Στροφούλες σφιχτές έχει στην αρχή σίγουρα. Μετά είναι φαρδύς ανοιχτός δρόμος με γκάζια. Τον έφτιαξαν για να περνάνε τα φορτηγά από τα Σωληνουργεία αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει.
Μετά την Δομβραίνα δεν ξέρω να σου πω.
Έχουν ξύσει την άσφαλτο και έχουν στρώσει χαλίκι. Τελευταία φορά που πέρασα ήταν ΟΚ. Αν με τις βροχές χάλασε δεν το ξερω.
EDIT: Niaaaaaaaaaarrrrrrrr
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
θα πάρω τον δήμο εκεί τηλ να μου πούνε.....
πάντως ο δρόμος φαίνεται σούπερ.....
http://www.youtube.com/watch?v=d3Cqv-o1ZtI
τσίου ακούει?
αυτο το κομμάτι που έχει βάλει ο τύπος στο youtube είναι πριν την Δομβραινα και κρατάει περιπου για 5-10 χλμ. μόνο
λίγο πιο πριν κάνουν ακόμα έργα και εχει αρκετα σημεία με χώμα (οχι για πολυ όμως) . μετά τη Θίσβη (Ανάβαση Ελικώνα, αν και καμένος η χάραξη και το οδόστρωμα είναι πολυ καλή/ό
Αγ. Άννα - Κιριάκι είναι το πανέμορφο κομμάτι, (αρκετές λακούβες απο το πάγο και το υψόμετρο όμως) μέσα στα έλατα
το Κιριάκι - δίστομο είναι οκ, όχι τίποτα τρελά πράγματα.
αυτή η διαδρομή έχει πολλά κομμάτια ίδια με της ετήσιας του 2008
μίλησα με δημο θίσβης....
τα έργα δεν είναι κανένα απολύτως πρόβλημα.... τα μηχανάκια περνάνε και το χώμα είναι συνολικά 500 μέτρα....
υπάρχουν και παρακαμτήριες οδοί αλλά ο τύπος στο δημαρχείο (που μου είπε οτι έχει και R6 (!!!)) είπε οτι για 500 μέτρα συνολικά χώμα δεν αξίζει τον κόπο....
καλού κακού πήρα και δεύτερη γνώμη (κατάστημα με είδη σπιτιού - ναι ο αθεοφοβος) και μου είπαν τα ίδια πάνω κάτω....
άδεια από την γυναίκα πήρα... (macho chios ακούει???)
αν ο καιρός είναι καλός την κάνω αυτή την κυριακή (3/02/2013) αλλιώς την άλλη κυριακή (10/02/2013)...
αν τώρα, κάποιος θέλει να έρθει και κρίνει καλύτερα (για τους δικούς του προσωπικούς λόγους ο καθένας που δεν με απασχολούν) να πάμε την άλλη κυριακή δεν έχω κανένα πρόβλημα.....
![]()
Αγια Αννα – Κυριακι είναι πολύ ωραία διαδρομή όπως είπε και ο spyro παραπάνω…
Από το Κυριακι για να πας Ασπρα Σπιτια μπορείς να το κάνεις και ετσι
-μετά την Αλίαρτο και αφού έχουμε περάσει το χωριό Αγία Παρασκευή , στρίβουμε αριστερά στο δρόμο που πάει για Αγ.τριαδα – αγ .Αννα. (εχει ταμπελα)
-κατευθυνόμαστε στο χωριο Αγ.Αννα και όταν φτάσουμε περνουμε τον δρόμο για το Κυριακι.
-όταν δούμε το Κυριακι ΔΕΝ μπαίνουμε μέσα στο χωριό αλλά συνεχίζουμε τον δρόμο με κατεύθυνση προς παραλίες Κυριακιου (καλαμιωτισα κ.λ.π) εχει ταμπελα.
-πηγαίνουμε για αρκετή ώρα όπως πάει ο δρόμος και πέφτουμε επάνω σε ένα τεράστιο αρδευτικό κανάλι.(MEGA CHANNEL !!!) ο εμφανής αγωγός του Μόρνου, που περνάει και πορεύεται προς την Αττική, για να ξεδιψάσει την πρωτεύουσα της Ελλάδας και όχι μόνο....
-στο κανάλι πάμε αριστερά όπου ξεκινά και ο χωματόδρομος.( γενικά καλής βατότητας)
-συνεχίζουμε για αρκετή ώρα τον χωματόδρομο μεχρι να φτάσουμε σε δίστρατο που αριστερά
πάει για παραλία καλαμιωτισας (έχει μια παλια σκουριασμένη ταμπέλα) ,ευθεία πάει για παραλία κυρικου (εχει μια παλια σκουριασμενη ταμπελα) και λιγο ΠΡΙΝ το διστρατο ΔΕΞΙΑ εχει μια καινούργια ταμπελα που λεει ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ.
-παμε ΔΕΞΙΑ προς ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ και συνεχίζουμε για αρκετή ώρα χωματόδρομο (γενικά καλής βατότητας εκτος από κάποια σημεία που το έδαφος είναι σαθρό).
-κάποια στιγμή φτάνουμε σε διστρατο που έχει ταμπέλα που λέει ευθεία…κατι, αλλα δεν μας νοιάζει γιατί εμείς πάμε ΔΕΞΙΑ.
-φτάνουμε ΜΕΣΑ στο λατομιο του Αλουμινίου της Ελλάδος ( βουνα από κοκκινο βωξίτη ) και το διασχίζουμε μέχρι να βγούμε στην πύλη του εργοστασίου και στην άσφαλτο.
- η άσφαλτος πηγαίνει στα άσπρα σπίτια
Εδώ μια βόλτα σε εκείνα τα μέρη
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=127102
![]()
ναι, και οι δύο yamaha έχουμε, εγώ όμως fjr.....
να είσαι καλά για την πρότασή σου, ελπίζω να βοηθήσει τα άλλα παιδάκια με τα ψηλά τα μηχανάκια......
![]()
καλύτερα έτσι???
η διαδρομή ανάποδα θα γίνει (δλδ από μάνδρα προς αράχωβα)
δυστυχώς ο καιρός αποφάσισε να μας κάνει νούμερα με συννεφιές και πιθανότητα βροχής
αμα είναι να βγαίνω βόλτα μία φορά το μήνα, ε, ας το ευχαριστιέμαι στο μάξιμουμ....
για 10/02/12 και βλέπουμε....![]()