Ναυαγε καπου μπερδευτηκες φιλε!!δεν ειπα οτι μοιραζω τσαϊ στα 690..αυτα που εχω μοιρασει ατελειωτο τσαι ειναι τα 640 ολα τα μοντελα και με δουκες αλλα με το xtx μου που ειχε σωστα termignoni τελικα και φιλτρα.. και πιστεψε με σε αυτο δεν χοραει καμια αμφιβολια!
με το 690 με φιλο που ειναι καλος οδηγος μιας και παιρνει και πρωτιες σε εντουρο κτλ πατησαμε αρκετες φορες σταση 400 αυστηρα!να πω βεβαια οτι εγω ειμαι 70 κιλα και αυτος γυρω στα 90..μεχρι και τις 3ες τα μηχανακια πανε μαζι με φυσικα οριακη οδηγηση απο μενα κατι που δυσκολα θα βρεις αλλου..στα 400 αν του εκανα ενα τακ απο εκκινιση ισως και να μν με περνουσε αλλα στα 420πχ με περναγε ανετα και φυσικα μετα εξαφανιζετε...απλα σε απολυτη κοντρα 0/400 και με τελειως στοκ 690 δεν ειχαμε διαφορα... σε εκεινο το σημειο ηταν που αρχιναγε να φευγει πολυ δυνατα!τωρα ενα χτχ με 65 αλογα δεν φανταζεσαι τι μπορει να κανει... το δικο μ το υπολογιζα γυρω στα 50 τροχο 55 μοτερ!εχω πετυχει κουλο που λες με απριλια sxv 550 και με περασε στα 150χλμ ενταξη το ξερω οτι δεν ισχυει αλλα με το 690 αυτα ειναι τα αποτελεσματα!!