Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: computer gurus τα φώτα σας για σύνθεση PC

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Οκ να ρωρησω κατι πιο ουσιαστικο τοτε.
    Τι σκεφτεσαι να κανεις με αυτο το υλικο;
    θες να βγαλεις μικρα βιντεακια ψιλομονταρισμενα σε στυλ "travelogues" για να τα ποσταρεις μαζι με κειμενο στο blog σου
    η σκεφτεσαι ολο αυτο το υλικο να το κοψεις σαν ντοκυμαντερακι,η απλα να βγαλεις ενα μονταζακι με τις καλυτερες στιγμες;
    Επισης απο πισι/λαπτοπ τι παιζει αυτη την στιγμη;
    Έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου, μάλλον το πρώτο ("travelogues") αλλά αυτό εξαρτάται και από το πόσο αξιόλογο είναι το υλικό που έχω, σωστά? Μπορεί να μην βλέπεται, όσο μοντάζ και αν πέσει . Το να βάλω στο μπλογκ απλά ένα συνοθύλευμα κλιπ που δεν έχουν να πουν κάτι, δεν με ενδιαφέρει, τα κρατάω στο σκληρό μου για να τα βλέπω και να έχω να θυμάμαι.
    Τι παίζει αυτή τη στιγμή ... νετμπουκ ... σου κάνει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    Έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου, μάλλον το πρώτο ("travelogues") αλλά αυτό εξαρτάται και από το πόσο αξιόλογο είναι το υλικό που έχω, σωστά? Μπορεί να μην βλέπεται, όσο μοντάζ και αν πέσει . Το να βάλω στο μπλογκ απλά ένα συνοθύλευμα κλιπ που δεν έχουν να πουν κάτι, δεν με ενδιαφέρει, τα κρατάω στο σκληρό μου για να τα βλέπω και να έχω να θυμάμαι.
    Τι παίζει αυτή τη στιγμή ... νετμπουκ ... σου κάνει?
    Ε κομπλε τοτε παρε ενα φθηνο συστηματακι γυρω στα 700 ευρω με μια οθονη σαν και αυτη http://www.msystems.gr/index.php?cat...&product=12706
    Λογικα ακομα και το movie maker των win7 σε βγαζει μια χαρα,μη σου πω και ο youtube editor.
    Απο την αλλη ανεργος εισαι, ευκαιρια λοιπον να πεσεις με τα μουτρα να δεις τι παιζει στην αγορα απο πισια και λοιπα, καθως να μαθεις και ενα προγραμμα μονταζ.
    Καλο θα σου καΜνει

Υ.Γ Επειδη μονο εσυ ξερεις τι υλικο εχεις,αλλα υποθετω οτι δεν πηγες 5 μηνες ταξιδι για να γυρισεις ντοκυμαντερ,καλυτερα να πειραματιστεις μονος σου να δεις τι
    ειναι αυτο το υλικο.Παντως σαν βοηθητικο του ταξιδιωτικου που θα γραψεις,ε σιγουρα μπορει να εκπληρωσει αυτο τον ρολο.
    Τελευταία τροποποίηση από gcrook; 07/02/2013 στις 13:36. Αιτία: γιατι ετσι μου γουσταριζε
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα +1 υπέρ του Vegas, πολύ πιο ευκολονόητο σε σχέση με το Premiere και με (πολύ) ταχύτερη καμπύλη εκμάθησης.

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    φίλε με 1000 αγόρασα workstation φορητό καρατούμπανο μεταχειρισμενο 2 μηνών με εγγυήσεις και τα πάντα... μην ψαρώνετε υπάρχουν λύσεις οικονομικές αρκει να ψάξεις λίγο.
    WHO RUNS THE SHOW

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Παρολο που δεν μου αρεσει να διαφημιζω θα το πω γιατι εχω αγορασει 2-3 πραγματακια απο το συγκεκριμενο σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.....

Ανακατασκευασμενα PC με εγγυηση, και μονιτορ και τι θελετε....στην Cosmodata παιδια.....

περαστε μια βολτα και ολο και κατι θα βρειτε σε παρα πολυ καλες τιμες το ξαναλεω.......

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    Παρολο που δεν μου αρεσει να διαφημιζω θα το πω γιατι εχω αγορασει 2-3 πραγματακια απο το συγκεκριμενο σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.....

Ανακατασκευασμενα PC με εγγυηση, και μονιτορ και τι θελετε....στην Cosmodata παιδια.....

περαστε μια βολτα και ολο και κατι θα βρειτε σε παρα πολυ καλες τιμες το ξαναλεω.......
    ΣΙΓΟΥΡΑ οι καλυτερες τιμες της αγορας για Asus.

Τωρα απο κει και περα: Προσωπικα μπορω να εκτιμησω ενα συστημα στα 600 ευρω, με πολυ ποιοτικα υλικα και αποδοσεις "κρεατομηχανης" για βιντεο. Το ερωτημα ειναι, θες να δωσεις τοσα για να κανεις μονο μια επεξεργασια βιντεο;; Οπως ειπε και ο gcrook απο πανω, μπορεις να κανεις δουλεια και με απλα εργαλεια, αρα και πολυ πιο φτηνο pc απο αυτο. Για μενα:

α). Βρες ενα ωραιο παλιο κουτακι απο καποιον, ειναι πολυ καλο σημειο για μειωση κοστους. Εχω κι εγω 2-3 (υπερβρωμικα ομως, απο νετκαφε) αν σε ενδιαφερει. \
    β). Ψαξου για χωρια κομματια. Ενδεικτικα θα σου πω οτι πριν απο μια βδομαδα αγορασα AMD FX8120 (8-core) απο πλαισιο στοκ χαουζ στα 100 ευρω και μητρικη asus m5a97
    απο cosmodata στα 80. Αλλα 107 ευρω για μια gtx650 απο e-shop crazy sundays, και το συστημα παιζει photoshop και max payne 3 στο alt+tab! :P

Kανε τη μπζαχτικη σου, εδω θα ειμαστε...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

gianni pare til ekei pou sou eipa
    telos

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ειπώθηκε μια μεγάλη αλήθεια. Μετάχειρο workstation με διπλούς επεξεργαστές xeon. Κτήνος ισχύος, δύσκολα θα βρεις PC να το συγκρίνεις. Για να έχεις τάξη μεγέθους σου λέω ότι τα μηχανήματα αυτά ξεκινάνε από 10000 ευρωπαϊκά. Τα μετάχειρα με πλήρες service book, τριετίας, πωλούνται κοντά στο χιλιάρικο.

Αν λοιπόν είσαι διατεθειμένος να κινηθείς κάπου εκεί κοντά, μην το σκεφτείς καθόλου.

Έχω 2 τέτοια στο μαγαζί και βγάζουν όλη τη λάντζα, σκανάρουν για ιούς , κάνουν regenerator και πολλά άλλα ταυτόχρονα και ποτέ δεν έχω δει τις cpu πάνω από 60%.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σιγά μη στήσει και καμιά Oracle σε grid ωρέ Βάσκα . Απλή χρήση θέλει ο άνθρωπος και κοπτοραπτική σε κανένα βιντεάκι.

Αν και ΧΕΟΝ σκέφτομαι να στήσω τώρα τελευταία κι εγώ σαν workstation και μόνο
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Σιγά μη στήσει και καμιά Oracle σε grid ωρέ Βάσκα . Απλή χρήση θέλει ο άνθρωπος και κοπτοραπτική σε κανένα βιντεάκι.

Αν και ΧΕΟΝ σκέφτομαι να στήσω τώρα τελευταία κι εγώ σαν workstation και μόνο
    Και τι πειράζει άμα είναι σχεδόν τσάμπα??
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. τα φωτα σας για αυτο
    από nik7119 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2009, 06:55
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2008, 08:09
  3. Τα φώτα σας για f650GS
    από funmoto στο forum BMW
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 09:28
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 10:00
  5. Θέλω τα φώτα σας για Pinnacle Studio!
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 08:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF