Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 86

Θέμα: ΝΙΤΡΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ (660)

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    βασικα με ολα αυτα τα φραγκα που εχεις δωσει και θες ακομα να δωσεις για νιτρα,εξατμισεις,φιλτρα,προγραμματα κλπ,γιατι δεν τα εδινες να παρεις ενα superduke,ενα ss1000 να εχεις τα γκαζια αυτα απο την μανα του;και ολα αυτα γιατι;για να κανεις κοντρες,σε ευθειες και να λες οτι εισαι και τιμονι...καπου δεν το πιανω...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ξέρω ένα παλικάρι με xr...

Νομίζω ότι αυτό θα το έχεις εύκολα
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    βασικα με ολα αυτα τα φραγκα που εχεις δωσει και θες ακομα να δωσεις για νιτρα,εξατμισεις,φιλτρα,προγραμματα κλπ,γιατι δεν τα εδινες να παρεις ενα superduke,ενα ss1000 να εχεις τα γκαζια αυτα απο την μανα του;και ολα αυτα γιατι;για να κανεις κοντρες,σε ευθειες και να λες οτι εισαι και τιμονι...καπου δεν το πιανω...
    δεν εδωσα πολλα ..ψωνίζω εξυπνα!!ειχα gsxr 750 το οποιο πουλησα πριν λιγο καιρο...ο αδερφος μ εχει ZX10 8αρι.. απλα δεν μου αρεσουν τα 4κυλινδρα και γενικα τα πολυ δυνατα μηχανακια..εδω εχουμε αρκετες ορεινες στροφοδιαδρομες και θελω να μπορω να το παω τερμα και οχι να με παει αυτο.. και επειδη ειμαι οδηγος που θα το παει στο οριο καταλαβαινεις οτι ειναι επικίνδυνο να καβαλαω τετοια μηχανακια..!!!
    cosgili εχω πατησει και με xr μην αγχώνεσαι!!!αλλα επειδη δεν μου αρεσει η ειρωνεία παρε αυτο το ΔΕΙΓΜΑ σουπερ σπορτ που εχεις και ελα να παμε μια με το 10αρι να δουμε θα σου φτασει το τηλεσκόπιο του Κολομβου για να με δεις?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 0restis Προβολή μηνύματος
    δεν εδωσα πολλα ..ψωνίζω εξυπνα!!ειχα gsxr 750 το οποιο πουλησα πριν λιγο καιρο...ο αδερφος μ εχει ZX10 8αρι.. απλα δεν μου αρεσουν τα 4κυλινδρα και γενικα τα πολυ δυνατα μηχανακια..εδω εχουμε αρκετες ορεινες στροφοδιαδρομες και θελω να μπορω να το παω τερμα και οχι να με παει αυτο.. και επειδη ειμαι οδηγος που θα το παει στο οριο καταλαβαινεις οτι ειναι επικίνδυνο να καβαλαω τετοια μηχανακια..!!!
    cosgili εχω πατησει και με xr μην αγχώνεσαι!!!αλλα επειδη δεν μου αρεσει η ειρωνεία παρε αυτο το ΔΕΙΓΜΑ σουπερ σπορτ που εχεις και ελα να παμε μια με το 10αρι να δουμε θα σου φτασει το τηλεσκόπιο του Κολομβου για να με δεις?
    Αδερφέ κοντρούλες δεν έβαλα ποτέ...
    και ούτε πρόκειτε να το κάνω.
    Ούτε έκρινα ποτέ το τι καβαλάει κάποιος και γιατί. Αντιθέτως εσύ παγκόσμιε νομίζεις ότι είσαι η πιλοτάρα του αιώνα. Και μόνο από τα στησίματα στις πανελλήνιες που ανέφερες φτάνει για να σε κατατάξω σε κατηγορίες ιδιοκτητών δίτροχων, που δεν έχουν καμία σχέση με μοτοσυκλετιστές.
    Όταν μάθεις να αναγνωρίζεις το χαβαλέ και σταματήσεις να θεωρείς το μηχανάκι σου προέκταση του πουλιού σου το ξανασυζητάμε.
    Ακόμα και αν εσύ μοιράζεις μούτζες εγώ απλά χαιρετάω
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Περα απο το δουλεμα παιδια,5 σελιδες του ανθρωπου μια απαντηση δεν εχετε δωσει περα απο 2-3 ποστ που ειναι στο οριο του σχετικου με το θεμα.
    ο ανθρωπος θελει να βαλει στο μτ νιτρο, γουστο του καπελο του.αντι οποιος ξερει να δωσει καμια συμβουλη καθεστε και τρωγεστε και δουλευετε...ενταξει καλος ο χαβαλες αλλα κατανταει λιγακι αηδια και ανουσιος απο ενα σημειο και μετα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Αδερφέ κοντρούλες δεν έβαλα ποτέ...
    και ούτε πρόκειτε να το κάνω.
    Ούτε έκρινα ποτέ το τι καβαλάει κάποιος και γιατί. Αντιθέτως εσύ παγκόσμιε νομίζεις ότι είσαι η πιλοτάρα του αιώνα. Και μόνο από τα στησίματα στις πανελλήνιες που ανέφερες φτάνει για να σε κατατάξω σε κατηγορίες ιδιοκτητών δίτροχων, που δεν έχουν καμία σχέση με μοτοσυκλετιστές.
    Όταν μάθεις να αναγνωρίζεις το χαβαλέ και σταματήσεις να θεωρείς το μηχανάκι σου προέκταση του πουλιού σου το ξανασυζητάμε.
    Ακόμα και αν εσύ μοιράζεις μούτζες εγώ απλά χαιρετάω
    δεν θα απαντησω σε ολα απο αφτα που εγραψες γτ προφανως και δεν μπορεις να εχεις μια σωστη αποψη για μενα απο την στιγμη που δεν με ξερεις..το αν ειμαι μοτοσικλετιστής ασε να το ξερω εγω καλύτερα απο σενα..!εγω εδω εγραψα για να γινει μια συζητηση σε τεχνικο θεμα!ουτε μπηκα να το παιξω καποιος και ΠΟΤΕ δεν ειρωνεύθηκα κανεναν..!αλλα αν μου το κανουν αντιδρώ!μπορει να εκανες πλακα λεγοντας το και να το πηρα εγω στραβα γτ ηδη γεμίσαμε ειδήμονες εδω περα..αν ειναι ετσι σου ζητω συγνωμη αν παλι το εγραψες ειρωνικα(οπως μου φανηκε) η μουτζα νομιζω σου αρμοζει!
    no hard feelings
    Τελευταία τροποποίηση από 0restis; 05/02/2013 στις 00:09.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Περα απο το δουλεμα παιδια,5 σελιδες του ανθρωπου μια απαντηση δεν εχετε δωσει περα απο 2-3 ποστ που ειναι στο οριο του σχετικου με το θεμα.
    ο ανθρωπος θελει να βαλει στο μτ νιτρο, γουστο του καπελο του.αντι οποιος ξερει να δωσει καμια συμβουλη καθεστε και τρωγεστε και δουλευετε...ενταξει καλος ο χαβαλες αλλα κατανταει λιγακι αηδια και ανουσιος απο ενα σημειο και μετα.
    δεν τις ξεκινησαμε εμεις τις μ@λακιες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν τις ξεκινησαμε εμεις τις μ@λακιες...
    Είπε ο Κωστάκης και συνέχισε να παίζει μπάλα με τα άλλα παιδάκια πριν τελειώσει το διάλειμμα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από est Προβολή μηνύματος
    Είπε ο Κωστάκης και συνέχισε να παίζει μπάλα με τα άλλα παιδάκια πριν τελειώσει το διάλειμμα..
    οπου μπαλα, βαλε μπασκετ καλυτερα γιατι δεν εχω ιδεα απο ποδοσφαιρο...

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Λοιπόν να σου δώσω μια πιό τεχνική απάντηση

Πρώτα πρώτα τι κάνει το νίτρο.........καλήτερη καύση (το καταλαβαίνουμε όλοι πιστεύω ) και για να μήν τα πολυλογώ οι δυνάμης που δέχονται πιστόνι , μπιέλα, στρόφαλος πολλαπλασιάζονταν άν πάρουμε υπόψιν ότι μιλάμε για μονοκύλινδρο που εμ πώς να το πούμε η διάμετρος του πιστονιού είναι μεγάλη , έχε σίγουρο ότι στήν πρώτη βόλτα θα κλάσουν ή τα ρουλεμάν του στροφάλου ή η μπιέλα

ο κινητήρας θα χρειαστεί σίγουρα για νίτρο είναι εγκέφαλος, μπιέλα, blueprint στόν κινητήρα , αρκετό ψάξιμο στούς δίσκους για να μήν πατηνάρει

εγώ θα σου έλεγα μια άλλη λύση που λέγετε turbo αλλα πάλι πολλά απο αυτά θέλουν τουλάχιστον blueprint
    πήγαινε στόν μπουρνά άν είσαι αθήνα ή στο power house ξέρω ότι και οι 2 βάζουν και turbo και νίτρο σε μηχανές χρόνια τώρα
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν να σου δώσω μια πιό τεχνική απάντηση
    Πρώτα πρώτα τι κάνει το νίτρο.........καλήτερη καύση (το καταλαβαίνουμε όλοι πιστεύω )
    Εγώ δεν το καταλαβαίνω, αλλά μην ενοχλείστε..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    .... αρκετό ψάξιμο στούς δίσκους για να μήν πατηνάρει ...
    Χάθηκε κάτι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν το καταλαβαίνω, αλλά μην ενοχλείστε..
    Εδώ και πέντε μέρες που έχει ανοιχτεί το thread περιμένουμε να μας "ενοχλήσεις", να pasteάρουμε και τίποτις καινούριο στις κουβέντες μεγάλων ανδρών, και τώρα που μας έκανες τη χάρη μας αφήνεις με τη ληψώ στο χέρι?

Δεν κάνει... Υπάρχει και Θεός.... (απ'ό,τι μου'πανε).

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Στο θεμα μας, τα ασχετα θα σβηστουν συντομα...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Μέλος Το avatar του/της _V_
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Στο θεμα μας, τα ασχετα θα σβηστουν συντομα...
    Oresti αφου εχετε βαλει 2 υγρου τυπου στα αυτοκινητα ξερεις πως δουλευει.το ξηρου τύπου τωρα(οχι του σαββα)ειναι πιο απλο.η μπουκαλα,το σωληνακι,η βαλβιδα solenoid και το μπεκ πουμπαινει περιπου 8cm μακρια απο το κλαπετο της πεταλουδας.μαλλον θα πρεπει να ξανα ανοιξεις το φιλτροκουτι.Η solenoid τωρα οδηγει παλμικα το μπεκ εχει ρευμα +,- και δυο διακοπτες ο ενας της (εκτοξευσης) και ο αλλος πρεπει να οπλιζει στη θεση τερμα ανοικτο του γκριπ η της πεταλουδας(νομιζω εσενα δεν σου χρειαζεται)για την αποφυγη λαθους. αντι για solenoid μπορει να εχει ψηφιακο εγκεφαλακι .τωρα ξηρου τυπου χρησιμοποιουνται συνηθως σε μοτερ με υποδομη.οπως λες ομως δεν θα το πατας και συνεχεια οποτε ξερεις εσυ.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. έντονα σκασιματα σε χτ 660
    από antouan 81 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 06:44
  2. Σύνδεση στροφόμετρου σε xt 660
    από makrivelonos στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2010, 18:18
  3. Περιποιηση κυλινδρου σε μονοκυλινδρο.
    από vagmakr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2009, 17:09
  4. Πληροφοριες για Νιτρο σε Ζχ10 05
    από libali10 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2009, 06:28
  5. 2 εξατμίσεις σε μονοκύλινδρο 650cc
    από demotapa στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2006, 18:42

Κανόνες δημοσιεύσεων