Τώρα αρχίζει
![]()
πωωωωωωωωωωωωω και ειμαι ακομα δουλεια![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Bασια Παναγοπουλου ρε πστ μ!![]()
Με θυμάσαι ρε πούστη ?
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μη σκας αδερφέ ο Chios ήταν και τσακάλι και ατίθασο νιάτο και ακολούθησε και τους δρόμους της βίας.
Ακούει Κέλλυ Σακάκου και χλιμιντράει από ...... Τη Βάσια Παναγοπούλου για ξεκάρφωμα την αναφέρει, η ώριμη Κέλλυ είναι που του ανεβάζει τον πυρετό.
Έχω άδικο Μήτσομ'?????
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καρέκλα φτώχεια και φιλότιμο.... Θέλω μπαρμπαρέλααααααααααααααααααααααα
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αυτή η ταινία έπρεπε να έχει σήμανση "απαραίτητη η ιατρική συναίνεση"... δυστυχώς η μοίρα μου έμελλε να την δω πρώτη φορά σήμερα στα 37 μου. Τη χειρότερη τσόντα να δεις, η ερμηνείες θα είναι οσκαρικές σε σχέση με αυτό που είδα. Ειλικρινά δεν κατάλαβα εάν ήταν κωμωδία, κοινωνική ή μιούζικαλ. Σταχυολογώ ενδεικτικά τις σκηνές που μου έκαναν εντύπωση.
-Σκληροί αλήτες μηχανόβιοι με δερμάτινα που τρελαίνονται για ντίσκο
-Το χειρότερο ντουμπλάρισμα από απαρχής κινηματογράφου στις σκηνές που υποτίθεται ότι τραγουδάει ο Γαρδέλης και η Παναγοπούλου (τελικά μάλλον αρχίζω να την πιστεύω ότι ο Δοξιάδης σχεδίαζε να τη δολοφονήσει)
-Οι αλήτες μηχανόβιοι που σέβονταν τον εαυτό τους είτε κάθονταν σπίτι, είτε έπαιζαν μπιλιάρδο και ηλεκτρονικά, είτε περιφέρονταν γενικά σε κλειστό χώρο φόραγαν πάντα γυαλιά ηλίου
-Η προτροπή της Παναγοπούλου προς τους αλήτες πως πρέπει να δουλέψεις μετά μουσικής ενορχήστρωσης ήταν τόσο σπαρακτική και δυνατή, που έτσι και έβαζα την τηλεόραση στο τέρμα να ακούγεται ο ακαμάτης άεργος γείτονάς μου θα σηκωνόταν βραδυάτικα να πάει να κάνει αίτηση στη βελγική πρεσβεία για ανθρακωρύχος
-Η καλύτερη σκηνή για το τέλος... η σκηνή που εάν την είχαν δει Μπέργκμαν, Οσίμα, Τρυφώ, Αϊζενστάϊν και Κόπολα θα είχαν πάει στη σχολή Αμάραντου να μάθουν κομμωτική και ν' ανοίξουν συνεταιρικά salon de coiffure... Σε μια έξοχη εικαστικά εικόνα γυρισμένη με λυρισμό, βουτηγμένη στον ερωτισμό και διανθισμένη με μια gay αισθητική που μόνο ένας Γιάννης Δαλιανίδης ξέρει να αποτυπώνει, τέσσερα ζευγάρια χορεύουν σε ρόζ αποχρώσεις ενώ την παράσταση κλέβουν τα συνεχή πλάνα στον καβάλο στα σλιπάκια των ημίγυμνων αντρών και οι παλινδρομικές χορευτικές κινήσεις των λαγόνων τους...
Ήδη η αφίσα από την ταινία "Οι ζωές των άλλων" έχει αποκαθηλωθεί με συνοπτικές διαδικασίες και ψάχνω στο e-bay για την αφίσα της άνωθεν ταινίας...
Λες και τα έγραψα εγώ! ωραίος!!!
Πάμε και σχετικό τραγούδι >>> http://www.youtube.com/watch?v=cCvNj86ajO4