Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Μετά την Land Rover και η BMW...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Lightbulb Μετά την Land Rover και η BMW...

Μετά την Land Rover και το σύστημα Adaptive Dynamics και η BMW στο S1000RR

Αντιγράφω από εδώ...

Dynamic Damping Control: intelligent damping control for increased safety.

Dynamic Damping Control (DDC) is the next safety-related technology being introduced for BMW Motorrad serial production models, achieving a new stage of evolution within the comprehensive BMW Motorrad concept "Safety 360°".

DDC is a semiactive suspension system which automatically adapts the suspension elements to changing road surfaces and riding manoeuvres. Within just a few milliseconds the sensors in the dampers detect whether the motorcycle is braking or accelerating, what its banking angle is and on what type of surface it is moving.

Based on these parameters, the damper valves are adjusted in such a way that the correct level of damping force is always applied, whatever the situation. The result is an absolutely supreme and dynamic driving response - even in the case of fast manoeuvres and load changes.

DDC works on an interconnected basis, just like the other BMW assistance systems. This means that the parameters measured during travel are exchanged with systems such as Dynamic Traction Control (DTC) and the standard ABS. So you will experience DDC not as a regulatory system which intervenes in ride response but as a function which provides assistance and support as needed for you to enjoy safe riding pleasure.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	a.jpg 
Προβολές:	292 
Μέγεθος:	23,7 KB 
ID:	280645

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	293 
Μέγεθος:	20,6 KB 
ID:	280646

και άμα χαλάσει (μπεμβέ είναι αυτή, μην το ξεχνάμε) εκεί που έχεις 580 μοίρες κλίση () και το γκάζι τέρμα ανοικτό τί γίνεται??? οεο?

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    και άμα χαλάσει (μπεμβέ είναι αυτή, μην το ξεχνάμε) εκεί που έχεις 580 μοίρες κλίση () και το γκάζι τέρμα ανοικτό τί γίνεται??? οεο?
    λογικά ή που θα μαλακώσει ή που θα σκληρύνει, αναλόγως πως δουλεύει το σύστημα.
    Για να σκοτωθείς, δε το νομίζω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    λογικά ή που θα μαλακώσει ή που θα σκληρύνει, αναλόγως πως δουλεύει το σύστημα.
    Για να σκοτωθείς, δε το νομίζω...
    κρυφομπεμβεδάκια.....

Administrator
    κρυφομπεμβεδάκια.....
    αν έρθεις στην πίτα μη μου θυμίσεις αυτή σου την βρισιά...

θα είναι άσχημη η εξέλιξη...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    κρυφομπεμβεδάκια.....
    Roverakias είναι και δεν το λέει....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Επιτέλους κατάλαβαν στην BMW ποιο είναι το αγοραστικό τους κοινό...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Roverakias είναι και δεν το λέει....
    αν έρθεις στην πίτα ή το γραφείο μη μου θυμίσεις αυτή σου την βρισιά...

θα είναι άσχημη η εξέλιξη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Μετά την Land Rover και το σύστημα Adaptive Dynamics και η BMW στο S1000RR

Αντιγράφω από εδώ...

Όνομα:	a.jpg 
Προβολές:	292 
Μέγεθος:	23,7 KB 
ID:	280645

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	293 
Μέγεθος:	20,6 KB 
ID:	280646
    ενταξει ψωνιο ειναι το συστημα...
    αλλα θα προτιμουσα να το κανει manual ο χρηστης με κουμπακια απο το "control panel", παρα να το ρυθμιζει μονο του...και φυσικα να υπαρχει κουμπακι "default" για να να επανερχεται σε εργοστασιακο mode και να μην σκοτωθεις με τις μ@λακιες που εχεις επιλεξει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Υπάρχει ήδη στο ΗΡ4 S1000RR.Λένε ότι στο δρόμο και σε σχετικά γρήγορο ρυθμό πίστα είναι εξαιρετικό.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τα ηλεκτρονικα μπλιμπλικια πασης φυσεως υπαρχουν για να διορθωνουν αδυναμιες μηχανικων συστηματων λογω ελλιπους σχεδιασμου και μελετης
    φυσικα ειναι φθηνοτερα για τον κατασκευαστη και εντυπωσιακοτερα για τον αγοραστη
    με ενα ESP πχ μπορει ενα αυτοκινητο με μετριες αναρτησεις και λαστιχα να στριβει οπως ενα πολυ πιο εξελιγμενο και ακριβο
    ο μεσος αναβατης BMW θα μαγευτει απο αλλο ενα συστημα hi-tech ακομα κι αν δεν αντιληφθει ποτε τη λειτουργια του
    φυσικα θα το χρυσοπληρωσει ευχαριστως ωστε να το επιδεικνυει ασυστολα και τα δυσκολα θα ερθουν οταν χρειαστει να το συντηρησει ή να το επισκευασει

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    τα ηλεκτρονικα μπλιμπλικια πασης φυσεως υπαρχουν για να διορθωνουν αδυναμιες μηχανικων συστηματων λογω ελλιπους σχεδιασμου και μελετης
    φυσικα ειναι φθηνοτερα για τον κατασκευαστη και εντυπωσιακοτερα για τον αγοραστη
    με ενα ESP πχ μπορει ενα αυτοκινητο με μετριες αναρτησεις και λαστιχα να στριβει οπως ενα πολυ πιο εξελιγμενο και ακριβο
    ο μεσος αναβατης BMW θα μαγευτει απο αλλο ενα συστημα hi-tech ακομα κι αν δεν αντιληφθει ποτε τη λειτουργια του
    φυσικα θα το χρυσοπληρωσει ευχαριστως ωστε να το επιδεικνυει ασυστολα και τα δυσκολα θα ερθουν οταν χρειαστει να το συντηρησει ή να το επισκευασει
    Δηλαδή το traction control κλπ που χρησιμοποιουν οι παγκόσμιοι τα έχουν λόγω 'ελλιπους σχεδιασμου και μελετης' ?
    Δεν νομίζω....
    Το συστημα αυτό μπορεί να ρυθμίζει τις αναρτήσεις ωστε να εχουν βελτιστες ρυθμίσεις και για την Πατησίων με την σουρωμένη άσφαλτο απο τα τρολλει, και για την Αττική οδό, και για τις Σερρες.
    Αν ξερεις καποιο μηχανακι που να τα εχει ολα αυτα μαζί, εστω με Ohlins η δεν ξερω γω τι, να μας το πείς!

Δεν ειμαι φαν των ηλεκτρονικών μπλιμπλικιων σε δικό μου μηχανάκι, αλλά δεν μπορώ παρα να αναγνωρίσω οτι έχει χρήση και σιγουρα θα βοηθάει τον οδηγό.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή το traction control κλπ που χρησιμοποιουν οι παγκόσμιοι τα έχουν λόγω 'ελλιπους σχεδιασμου και μελετης' ?
    Δεν νομίζω....
    Το συστημα αυτό μπορεί να ρυθμίζει τις αναρτήσεις ωστε να εχουν βελτιστες ρυθμίσεις και για την Πατησίων με την σουρωμένη άσφαλτο απο τα τρολλει, και για την Αττική οδό, και για τις Σερρες.
    Αν ξερεις καποιο μηχανακι που να τα εχει ολα αυτα μαζί, εστω με Ohlins η δεν ξερω γω τι, να μας το πείς!

Δεν ειμαι φαν των ηλεκτρονικών μπλιμπλικιων σε δικό μου μηχανάκι, αλλά δεν μπορώ παρα να αναγνωρίσω οτι έχει χρήση και σιγουρα θα βοηθάει τον οδηγό.
    Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.toyar είναι σα να λες ότι οι απόλυτες μηχανές των MotoGP και τα υπερτούμπανα SBK είναι κακοσχεδιασμένες.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ρε παιδια τωρα συγκρινετε πολιτικο μηχανακι που θα αγορασει οποιοσδηποτε απλα εχει λεφτα , με αγωνιστικες υπερκατασκευες που τις οδηγουν οδηγοι κλασης μετρημενοι στα δαχτυλα παλευοντας για απολυτους χρονους σε πιστες;
    χρειαζεται τοση τεχνολογια για να περασεις την πατησιων;
    απλα πανε να πουλησουν πανακριβα φθηνη και αχρηστη αλλα εντυπωσιακη τεχνολογια
    κατι παρομοιο με τα iphone κλπ
    ενεργητικες αναρτησεις και τιμονια υπαρχουν σε αυτοκινητα BMW εδω και 20 χρονια
    ποσο δυσκολο πιστευετε οτι ειναι να προσαρμοσουν ενα ακομα γκατζετακι για να πουλησουν στους τρελαμενους ''τεχνολογια αιχμης''

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ποσο δυσκολο πιστευετε οτι ειναι να προσαρμοσουν ενα ακομα γκατζετακι για να πουλησουν στους τρελαμενους ''τεχνολογια αιχμης''
    Αν ο τρελαμένος έχει μηχανάκι 250 κιλών με 200 άλογα και ροπή τρένου θα έλεγα ότι κάτι τέτοιοι μηχανισμοί είναι απαραίτητοι για να τον προφυλάξουν από την άγνοιά του.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρίν και μετά την πτώση
    από jimmis5 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2010, 13:20
  2. μετά την άδεια
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 13:58
  3. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ (Και τα καρφάκια...)
    από RapidShade στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2005, 08:49
  4. μετα την ερωτική πράξη....
    από ruyjin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 15:47
  5. Κρατηστε την κοιλια σας και μπειτε
    από AFTER στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2004, 20:00

Κανόνες δημοσιεύσεων