Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 187

Θέμα: Τέρμα το κάπνισμα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tweek Προβολή μηνύματος
    Δεν θα αρχίσω τίποτα καθότι συμφωνω με αυτό που μόλις είπες. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Όπως έχει επιτραπει η ελεγχόμενη μόλυνση του περιβάλλοντος με χίλιους δυο τρόπους έτσι και οι άνθρωποι επιλέγουν τι τους ενοχλεί και τί όχι και έχουν κάθε δικαίωμα να αντιδράσουν. Δεν έχει όμως καμία λογική οι δράστες να απαιτούν τα ιδια με τα θύματα. Τώρα εαν εσύ θεωρεις πχ οτι είναι δικαίωμα σου να χώσεις την μπούκα σου στην κλειδαρότρυπα μου και να κάψεις ένα ντεποζιτο ετσι μονο και μονο γιατι θεωρείς οτι εχεις ισα δικαιωματα στο να σκοτωσεις/ ενοχλεις τον αλλο οσα εχει και εκεινος να ζησει/να μην ενοχληθει...οκ...δικαιωμα σου να το υπερασπίζεσαι και να διαδηλώσεις μάλιστα διεκδικώντας το δικαιωμα να το κάνεις αυτο.
    Μα συμφωνούμε.. απλά δηλώνω το υποκριτικό της καταστάσεως...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    Θα μπορούσες να το χαρακτηρισεις υποκρισία αλλά σκέψου το εξής....
    Μολυνση απο μεταφορικά μέσα υπήρχε και θα υπάρχει όσο δεν υπάρχει εφαρμόσιμη εναλλακτική λύση αυτή τη στιγμή. Σα να λέμε αναγκαίο κακό καθότι οι συνέπειες σε έναν κοσμο χωρίς μεταφορικά μέσα θα ήταν κάτι παραπάνω απο δραματικές.
    Ακόμα όμως και σε αυτά τα πλαίσια τα βήματα που γίνονται ειναι για να περιοριστεί η οποιασδήποτε μορφής μόλυνση...όχι να μειωθεί η μή μόλυνση.
    Αντίστοιχα με την ηχορύπανση πχ...μπαίνουν ηχητικά φράγματα στους αυτοκινητοδρόμους για να περιορίσουν το φαινόμενο, δεν κανουν το αντίθετο γιατι θεωρούν οτι αυτοι που οδηγουν εχουν τα ίδια δικαιώματα με αυτους που μένουν δίπλα ακριβώς.

Παραμένοντας στα ίδια πλαίσια το κάπνισμα δεν χαρακτηρίστηκε ποτε "αναγκαίο κακό" και κανείς δεν επωφελείται παρα μόνο ο καπνιστής. Είναι ενα leasure activity και η εξαφανιση του δεν θα είχε καμια επιπτωση στον πλανήτη.

Θα μπορούσε κάποιος να διαφωνήσει η να χαρακτηρίσει υποκριτική την στάση αυτή αλλά τα επιχειρήματα του δεν νομίζω να κράταγαν για πολύ. Είναι αρκετα διαφορετικές καταστάσεις.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tweek Προβολή μηνύματος
    Θα μπορούσες να το χαρακτηρισεις υποκρισία αλλά σκέψου το εξής.... Μολυνση απο μεταφορικά μέσα υπήρχε και θα υπάρχει όσο δεν υπάρχει εφαρμόσιμη εναλλακτική λύση αυτή τη στιγμή. Σα να λέμε αναγκαίο κακό καθότι οι συνέπειες σε έναν κοσμο χωρίς μεταφορικά μέσα θα ήταν κάτι παραπάνω απο δραματικές. Ακόμα όμως και σε αυτά τα πλαίσια τα βήματα που γίνονται ειναι για να περιοριστεί η οποιασδήποτε μορφής μόλυνση...όχι να μειωθεί η μή μόλυνση. Αντίστοιχα με την ηχορύπανση πχ...μπαίνουν ηχητικά φράγματα στους αυτοκινητοδρόμους για να περιορίσουν το φαινόμενο, δεν κανουν το αντίθετο γιατι θεωρούν οτι αυτοι που οδηγουν εχουν τα ίδια δικαιώματα με αυτους που μένουν δίπλα ακριβώς. Παραμένοντας στα ίδια πλαίσια το κάπνισμα δεν χαρακτηρίστηκε ποτε "αναγκαίο κακό" και κανείς δεν επωφελείται παρα μόνο ο καπνιστής. Είναι ενα leasure activity και η εξαφανιση του δεν θα είχε καμια επιπτωση στον πλανήτη. Θα μπορούσε κάποιος να διαφωνήσει η να χαρακτηρίσει υποκριτική την στάση αυτή αλλά τα επιχειρήματα του δεν νομίζω να κράταγαν για πολύ. Είναι αρκετα διαφορετικές καταστάσεις.
    Έστω ότι καπνιζει το 25% των κατοικων του πλανήτη (ω ρε πστ μου τζίρους οι τσιγαράδες) - καταλαβαίνεις τι θα γινόταν με μια απαγορευση με 1,5 δις εξαγριωμένους και με στερητικά συμπτώματα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Έστω ότι καπνιζει το 25% των κατοικων του πλανήτη (ω ρε πστ μου τζίρους οι τσιγαράδες) - καταλαβαίνεις τι θα γινόταν με μια απαγορευση με 1,5 δις εξαγριωμένους και με στερητικά συμπτώματα;

it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Νέο μέλος
    Ακριβως οτι θα γινόταν και με τις σπιτονοικοκυρες αν εκοβαν τα βραζιλιανικα σηριαλ.
    Αλλά μιλάς για εμπορικά δεδομένα...εγώ μίλησα για ανάγκες ανθρώπων και οφελος του πλανήτη.
    Τα βραζιλιάνικα σήριαλ και το καπνισμα απο οικονομικής απόψεως και τα δυα θα επιρρέαζαν την βιομηχανία την οποία εξυπηρετούν ανάλογα σε περιπτωση απαγορευσης τους. Αυτο όμως δεν τα κάνει ανάγκη σε καμια περιπτωση.
    Η μολυνση του περιβαλλοντος απο μεσα μεταφορας εξυπηρετει σκοπους οπως η παροχη υπηρεσιων, οι αναγκες των ανθρωπων για επικοινωνια, η επαφη με τους αλλους, ακομα και θεματα υγειας με μεταφορες ασθενων, φαρμακων, τροφιμων κλπκλπκλπ.
    Το καπνισμα δεν εξυπηρετει καμια απολυτως αναγκη παρα μονο την ιδια με τις βραζιλιανικες που ανεφερα.

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Thread-Crap-Die.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	13,4 KB 
ID:	281210Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Thread-Crap-Die.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	13,4 KB 
ID:	281210
    WHO RUNS THE SHOW

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    WHO RUNS THE SHOW

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelf Προβολή μηνύματος
    θα μας τρελανεις τελειως...το καπνισμα δεν εχει τιποτα θετικο....ΤΙΠΟΤΑ....μην λεμε οτι ναναι!
    με το που βγαινει ενας τετοιος νομος,αντι καποιος να δεχτει οτι ναι το καπνισμα ειναι βλαβερο και καλα κανουν και το απαγορευουν,ψαχνουμε να βρουμε επιχειρηματα παντως ειδους για να εναντιωθουμε σε αυτο....και γινεται για ελεγχο και χειραγωγηση.....

ελεος .... μου θυμιζει κατι απο ΚΚΕ ,διαμαρτυρια χωρις ουσια..........

αντε ας καπνισουμε ολοι λοιπον απο αντιδραση!!!! να δουμε στο τελος σε ποιον κανουμε κακο....στο "Συστημα" η στους εαυτους μας....

ffs
    Κοίτα φίλε, εγώ είμαι δηλωμένος εχθρός της απλοϊκότητας και της αντίληψης ότι "δεν με ενοχλεί προσωπικά, ας ενοχλεί τους άλλους".
    Εσείς οι υπέρμαχοι της καπνοαπαγόρευσης, τελικά όχι δεν είστε απλά τυχαίο πληθυσμιακό δείγμα, αλλά είστε εκείνο το δείγμα που έχει τσακωθεί με τη λογική και το αίσθημα κοινωνικότητας προ πολλού.

Εγώ λοιπόν αν θέλω μπορώ να σε κρίνω από το ότι ταυτίζεις με το ΚΚΕ όποιον δεν συμφωνεί με εσένα, δηλαδή 1+1=8.
    Να σε πάρω στα σοβαρά μετά από αυτό ή να το ξεχάσω; Ας το ξεχάσω λοιπόν για να αναζητήσω ίχνη λογικής στην άποψή σου, μακρυά από μανδραβελικές λογικές.

Εγώ καπνίζω 3-4 τσιγάρα την ημέρα, οπότε υποκειμενικά χέστηκα για τους ντούρους καπνιστές. Σε ζορίζει αυτό; Σε μπερδεύει μήπως; Μήπως λοιπόν δεν το κάνω επειδή έχω συμφέρον να καπνίζω αλλά για άλλους λόγους; Ε ;

Δηλαδή εσύ λες ότι δε γίνεται για χειραγώγηση, αλλά για το καλό μας.
    Εγώ έχω παραθέσει όμως τόσα επιχειρήματα (βλέπε προηγούμενες σελίδες) και εσύ δεν έχεις πει ούτε μισό. Απλά πετάς μια άποψη σκέτη.
    Η βασική σου θέση είναι ότι το κάπνισμα κάνει κακό. Δηλαδή τώρα μιλάμε ή κλάνουμε;
    Δεν διαβάζεις τι έγραψα 1-2 σελίδες πίσω και θες να κάνεις και κριτική από πάνω. Να μιλάς ως άνθρωπος του δυτικού πολιτισμού σε κάποιον όμοιό σου, με το επιχείρημα ότι το κάπνισμά του, βλάπτει τη υγεία σου, είναι τουλάχιστον αστείο.

Σόρυ μάγκες, αλλά οι φανατικοί αντικαπνιστές δεν περνάτε το μάθημα.

Αυτό που δεν παραδέχεστε, είναι ότι τη βρίσκετε τρελά όταν σκίζουν τους άλλους και όχι εσάς.

Θα έκανε πολύ καλό, αν αμφισβητούσατε συνολικά τον τρόπο που σκέφτεστε. Αλλά ξέρω, αυτά είναι για αδερφές, οι ντούροι άντρες έχουν απόψεις μπετόν αρμέ.

Συνεχίσετε τον αντικαπνιστικό αγώνα (που κάνει το κράτος όμως....).
    Όταν θα σας πάρει η μπάλα για κάποιον λόγο (αν δεν σας πήρε ήδη) και θα αντιδράτε, θα λέω ότι η αντίδρασή σας δεν έχει τίποτα το θετικό και ότι μου θυμίζετε το ΚΚΕ, διαμαρτυρία χωρίς ουσία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή εσύ λες ότι δε γίνεται για χειραγώγηση, αλλά για το καλό μας.
    Δεν γίνεται ούτε για χειραγώγηση, ούτε για το καλό μας. Γίνεται για να υπάρχει άλλη μία δικαιολογία για πρόστιμο. Σε αυτό συμφωνούμε. Είναι όμως μια δικαιολογία που έχει πάτημα, δηλαδή ο καπνιστής όντως δεν σέβεται το διπλανό του.
    Εγώ έχω παραθέσει όμως τόσα επιχειρήματα... μιλάμε ή κλάνουμε;
    Δύο επιχειρήματα έχεις παραθέσει.

Το 1ο είναι αυτό της κακής πρόθεσης του νομοθέτη. Σωστά, απλά για το συγκεκριμένο θέμα ισχύει πως το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των καπνιστών δείχνει την ίδια κακή πρόθεση προς τους μη καπνιστές. Έτσι, μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα, δεν θεωρώ πως ο μέσος καπνιστής δικαιούται καλύτερης αντιμετώπισης. Από τη στιγμή δηλαδή που εσύ (ως μέσος καπνιστής) δεν είσαι δίκαιος απέναντι στον μη καπνιστή βάζοντας όρια ο ίδιος στον εαυτό σου, δεν δικαιούσαι να ζητάς να είναι δίκαιος ο νομοθέτης απέναντί σου.

Το 2ο είναι αυτό της στέρησης της ελευθερίας.
    Ελευθερία όμως δεν είναι το να έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ό,τι μας καπνίσει, ελευθερία είναι το να υπολογίζουμε τα δικαιώματα του διπλανού και τα δικά μας, να σταθμίζουμε κάθε φορά ποιο έχει προτεραιότητα και να θεωρούμε αυτονόητο το πως δεν έχουν όλα τα δικαιώματα την ίδια βαρύτητα.
    Έχεις λοιπόν το δικαίωμα να σπάσεις ό,τι γυαλικό και πορσελάνη έχεις στο σπίτι σου, να μαζέψεις τα θρύψαλα, να βάλεις δυνατά μουσική και να χορεύεις πάνω τους καρσιλαμά αν θέλεις. Αυτοπεριορίζεσαι όμως, και αν το κάνεις το κάνεις όταν δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας.
    Αυτό θα πρέπει να συμβαίνει γιατί έμμεσα θα αναγνωρίζεις πως το δικό σου δικαίωμα να τα σπάσεις έχει μικρότερη βαρύτητα από το δικαίωμα του γείτονα να ησυχάσει για κάποια ώρα. Ακόμα και αν δεν υπήρχε δηλαδή νομοθετικά κατοχυρωμένο το διάστημα των ωρών κοινής ησυχίας, θα έπρεπε να ισχύει ως εθιμικό δίκαιο σε μια κοινωνία της οποίας τα μέλη δείχνουν αλληλοσεβασμό.

Αντίστοιχα, το δικαίωμά σου να γεμίζεις με καπνό το χώρο δίπλα σου είναι μικρότερης ισχύος από αυτό του διπλανού σου που τον ενοχλεί, παρόλα αυτά δεν είσαι διατεθειμένος να αυτοπεριοριστείς ποτέ και πουθενά. Μ' αυτόν τον τρόπο δίνεις το δικαίωμα στον νομοθέτη να σε αντιμετωπίσει άδικα, προφασιζόμενος τη διατήρηση της ισορροπίας.
    Είναι μεν άδικη αντιμετώπιση, αλλά κι εσύ ο ίδιος δεν είσαι καλύτερος.
    Δεν διαβάζεις τι έγραψα...τουλάχιστον αστείο.
    Το ότι στο δυτικό πολιτισμό υπάρχει ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα, δεν είναι δικαιολογία. Ακόμα και στο δυτικό πολιτισμό, έχουν τεθεί όρια ρύπανσης. Το ότι αναπνέουμε ήδη χίλια βλαβερά πράγματα, δε σημαίνει πως ντε και καλά πρέπει να γίνουν χίλια πεντακόσια.

Αν το θέλεις και με μια άλλη οπτική, όλα αυτά που αναπνέουμε τα έχουμε δεχτεί ως κοινωνία γιατί έχουν κάποιο ανταποδοτικό όφελος.
    Τη ρύπανση των ΜΕΚ τη δεχόμαστε γιατί με τα οχήματα που τις χρησιμοποιούν διευκολύνουμε τις μετακινήσεις μας. Όλοι, όχι ένα μικρό ποσοστό.
    Το ίδιο και τη βιομηχανική ρύπανση, γιατί χρησιμοποιούμε τα προϊόντα της. Επίσης όλοι και όχι ένα ποσοστό της κοινωνίας.
    Αντίθετα, η ρύπανση από τον καπνό του τσιγάρου ούτε ανταποδοτικό όφελος έχει, αλλά ούτε και το κάνουν οι πάντες. Άρα, ακόμα και στη δυτική κοινωνία πρέπει να περιορίζεται.
    Σόρυ μάγκες, αλλά οι φανατικοί αντικαπνιστές...όταν σκίζουν τους άλλους και όχι εσάς.
    Προσωπικά ομολογώ και παραδέχομαι πως τη βρίσκω πάρα πολύ όταν κάποιος που φέρεται σαν τραμπούκος συναντά κάποιον χειρότερό του. Θεωρώ πως είναι κομμάτι αυτού που λέμε «Θεία δίκη», ή «ειρωνεία της τύχης», ή «όλα εδώ πληρώνονται». Το αν περνάμε κάποιο μάθημα ή όχι, εξαρτάται από το ποιος εξετάζει.
    Θα έκανε πολύ καλό, αν αμφισβητούσατε συνολικά ...αντικαπνιστικό αγώνα (που κάνει το κράτος όμως....).
    Το κράτος είναι το μόνο που θα μπορούσε να κάνει αντικαπνιστικό αγώνα. Βέβαια δεν βλέπω που τον κάνει, η απαγόρευση του καπνίσματος στην ουσία δεν ισχύει παρά μόνο στα δημόσια κτίρια. Και ακόμα κι εκεί υπάρχουν εξαιρέσεις.
    Θα έπρεπε όμως να τον κάνει, γιατί δεν μπορεί να τον κάνει κανένας άλλος.
    Εγώ ως μη καπνιστής δεν μπορώ να σου αφαιρέσω τον καπνό από τα πνευμόνια με το ζόρι ούτε να σε τιμωρήσω με πρόστιμο, εσύ ως καπνιστής μπορείς όμως να μου επιβάλλεις το δικό σου καπνό.
    Χρειάζομαι για λογαριασμό μου κάποιον που να μπορεί να σου επιβληθεί.
    Όταν θα σας πάρει η μπάλα για κάποιον λόγο (αν δεν σας πήρε ήδη)...θυμίζετε το ΚΚΕ, διαμαρτυρία χωρίς ουσία.
    Υπάρχουν δύο περιπτώσεις αντίδρασης:
    1. Να αντιδράς και να έχεις δίκιο.
    2. Να αντιδράς και να έχεις άδικο.

Αν πάρει κάποιον η μπάλα λοιπόν και έχει δίκιο, θα τον υποστηρίξω. Αν έχει άδικο, όχι. Θα σε υποστηρίξω δηλαδή αν μου παραπονεθείς για τους κακούς δρόμους, τα διόδια, τη γραφειοκρατία, το ΕΕΤΗΔΕ, το φόρο επιτηδεύματος και για πολλά άλλα.
    Στο συγκεκριμένο όχι.

Υγ. Sorry για τα κομμένα quotes, δεν το έκανα επί κακού σκοπού, έβγαινε μεγάλο το μήνυμα και δεν το έπαιρνε.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Εχω κοψει το καπνισμα εδω και 2 χρονια... Αλλα οπως και πριν, πιστευω οτι το να καπνιζει κανεις ή οχι ειναι δικο του δικαιωμα και μονο. Αν ενα μαγαζι ειναι πιτα στη καπνιλα, απλα επιλεγω να παω καπου αλλου. Δεν εχω δικαιωμα να απαγορεψω σε καποιον να καπνιζει. Αν ειναι τοσοι πολλοι οι αντικαπνιστες, ας γινουν απλως μαγαζια που θα απαγορευουν το καπνισμα οι ιδιοκτητες ως επιχειρηματικη κινηση και οχι το κρατος....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

[...]Θα έκανε πολύ καλό, αν αμφισβητούσατε συνολικά τον τρόπο που σκέφτεστε[...]
    Γιατι εμεις και οχι εσυ?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κανείς δεν απαγόρευσε σε κανέναν τίποτα.
    Η υπερβολή τονίστηκε εξ αρχής και τιποτα άλλο.
    Η κουβέντα εξελίχθηκε έτσι γιατί κάποιοι θέλουν να καπνίζουν παντού και στα παπάρια τους οι υπόλοιποι. Τα περί πρόθεσης των νομοθετών τονίζονται λόγω έλλειψης πραγματικών επιχειρημάτων στο να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Εξάλλου όλοι συμφωνήσαμε για το κατά πόσο το νομικό κομμάτι είναι ειλικρινές.
    Αλλά να λέμε πως οι μη καπνιστές και τα παιδιά ούτε σε παιδότοπο δεν μπορούν να πάνε και απ την άλλη να εξακολουθούμε να λέμε, δεν πειράζει οι μη καπνίζοντες ας πάνε αλλού καταντάει αστείο.
    Τέλος πάντων μπορεί και να είμαστε ελέφαντες τελικά

Κάθε φορά το θέμα αυτό ξεχειλώνει χωρίς λόγο…

Το κράτος χεστηκε για την υγεία …. Τα μέτρα του είναι καθαρά φοροεισπρακτικά..
    Οι καπνιστές πληρώνουν επιπλέον τεράστιους φόρους κάθε χρόνο στο κράτος… μπορούν χωρίς τύψεις να χρησιμοποιήσουν τις θαυμάσιες παροχές του συστήματος υγείας…

Ο σεβασμός προς τους μη καπνιστές , αλλά και γενικότερα , έχει να κάνει με τον άνθρωπο…
    Κάθε σοβαρός άνθρωπος – καπνιστής καταλαβαίνει πολύ καλά ότι αυτή του η συνήθεια μπορεί να ενοχλεί τον διπλανό του και επιλεγεί τον χώρο που μπορεί να καπνίσει..

Δυστυχώς , το κάπνισμα είναι μια ηλίθια συνηθεια…
    Εκτός από την επιβάρυνση στην υγεία , σε κάνει (ακόμα περισσότερο) «αγελάδα» του κράτους και ,το κυριότερο για μένα, σου στερεί ελευθερία μιας και ένας εθισμένος άνθρωπος δεν μπορεί να είναι απόλυτα ελεύθερος..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

Κάθε σοβαρός άνθρωπος – καπνιστής καταλαβαίνει πολύ καλά ότι αυτή του η συνήθεια μπορεί να ενοχλεί τον διπλανό του και επιλεγεί τον χώρο που μπορεί να καπνίσει..
    Α μπα αν ήταν έτσι δεν θα ξεχείλωνε το θέμα

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2009, 16:35
  2. το κάπνισμα μας φέρνει πιο κοντά
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 11:40
  3. Kόψτε το κάπνισμα
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 19:59
  4. Το κάπνισμα σκοτώνει
    από wizzy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2005, 09:14
  5. 10+1 Ηλιθιοι Λογοι Για Να Μην Κοψετε Το Καπνισμα!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2004, 01:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF