Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Κρισημη Απόφαση:Metzeler Tourance ή Michelain Anakee ?

ε! τι να πω? Το avatar του/της xtapodias
    DL650
    μπροστινό : 110/80/19
    πίσω : 150/70/17

Φίλε zoudi καλά μας ταξίδια, κι εγώ χθές τα anakee έβαλα. Οσό για την τιμή (αν και δεν το πολυψάγνω) τρία τηλέφωνα πήρα. Ο ένας τα είχε 240, ο δεύτερος 245 (αυτόν τον βρήκα από γνωστό), και ο τελευταίος 260. Προτίμησα τελικά τον τελευταίο διότι είναι κάτω από το σπίτι μου και δεν ήθελε και ραντεβού (με το που πήγα σε 20 λεπτάκια έφυγα).

Καλοφάγωτα.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    οοοοκ αρα δικαιολογημενη η(ακριβωτερη τιμη
    το σιγουρο ειναι πως θα τα χαρειτε σε καθε συνθηκη (αυτο δε σημαινει βεβαια να προσπαθησεις να ξυσεις στο βρεγμενο!! ) αλλα να εχεις ενα "σιγουρο πατημα"χωρις εκπληξεις σε στιγμιαιες αλλαγες του οδοστρωματος!!
    καλωφαγωτα και σε σενα!!!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis

Thumbs up

nai re paidia, auti einai i timi. Pio fthna 'en paizei, apo ta thl. pou pira.

Kala xiliometra mas euxomai kai Asfalh panw apo ola.

Gia kamia 200 xlm kurile twra, na pathsoun, kai meta bour gia na sas poume entypwseis !

Drive It Like You Stole It

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoudis

Gia kamia 200 xlm kurile twra, na pathsoun, kai meta bour gia na sas poume entypwseis !

KOITAKSE EDW EINAI ENDIAFERON SITE !!!!

http://motorcycleinfo.calsci.com/VStrom3.html

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider

καλες βολτες

και μην ξεχαστεις, για τις εντυπωσεις μιλαω

γιατι και εγω μαλλον αυτα θα βαλω

ε! τι να πω? Το avatar του/της xtapodias
    φίλε x-rider κι εγώ τα anakee εβαλα όπως θα διάβασες και πιο πάνω. Εχω κάνει 300 χλμ δηλαδή μόλις πριν λίγο τα έστρωσα. Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις μου και με δεδομένο οτι εκτος από τα μαμισια στο dl650 και αυτά που έβαλα δεν έχω προσωπική εμπειρία από άλλο λάστιχο. Λοιπόν, με τα anakee, κατάλαβα τι πάει να πει πλάγιασμα. Τα μαμίσια ήταν καρατετράγωνα στην αίσθηση (τα μαμίσια δεν είχαν τετραγωνίσει από τη χρήση καθόλου, τα ειχα 13000χλμ). Το ποιό σημαντικό όμως είναι η βροχή. Ρε παιδια τι να σας πώ. Πήγα το Σάββατο για μπάλα και πιάνει βροχή. Λέω τώρα εδώ είμαστε. Τελικά κάποια στιγμή συνειδητοποιώ οτι πάω με απίστευτη άνεση, κοψίματα, ανοίγματα κλπ και τα λάστιχα συμπεριφέρονται άψογα. Αυτά προς το παρόν μόλις θα πάω και παραέξω θα πώ κι άλλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
    φίλε x-rider κι εγώ τα anakee εβαλα όπως θα διάβασες και πιο πάνω. Εχω κάνει 300 χλμ δηλαδή μόλις πριν λίγο τα έστρωσα. Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις μου και με δεδομένο οτι εκτος από τα μαμισια στο dl650 και αυτά που έβαλα δεν έχω προσωπική εμπειρία από άλλο λάστιχο. Λοιπόν, με τα anakee, κατάλαβα τι πάει να πει πλάγιασμα. Τα μαμίσια ήταν καρατετράγωνα στην αίσθηση (τα μαμίσια δεν είχαν τετραγωνίσει από τη χρήση καθόλου, τα ειχα 13000χλμ). Το ποιό σημαντικό όμως είναι η βροχή. Ρε παιδια τι να σας πώ. Πήγα το Σάββατο για μπάλα και πιάνει βροχή. Λέω τώρα εδώ είμαστε. Τελικά κάποια στιγμή συνειδητοποιώ οτι πάω με απίστευτη άνεση, κοψίματα, ανοίγματα κλπ και τα λάστιχα συμπεριφέρονται άψογα. Αυτά προς το παρόν μόλις θα πάω και παραέξω θα πώ κι άλλα.
    xexexexexe
    ειχα δικιο που επεμενα;ειναι απιστευτη η αιαθηση τους στη βροχη ! και η συμπεριφορα τους ειναι ετσι μεχρι το οριο φθορας!!!!καλο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias

ΨΗΝΟΜΑΙ, ΨΗΝΟΜΑΙ.

Το μονο που θελω να εξακριβωσω ειναι πως συμπεριφερονται σε

τελικες γιατι τα μαμισια μαλλον καποιο προβλημα ειχαν,και οταν

περναγα τα 200-210 η μηχανη εκανε σαν να ηθελε να με πεταξει

απο πανω!!

Cool

Για να πω και γω λοιπόν τις πρώτες εντυπώσεις μου....

Εχουμε και λέμε, λέμε και δεν έχουμε....

Εχώ με τα Ανακί 400 χλμ περίπου. Την πρώτη μέρα που τα έβαλα, καθότι ανυπόμονος και βλάξ, μου γλιστρισε κανα 2 φορές αλλά ελεγχόμενα φυσικά. Και σε μία ανηφόρα με νερά, άνοιξα το γκάζι και έκανε κανα δυο οχτάρια από πίσω...αλλά αυτά δεν μετράνε καθότι απάτητο το λαστιχο....

Τα λάστιχα κρατάνε στις στροφές στάνταρ. Βεβαίως και τα ΒΤ Τραιαλγουικς κρατούσανε. Και εδ'ω είναι η απορία μου. Δεν είδα ρε παιδια τρομερή διαφορά. Τα ΒΤ μου κάνανε γλυστριματα από τα 25.000χλμ και μετά, μέχρι τα 30.000 που τα άλλαξα. Πιο μπροστα ήταν τρένο. Στον περιφερειακό έκανα παπάδες. 120-140 και στην ευθεία του 251 ΓΝΑ προσπάθούσα να τελικίασω και έφτανα τα 170-180χλμ/ω. Και όλα αυτα χωρίς το παραμικρό....

Και στη βροχή δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Τα Ανακί δεν τα πάτησα σε βροχή ακόμα. Γενικά αποφευγω να κυκλοφορώ με βροχή γιατί λερώνει και σπάααααζομαι... :rotflmao:

Τα Ανακί είναι καλύτερα (καθότι εμφανώς μαλακότερα) στο φρενάρισμα. Πατάς και σταματάς χωρίς το παραμικρό μπλοκάρισμα. Και έχω την εντύπωση ότι έχουν καλύτερα ποιότητα κύλισης. Το μηχανάκι τσουλάει πιο εύκολα, πιο ντελικάτα και νομίζω ότι πηγαίνω....γρηγορότερα...

ΑΛΛΑ, αξίζουν αυτά για την ακριβότερη τιμή και τα λιγότερα χλμ που σου βγάζουν ???

Ιδου η απορία....

Αυτά. ¨οταν έχω και αλλές εντυπώσεις θα τις πω.

ΥΓ. Παράπονο πάντως δεν έχω κανένα, η αλήθεια να λέγετε...

Για να πω και γω λοιπόν τις πρώτες εντυπώσεις μου....

Εχουμε και λέμε, λέμε και δεν έχουμε....

Εχώ με τα Ανακί 400 χλμ περίπου. Την πρώτη μέρα που τα έβαλα, καθότι ανυπόμονος και βλάξ, μου γλιστρισε κανα 2 φορές αλλά ελεγχόμενα φυσικά. Και σε μία ανηφόρα με νερά, άνοιξα το γκάζι και έκανε κανα δυο οχτάρια από πίσω...αλλά αυτά δεν μετράνε καθότι απάτητο το λαστιχο....

Τα λάστιχα κρατάνε στις στροφές στάνταρ. Βεβαίως και τα ΒΤ Τραιαλγουικς κρατούσανε. Και εδ'ω είναι η απορία μου. Δεν είδα ρε παιδια τρομερή διαφορά. Τα ΒΤ μου κάνανε γλυστριματα από τα 25.000χλμ και μετά, μέχρι τα 30.000 που τα άλλαξα. Πιο μπροστα ήταν τρένο. Στον περιφερειακό έκανα παπάδες. 120-140 και στην ευθεία του 251 ΓΝΑ προσπάθούσα να τελικίασω και έφτανα τα 170-180χλμ/ω. Και όλα αυτα χωρίς το παραμικρό....

Και στη βροχή δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Τα Ανακί δεν τα πάτησα σε βροχή ακόμα. Γενικά αποφευγω να κυκλοφορώ με βροχή γιατί λερώνει και σπάααααζομαι... :rotflmao:

Τα Ανακί είναι καλύτερα (καθότι εμφανώς μαλακότερα) στο φρενάρισμα. Πατάς και σταματάς χωρίς το παραμικρό μπλοκάρισμα. Και έχω την εντύπωση ότι έχουν καλύτερα ποιότητα κύλισης. Το μηχανάκι τσουλάει πιο εύκολα, πιο ντελικάτα και νομίζω ότι πηγαίνω....γρηγορότερα...

ΑΛΛΑ, αξίζουν αυτά για την ακριβότερη τιμή και τα λιγότερα χλμ που σου βγάζουν ???

Ιδου η απορία....

Αυτά. ¨οταν έχω και αλλές εντυπώσεις θα τις πω.

ΥΓ. Παράπονο πάντως δεν έχω κανένα, η αλήθεια να λέγετε...
    δε χρειαζεται να ριξει παπαδες για να δεις αν αξιζουν....μπορει να σου τυχει ρυακι απο λιωμενο χιονι πανω σε στροφη (μου εχει τυχει στα Καλαβρυτα)και να συνεχισεις πλαγιασμενος σα να μη συνεβη τιποτα...γιαααα καντε το με τα σαχαρα να δω τι αντρες ειστε....ΕΚΕΙ θα σου βγαλει τα λεφτα του φιλε...γιατι μολις θαχεις γλυτωσει ενα σαβουριασμα η στην καλυτερη ενα γερο κοψοχολιασμα...

Cool

Εμπειριών σύνέχεια...

Λοιποοον, τα Ανακι έχουν ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ :rotflmao:

Πήγα σπίτι χτες και γελούσα ! Γιατί ? Με έπιασε βροχή....ΜΟΥΑΧΑΧΑ !

Είτε έβρεχε, είτε δεν έβρεχε, το ένα και το αυτό

Απίστευτο παιδιά...Και τα Τραιαλγουινκς με κρατούσαν, δεν λέω, αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά. Πήγαινά κανονικά αλλά ελεγχόμενα με τα ΒΤ, είχα 'ενα σφιξιμό δηλαδή, δεν είμουν ξεθάτετος, αλλά χτές.....Έτρεχα, πλαγιαζα απ΄ολα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα....Στανταρ θα με έβλεπαν μέσα από τα κουτιά και θα λέγαν "που πάει ο τρελός" και θα τις κόβαν....

Και εγώ ? Κυριλέ....Τι ? βρέχει ? ειναι βρεγμένα κάτω ? που ρε παιδιά ?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zoudis
    [B]Εμπειριών σύνέχεια...

Λοιποοον, τα Ανακι έχουν ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ :rotflmao:

Πήγα σπίτι χτες και γελούσα ! Γιατί ? Με έπιασε βροχή....ΜΟΥΑΧΑΧΑ !

Είτε έβρεχε, είτε δεν έβρεχε, το ένα και το αυτο!!!

χεχεχεχεε κορυφη ετσι;δε σου τολεγα; ειναι απλα απαιχτα!!! ακριβως τα ιδια ενιωθα και γω!!!σα να μην τρεχει τιποτα!!!
    πςςςςτ! μη το παρακανεις ελληνικοι δρομοι ειναι....απλα εκμεταλευσου αυτο το+ των ελαστικων αλλα μη ξεθαρρευεις!!!
    καλοφαγωτα!!!(σιγουρα ταβγαλαν τα λεφτα τους κιολας ετσι;

ΤΟ MICHELAIN ANAKEE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΑΣΤΙΧΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ METZELER ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΩΧΕΙ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΙ ΨΗΛΟΒΡΟΧΟ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΡΟΦΗΛΙΚΙΑ.

Πάμε πάλι!
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    πςςςςτ! μη το παρακανεις ελληνικοι δρομοι ειναι....απλα εκμεταλευσου αυτο το+ των ελαστικων αλλα μη ξεθαρρευεις!!!
    beer:
    Σωστός ο nassos!!! Λάστιχο είναι και αυτό που πατάει σε παγοδρόμιο!!

Καλοφάγωτα και από μένα λοιπόν!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Dunlop Trailmax TR91 vs Metzeler Tourance EXP
    από xakou στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2010, 15:48
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2008, 18:37
  3. Metzeler Tourance
    από christos34 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 24