Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 104

Θέμα: Μήπως τελικά είμαι μαλάκας;;;

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA

Μήπως τελικά είμαι μαλάκας;;;

1) Περιστατικό νο1 (προχθες): Κατεβαίνω πρωί τη Μεσογείων. Πήχτρα λόγω ακινητοποίησης μετρό κλπ. εγώ στη γνωστή "μηχανολωρίδα" (μεταξύ 2ης και τρίτης λωρίδας). Τύπος μπροστά μου με βαρκαντέρο πηγαίνει αργά και καμαρωτά. Σε κάθε καθρέφτη αυτοκινήτου ζυγιάζεται, ισορροπεί το θερίο, τσεκάρει αποστάσεις, ενίοτε πατάει ποδαράκι. Εγώ βιάζομαι γιατί στις 9 έχω δικαστήριο και δε βλέπω φως με τον τύπο. Μετά το 1ο χλμ. τα νεύρα μου κορδελάκια. Διαφυγή από πουθενά. Μόλις βλέπω μία τρύπα στη μεσαία λωρίδα του κορνάρω διακριτικά να κάνει δεξιά για να προσπεράσω (και εγώ και οι καμιά 10αριά από πίσω). Με αγνοεί. Η τρύπα πολύ μικρή για να προλάβω να προσπεράσω εγώ. Μετά από λίγο άλλη μία τρύπα, πάλι κορνάρω, πάλι τπτ. Στην τρίτη τρύπα διαφυγής κορνάρω πιο έντονα. Κάνει δεξιά και την ώρα που τον περνάω φωνάει "Τι θε ρε μαλάκα:;;". Koντοστέκομαι, χαμογελάω και του λέω "αυτό ακριβώς που έκανες, καλή συνέχεια". Και συνέχισα.

2) Περιστατικό νο2 (χθες): Σκουφά και Σίνα. Δυο μηχανές παρκαρισμένες όχι παράλληλα αλλά σε σχηματισμό Λ. Παρκάρω σφήνα ανάμεσά τους για να πάρω χαρτιά από ένα γραφείο (σύνολο χρόνου: 2 λεπτά). Επιστρέφω και ο τύπος που είναι στην αριστερή (ως προς το δικό μου) μηχανή (τρανσαλπ) λέει στη γκομενίτσα που περιμένει για να επιβιβαστούν: "Έχω κι αυτό το μαλάκα εδώ - δείχνοντας το μηχανάκι μου - που με έχει κλείσει". Με το που το λέει βρίσκομαι μπροστά του και του λέω (χαμογελαστά πάντα) "Εγώ είμαι ο μαλάκας και φεύγω. Δε νομίζω να με περίμενες πάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Δύο λεπτά έκανα". Απάντηση: "Ε.... όχι.... να.... συγγνώμη... νόμιζα πως πήγες για καφέ και το άφησες έτσι. Ξέρεις, αν το σηκώσω όρθιο θα βρουν οι μηχανές μας". Εγώ: "Το ξέρω. Μπορείς να το βγάλεις χωρίς να το σηκώσεις όρθιο. Αν δε μπορείς, να στο βγάλω εγώ μία στιγμή που μπορώ". "Όχι, όχι, εντάξει, μπορώ (α, μπορεί τώρα )"

Μήπως τελικά είμαι μαλάκας και δεν το ξέρω;;;
    Τελευταία τροποποίηση από ERRIKA; 23/01/2013 στις 18:48.
    Dura lex, sed lex.

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος

αν σε ηξερα θα ελεγα ναι αλλα δεν σε ξερω και δεν μου αρεσουν οι παρεξηγησεις

You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

1) Περιστατικό νο1 (προχθες): Κατεβαίνω πρωί τη Μεσογείων. Πήχτρα λόγω ακινητοποίησης μετρό κλπ. εγώ στη γνωστή "μηχανολωρίδα" (μεταξύ 2ης και τρίτης λωρίδας). Τύπος μπροστά μου με βαρκαντέρο πηγαίνει αργά και καμαρωτά. Σε κάθε καθρέφτη αυτοκινήτου ζυγιάζεται, ισορροπεί το θερίο, τσεκάρει αποστάσεις, ενίοτε πατάει ποδαράκι. Εγώ βιάζομαι γιατί στις 9 έχω δικαστήριο και δε βλέπω φως με τον τύπο. Μετά το 1ο χλμ. τα νεύρα μου κορδελάκια. Διαφυγή από πουθενά. Μόλις βλέπω μία τρύπα στη μεσαία λωρίδα του κορνάρω διακριτικά να κάνει δεξιά για να προσπεράσω (και εγώ και οι καμιά 10αριά από πίσω). Με αγνοεί. Η τρύπα πολύ μικρή για να προλάβω να προσπεράσω εγώ. Μετά από λίγο άλλη μία τρύπα, πάλι κορνάρω, πάλι τπτ. Στην τρίτη τρύπα διαφυγής κορνάρω πιο έντονα. Κάνει δεξιά και την ώρα που τον περνάω φωνάει "Τι θε ρε μαλάκα:;;". Koντοστέκομαι, χαμογελάω και του λέω "αυτό ακριβώς που έκανες, καλή συνέχεια". Και συνέχισα.

2) Περιστατικό νο2 (χθες): Σκουφά και Σίνα. Δυο μηχανές παρκαρισμένες όχι παράλληλα αλλά σε σχηματισμό Λ. Παρκάρω σφήνα ανάμεσά τους για να πάρω χαρτιά από ένα γραφείο (σύνολο χρόνου: 2 λεπτά). Κατεβαίνω και ο τύπος που είναι στην αριστερή (ως προς το δικό μου) μηχανή (τρανσαλπ) λέει στη γκομενίτσα που περιμένει για να επιβιβαστούν: "Έχω κι αυτό το μαλάκα εδώ - δείχνοντας το μηχανάκι μου - που με έχει κλείσει". Με το που το λέει βρίσκομαι μπροστά του και του λέω (χαμογελαστά πάντα) "Εγώ είμαι ο μαλάκας και φεύγω. Δε νομίζω να με περίμενες πάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Δύο λεπτά έκανα". Απάντηση: "Ε.... όχι.... να.... συγγνώμη... νόμιζα πως πήγες για καφέ και το άφησες έτσι. Ξέρεις, αν το σηκώσω όρθιο θα βρουν οι μηχανές μας". Εγώ: "Το ξέρω. Μπορείς να το βγάλεις χωρίς να το σηκώσεις όρθιο. Αν δε μπορείς, να στο βγάλω εγώ μία στιγμή που μπορώ". "Όχι, όχι, εντάξει, μπορώ (α, μπορεί τώρα )"

Στην 2η περίπτωση δεν είσαι όσο το παρουσίασε ο τυπάς, αλλά όπως και να το κάνουμε φταις.
    Η πρώτη περίπτωση δεν επιδέχεται σχολιασμού!

edit: Technically μαλάκΑΣ σίγουρα δεν είσαι
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Μέλος
    καλα εισαι σοβαρος??? μακαρι ολοι να ηταν ψυχραιμοι σαν και εσενα!!!! μια χαρα εισαι!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Να μια ερώτηση που όλοι έχουμε θέσει, κάποια στιγμή, στον εαυτό μας !
    Απάντηση φυσικά δεν υπάρχει!

(Τέτοιες εποχές όμως πολλοί λένε λόγια που δεν θα έλεγαν αν ήταν αλλιώς τα πράγματα.)

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylos mauros Προβολή μηνύματος
    καλα εισαι σοβαρος??? μακαρι ολοι να ηταν ψυχραιμοι σαν και εσενα!!!! μια χαρα εισαι!!!!
    σοβαρΟΣ σίγουρα όχι.

errika γαρ ...

τελικά το δικαστήριο το πρόλαβες; ή έπεσες και εσύ στις ... βόμβες ;;;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ευτυχώς έληξαν την απεργία οι δικαστικοί και σας είδαμε κι εδώ μέσα...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    +400 μόνο για τον τίτλο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Μήπως τελικά είμαι μαλάκας

θα είμαι ειλικρινής

περίπτωση α....
    κλασσική περίπτωση χρήστη μοτοσυκλέτας για καφετέρια... κατά τα άλλα, σηκώνει πολύ κουβέντα....

περίπτωση β
    είσαι σφηνοτέτοια... επειδή εσύ (εγώ, ο άλλος) μπορείς (-ω, -ει) δεν σημαίνει οτι μπορούν όλοι (ούτε οτι πρέπει να έχεις (-ω, -ει) την απαίτηση/αξίωση να μπορούν)

στα θετικά οτι την ψάχνεις την δουλειά

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    OXI ΡΕ ΓαμΩτο !

ΕΓΩ ειδα τον τιτλο και μπηκα για να κανω το Τεστ....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

Ρε μητσο...

Νέο μέλος
    Πολύ ψύχραιμος πάντως και ετοιμόλογος !! Όπως και να χει σε κάθε περίπτωση ανάλογα από ποιά μεριά είσαι βλέπεις αντίστοιχα και τα πράγματα!!

ΕΡΡΙΚΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitriskap Προβολή μηνύματος
    Πολύ ψύχραιμος πάντως και ετοιμόλογος !!!

Kαι πολύ κ α λ ό ς δικηγόρος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί είμαι μαλάκας.
    από Tpap στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 165
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2010, 09:43
  2. Μήπως τελικά είμαι άρρωστος ?
    από S705 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2008, 22:33
  3. Τελικα ειμαι ο απολυτος ασχετος...
    από urban στο forum Χωμάτινο τερέν