Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Aλλαγη λαδιων σε 5000 η σε 10000 χιλιομετρα?

Aλλαγη λαδιων σε 5000 η σε 10000 χιλιομετρα?

Παιδια να ρωτησω......FZS600 εκανα σερβις στις 30000κμ......μου εβαλε λαδια τα οποια μου τα χρεωσε 50 €......σε ερωτηση μου για ποσες χιλιαδες χιλιομετρα ειναι τα λαδια ο ενας μηχανικος αφησε να εννοηθει για 10000 ενω ο αλλος για 5000 χιλιομετρα.....

μελος Το avatar του/της mikepap
    η τιμη ειναι σχετικη,τι SAE ειναι τα λαδια,τι μαρκα ειναι;σε τι κατασταση ειναι η μηχανη;
    αν δειτε αντρα σε μπαλκονι,να ποτιζει γλαστρες,προφανως τα φυτα καπνιζονται.

Μπορω να σου απαντησω μονο για το τελευταιο σκελος.....αριστη κατασταση.......τωρα τι λαδια ειναι δεν ρωτησα......και μην αρχισετε το κραξιμο παιδια οκ......για μενα η μηχανη ειναι βασικα μεσο μεταφορας και μετα ολα τα αλλα....απλα φροντιζω για τη σωστη συντηρηση της και σε καμια περιπτωση δεν της φερομαι σαν να ειναι το μωρο μου.....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Το manual της μοτοσυκλέτας λέει αλλαγή κάθε 10.000χλμ, εγώ και πάρα πολλοί άλλοι τα αλλάζουμε κάθε 5.000χλμ...το λάδι για τον κινητήρα είναι όπως το αίμα για τον οργανισμό σου, αν επιτραπεί ο αυθαίρετος παραλληλισμός. Εάν αλλάζουν συχνά είναι καλό για τον κινητήρα σου. Ελπίζω να καλύφθηκες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Το manual της μοτοσυκλέτας λέει αλλαγή κάθε 10.000χλμ, εγώ και πάρα πολλοί άλλοι τα αλλάζουμε κάθε 5.000χλμ...το λάδι για τον κινητήρα είναι όπως το αίμα για τον οργανισμό σου, αν επιτραπεί ο αυθαίρετος παραλληλισμός. Εάν αλλάζουν συχνά είναι καλό για τον κινητήρα σου. Ελπίζω να καλύφθηκες.

Καλυφθηκα ευχαριστω.....το 2009 νομιζω θα βλεπαμε διαφορετικα το θεμα.....το να βαζεις τη σημερον ημερα λαδια για 10000 και να τα πετας στα 5000 γιατι θα ειναι καλυτερο για τον κινητηρα μου δινωντας ενα 50ρικο......κατανοητο παντως....ευχαριστω πολυ....

μελος Το avatar του/της mikepap
    για αυτη την φορα κανε την αλλαγη στις 5000 για να εισαι σιγουρος με οτι κ αν σου βαλανε.την επομενη ρωτα τι λαδια ειναι -ορυκτελαια-ημισυνθετικα-συνθετικα;φυσικα εχουν κ την αναλογη τιμη με τα συνθετικα να ειναι ποιο ακριβα αλλα για περισσοτερα χιλιομετρα.το οικονομικο θα το κρινης εσυ.προτιμησε κ μια επονημη μαρκα λαδιων κ το SAE που λεει ο κατασκευαστης,γιατι το λεει σιγουρα στο μανουαλ σε συνδιασμο με την θερμοκρασια περιβαλλοντος που δουλευει η μοτο.οκ μην ανγχωνεσαι ,λαδια να εχει κ οκ.ξερεις.....
    αν δειτε αντρα σε μπαλκονι,να ποτιζει γλαστρες,προφανως τα φυτα καπνιζονται.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από brainstorm73 Προβολή μηνύματος
    Καλυφθηκα ευχαριστω.....το 2009 νομιζω θα βλεπαμε διαφορετικα το θεμα.....το να βαζεις τη σημερον ημερα λαδια για 10000 και να τα πετας στα 5000 γιατι θα ειναι καλυτερο για τον κινητηρα μου δινωντας ενα 50ρικο......κατανοητο παντως....ευχαριστω πολυ....
    Δε λένε ότι η μοτοσυκλέτα είναι ακριβό σπόρ; Κοίτα, είναι πώς το βλέπει ο καθένας και όχι θέμα χρονιάς...αν και καταλαβαίνω τί εννοείς. Εναλλακτικές πάντα υπάρχουν... τα αλλάζεις λοιπόν στα 10.000χλμ, στα 15.000 για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, άλλη εναλλακτική μαθαίνεις να το κάνεις μόνος σου κι έτσι και χρήμα κερδίζεις και αποκτάς μια στενότερη σχέση με το δίτροχό σου. Ο άνθρωπος είναι προσαρμοστικό όν...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δε λένε ότι η μοτοσυκλέτα είναι ακριβό σπόρ; Κοίτα, είναι πώς το βλέπει ο καθένας και όχι θέμα χρονιάς...αν και καταλαβαίνω τί εννοείς. Εναλλακτικές πάντα υπάρχουν... τα αλλάζεις λοιπόν στα 10.000χλμ, στα 15.000 για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, άλλη εναλλακτική μαθαίνεις να το κάνεις μόνος σου κι έτσι και χρήμα κερδίζεις και αποκτάς μια στενότερη σχέση με το δίτροχό σου. Ο άνθρωπος είναι προσαρμοστικό όν...
    ακριβώς να τσεκάρεις συχνά τη στάθμη κιόλας για να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο,και γιατί όχι αν κάνεις συχνή χρήση εντός πόλης την κυρία σου να μη βάλεις ένα πιο χοντρό λάδι (εφόσον μπορεί να το επιτρέπει και ο κατασκευαστής) για να σου κρατάει και παραπάνω απο 5000Khm
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παρόμοια θέματα

1. Aλλαγη λαδιων μπροστινου...
    από camen στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2011, 10:40
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2010, 07:56
  3. Προβλημα σε αλλαγη μπαταριας σε 600 f
    από STOYBI στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 18