Αν και την απάντηση την πήρες κι από άλλους, να σου πω ότι και μένα με ταλαιπώρησαν αντίστοιχα ώστε να "αποδείξω" ότι υπάρχει χώρος αποθήκευσης και ζητούσαν να εμφανίζεται στο Ε9 μ'αυτό τον χαρακτηρισμό. Συμφωνώ βεβαίως με την τελευταία πρότασή σου, γι'αυτό αναφέρθηκα πιο πάνω σε ημιμάθεια και παραπληροφόρηση.
Κατ αρχήν αυτό που λες δεν ισχύει.
Μια χαρά στο σηκώνει με κουκούλα. Μάλιστα στο σηκώνει και με πινακίδα, τελη, ασφάλεια κλπ αν θέλει αν εχει μεινει ακίνητο πανω απο ενα διάστημα (ενα μηνα νομίζω λέει ο νόμος που εχει ψηφιστεί πριν λιγα χρονια) και παραπονεθεί οποιόσδήποτε.
Μετα σκέψου λίγο αυτα που λες, εισαι λογικός άνθρωπος. Μαλλον απλά έχεις κολλήσει με το συγκεκριμμένο θέμα.
Που να το πουλήσει και πόσο? Ποιός αγοράζει αυτοκίνητο σήμερα?
Και αν τα καταφέρει και το πουλήσει, και σε 6 μήνες βρει επιτέλους μια δουλειά και χρειάζεται αυτοκίνητο, να παει να αγοράσει άλλο ε?![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σχετικά με αυτά που γράφονται για το Ε9, δεν ξέρω αν κατι άλλαξε αλλά μια κι εχω καταθέσει 2 πινακίδες μοτο να πω οτι μου το ζήτησαν, αλλά παράλληλα για μοτο φίλου που κατέθεσε κι αυτός, δηλώθηκε οτι η μοτο του θα βρίσκεται στο δικό μου γκαραζ και όλα ΟΚ.
BELZEBOYLIS μια που το θέμα κατάθεση πινακίδων σε εχει βάλει στην μπρίζα, πόσα θες για να κανεις τον διεκπεραιωτή να πηγαίνεις να καταθέτεις πινακίδες μελών του φόρουμ και μετα να τις ξαναπαίρνεις πίσω?
Εγω θα σε χρειαστώ 2 φορές το χρόνο για κάθε μηχανάκι. Εχω 5.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σύμφωνα με το ΠΔ 116/2004, (όποιος θέλει το κατεβάζει) μετα απο 90 ημερες ενα οχημα μπορει να θεωρηθει ως εγκαταλελειμενο και συλλεγεται για καταστροφη.
Οποτε επισης να ξερετε, αν (ποτε μην τυχει σε κανεναν) τυχει καποια δυσκολια σε καποιον και δεν μπορει να οδηγησει για 3 μηνες, να ειδοποιησει κανενα φιλο-συγγενη να αλλαζει θεση στο αμαξι γιατι δεν θα το ξαναβρει βρε που να 'χει πινακιδες, τελη, ασφαλεια, και τον Αγιο Χριστοφορο στο καθρεφτακι.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Επίσης, πολλοί κυκλοφορούν χωρίς κράνος δίπλωμα κ ασφάλεια και δεν τους γράφει κανένας, αλλά αυτό είναι άλλο.
Αν τα πράγματα αρχίσουν να πηγαίνουν στραβά κάπου, τότε ακολουθούν και τα υπόλοιπα (copyright: Murphy).
Κι αν σου κάτσει;
Ναι, πιθανώς να μη γίνει, αλλά αν γίνει (πες πως δεν σε χωνεύει ένας γείτονας ρε παιδί μου και φωνάζει αυτός το δήμο), δεν έχεις δικαίωμα να διαμαρτυρηθείς, είναι ενέργεια που προβλέπει ρητά ο νομοθέτης.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
ναι ναι, μαζί σας, απλή παρατήρηση έκανα![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Λοιπόν κύριοι , για να καταθέσεις πινακίδες χρειαζόταν μια υπεύθυνη δήλωση ότι το έχεις σε ιδιόκτητο χώρο . Η νομαρχία διατηρούσε το δικαίωμα να έρθει να σε ελέγξει , κάτι που φυσικά δεν γινόταν ποτέ ! Στην νομαρχία πχ του Αγρινίου , γινόταν της τρελής με τις παραδώσεις - παραλαβές πινακίδων γιατί απλά είχε γίνει κατάχρηση ενος νόμου που στόχος του ήταν να διευκολύνει κάποιους συμπολίτες μας που πραγματικά τον χρειάζονταν . Πολλοί ''έξυπνοι'' κατάθεταν πινακίδες , παρατούσαν το αμάξι τους στον δρόμο για να το χαρακτηρίσει εγκαταλελειμμένο ο δήμος και να αναλάβει αυτός να το παραδώσει στο διαλυτήριο οχημάτων της περιοχής ( το έκαναν αυτό γιατί είχαν πουλήσει κομμάτια του οχήματος και η διαγραφή δεν θα γινόταν δωρεάν) . Σήμερα αν ζητάνε Ε9 δεν το γνωρίζω , αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βρούνε τρόπους να το παρακάμψουν ή να ξεγελάσουν την υπηρεσία . Ο δήμος για να ''σηκώσει'' ένα όχημα πρέπει να το χαρακτηρίσει εγκαταλελειμμένο θα πρέπει να περάσει ενα χρονικό διάστημα χωρίς επικοινωνία από τον ιδιοκτήτη και χωρίς μιας απλής μετακίνησης του οχήματος. Ναι μερικά μέτρα είναι αρκετά για να αποχαρακτηριστεί ένα όχημα . Ρωτήστε στους δήμους σας ή κατεβάστε το σχετικό ΠΔ 112/2004 άρθρο 2 ορισμοί .
Τώρα για το αν πωλούνται ή όχι οχήματα ψάξτε τα ανάλογα στατιστικά στοιχεία . Αγοραπωλησίες γίνονται ,αλλά όχι στην τιμή που θα επιθυμούσε ο πωλητής ...
Όσοι μπορούν , ας δουν και την λύση των «ρεφενέ» οχημάτων ….
Καλοί φίλοι και συγγενείς που μένουν κοντά ίσως θα μπορούν να μοιραστούν όχημα(τα) και έξοδα..
Δεν είναι πάντα εύκολο , αλλά είναι μια λύση…
Μισο λεπτο ρε παιδια δηλαδη στη μηχανη πρεπει να εχεις Ε9 με γκαραζ για να παραδωσεις πινακιδες?
και αν οντως εγω θελω να τη κανω πολυελαιο στο σαλονι μου?η να τη βαλω στο μπαλκονι μου?
για το αυτοκινητο παει στο διαολο,αν και σε αυλη μπορεις να το βαλεις.