ερώτηση για κάποιον που έχει την gopro 3 η μπαταρία πόσες ώρες κρατάει από πλήρη φόρτιση μέχρι να ξεφορτίση ?
ερώτηση για κάποιον που έχει την gopro 3 η μπαταρία πόσες ώρες κρατάει από πλήρη φόρτιση μέχρι να ξεφορτίση ?
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
και εμένα μου φαίνεται μεγάλο το νούμερο αλλά μακάρι να ισχύει και το παιδί να γράφει από προσωπική χρήση και εμπειρία και όχι από νούμερα που έχουν γράψει στα site , όντως και εμένα με ενδιαφέρει η διάρκεια να είναι σε hd και όχι στην απλή dvd ποιότητα.
Έχω αγοράσει τη silver εδώ και κανένα τρίμηνο. Οι 2,5 ώρες είναι σε video mode hd με συνεχή λήψη. Τώρα στο μέλλον το πως θα ανταποκριθεί η μπαταρία ένας θεός το ξέρει.![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Παίδες....ναί μεν η καινούρια η 3άρα, είναι πολύ καλή...αλλά αναφορικά με τα mounts....η 2 motorsports είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτό που λένε out-of-the-box. Πρέπει να πάρεις το 3ο το μαύρο....την gopro3 black edition εννοώ, για να έχεις τα mounts της 2 μοτορσπορτ. Κάνω λάθος? Πάντως, τα τελευταία 2-3χρόνια με την πρεμούρα των action βιντεοκαμερών, και η καινούρια η Drift hd ghost, αλλά και η contour+2 είναι επίσης πολύ καλές επιλογές και υπάρχουνε άλλες 2 ακόμη σε τέτοιας action μεγέθους-απόδοσης κτλ κατηγορίας, sony πχ....
Δεν συζητάω φυσικά τι μπορείς να βρείς σε διάφορες no-name...με 65ευρώ και hd κτλ....είναι εντυπωσιακό πάντως πόσο έχει ξεφύγει το πράγμα και με το τεράστιο κίνητρο των ιστοσελίδων τύπου youtube και vimeo κτλ...το πόσο έχει τρελαθεί ο κόσμος στο upload....εντυπωσιακό...
Φυσικά ψήνομαι να τσιμήσω μια...αλλά τα mounts, ενδεχομένος κάποια κόλπα όπως ενσωματωμένο gps, καμιά εξωτερική οθόνη, wifi, αντοχή στη σκληρή χρήση...θα μετρήσουνε λίγο παραπάνω από την καθεαυτή εικόνα και ήχο διότι πλέον, είναι αρκετά κοντά όλες τους. Αυτά....αν και για ψηφιακή φωτογραφική έχω μια 4ετίας canon ixus...οπότε το κουβάλημα των καλαμπαλικίων είναι δεδομένο....χαχαχα...
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα και επειδή σκοπεύω να πάρω μια εκτον hd hero 2 ή 3 χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες γενικές αν κάποιος έχει όρεξη να απαντήση ας μου στείλει ένα pm ( να πω ότι εχω γυρίσει λίγο από σταθερές βιντεοκάμερες αλλά στην μηχανή δεν με βόλεψαν για τους γνωστούς λόγους και επειδή τα πλάνα που τραβάω είναι πάνω στο ταξίδι )
αυτό που με ενδιαφέρει γενικά είναι το Κομμάτι της μπαταρίας και αν ο ήχος αυτής είναι καλός ( όχι πάνω στην μηχανή όταν είμαι κάτω και τραβάω μια συνομηλία)
σε ότι αφορά στο θέμα του ήχου, η sony είναι απαιχτη και καμμία άλλη δεν την φτάνει....
υπάρχουν συγκριτικά ηχου/εικόνας στο συσωλήν τα οποία θα πρέπει να δεις και να αποφασίσεις μόνος σου (αποκλειστικά) γιατί ο καθένας μπορεί να λεει το μακρύ του και το κοντό του...
τα περί μπαταρίας με αναζήτηση στο γούγλε προκειμένου να διαβάσεις εμπειρίες χρηστών....
![]()
Τελικά οι go pro έγιναν κάτι σαν τα all starάκια ...![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
την εχω πανω απο 3 χρονια.το κουτι της δεν λεει ποια ειναι,οταν την πειρα ειχε με μπαταριες λιθιου κ με 3Α που ηταν κ ποιο φτηνη.στον κουτι αγορας ηταν μαζι με το σκαφανδρο κ 3 καβαλετα με αρθρωσεις,οπως και μια βαση για να μπαινει στο νοουζ σε σκαφος του σερφ.εγω την χρησιμοποιοω στο γουιντ σερφ πολλες φορες,ειναι 5αρα με 3α μπαταριες,φακο σουπερ ευρυγωνιο κ αν κ 5αρα εχει απιστευτη αναληση,ο ηχος της δεν ειναι καλος γιατι ειναι μεσα στο σκαφανδρο,αν το αφαιρεσης ειναι καλος αλλα το σκαφανδρο ειναι κ βαση για τα μοχλικα κ την στηριξη.προτιμισα με 3α γιατι αν δεν πολυχρησιμοποιητε η λυθιου θα βγει οφ κ η αλαγη ειναι ασυμφορη.οι μπαταριες κρατανε σιγουρα πανω απο μιση ωρα,εμενα με υπερκαλυπτουν.επισης δεν εχει αυτη που εχω απο πισω ντισπλει για να κανω ανασκοπιση,απλα φορτονω την εσντι στο λαπτοπ κ οτι εβγαλε.αν την μαθης ειναι οκ.
αν δειτε αντρα σε μπαλκονι,να ποτιζει γλαστρες,προφανως τα φυτα καπνιζονται.