Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 107

Θέμα: Ποιος Φταίει Τώρα;

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    χωρίς να σχολιάσω τίποτε άλλο, απλά επισημαίνω οτι

δεν είναι πάντα θέμα επιλογής το επάγγελμα που κάνουμε.....
    γιατι κυριε Σπυρο δεν ειναι? εμεις που διαλεξαμε αλλους κλαδους κι οχι τα σιγουρα ζεστα του μηνας μπαινει μηνας βγαινει μπατσου μαλακες ημασταν? καλιο εργατης στα ροδακινα παρα μπατσος. κι αυτο ειναι μια δουλεια που στον τοπο μου την περιφρονουσαν ολοι τοτε..

Έσενα σε κόβω για κλασσικό τύπο ανθρώπου που μόλις την πάθει από κανά επαναστάτη (να χαμε να λεγαμε) και (να ουμε ) και (ας ουμε) να τα γυρνάς και να κάνεις από μόνο σου τον ΔΙΑΣ! Κάνω λάθος?????????????????????????????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    γιατι κυριε Σπυρο δεν ειναι? εμεις που διαλεξαμε αλλους κλαδους κι οχι τα σιγουρα ζεστα του μηνας μπαινει μηνας βγαινει μπατσου μαλακες ημασταν? καλιο εργατης στα ροδακινα παρα μπατσος. κι αυτο ειναι μια δουλεια που στον τοπο μου την περιφρονουσαν ολοι τοτε..
    γιατί πολύ απλά στις εποχές που ζούμε μπορεί κάποιος να αναγκαστεί να κάνει επάγγελμα άλλο από αυτό που μπορεί να επιθυμεί/σπουδάσει (κλπ κλπ) προκειμένου να καλύψει ζωτικές ανάγκες.....

για να σε προλάβω:
    ξαναλέω οτι η παρέμβασή μου στην κουβέντα έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την επιλογή επαγγέλματος και τους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον στην άσκησή του και όχι με την υπόθεση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manolis1980 Προβολή μηνύματος
    Έσενα σε κόβω για κλασσικό τύπο ανθρώπου που μόλις την πάθει από κανά επαναστάτη (να χαμε να λεγαμε) και (να ουμε ) και (ας ουμε) να τα γυρνάς και να κάνεις από μόνο σου τον ΔΙΑΣ! Κάνω λάθος?????????????????????????????

για μενα λες? ναι οκ... οτι πεις... δεν θα μπω στην διαδικασια να το συζητησουμε κι ειναι κι εκτος θεματος.. πιστευε οτι θες..

Από τα γραφόμενα σου παρασύρομαι και γράφω ότι γράφω δεν σε γνωρίζω για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη.

γιατί πολύ απλά στις εποχές που ζούμε μπορεί κάποιος να αναγκαστεί να κάνει επάγγελμα άλλο από αυτό που μπορεί να επιθυμεί/σπουδάσει (κλπ κλπ) προκειμένου να καλύψει ζωτικές ανάγκες.....

για να σε προλάβω:
    ξαναλέω οτι η παρέμβασή μου στην κουβέντα έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την επιλογή επαγγέλματος και τους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον στην άσκησή του και όχι με την υπόθεση

βρε καταλαβαινομαστε κατα βαθος, απλα σου λεω οτι οι δυνομηλικοι μου μπατσοι οπως οι διας (εγω ειμαι 27) το 2003 που περασαν στην μπουρδελοσχολη τους τα πραγματα δεν ηταν τοσο χαλια οπως ειναι τωρα. ακομα κι αν για καποιους οντως ηταν σιγουρα ηταν συντριπτικη μειοψηφια.κι οπως λεει ενας φιλος για τον αδερφο του (που τελειωσε το τει ηλεκτρολογιας αριστουχος και τωρα ειναι ειδικος φρουρος αλλα με χρονια προυπηρεσια σαν ηλεκτρολογος εγκαταστασεων) ειναι τεμπελης. ο αδερφος που το λεει τωρα κανει δυο δουλειες κι η μια αμισθη για να καταφερει να την κρατησει. κι αυτος δεν κωλοσε, δεν πηγε να γινει μπατσος. χωρις πτυχια χωρις τιποτε. μεσα απο την ιδια ζορισμενη οικογενεια ο ενας εχει λιωσει την ζωη του στο μεροκαματο κι αλλος βρηκε την ευκολη λυση κι εγινε ρομποτ στα χερια της εξουσιας. τωρα με καταλαβαινεις γιατι επιμενω οτι ειναι θεμα επιλογης?

χωρίς να σχολιάσω τίποτε άλλο, απλά επισημαίνω οτι

δεν είναι πάντα θέμα επιλογής το επάγγελμα που κάνουμε.....
    Διάβασε λίγο καλύτερα τι γράφω και θα έχεις την απάντησή σου:

Αν δεν το έχει στόχο ζωής ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!! Κανένας δεν τον υποχρεώνει να ακολουθήσει αυτή την πορεία. Και στην τελική οποιοσδήποτε ακολουθεί επάγγελμα που έχει άμεση προσφορά στο κοινωνικό σύνολο θα πρέπει να το κάνει συνειδητά.
    Και να το πάω στους αστυνομικούς. Στα παπάκια μου αν παίρνεις 700 ευρώ. Στα παπάκια μου αν κινδυνεύεις. ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕΣ! Άρα δεν έχεις καμία δικαιολογία.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Σε ένα προηγούμενο μήνυμά σου μίλησες για φθόνο και για λύπηση σε όσους όταν ήταν 16 δε είχαν παραβατική συμπεριφορά.
    α) Μάλλον θα καταλάβεις καλά τα λόγια σου αυτά όταν ή τέλος πάντων δεν ξέρω αν έχεις παιδιά, δεν θα μπορείς να ελέγξεις τα παιδιά σου λόγο τέτοιας συμπεριφοράς <<δεν σου το εύχομαι>>.
    β)Από το μένος που βγάζουν τα λόγια σου δείχνεις εσύ να έχεις κάποιο φθόνο απέναντι στα όργανα της τάξεως.
    γ)Σε όλους τους κλάδους υπάρχουν στραβοί το θέμα είναι να πάψουμε να βλέπουμε πάντα τα λάθη των άλλων αλλά τα δικά μας!

εγω πότε θα ξύσω γόνατο? Το avatar του/της PQC
    Θα πρέπει επι τέλους να σταματήσουμε να λέμε ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Θα πρέπει σαν κοινωνία να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Οταν τους έφαγαν στον Ταυρο όλοι λέγατε τα ανάποδα.Λοιπόν για έμένα προσωπικα οταν δεν σταματας σε έλεγχο (κατι το οποίο έχω κάνει) ο άλλος εχει δικαίωμα να δράσει έτσι, γιατί έχει κάθε λόγο να πιστέυει οτι κουβαλάς όπλα ή ναρκωτικά.
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

Μαζί σου στο 80%!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    ... τωρα με καταλαβαινεις γιατι επιμενω οτι ειναι θεμα επιλογης?
    και πάλι θα σου πω "όχι πάντα"....

εσύ μένεις κάπου που μπορείς να πηγαίνεις να μαζεύεις ροδάκινα/ελιες/μύδια/στρείδια για να βγάζεις τα προς το ζειν.....

εγώ ας πούμε (εαν προεκυπτε η ανάγκη - φτου κακά), σαφώς θα προτιμούσα να κάνω την δουλειά αυτή παρά να γίνω "μπάτσος" (με την καμμία όμως)..... έλα όμως που μένω αθήνα και εδώ δεν έχει ροδακινιές/ελιές/μυδιές/στρειδιές..... επομένως οι επιλογές μου περιορίζονται..... βάλε τώρα οτι εχω γυναίκα και μωρό... η "αποκέντρωση" διπλά δύσκολη....
    επομένως? στην ανάγκη το απεχθέν καταρχάς επάγγελμα του "μπάτσου" ίσως καταλήξει μία εκ των επιλογών....

τεσπα, είμαστε εκτός, ωστόσο συμφωνούμε πιστεύω στα γενικά....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PQC Προβολή μηνύματος
    Θα πρέπει επι τέλους να σταματήσουμε να λέμε ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Θα πρέπει σαν κοινωνία να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Οταν τους έφαγαν στον Ταυρο όλοι λέγατε τα ανάποδα.Λοιπόν για έμένα προσωπικα οταν δεν σταματας σε έλεγχο (κατι το οποίο έχω κάνει) ο άλλος εχει δικαίωμα να δράσει έτσι, γιατί έχει κάθε λόγο να πιστέυει οτι κουβαλάς όπλα ή ναρκωτικά.
    Είσαι τελείως λάθος αδερφέ...

οι πιτσιρικάδες έκαναν παρανομία....μαζί σου. Οι ΔΙΑΣ έκαναν απόπειρα ανθρωποκτονίας...δεν είναι το ίδιο. Στην τελική αν νόμιζαν ότι οι πιτσιρικάδες ήταν τόσο επικίνδυνοι, ας καλούσαν ενισχύσεις, ας τους ακολουθούσαν, ας τους έκλειναν το δρόμο, αλλά όχι να κλωτσήσουν δίκυκλο εν κινήσει! Συμφωνώ ότι ο αστυνομικός θα πρέπει να έχει την ελευθερία να ασκήσει βία όταν απειλείται αυτός, είτε το κοινωνικό σύνολο. Στην παρούσα δεν έγινε τίποτα τέτοιο...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Στην τελική αν νόμιζαν ότι οι πιτσιρικάδες ήταν τόσο επικίνδυνοι, ας καλούσαν ενισχύσεις, ας τους ακολουθούσαν, ας τους έκλειναν το δρόμο, αλλά όχι να κλωτσήσουν δίκυκλο εν κινήσει!

Αυτό ήταν το 20%!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Είσαι τελείως λάθος αδερφέ...

οι πιτσιρικάδες έκαναν παρανομία....μαζί σου. Οι ΔΙΑΣ έκαναν απόπειρα ανθρωποκτονίας...δεν είναι το ίδιο. Στην τελική αν νόμιζαν ότι οι πιτσιρικάδες ήταν τόσο επικίνδυνοι, ας καλούσαν ενισχύσεις, ας τους ακολουθούσαν, ας τους έκλειναν το δρόμο, αλλά όχι να κλωτσήσουν δίκυκλο εν κινήσει! Συμφωνώ ότι ο αστυνομικός θα πρέπει να έχει την ελευθερία να ασκήσει βία όταν απειλείται αυτός, είτε το κοινωνικό σύνολο. Στην παρούσα δεν έγινε τίποτα τέτοιο...

Ta είπες όλα.....

Θεωρώ αδιανόητη ενέργεια να κλωτσάς εν κινήσει δίκυκλο γιατί όντως περί απόπειρας ανθρωποκτονίας πρόκεται (ιδιαίτερα αφού δεν φορούσαν και κράνος)
    Ήθελα να ήξερα τι σκεφτόταν ο συνεπιβάτης ΔΙΑΣ την ώρα που το κλώτσησε, τι σκατά είχε στο κεφάλι του εφόσον δεν τους απειλούσε κανείς.
    Το σίγουρο ήταν ότι κάποια στιγμή αναγκαστικά κάπου θα σταματούσαν οι πιτσιρικάδες.
    Εκτός πια και ήταν τόσο κουλάδι ο οδηγός ΔΙΑΣ....
    Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 27/01/2013 στις 17:28.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    "Το αν το κλότσησαν θα το πει η δικαιοσύνη και πρέπει να περιμένουμε, μη βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα".

Γιατί δε λέτε ευθέως ότι έκαναν μαλακία που δεν τους πυροβόλησαν; Γιατί ντρέπεστε;

Και επειδή η εποχή, οι απόψεις, τα μυαλά του μέσου ηλίθιου, έχουν γεμίσει γενικεύσεις, (αφού αυτές του εξηγούν τα πράγματα γρήγορα και απλά), να άλλη μία:
    όλοι οι αστυνομικοί είναι δολοφόνοι

Απλό, εύληπτο, λογικό, επίκαιρο, γρήγορο, σαφές.

Πως; Είναι αδικία; Είναι ψέμα; Α να μη γενικεύουμε ε;

Αυτοί που δικαιολογούν τέτοια κρατικά εγκλήματα, έχουν ή προσδοκούν συμφέρον από τις αντίστοιχες αρχές.

Και κάτι τελευταίο, όπως ειπώθηκε: οι πιτσιρικάδες άντε να μην είχαν δίπλωμα, κράνος, δηλαδή δεν πείραξαν κανένα και τυπικά διέπραξαν πταίσμα.
    Οι αστυνομικοί, αυτό που έκαναν λέγεται απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ δόλου (κακούργημα), μαζί με άλλα δυο τρία αδικηματάκια πακέτο.
    Και ναι, αυτά τα κόλπα, τα κάνουν αρκετά συχνά

Και το αν θα αποταχθούν δε λέει τίποτα. Με εκείνο το κακούργημα τι θα γίνει είναι το ζήτημα.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πέτε, ποιός φταίει εδώ?
    από NikosR στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 325
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2010, 09:19
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2009, 15:39
  3. Ποιος φταίει;
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2008, 16:39
  4. Δήλωση ατυχήματος.... Ποιός φταίει????
    από ermiss στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 10:36
  5. Ποιός να φταίει;
    από Stergios69 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2005, 12:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας