλημα στο μελον..
    Τελευταία τροποποίηση από kostakis05; 21/01/2013 στις 23:13.

Αν δεν ενοχλεί κάποιο κινούμενο μέρος του κινητήρα άστο μια χαρά φαίνετε! Πρέπει να δεις όμως αν έχει και καμιά διαρροή όταν λειτουργεί ο κινητήρας γιατί έτσι όπως βλέπω την εικόνα μου φαίνεται σαν να είναι η τρύπα στο κάρτερ που σημαίνει ότι κατά την ώρα λειτουργίας του κινητήρα δημιουργούνται πιέσεις.

Νέο μέλος
    Manoli φιλε μου θα σου πω απαντησεις αυριο που θα βαλω το μοτερ πανω στο μιχανακι!!!

Νέο μέλος
    Ειναι κομπλε το καπακι αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν πετυχαινω να ρυθμισω τις ταχυτητες βαζω πρωτη και μπαινει δευτερα
    Ξερει κανεις πως το ρυθμιζω αυτο?

Παρόμοια θέματα

1. Honda c50 6v restoring...
    από lspiros στο forum Μετατροπές (Customizing)
    Απαντήσεις: 1703
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2019, 09:32
  2. Προβλημα με ηλεκτρικα(ταση) σε Honda Chally 6v
    από autosignaljohn στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2013, 22:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •