καλησπερα/μερα![]()
λοιπόν εχω ενα ΜΤ 03 και σκέφτομαι σοβαρά να πάω στην λύση(αν ειναι εφικτό) του νιτρου!
παρακαλω πολυ μην αρχίσετε το κραξιμο, ναι βαζω και καμια κοντριτσα που και που και ναι είμαι εν μέρη ενας απο τους καγκουρες των πσμ!
στα τεχνικα τωρα!
εχω κανει αρκετες επεμβασεις στο φιλτροκουτι εκτος το κλασσικο φιλτρο και εχω βαλει και τελικα!εχει παρει πολυ το μηχανακι αλλα αυτο για κάποιες περιπτώσεις δεν ειναι αρκετό!
ξερω καποιες "συνταγες" για να βγαλει δυναμη αρκετη αλλα δεν θελω να επεμβω στον κινητηρα γτ το μηχανακι πρεπει να μπορει να παει οπουδήποτε και να δουλευει εργοστασιακα(σχεδον)!
θελω λοιπον μια μικρη αυξηση δυναμης οταν την χρειαζομε ας πουμε 10hp? θελω να μαθω αν μπορω να βαλω ενα μικρο συστημα νιτρου πχ σαν αφτα που βαζουν στα παπακια χωρις να αλλαξω κατι στο μοτερ!στο αμαξι πχ εβαλα αλλα το παρακανα σε καποια φαση!
τι συστημα πρεπει να βαλω υγρου η ξηρου τυπου?θα δουλεψει η θα κανω πασχα πιο νωρις φετος?
θα προτιμουσα συστημα χωρις παροχη βενζινης(ξηρου?) αλλα δεν ξερω τι διαφορα εχει στην τοποθετηση?
παρακαλω ρίξτε τα φωτα σας!![]()