Σελίδα 111 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 1161101106107108109110111112113114115116121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.651 έως 1.665 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Tarifes enwmenoi gia panta gamimenoi...katarxin se katalava kai meta se eida gamw tin fyli sas gamw...really close one...calle teatro..tha diname super parastasi...elpizw na sou arese o monologos pou akoyses meta se 2 glwsses...oust

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Σε ειδα μ@λακα να πηγαινεις σαν τρελος και να κανεις σφηνες με το αμαξι...
    Ειδα και την χειρονομια που εκανες προσπερνωντας... καλα ρε μ@λακομπουκωμα νομιζες οτι το σαραβαλο που πηγαινες σαν τρελος θα ηταν πιο γρηγορο απο την μηχανη??
    Οταν σου ζητησα τον λογο δεν σε ειδα να μιλας.... μ@λ@κα εε μ@λ@κα...
    Τελευταία τροποποίηση από pektis; 06/02/2013 στις 11:40.
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Σας ειδα την Κυριακη Ducatisti στους Αγ. Θεοδωρους, ηπιαμε και καφεδακι μαζι, μου δωσατε και απο την πιττα σας, καλο 2013 λοιπον! Παντα τετοια!

Σε ειδα και εσενα σημερα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ στην εισοδο της Κορινθου απο παραλια Κανταρε, να μιλας στο κινητο (ή απλα χαζευες?), να πατας εξω απο το δρομο (δεκα μετρα πλατος εχει η στροφη σε εκεινο το σημειο...), να φευγεις απο το ψιλοβροχι και να σκας μετοπικη πανω στο λεωφοριο με τα παιδακια. ΜΠΡΑΒΟ ΒΛΑΚΑ, ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ.
    Ευτυχως μαλλον απο θαυμα κανεις δεν ειναι πολυ σοβαρα... (αν και κατι παιδακια θα εχουν τρυπα στο κεφαλι για πολυ καιρο...)

Νέο μέλος
    Σε ειδα γκασμα στην Βεικου που ειμουν με την παπια και εσυ στο αμαξι και ειχες και τους 2 καθρεφτες σου κλειστους..
    και οταν σε ρωτησα γιατι??? μου ειπες οτι ο καθρεφτης που εχεις για να βλεπεις πισω ειναι πανοραμικος...σκεφτηκα να στον σπασω τον εναν...αλλα συγκρατιθηκα...κυριος εγω..
    πρωτο μου ποστ δυναμικο
    καλως σας βρηκα

Νέο μέλος
    σε ειδα στο φαναρι στη Λαγκαδα με το φειζερ σου να με μαρσαρεις.

ΒΡΕ ΦΕΙΖΑΡΑ το νου σε λεω και κλαιω.δικυλινδρος ειμαι στα 650 .ασε τα φαναρι φαναρι δε σε περνει.μετα τα 300 μετρα θα το κουνησεις το μαντηλι απο κει και κατω σημειωνεις την πινακιδα μου.
    ειμαιμεγαλη καρδια και δε στη χαλασα τη μερα ομως .εκανα οτι δε ξερω ελληνικα

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Βλέπω όλους τους δρόμους να κλείνουν λόγω έργων μετρό και τον κόσμο να τα έχει παίξει ακόμα περισσότερο.Δεν κάνουμε προσπέραση από τα δεξιά κι ειδικά όταν χωνόμαστε και δεν φαινόμαστε από τον καθρέφτη αυτού που προσπερνάμε!!!Σας βλέπω κάτω από τις ρόδες μου καμιά ώρα κι όχι τίποτα άλλο,θα σας πληρώνω κιόλας.
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chefonios Προβολή μηνύματος
    Σε ειδα γκασμα στην Βεικου που ειμουν με την παπια και εσυ στο αμαξι και ειχες και τους 2 καθρεφτες σου κλειστους..
    Όντως ρε φίλε βλέπεις πολλούς να πηγαίνουν και να πηγαίιιινουν με κλειστούς καθρέφτες σε κεντρικές λεωφόρους. Καλά έλεος τόση ώρα ούτε μια ματιά δεν έχει ρίξει στους καθρέπτες να δει ότι είναι κλειστοί ??!!!

μελος γενικοτερα.... Το avatar του/της jorge's garage
    Σε είδα τρελλε μου με το tdm 900 κοκκινο που ερχομασταν μαζι απο βουλιαγμενης μεχρι συνταγμα (πριν δυο-τρεις μερες νομιζω)δεν ειχα λαστιχα και δεν μπορουσα να ακολουθησω κ επειτα εστριψες και ουτε να χερετησω δεν προλαβα, να σε καλα παντα ορθιος....
    Τελευταία τροποποίηση από jorge's garage; 06/02/2013 στις 01:08.
    The Bird of Hermes Is My Name, Eating My Wings To Make Me Tame...

μελος γενικοτερα.... Το avatar του/της jorge's garage

Σε ειδα τουμπανο

Σε ειδα και σενα ΚΤΜ smc μαυρο να σβαρνας σε ολη την διαδρομη απο μενιδι μεχρι πλατεια βαρυμποπης,οταν μπηκες με powe slide σε στην στροφη με νερα, αναποδη κλιση και με ελαχιστο πλεον λαστιχο λεω ο τυπας θα φυγει, παρολα αυτα με το που τελειωσε το slide το σηκωσες στην μια ροδα και πηρες ετσι την ανοιχτη επομενη στροφη.Σταματησα στην πλατεια πανω να σου πω γεια,μου κανεις γεια με το χερι βγαζεις το κρανος και ησουν ενα μωρο τρελλο,τα ειπαμε για λιγο αλλα επρεπε να φυγεις σε περιμεναν για φαγητο μου εδωσες ραντεβου την κυριακη για enduroβολτα χωρις τηλ χωρις τπτ,σε ερωτευτηκα ελπιζω να εισαι μελος εδω και να το διαβαζεις νατασα...
    Y.Γ μονο σε μενα συμβαινει αυτο? (πριν δυο χρονια το ιδιο αθηνων πατρων τυπισα με ντουκακι αλλα μονο καφε ειπιαμε :P )

The Bird of Hermes Is My Name, Eating My Wings To Make Me Tame...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Σε είδα με το GSXR και τα λάστιχα τελείως απάτητα. Στον επόμενο λέω να πιάσω κουβέντα: "τι λέει το μηχανάκι πως πάει στρίβει στρίβει;"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jorge's garage Προβολή μηνύματος
    Y.Γ μονο σε μενα συμβαινει αυτο?

Δυστυχώς ναι!
    Give me fuel, Give me fire

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα ρε φίλε να κάθεσαι πάνω στο πεσμένο αφρικα σου στον κηφισσό το πρωί και κράταγες το πόδι σου.Ελπίζω να είσαι καλά,έφυγα γιατί είχε πολύ κόσμο και δεν θα μπορούσα να προσφέρω βοήθεια.
    Keep spamming!!!:a13:

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    Σε ειδα καραφλε κουτακια να με κοιταζεις οση ωρα εκανα να ξεκλειδωσω την μηχανη και να βαλω το κρανος και μετα καταλαβα γιατι.Κοιταγες την φρατζα μαλον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    σε ειδα μπαρμπα που παρκαρες το τογιοτα στη γωνια με το μισο αυτοκινητο στη μεση του δρομου.στην ειπα και σε προειδοποιησα οτι αν το αφησεις εκει θα σε ρουφιανεψω στη δημοτικη αστυνομια να σου κοψουν κοστουμακι

Σε είδα πριν λίγες μέρες στη Σκουφά. Βγάζω alarm (με το αμάξι) να παρκάρω και σε βλέπω να στέκεσαι στη θέση "μου". Κλασική φάτσα 60άρη Κολωνακίου με ύφος πολλών καρδιναλίων. Με βλέπει αλλά δεν κουνιέται. Κατεβάζω το παράθυρο:
    - Με συγχωρείτε? Μπορείτε να πάτε στο πεζοδρόμιο για να μπορέσω να παρκάρω?
    - Όχι (φεύγει από το παράθυρο και επιστρέφει στο σημείο του, ασυγκίνητος. Το ύφος παραμένει. Εγώ φουντώνω)
    - Σας παρακαλώ κύριε, πηγαίνετε λίγο πιο πέρα!
    - Περιμένω τον οδηγό μου να παρκάρει το αυτοκίνητό μου.
    - Κι ποιός είστε εσείς που κρατάτε και τη θέση ρεζερβέ?
    (Ξαφνικά ο τύπος κατακοκκινίζει και αρχίζει να ωρύεται:a37
    - Ο κύριος τίποτα! Ο κύριος κανένας είμαι!
    - Και τι σε βάλανε να κάνεις κύριε "τίποτα"? Τη σημαδούρα?
    Ρε κάτι μ@λακες που κυκλοφορούν και νομίζουν οτι τους ανήκει ο κόσμος!
    Από πίσω γίνεται της τρελής από κορναρίσματα και αναγκάστηκα να φύγω.
    Σκέφτηκα να κάνω σιγά σιγά όπισθεν και να μπω. Τι θα έκανε? Θα καθόταν να τον πατήσω ή θα καβαλούσε το αμάξι? Μπα, θα φοβόταν μη του λερώσω το πολλών χιλιάδων ευρώ παλτό του και μην του τσαλακώσω την πολλών ακόμα χιλιάδων ευρώ μούρη του από τα botox. Το πολύ πολύ να μου έκανε καμιά μήνυση οτι και καλά τον χτύπησα. Έφυγα γιατί ήδη είχα πάρα πολλά νεύρα, αρχικά λόγω της 1μισης ώρας που έψαχνα να παρκάρω και μετά λόγω του "κυρίου". Αν το συνέχιζα θα γινόταν ο κακός χαμός και δεν άξιζε ούτε ο "κύριος" ούτε μια θέση parking.
    Ποτέ όμως δεν το κατάλαβα αυτό με τους "συνοδηγούς-σημαδούρες"

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    edited by moderation team

ας επανέλθουμε στο σε είδα: φίλε βστρομάκια να με χαιρετάς, ενώ φορούσα κράνος για να φύγω, καλούς δρόμους και με κρανάκι πάντα!
    Τελευταία τροποποίηση από Sapadak; 06/02/2013 στις 18:05.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF