μπραβο ρε μαθουσαλα,θα σου στειλω και μια ασπρομαυρη tv με λυχνιες να βλεπετε ΥΕΝΕΔ![]()
μπραβο ρε μαθουσαλα,θα σου στειλω και μια ασπρομαυρη tv με λυχνιες να βλεπετε ΥΕΝΕΔ![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Ε ρε γλεντια στο συνεργειο του παλιογερου
http://www.youtube.com/watch?v=6pj4QWzJmw0
, Vespa GT200 TS50W
Τώρα σε καταλάβαμε μάστορα, "μανάβικο" θα την κάνεις την υπόγα (βλέπε φρουτάκια...) και δεν ξέρουμε τι άλλο έχει σκεφτεί (σαλονάκια, μπαράκια...). Και ποιός ξέρει το αναβατόριο τι "κυβικά" θα ανεβάζει... η μπάρα (pole) που θα μπεί; Δεν σε παρεξηγάμε, κρίση, τι να κάνεις; Μόνο όταν έρθουμε προς το νησί να μας έχεις VIP τους συνφορουμήτες!
Καλοδούλευτο το γκαράζ και σύντομα να δούμε τα "κοσμήματα" να βγαίνουν από εκεί.
WHO RUNS THE SHOW
, Vespa GT200 TS50W
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πολύ ωραία πράματα!!!Περιττό να σου πώ ότι όλοι εδω μέσα κάτι τέτοιο ονειρευόμαστε και χαιρόμαστε πολύ που έστω κάποιος από "εμάς" κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα! (πρώτος ο Σπύρος βέβαίως βεβαίως)
Καλές δουλειές και άπειρες ώρες με τα φιλαράκια σου να σε βοηθάνε,να σου σπάνε τα νεύρα όταν θέλουν να κάνουν το δικό τους και γενικά για τήν ψυχική σου ηρεμία!!(εφόσον είναι και πιό πέρα από το σπίτι γλυτώνεις και μουρμούρα και έτοιμο δευτερό σπίτι για τις δύσκολες μέρες)
Ελπίζω να αξιωθώ να το δώ κάποια στιγμή από κοντά με τα ρεμάλια από εδω μέσα!![]()
Keep spamming!!!:a13:
μπορουμε να εχουμε μερικα ινφο για αυτην την περιπτωση; επειδη με ενδιαφερει παρα πολυ αυτο το θεμα.
δηλαδη το ινβερτερ θα ειναι καθαρου ημιτονου οπως συνιστουν; η κανει και το οποιοδηποτε ινβερτερ;
και τι εχεις υπολογισει οτι θα καλυπτεις με αυτην την ισχυ; κομπρεσερ και σβουρακια δραπανα;
![]()
έτοιμο-ξέτοιμο πότε θα γίνει το πάρτι εγκαινίων? ? ?
περιμένω τουλάχιστον (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ξαναλέω) οι τοίχοι να γεμίσουν με την τελευταία 30ετιά ημερολογίων michelin
Χρήστο, καλές δουλειές
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Στα εγκαινια θα σε περιμενω να ερθεις κρατωντας ενα ημερολογιο MICHELIN δωρο στο χερι!! Θα ερθει και ο κτηνιατρος να φαμε μπριτζολακια!!
To ινβερτερ το εχω απο παλιο προτζεκτ. Ειναι αρκετα μεγαλο ωστε να δουλεψουν ολα οι συσκευες ,δεν ειναι pure signwave αλλα δεν με ενοχλει μια και δεν θα δουλεψω κατι το τρομερο. το κομπρεσερ ,το τρυπανι ο φωτισμος δεν εχουν θεμα, στον υπολογιστη και στο παιχνιδι θα βαλω ενα online UPS και ειμαι ΟΚ .Θα εχω και την εναλλακτικη της παροχης απο το κοινοχρηστο αν δεν παει κατι καλα!!
![]()
, Vespa GT200 TS50W
χρηστο προνοησε καποιο συστημα εξαερισμου,εστω ενα μοτερακι ηλεκτρικο πακτωμενο σε τρυπα στον τοιχο...![]()
, Vespa GT200 TS50W