Δεν ηθελε καμια μετατροπη στο XRακι του...???? κανα restoring by Spiros να περπαταει στην ερημο και να γουσταρουν οι καμηλες..????Καλη επιτυχια στον ανθρωπο....
Δεν ηθελε καμια μετατροπη στο XRακι του...???? κανα restoring by Spiros να περπαταει στην ερημο και να γουσταρουν οι καμηλες..????Καλη επιτυχια στον ανθρωπο....
Ρε συ Σπυρο γιατι;εγω ειμαι οικογενειαρχης ανθρωπος. Με το παπακι μου εβαλες ιδεες να αλητεψω. Ασε και βρηκα ενα c90 γνησιο αυτο με τις πλατινες επικεφαλης και με εβαλες στο τροκολο να το παρω και να χαλασω ενα σωρο ευρω που δεν εχω.![]()
Catch me if you can
στην αναζητηση μου για φτερα μπρος πισω απογοητευτικα.η δεν μου εκανε τιποτα η ηταν πολυ ακριβο η ηθελε τοσες μετατροπες που δεν αξιζε.
το ξεροκεφαλο μου λοιπον αποφασησε να τα φτιαξει μονο του.
δυο λαστιχα με ιδιες διαστασεις (περιπου το πισω ειναι λιγο στενοτερο)που ηταν για πεταμα και...
ξεκινημα με το μπροστινο.περασμα ταινια σε μηκος μεγαλυτερο απο το επιθυμητο για να μην κολαει ο πολυεστερας στο λαστιχο...
![]()
Δεν παιζεσαι λεμεεεεεεεεεεε![]()
Ρε τι κάνει ο Θεός!
Νταξ, άπαιχτη πατέντα!![]()
LIMIT IS THE SKY!!! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ!!!![]()
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Σπυρο τι να πω...
ΜΠΡΑΒΟ!!!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Σπυρο μπορουσες να τα κανεις απο λαμαρινα σε στραντζα σε 10 λεπτα τα εχεις ετοιμα και τα προσαρμοζεις οπος θες.και να κσερεις θα εχεις προβλημα με το χρωμα μετα απο κανενα 3μηνο λογο διαστολης συστολης ο πολιαστερας δεν διαστελετε οτε συστελετε ενω το χρωμα το αντηθετο την πατησαμε και εμεισ στην κατασκευη του αριελ με τα φτερα τα καναμε με πολιαστερα και μετα στραντζα και ειναι οκ ααααα και καλο τριψημο στον πολιαστερα και καλλες επιφανιες αφου κσερω οτι αυτα θα βαλης
Σπυρο...ζωγραφιζεις....ελειψα λιγο και εχασα πολλα επεισοδια λογω προσωπικων θεματων αλλα τα διαβασα ολα...και τρεχουν τα σαλια ολων μας...
![]()
πως το έλεγε σε ένα ελληνικό?
"εμπόδιο και πήδημα, εμπόδιο και πήδημα"
εσύ το ξέσκισες ρε σπύρο.....![]()
είσαι πολύ μπροστά...![]()