Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 86

Θέμα: ΝΙΤΡΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ (660)

εχουμε ξεφυγει ολοι εδω!! το θεμα ειναι αν καποιος εχει εμπειρια κια γνωσεις απο νιτρα να μας την πει!
    εγω τα θελω για δικους μ λογους και δεν ειναι του παροντος αυτο!
    V δεν εθιζομαι ευκολα...αν δεις τι κανω με αυτο μηχανακι θα καταλαβεις οτι το θεμα κοντρες ειναι ενα μικρο μερος..!δεν θελω να το κανω πυραυλο(ξερω τον τροπο) ενα μικρο σμπροξιμο θελω να του δωσω

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Οτι μετα απο ενα χτχ αγριμι που κερναγε για "πλακα" τα 690, τα prestige και ο,τι αλλο εκανε το λαθος να βρεθει στο διαβα του, και οχι βεβαια 690 που δεν κραταει μια βδομαδα στα χερια του, περασε στο κοντραδικο-βολταδικο mt-03, το αφηνω ασχολιαστο. Αφου ξερεις λοιπον απο κοντρες, τουμπανιασματα και λοιπα γαργαλισματα, πρωτον πιστευω πως θα επρεπε να ηξερες οτι το mt δεν ειναι ουτε καν για τετοιες δουλειες αφενως και αφετερου με ενα φιλτροκουτι και ενα τελικο, δεν εκανες και τιποτα στο μηχανακι απολυτως.. Για νιτρα στο εργαλειο χωρις ενισχυμενα, σφυριλατα πιστονια μπιελες, ροικες και λοιπα σωθικα, μια δυο που θα το βαρεσεις και μια που θα παρεις και το μοτερ στα χερια. Η ταπεινη μου αποψη.

edit : Ενα μικρο ζμπρωξιμο δεν του το δινεις με φιλτροκουτι, τελικο και.. νιτρο. Εισαι και γνωστης απο οτι λες ρε μαν..
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

η εγω δεν γραφω Ελληνικα η μερικοι ειστε αλλοδαποι και δεν καταλαβαίνετε!!Μαυρε το χτχ μ ηταν επισης φιλτρο τελικα και ναι εφευγα σχεδον ολα τα 640..δεν ειπα πουθενα οτι περνουσα τα 690 ποσο μαλλον και χαλαρα..!ειπα οτι στο 400αρι με ταδε οδηγο και μαμα τελειως το 690 ειχαμε ελαχιστες διαφορες και μετα ανοιγε τρελα!αυτα!θες να σου βαλω ενα βιντεο να δεις και να μ πεις απο μονος σου αν θα αντεχε σε τετοια χρηση καποιο αλλο μηχανακι και ποιο θα ηταν αφτο???
    εσείς που ξερετε τι μπορει να κανει το μτ??εχετε οδηγήσει κανενα???ξερετε ποια η διαφορα με ενα ΧΤΧ?? η μονο απο την εμφανιση λετε οτι σας κατέβει?το δικο μ παντως χτχ με φτιαξιμο στο φιλτρο και ΣΩΣΤΑ τελικα(και φυσικα με εμενα οδηγο) πηγαινε καλυτερα απο οτι χτχ υπηρχε σε δυο πανελληνιες ακομα και απο αυτα που ειχαν κομαντερ!το οτι ρωταω για τα νιτρα δεν σημαινει οτι ειμαι ασχετος!ειχα σε δυο αυτοκινητα (ραλλυε-ignis sport) και ξερω οτι μπορει να δουλεψει αφοβα αν δεν το παρακανεις!αν ειναι κανεις απο θεσσαλονικη και θελει να δει πως παει ενα χτχ με σωστο οδηγο και σωστα περιφεριακα ας στειλει ενα πμ!(για χαβαλε παντα)

Μολις διαβασα οτι ειδες στην πανελληνια ενα χτ600 μονο με fcr να παταει ενα 990. Οι φοβοι μου βεβαιωθηκαν. Σορυ Ορεστη, δεν επρεπε να ειχα σχολιασει καν στο thread.
    Και οχι δεν ειμαι αλλοδαπος.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

χαχαχαχαχ ρε ανθρωπε... λες να εννοουσα οτι ειχε μονο ενα fcr???
    και καλα λεω φαινόταν μονο το fcr και η εξατμιση σαν διαφορα απο το μαμα...δλδ κυλινδρος κεφαλη ηταν μαμα(απεξω) αλλα πηγαινε πολυ πολυ δυνατα!ελεος
    α και εχασε απο το 990 κανα δυο μηχανακια!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 0restis Προβολή μηνύματος
    εχω κανει αρκετες επεμβασεις στο φιλτροκουτι εκτος το κλασσικο φιλτρο και εχω βαλει και τελικα!εχει παρει πολυ το μηχανακι αλλα αυτο για κάποιες περιπτώσεις δεν ειναι αρκετό!
    το δικο μ παντως χτχ με φτιαξιμο στο φιλτρο και ΣΩΣΤΑ τελικα(και φυσικα με εμενα οδηγο) πηγαινε καλυτερα απο οτι χτχ υπηρχε σε δυο πανελληνιες ακομα και απο αυτα που ειχαν κομαντερ!
    και μονο που ασπαζεσαι σαν σοβαρη βελτιωση τα τελικα, εισαι ακυρος...

οσο για το νιτρο, μπορεις να βαλεις, αλλα εχε καπου κοντα και ενα φτυαρι για να μαζεψεις το κονφετι ανταλλακτικων που θα δημιουργηθει στον δρομο..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Είδατε κι ο Κωστόπουλος που μπλέχτηκε με τα Nitro που κατέληξε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της calmen
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Είδατε κι ο Κωστόπουλος που μπλέχτηκε με τα Nitro που κατέληξε...
    χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    και μονο που ασπαζεσαι σαν σοβαρη βελτιωση τα τελικα, εισαι ακυρος...

οσο για το νιτρο, μπορεις να βαλεις, αλλα εχε καπου κοντα και ενα φτυαρι για να μαζεψεις το κονφετι ανταλλακτικων που θα δημιουργηθει στον δρομο..
    helloooo δεν ειπα οτι ειναι σοβαρη βελτιωση.!!απλα οτι με αυτα και μονο έφερα αυτα τα αποτελεσματα!!!ακυρος μαλλον εισαι εσυ..και δεν καταλαβαινω γτ προσπαθειτε ολοι να μν την πειτε..τουλαχιστον πεστε κατι που να ισχυει ρε γατακια!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    γατακια!
    Bλέπω την Έρρικα να καταφθάνει με δρασκελιές...

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    ορεστη σορρυ που σου χαλασα το θεμα μια επισημανση ηθελα να κανω και το ενα εφερε το αλλο. δεν εχω ιδεα απο νιτρο οποτε δεν σχολιαζω αλλο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    ορεστη σορρυ που σου χαλασα το θεμα μια επισημανση ηθελα να κανω και το ενα εφερε το αλλο. δεν εχω ιδεα απο νιτρο οποτε δεν σχολιαζω αλλο.
    no problem!ετσι και αλλιως ολοι ξεφυγαμε και πρωτος πρωτος εγω!

χαχαχαχαχ ρε ανθρωπε... λες να εννοουσα οτι ειχε μονο ενα fcr???
    και καλα λεω φαινόταν μονο το fcr και η εξατμιση σαν διαφορα απο το μαμα...δλδ κυλινδρος κεφαλη ηταν μαμα(απεξω) αλλα πηγαινε πολυ πολυ δυνατα!ελεος
    α και εχασε απο το 990 κανα δυο μηχανακια!
    Για να ειδες τα fcr σημαινει οτι το μηχανακι προφανως το ειδες σε αποσταση κατω των 10 μετρων. Δεκτον. Το να ειδες μονο αυτο και να μην ειδες τουλαχιστον πουχου λαιμους και τελικα, που δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειχε πανω, εχοντας δωσει 6-7 κατοσταρικα για καρμπς, να το αφησω και αυτο ασχολιαστο? Τεσπα επειδη ψυρριζουμε τη μαιμου τωρα αστο να παει στο καλο. Καλα νιτρα φιλαρακι.

Απλα μερικοι εδω εχουμε χτακια, και εχουμε ριξει οχι 3,5 κατοσταρικα αλλα 3,5 χιλιαρικα και επειδη ακομα δεν εχουμε τσαγιωσει 690 και 990, γιαυτο μας φαινεται καπως. Τεσπα, εσυ θα εισαι και το πρωτο τιμονι μαλλον και ολοι οι αλλοι κουλοι.

Το πιθανοτερο βασικα αυτο ειναι γιατι η δευτερη εκδοχη ειναι να εισαι φαντασιοπληκτος,
    πραγμα που
    δεν
    το
    πιστευω.

Καλη μας συνεχεια. .

Νιαου. (το γεια, εις την γατισια)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MavrosPan Προβολή μηνύματος
    Για να ειδες τα fcr σημαινει οτι το μηχανακι προφανως το ειδες σε αποσταση κατω των 10 μετρων. Δεκτον. Το να ειδες μονο αυτο και να μην ειδες τουλαχιστον πουχου λαιμους και τελικα, που δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειχε πανω, εχοντας δωσει 6-7 κατοσταρικα για καρμπς, να το αφησω και αυτο ασχολιαστο? Τεσπα επειδη ψυρριζουμε τη μαιμου τωρα αστο να παει στο καλο. Καλα νιτρα φιλαρακι.

Απλα μερικοι εδω εχουμε χτακια, και εχουμε ριξει οχι 3,5 κατοσταρικα αλλα 3,5 χιλιαρικα και επειδη ακομα δεν εχουμε τσαγιωσει 690 και 990, γιαυτο μας φαινεται καπως. Τεσπα, εσυ θα εισαι και το πρωτο τιμονι μαλλον και ολοι οι αλλοι κουλοι.

Το πιθανοτερο βασικα αυτο ειναι γιατι η δευτερη εκδοχη ειναι να εισαι φαντασιοπληκτος,
    πραγμα που
    δεν
    το
    πιστευω.

Καλη μας συνεχεια. .

Νιαου. (το γεια, εις την γατισια)
    βρε λεβεντη μ το ιδιο πραγμα λεμε.. !προφανως και ειχε λαιμους και τελικο racetech αν θυμάμαι καλα..το ανέφερα για να πω πως δεν ειχε κατι εξαλο εξωτερικα αλλα προφανως ηταν τουμπανιασμενο απο μεσα,και απλα δεν σου γεμιζε το ματι!τωρα ενταξη..το οτι ειμαι τιμονι ειναι δεδομενο σε αυτους που με γνωριζουν και φυσικα παιζει ρολο στις κοντρες απο σταση.. και οχι δεν μου αρεσει να τρεχω με κουλους!αν εριξες 3.5κ και δεν μπορεις να περασεις εστο 400αρι μαμα 690 τοτε λυπάμαι αλλα πρεπει να αλλαξεις μαστορα..και δεν στο λεω ειρωνικα!

Δεν περιγραφω αλλο ! !

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. έντονα σκασιματα σε χτ 660
    από antouan 81 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 06:44
  2. Σύνδεση στροφόμετρου σε xt 660
    από makrivelonos στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2010, 18:18
  3. Περιποιηση κυλινδρου σε μονοκυλινδρο.
    από vagmakr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2009, 17:09
  4. Πληροφοριες για Νιτρο σε Ζχ10 05
    από libali10 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2009, 06:28
  5. 2 εξατμίσεις σε μονοκύλινδρο 650cc
    από demotapa στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2006, 18:42

Κανόνες δημοσιεύσεων