Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 107

Θέμα: Ποιος Φταίει Τώρα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kerasaki Προβολή μηνύματος
    Αυτος ο ελληνικος αλγοριθμος αναγνωρισης προσωπου που συνδεεται με το ποινικο μητρωο του καθενος θα εκανε θραυση σε μια προηγμενη κοινωνια, λεω να πουλησουμε τα δικαιωματα και σε αλλες χωρες

αν δεν υπαρχει κριση απο αυτους που μας "προστατευουν" κοιτωντας 2 εφηβους,τοτε παμε κατα διαολου...
    εσυ,την επομενανη φορα που θα δεις 1 δεκαχρονο στον δρομο
    ,κρυψου πισω απο κανεναν καδο σκουπιδιων γιατι μπορει να κουβαλαει ουζι,οπως κουβαλανε τα συνομηλικα του στην Σομαλια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    βασικά είσαι άκυρος γιατί (αυτή την στιγμή) μιλάς για το συμβάν με υποθέσεις (αέρα δηλαδή)....

τέλος απο μένα, συνεχίστε....

εχεις δικιο Σπυρο...αλλα και εγω θα μπορω να αυτοαποκαλουμαι προφητης,αν γινει στην δικη αυτο που εγραψα...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Say what? 90%,ε; Σε άλλο νησί θα ζω φαίνεται...
    ΟΚ, το περνω πίσω...
    Εσυ που ζεις εκει απο ότι φαινεται, σε τι ποσοστο προσδιορίζεις την οπλοκατοχή ανα σπιτι/οικογένεια....;
    και 40% να ναι, που το θεωρώ λιγο... δεν παυει να ειναι παράνομη. Ητοις την ζημιά την κάνει σε ένα παιδι που μαθαίνει να ζει με την να το πω κομψά, μη νομιμοτητα. Την θεωρεί ατυπο δικαίωμα.... ε βαλε και λιγο San Andreas GTA, δεν θέλει πολύ ενα παιδί να νιώσει υπεράνθρωπο...
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος
    Πάντως ναι, φταίει και η κακούργα η κοινωνία και το πρόβλημα είναι κοινωνικό.
    Να το δεχτώ.

Άλλα ρε μάγκες όταν κάποια άλλη κοινωνική ομάδα παρανομεί, εγκληματεί, γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τους νόμους, εκεί δεν είναι το πρόβλημα κοινωνικό;

Και αυτός που ασκεί δημόσια εξουσία, καλώς ή κακώς, αφού υποτίθεται ότι την ασκεί για ένα αόριστο κοινό συμφέρον, θα πρέπει να το σκέφτεται μέρα-νύχτα αυτό, να τον βασανίζει και να τον καίει το ζήτημα.

Απ ό,τι όμως έχουν δει τα μάτια μου, από ό,τι συνειρμούς προκαλεί η εικόνα δημόσιων οργάνων με κουκούλες, μαύρα γυαλιά, συχνά χωρίς διακριτικά, χωρίς αριθμούς, από το ύφος που έχουν, από τις πράξεις που κάνουν, από το πως μιλάνε, εμένα μου θυμίζουν πολύ συχνά για να μην πω πάντα, κάτι εξίσου απεχθές: συμμορία.

Και δεν μπορώ να καταλάβω, πως βλέπεις δυο πιτσιρικαραίους και κινείσαι με δολοφονική διάθεση εναντίον τους. Αυτό σημαίνει ότι τα όργανα αυτά, έχουν ξεπεράσει πολλές φορές πολλά διλήμματα για τη ζωή και το θάνατο των άλλων και μάλιστα αθώων...Να δεις πως το λένε αυτό... α ναι..στα βιβλία και στις φυλλάδες το λένε τρομοκρατία. Αλλά εντάξει τώρα αυτά είναι τραβηγμένοι αφορισμοί.

Οι πιτσιρικαραίοι, ακριβώς επειδή κουβαλάνε αυτή την τρέλα, αυτή την ανεμελιά, αυτό τον αυθορμητισμό, μόνο συμπάθεια και διάθεση συμπαράστασης θα έπρεπε να προκαλούν.

Αλλά εδώ είναι ελλάδα του 2013 και η εφηβεία, με ό,τι την συνοδεύει, είναι έγκλημα που τιμωρείται χωρίς δίκη.

Προσπαθουμε να κανουμε καλλιγραφια στο γιαουρτι...
    Σημασια εχει οτι μαλλον τα κοπελια την σκαπουλαρανε.
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013...post_9279.html
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων tromaktiko272.JPG‎  
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    μη τους βάζετε σε ένα τσουβάλι, είναι αδικία... ο κολλητός μου είναι στη ΔΙΑΣ, και ξέρω ένα σωρό παιδιά, που ούτε στρατόκαυλοι είναι, ούτε κόμπλεξ εξουσίας έχουν, ούτε τίποτα... ένα μεροκάματο πάνε να βγάλουν και αυτοί όπως όλοι μας, και είναι με το ένα πόδι στον τάφο όλη μέρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Black Mamba Προβολή μηνύματος
    Σημασια εχει οτι μαλλον τα κοπελια την σκαπουλαρανε.
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013...post_9279.html
    αυτό είναι το πιο θετικό από όλα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    μη τους βάζετε σε ένα τσουβάλι, είναι αδικία... ο κολλητός μου είναι στη ΔΙΑΣ, και ξέρω ένα σωρό παιδιά, που ούτε στρατόκαυλοι είναι, ούτε κόμπλεξ εξουσίας έχουν, ούτε τίποτα... ένα μεροκάματο πάνε να βγάλουν και αυτοί όπως όλοι μας, και είναι με το ένα πόδι στον τάφο όλη μέρα

δυστυχώς.....η πλειοψηφία χαρακτηρίζει την μειοψηφία....και ιδιαίτερα οι πολιτσμάνοι της ΔΙΑΣ (σχεδόν στο σύνολό τους) την ημέρα που τους μάθαιναν στην σχολή "διαδικασίες ελέγχου, κανόνες καταδίωξης και εμπλοκής" έκαναν κοπάνα..... όσοι τουλάχιστον απ' αυτούς ήξεραν να γράφουν και να διαβάζουν....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    αυτό είναι το πιο θετικό από όλα
    καλύτερα....... για τις μανάδες ολονών.....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αν δεν υπαρχει κριση απο αυτους που μας "προστατευουν" κοιτωντας 2 εφηβους,τοτε παμε κατα διαολου...
    ,κρυψου πισω απο κανεναν καδο σκουπιδιων γιατι μπορει να κουβαλαει ουζι,οπως κουβαλανε τα συνομηλικα του στην Σομαλια...
    Κανεις δε μιλησε για 10χρονα Ντεβιλ, εχεις τις εμπειριες σου, εχω τις δικες μου, δεν προσπαθω να δικαιολογησω κανεναν, κι ειναι πολυ δυσκολο να εχει ζησει καποιος τη ζωη του και απο τις 2 πλευρες για να εχει μια ιδεα του τι γινεται εξω
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    καλυτερα καμια κολωνα γιατι ο καδος δεν κραταει ουτε μια εννιαρα
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Αλλά εδώ είναι ελλάδα του 2013 και η εφηβεία, με ό,τι την συνοδεύει, είναι έγκλημα που τιμωρείται χωρίς δίκη.
    Ναι οι νέοι στην Ελλάδα τιμωρήθηκαν και τιμωρούνται σκλυρά !
    ΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΙ
    τους έβαλαν στο γύψο και τους γάμησαν τη μάνα…
    Όχι τώρα…
    ΠΑΝΤΑ !
    Μη μιλάς, μη σκέφτεσαι, σκάσε, δεν ξέρεις εσύ, μη γαμάς, μη μη μη μη μη
    Και ποιος πούστης είναι αυτός που λέει μη?
    Όταν πήρα μηχανάκι στα 80ς στη γειτονιά είπαν ότι είμαι αλήτης και σύντομα θα πάω αναμορφωτήριο
    Ο γιός μου δεν πήρε έπαινο στο σχολείο, δεν είχε καλό βαθμό στα καλλιτεχνικά…
    Κλπ κλπ
    Αυτό είναι και το χειρότερο έγκλημα που κάνει αυτή η πουστοκοινωνία !
    Ψαλιδίζει τα όνειρα των παιδιών !
    Πες σήμερα
    Θέλω να κάνω μια λαμπρή καριέρα…
    Πες το, τολμάς?
    ή θα σε πάρουν για ηλίθιο?
    Ναι το πρόβλημα είναι κοινωνικό, βαθιά κοινωνικό και η κοινωνία φταίει για τη μαλακία που έκαναν (αν έκαναν) οι Δίες γιατί κι αυτοί είχαν δικαίωμα στο όνειρο κι αντί να γίνουν άνθρωποι χρήσιμοι έγιναν ότι έγιναν (αν έγιναν, όσοι έγιναν)
    Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι πιάνουν ένα έμπορο ναρκωτικών και την άλλη βδομάδα τον ξαναβρίσκουν στο δρόμο να τους απειλεί την οικογένεια …?
    Εγώ εγώ το έχει δει μπροστά μου..
    Τέσπα πολλά είπα…
    Το κράτος πρέπει να είναι πιο σοφό από τον πολίτη, να σκέφτεται πως θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, πως θα τον βοηθήσει να προκόψει, να γίνει ότι καλύτερο μπορεί !
    Όχι να τον κάνει ΔΟΥΛΟ !
    (στη σκέψη και στη πράξη)
    Σόρι… αλλά μου τη δίνει αυτή η σκέψη !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kerasaki Προβολή μηνύματος
    καλυτερα καμια κολωνα γιατι ο καδος δεν κραταει ουτε μια εννιαρα
    ο καδος ο γαλβανιζε??

ειχα την εντυπωση πως μονο πολεμικο οπλο οπως το ΑΚ47, μπορει να τον διαπερασει και αυτο με δυσκολια...αλλα για να το λες...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εχω διαβασει πραγματα που με πειθουν να γινω παντελως ακοινωνητος σε σημειο να σιχαινομαι το φορουμ και να θελω να το κλεισω και να μην ξανανοιξω ποτε ουτε πισι, ουτε τηλεοραση, και να βρω μια σπηλια να παω να μεινω μονος μου χωρις να ξαναδω ανθρωπο και επανω που εχει αρχισει να ζαβωνει το μυαλο μου διαβαζω και μερικους αλλους και λεω οτι υπαρχει ακομα ελπιδα και θα ειμαι ριψασπις αν κανω το πρωτο.κι ετσι μενω.

αλλα ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην το ζορισετε αλλο.εχουμε 2 ανθρωπους (και μαλιστα νεους) που χαροπαλευουν,καλο θα ειναι ακομα και αν καποιοι πιστευετε οτι καλως χαροπαλευουν κρατηστε το για την παρτη σας γιατι το να προκαλεσετε με το ''καλα να παθουν'' μπορει να το θεωρησει κανεις απο βλακεια,κακια,αφελεια, μεχρι τρολαρισμα και αυτο το τελευταιο μπορει να αντιμετωπιστει με τροπους που δεν θα αρεσουν ισως...

υ.γ.ακομα και αν δεν καταλαβατε τι εγραψα παραπανω κρατηστε την ουσια
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 29/01/2013 στις 09:39.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    εχω διαβασει πραγματα που με πειθουν να γινω παντελως ακοινωνητος σε σημειο να σιχαινομαι το φορουμ και να θελω να το κλεισω και να μην ξανανοιξω ποτε ουτε πισι, ουτε τηλεοραση, και να βρω μια σπηλια να παω να μεινω μονος μου χωρις να ξαναδω ανθρωπο και επανω που εχει αρχισει να ζαβωνει το μυαλο μου διαβαζω και μερικους αλλους και λεω οτι υπαρχει ακομα ελπιδα και θα ειμαι ριψασπις αν κανω το πρωτο.κι ετσι μενω.

αλλα ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην το ζορισετε αλλο.εχουμε 2 ανθρωπους (και μαλιστα νεους) που χαροπαλευουν,καλο θα ειναι ακομα και αν καποιοι πιστευετε οτι καλως χαροπαλευουν κρατηστε το για την παρτη σας γιατι το να προκαλεσετε με το ''καλα να παθουν'' μπορει να το θεωρησει κανεις απο βλακεια,κακια,αφελεια, μεχρι τρολαρισμα και αυτο το τελευταιο μπορει να αντιμετωπιστει με τροπους που δεν θα αρεσουν ισως...

υ.γ.ακομα και αν δεν καταλαβατε τι εγραψα παραπανω κρατηστε την ουσια
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    Σήμερα Πανεπιστημίου και Πεσματζόγλου αφαιρούσαν πινακίδες για παράνομο παρκάρισμα.
    Την ίδια στιγμή Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους 10 αφρικανοί πουλούσαν να ναρκωτικά σε ένα τσούρμο ζάκια.
    (όπως κάθε μέρα)
    Λίγη ώρα μετά μάζευαν με γερανό μηχανάκια.
    Βλέπεις κάποια λογική σ αυτό?
    Είναι απόφαση ανθρώπου με κρίση όλο αυτό?
    και τα ζάκια ποιός τα προστατεύει?
    (ή δεν είναι άνθρωποι αυτά και δεν έχουν ψυχή?)

Εγώ προσπαθώ εδώ και χρόνια να καταλάβω τη λογική του κράτους αλλά αδυνατώ.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πέτε, ποιός φταίει εδώ?
    από NikosR στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 325
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2010, 09:19
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2009, 15:39
  3. Ποιος φταίει;
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2008, 16:39
  4. Δήλωση ατυχήματος.... Ποιός φταίει????
    από ermiss στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 10:36
  5. Ποιός να φταίει;
    από Stergios69 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2005, 12:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας