Σελίδα 42 από 119 ΠρώτοΠρώτο ... 3237383940414243444546475292 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 1782

Θέμα: HONDA XR 250 EX BAJA CONVERT TO.........?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus

πολυ ωραια

για τα κλιπονια δοκιμασες να τα βαλεις αναποδα μηπως βγει κατι καλυτερο; λεω γω τωρα!!!

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από FRAGISCOS Προβολή μηνύματος
    Mαστορα,ειχα μερες να μπω,επιτηδες,για να δω προοδο.
    Αν μου επιτρεπεις,τα κλιπονς ειναι το τιμονι που του παει και οχι ψηλο.
    Επισης,θα ηθελα δυο στρογγυλα "ρολογια" κατα προτιμηση ασπρη πλακα (bandit 400) και δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ το φαναρι.
    Α! για το πισω φτερο -undertail απλα

Συνεχα!!!
    Μια απο τα ιδια!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shiatman Προβολή μηνύματος
    Είσαι στο σωστό το δρόμο μαλλιαρό αγόρι. 'Οτι περιμένουμε με ανυπομονησία δεν χρειάζεται να στο πούμε... Ευτυχώς εσύ είσαι γρήγορο πιστόλι και όχι σαν μερικούς, μερικούς (ονόματα δεν λέμε )
    :a13:
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Σπυρο η icon εχει κλεψει ιδεες σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=aWpyCxBNEQA

You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Δεν βρίσκω να προσθέσω τίποτα από αυτά που φτιάχνεις ,γιατί όλα είναι βάση πολλής καλής μελέτης. Παρακολουθώ όμως με ενδιαφέρον καθημερινά.ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!
    "Πώς λέγεται ο ξεκράνωτος μοτοσυκλετιστης?
    Δωρητής οργάνων".

εμενα παντος ακομη δεν μου καθεται καλα το κλιπον (δοκιμασε και ενα τημονι αλλα κατι σε πιο ΜΧ φαση αλλα οχι Fatbar ενα απο 7/8 χωρις νευρο ) ... σαν vα βαζεις Ape hangers σε GSXR ....
    ORGIA!!!!!

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    εμενα παντος ακομη δεν μου καθεται καλα το κλιπον (δοκιμασε και ενα τημονι αλλα κατι σε πιο ΜΧ φαση αλλα οχι Fatbar ενα απο 7/8 χωρις νευρο ) ... σαν vα βαζεις Ape hangers σε GSXR ....
    Μηπως...κατι τετοιο??? http://www.car.gr/parts/view/2791541/

Ωραια τα κλιπ ον, αλλα ισως λογω υψους να φαινονται μικρα....βεβαι η μορφη αλλαζει οσο προχωραει..ποτε δεν ξερεις...

Σπυρο...μπορεις να βγαλεις μια φωτο απο το πλαϊ? Σε πλιζ βερι ματς να πουμε...

ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Εγω πιστευω με αυτες τις αναρτησεις και γενικοτερα σαν συνολο αυτο το μηχανακι με τα κλιπον θα ειναι επικινδυνο προτιμοτερο τιμονι να συγχωρεσει και κανα λαθος..Αν το φτιαχνεις για ντεκορ σαν εικονα μπορει να αρεσει αλλα αν το κυκλοφορεις πρεπει να εχεις αλλα κριτηρια..
    Παντα φιλικα θοδωρης..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της niklas
    Πολυ ωραια δουλεια με τα πολυεστερικα και λεπτομερη παρουσιαση. Μπραβο ρε φιλε , σχολειο εισαι! Πολυ μερακλειδικα. Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο.
    Μάστορας είναι αυτός που μπορεί να φτιάξει αυτά που χαλάνε οι άλλοι.

μια μυγα τριγυρναγε εδω μεσα ... ξαφνικα εξαφανηστικε ..... μηπως να κλεισω το στομα που μου αφησες ανοιχτο ????????????????????????????
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Προβολή μηνύματος
    Εγω πιστευω με αυτες τις αναρτησεις και γενικοτερα σαν συνολο αυτο το μηχανακι με τα κλιπον θα ειναι επικινδυνο προτιμοτερο τιμονι να συγχωρεσει και κανα λαθος..Αν το φτιαχνεις για ντεκορ σαν εικονα μπορει να αρεσει αλλα αν το κυκλοφορεις πρεπει να εχεις αλλα κριτηρια..
    Παντα φιλικα θοδωρης..
    Αν του εβαζες ενα σταμπιλιζατορα???
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lspiros Προβολή μηνύματος
    και δοκιμες εκ νεου.οι βασεις της τιμονοπλακας δεν σφαζοντε ακομα μεχρι να ειμαστε σιγουροι τι τιμονι θα χρησιμοποιησουμε...
    Συνημμένο 281379
    Συνημμένο 281380
    προτεινω να μην σφαξεις τις βασεις του τιμονιου αλλα να κοψεις σωληνα και να την προσαρμοσεις στη θεση των καβαλετων σαν βαση για οργανα ή να βαλεις οθονη μικρη και πισω καμερα για χρηση αντι καθρεπτων...
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

Οτι και να πει κανείς είναι λίγο, καθε ανακατασκευή είναι και σχολείο οτι θέλουμε να κάνουμε στα δικά μας κοιτάμε τις ανακατασκευές σου
    Να πώ και έγω την μ@@@@@α μου αν μου επιτρέπεις, συμφωνω με τον HOΡNETακια να φτιάξεις μια μια βάση που θα πιάνει πάνω στις βάσεις που θέλεις να σφάξεις και να βάλεις δύο οργανάκια κάθετα όμως κατι τέτοιο
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P2070043.jpg 
Προβολές:	504 
Μέγεθος:	59,1 KB 
ID:	281674

φιλικα πάντα και καλη συνέχεια
    aleaxzafeir

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Ωραίες ιδέες παιδιά,και ήξερα τον κατάλληλο άνθρωπο για να μου φτιάξει μεταλλικές βάσεις (binzis).αλλα

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lspiros Προβολή μηνύματος
    Ωραίες ιδέες παιδιά,και ήξερα τον κατάλληλο άνθρωπο για να μου φτιάξει μεταλλικές βάσεις (binzis).αλλα
    O binzis δεν ξηγηθηκε καλα...μας πεταξε ενα βαζο μελι, μας τρελανε, και την κοπανησε...
    We want more, We want more, We want more...

Και ας λενε οτι θελουν οι διαφοροι...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF