Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Αλλαγη φλαντζας κυλινδρου

Μέλος

Αλλαγη φλαντζας κυλινδρου

Καλησπερα!Στο τελευταιο σερβις στο adventure 950 στα 50000 χλμ διαπιστωσαμε καποια λαδια στον κινητηρα!Ο μαστορας-εξουσιοδοτημενος- μου ειπε οτι μαλλον παμε για αλλαγη φλαντζας της βασης του πισω κιλυνδρου με τελικο κοστος τα 800 ευρω!!!Βεβαια θα αλλαχτει και η φλαντζα του μπροστα κιλυνδρου προληπτικα!οπως μου ειπε το κοστος δεν ειναι τοσο της φλαντζας αλλα της εργασιας λογω κατεβασμα κινητηρα κτλ!Εχει συμβει ποτε σε καποιον τετοια βλαβη και αν γνωριζεται σχετικα με το κοστος μιας και οι καιροι ειναι δυσκολοι!

Stockholme Syndrome Το avatar του/της Hintro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ztakisg16 Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα!Στο τελευταιο σερβις στο adventure 950 στα 50000 χλμ διαπιστωσαμε καποια λαδια στον κινητηρα!Ο μαστορας-εξουσιοδοτημενος- μου ειπε οτι μαλλον παμε για αλλαγη φλαντζας της βασης του πισω κιλυνδρου με τελικο κοστος τα 800 ευρω!!!Βεβαια θα αλλαχτει και η φλαντζα του μπροστα κιλυνδρου προληπτικα!οπως μου ειπε το κοστος δεν ειναι τοσο της φλαντζας αλλα της εργασιας λογω κατεβασμα κινητηρα κτλ!Εχει συμβει ποτε σε καποιον τετοια βλαβη και αν γνωριζεται σχετικα με το κοστος μιας και οι καιροι ειναι δυσκολοι!
    Πας σε ένα κατάστημα ΚΤΜ ή παίρνεις ένα τηλέφωνο στον Χελιώτη μοτό που είναι στον νέο κόσμο και του λες τι και πως...Συγκρίνεις τιμές και βγάζεις συμπέρασμα...Αν όμως οι φλάτζες κοστίζουν 150 και σου ζητάει 650 για εργασία θα είσαι τρελός να τα δώσεις..
    Braaaaaaaaaaaaaaaaaapppp Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppp!!! Ο εγκέφαλος πρέπει να λειτουργεί σε MODE 010001110001

Μέλος
    Εχω την εντυπωση φιλε μου οτι το κοστος για τις φλαντζες ειναι πιο λιγο ακομα απο 150 ευρω!καποιος που εχει μπει σε αυτη την διαδικασια και γνωριζει κοστος και αποτελεσμα;

Το τηλέφωνο του Χελιώτη είναι. 210 9210933 Νέος Κόσμος. Πάρτον ένα τηλέφωνο και ρώτα τον...Βρες έναν μάστορα σε λογικά πλαίσια....Αυτός που έχεις λογικά θέλει να στα φάει..
    Braaaaaaaaaaaaaaaaaapppp Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppp!!! Ο εγκέφαλος πρέπει να λειτουργεί σε MODE 010001110001

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    και εγω θεωρω οτι ειναι πολυ υψηλο το κοστος.
    πλυνε καλα το μοτερ και μετα ψαχνε το καλα για να δεις απο που ερχεται το λαδι.
    δεν μπορεις να φανταστεις μερικες φορες τι τρελες διαδρομες ακολουθει το λαδι απο μια διαροη λογο του αερα πχ.
    μπορει να μην ειναι απο βαση κυλινδρου και να ειναι κατι πιο απλο οπως πχ ενα τσιμουχακι που δακρυζει.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Εχω την εντυπωση φιλε μου οτι το κοστος για τις φλαντζες ειναι πιο λιγο ακομα απο 150 ευρω!καποιος που εχει μπει σε αυτη την διαδικασια και γνωριζει κοστος και αποτελεσμα;
    150 Ευρω για να αλλάξει φλάντζες βασης και στους δύο κυλίνδρους σε δικύλινδρο V?
    Μην τα πετάτε έτσι ρε παιδιά...
    Και στον Χελιώτη δεν νομίζω να κοστίσει λιγότερο, το θέμα ειναι αν πραγματικά χρειάζεται αυτη η επέμβαση, οπότε αν δεν ειναι σιγουρος ας το παει σε καποιον έμπιστο για 100% σωστή διάγνωση.
    Υπάρχουν κι άλλοι εκτός Χελιώτη, η κίνηση της ΚΤΜ πριν 2 χρόνια άφησε εκτός δικτύου πολύ καλούς μηχανικούς που έχουν την γνώση την εμπειρία και τον εξοπλισμό για τα ΚΤΜ, μονο που δεν σφάζουν.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος
    Παιδες ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!Θα βγαλω την ποδια και με πινελο και πετρελαιο θα καθαρισω τον κινητηρα και υστερα θα τον παρακολουθησω να δω τι γινεται!!!Φιλε sapila racing 150 ευρω και λιγοτερο κανουν οι φλαντζες μονο, αρα μιλαμε για εργασια 650 ευρω!!!!!!!!!!!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παιδες ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!Θα βγαλω την ποδια και με πινελο και πετρελαιο θα καθαρισω τον κινητηρα και υστερα θα τον παρακολουθησω να δω τι γινεται!!!Φιλε sapila racing 150 ευρω και λιγοτερο κανουν οι φλαντζες μονο, αρα μιλαμε για εργασια 650 ευρω!!!!!!!!!!!!
    Κανένας σωστός μαστορας δεν θα σου έδινε τιμή γι αυτη τη δουλειά χωρίς να συμπεριλάβει και όλα τα υπόλοιπα.
    Οταν λύσεις εναν κινητήρα για να αλλάξεις φλάντζα(ες) βάσης δεν χρειάζεσαι μονο τις φλάντζες σαν υλικά, ούτε και η εργασία θα ειναι μονο η αλλαγή της(ων) φλάντζας(ων).
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος
    Δηλαδη τι εννοεις?Οτι μπορει να χρειαστει να αλλαχτουν και καποια πραγματα εντος του κινητηρα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Κανένας σωστός μαστορας δεν θα σου έδινε τιμή γι αυτη τη δουλειά χωρίς να συμπεριλάβει και όλα τα υπόλοιπα.
    Οταν λύσεις εναν κινητήρα για να αλλάξεις φλάντζα(ες) βάσης δεν χρειάζεσαι μονο τις φλάντζες σαν υλικά, ούτε και η εργασία θα ειναι μονο η αλλαγή της(ων) φλάντζας(ων).
    Εννοεί ότι δεν είναι μόνο η εργασία σαν εργασία στα 650 αλλά και πράγματα τα οποία μπορεί να χρειαστούν η και θα χρειαστούν όχι απαραίτητα εντός του κινητήρα...Αναλώσιμα..
    Αλλά και πάλι για μένα είναι πολλά τα λεφτά...ψάξου καλύτερα όπως είπε και το παλικάρι από πάνω.. Ψάξτο και μία μόνος σου να δεις τι γίνεται και μην σκαλώνεις..Θα βρεθεί η άκρη...

Νομίζω οτι κατέβασμα κινητήρα στο 950 είναι γύρω στα 800€, οπότε στο 620 κάτι λιγότερο. Μιά και θα βουτήξεις στον κινητήρα τόσο βαθιά νομίζω καλή ιδέα να αλλαχτούν και καδένες εκκεντροφόρων, ελατήρια συμπίεσης και ότι άλλο θα φρεσκάρει τον κινητήρα για να γίνει καινούργιος.
    Γειά χαρά
    Τελευταία τροποποίηση από gefr; 08/02/2013 στις 19:30.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Γνώμη μου, κοιτά καλά τι ακριβώς είναι αυτό που έχει σταξει στον κινητήρα, γιατί μπορεί να είναι βενζίνη και να μπερδευεσαι...

Μου έχει τύχει στο super Duke, τρυπημενο ρακορ να έχει αφήσει γραμμή λεκε ακριβώς στη φλατζα του πίσω κυλίνδρου και στη γύρω περιοχή και να ψαχνομαι...

Μου φαίνεται το λάδι δεν αφήνει λεκε και αργεί να στεγνωσει...

Παλαιό μέλος
    Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές...ΙΝΚΑ αμέσως...
    Δυστυχώς,τόσα τους λείπουν από την τσέπη.
    Αγαπάω επαρχία,φιλική σχέση με μάστορα,ανθρώπινες τιμές και ποιοτικότερη δουλειά.
    Απεχθάνομαι πεντακάθαρο συνεργείο με πλακάκι,χώρο αναμονής και bar με μηχανισμό αφαίρεσης πράσινων χαρτονομισμάτων άμα την είσοδο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KRS Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές...ΙΝΚΑ αμέσως...
    Δυστυχώς,τόσα τους λείπουν από την τσέπη.
    Αγαπάω επαρχία,φιλική σχέση με μάστορα,ανθρώπινες τιμές και ποιοτικότερη δουλειά.
    Απεχθάνομαι πεντακάθαρο συνεργείο με πλακάκι,χώρο αναμονής και bar με μηχανισμό αφαίρεσης πράσινων χαρτονομισμάτων άμα την είσοδο...

Μόλις έκλαψα από το γέλιο και μόλις τελείωσα :P

χωμα λασπη και κακο Το avatar του/της indianos950
    Φιλε σν είσαι επαρχία παρε το κτμ και ελα πρεβεζα. Ο μαστρο Λάζαρος που εχω σε μια κουβέντα ανέφερε περι τα 400 ολα πακέτο αν θες σου δινω τηλεφωνο και μιλάτε. Αλλα υπάρχει το ενδεχόμενο να θέλει σφίξιμο το μοτέρ στα μπουζωνια που σφίγγουν κεφαλες κυλίνδρους. Εχει μεταλλικες φλατζεςκαι με σφιξιμο ισως σσωθεί

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ο τοπος θελει αλλαγη
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2014, 16:23
  2. αλλαγη φλαντζας?
    από animato στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2009, 05:48
  3. Αλλαγή R1'03 -> R1'04 ή '05...
    από RapidShade στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 08:53
  4. Αλλαγή ήχου εξάτμησης
    από cbanthropos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2004, 11:08
  5. Τροποσ Για Αλλαγη Χαρτογραφησησ Στο Χαγιαμπουσα
    από BILL VUZAS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2004, 16:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα