Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 187

Θέμα: Τέρμα το κάπνισμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Α μπα αν ήταν έτσι δεν θα ξεχείλωνε το θέμα
    Δεν αμφιβάλει κανείς ότι ένα μέρος των «συνελληνων» γραφεί στα @@ του τον διπλανό του…
    Του φυσαει τον καπνό στην μάπα , τον τυφλώνει με τα τσαινα-ξενον , του κόβει τον δρόμο, του σπάει τα @@ με το μπουρι του παπιου, του παίρνει την σειρά στο γκισε , τον βυσματώνει με το «δόντι» του , του πεταει τα σκουπίδια στο οικόπεδο κ.λ.π .

Για πες τι κάνουμε ?

Και αυτή είναι η πατρίδα μας …. Τι νομίζεις …. Είναι μόνο οι κάμποι και τα άπαρτα ψηλά βουνά …

Α μπα αν ήταν έτσι δεν θα ξεχείλωνε το θέμα
    Ε. τό κοψες και συ, το τό 'θελες και τό 'πες, η επανάσταση δε θε ξεκινήσει ούτε από τα κομμένα άιφον, από το κάπνισμα θα ξεκινήσει

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ... Και αυτή είναι η πατρίδα μας …. Τι νομίζεις …. Είναι μόνο οι κάμποι και τα άπαρτα ψηλά βουνά …
    Ετοιμάζει ταξίδι ο antsoar κι ετοιμάζεται να παει κι ο Κάπτεν... Θα σκάσουν κι οι πίπες εκεί...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Και παρεπιπτόντως, κέρδη ο Καρέλιας εντ σανς αλλά και
    http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1726547

Στηρίξτε ρε την ελληνική οικονομία, αγοράστε τα και πετάξτε τα

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Για πες τι κάνουμε ?

@ggs
    Στα σοβαρά... υπομονή να τη βγάλουμε όπως όπως ώσπου να έρθουν οι νέες πιο έξυπνες γενιές ώστε να υπερισχύσει η λογική.
    Εμείς δεν μπορούμε φίλε μου.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Για πες τι κάνουμε ? @ggs Στα σοβαρά... υπομονή να τη βγάλουμε όπως όπως ώσπου να έρθουν οι νέες πιο έξυπνες γενιές ώστε να υπερισχύσει η λογική. Εμείς δεν μπορούμε φίλε μου.
    Κρατάς ακόμα εσύ ή γραφεις με το τσιγάρο στο στόμα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κρατάς ακόμα εσύ ή γραφεις με το τσιγάρο στο στόμα;
    Τελικά και οι αρχηγοί μπορούν να έχουν ευαισθησίες

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	5280920642_b50494d8b8_o.jpg 
Προβολές:	59 
Μέγεθος:	25,5 KB 
ID:	281493
    WHO RUNS THE SHOW

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Αχ αχ αχ.....

Δεν τα καταφέρνετε να βγάλετε άκρη στα ευκολάκια... Για να βάλουμε κι ένα δυσκολάκι να δούμε τι θα πει το κοινό

Αρχικά, όπως απάντησαν και κάποιοι στον sniper (σε θέλω κι εσένα εδώ να πεις τη γνώμη σου αν δε σου έχει τύχει), το θέμα απαγόρευσης αφορά καθαρά και μόνο την υγεία μας. Ή έστω την υγεία των μη καπνιστών, που λόγω του ότι εμείς φουμάρουμε αρειμανίως τους αναγκάζουμε να εισπνέουν τον καπνό μας και γίνονται παθητικοί καπνιστές κλπ κλπ κλπ. Ναι?
    Δεν είναι σαν τη μυρωδιά του αλκοόλ (που δε βλάπτει και κάπου), τη μυρωδιά της πορδής (που απλά βρωμάει και δε βλάπτει κάπου), τη μασχαλίλα-ιδρωτίλα στα ΜΜΜ (που απλά ζέχνει αλλά δε βλάπτει κάπου) κλπ.

Έχει να κάνει με το ότι μολύνουμε τον αέρα με καπνό ο οποίος περιέχει χημικά που είναι βλαβερά για τον οργανισμό όταν τα εισπνέει κάποιος. Κοινώς, δεν παραπονιέται κανείς που του ΒΡΩΜΑΕΙ η τσιγαρίλα/καπνίλα αλλά που του κάνει κακό στην υγεία του. Καλά μέχρι εδώ?

Πάμε λοιπόν:

Χειμώνας του 2010 κι έχω πάει Βιέννη. Φτάνω βράδυ, είμαι πτώμα από την κούραση κι απλά σωριάζομαι στο κρεβάτι του ξενοδοχείου για να κοιμηθώ.
    Ξυπνάω το επόμενο πρωί, γεμίζω την πίπα μου όμορφα κι ωραία και κατεβαίνω να πάρω πρωινό. Δεν ήξερα βέβαια αν επιτρέπεται το κάπνισμα και δε θα είχα και κάποιο ιδιαίτερο θέμα με το να συμμορφωθώ (δεν είχα όρεξη για φασαρίες ακόμα δεν έφτασα).
    Μπαίνοντας στην τραππεζαρία βλέπω κόσμο να καπνίζει. Αααα όμορφα λέω.
    Κάθομαι κι ενώ περιμένω να έρθουν να μου σερβίρουν τον καφέ αρχίζω να ανάφτω την πίπα μου.
    Ξαφνικά ακούω μία φωνούλα πίσω μου: "Excuse me sir..." γυρνάω, και βλέπω το σερβιτόρο που μου δείχνει κάτι στον απέναντι τοίχο.
    Κρεμόταν μία υπέροχη ταμπελίτσα η οποία είχε το σήμα του τσιγάρου σε κύκλο χωρίς τη διαγώνια γραμμούλα (δηλαδή το τσιγάρο επιτρέπεται) και δίπλα είχε άλλα δύο σηματάκια. Το ένα απεικόνιζε μία πίπα και το άλλο ένα πούρο, τα οποία αμφότερα βρίσκονταν μέσα σε κύκλους με γραμμούλες διαγώνιες (κοινώς απαγορεύεται το κάπνισμα πίπας και πούρου). Τονε ρώτηξα κιόλας για να σιγουρευτώ ότι εννοούσε ακριβώς αυτά η ταμπελίτσα γιατί δεν πίστευα στα μάτια μου.
    Το ποια ήταν η αντίδρασή μου και το τί έκανα εγώ δεν έχει καμία σημασία.

Έστω λοιπόν ότι δεν είναι φασιστική η γενική απαγόρευση (είπα "έστω", δεν πήρα θέση...), "Σε δημόσιους κλειστούς χώρους δεν καπνίζει κανείς και τίποτα και τέλος".
    Μια απαγόρευση τέτοιας μορφής είναι φασιστική ή δεν είναι?

Διότι αν απαγορεύουμε τα πάντα όλα όσα καπνίζονται υπάρχει ας πούμε μία ισότητα. Όταν όμως γίνεται διάκριση?
    Θα μολύνει τον αέρα περισσότερο η πίπα μου και το πούρο μου από το τσιγάρο του άλλου? Όχι. Απλά είναι πιο έντονη η μυρωδιά και το ντουμάνι. Άρα λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση, η απαγόρευση είχε αισθητικούς σκοπούς κι όχι εξυγείανσης της ατμόσφαιρας. Αισθητικούς, γιατί η μυρωδιά πχ ενός latakia blend όταν καίγεται, σε μερικές μυτούλες θυμίζει ποδαρίλα. Σε καμία περίπτωση όμως δε βλάπτει το πιτσιρίκι κάποιου περισσότερο από τον πιο "ουδέτερο" στην οσμή καπνό ενός τσιγάρου.

Ας σχολιάσει όποιος επιθυμεί (θα με ενδιέφεραν κυρίως σχόλια πρώην και μή καπνιστών) για το κατά πόσο θεωρούν φασιστική μία τέτοιου είδους απαγόρευση.
    Κι αν δε ζητάω πολλά θα ήθελα και κάτι άλλο από τους πρώην/μη καπνιστές. Να μου πουν το εξής:
    Αν, σε ένα υποθετικό σενάριο, βρίσκονταν στο ίδιο ξενοδοχείο με εμένα, την ίδια ημέρα στην ίδια τραπεζαρία, και είχαν τους υπόλοιπους διπλανούς τους να καπνίζουν τα τσιγάρα τους. Στην περίπτωση που τους ρωτούσε ο σερβιτόρος αν θα ήταν σύμφωνοι να γίνει μία "παράβλεψη" του κανονισμού του ξενοδοχείου και να ανάψω την πίπα μου, τί θα του απαντούσαν. (όχι από ντροπή για να μην τους κακολογήσω/στραβοκοιτάξω. ας υποθέσουμε ότι το τραπέζι ήταν πίσω μου και δεν έβλεπα/άκουγα οπότε μπορούσαν να μιλήσουν ελεύθερα στο σερβιτόρο.)

ΥΓ. Endopandou τίποτα το προσωπικό όπως νομίζω είναι εμφανές έτσι? Αν θεωρείς ότι ξεφεύγει το ποστ μου από το thread σου (καλά αυτό είναι σίγουρο, έστω από τη ροή που πήρε το thread σου) το σβήνω χωρίς πρόβλημα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αχ αχ αχ.....

Δεν τα καταφέρνετε να βγάλετε άκρη στα ευκολάκια... Για να βάλουμε κι ένα δυσκολάκι να δούμε τι θα πει το κοινό
    ..........
    το χω!!!!

ποσο φασιστικο ειναι κατα τη γνωμη σου, το να επιτρεπεται το τσιγαρακι (που μπορει να το χει η εργατια) και να απαγορευεται η πιπα και το πουρο (τα οποια ειναι συμβολα της αστικης και μεγαλοαστικης ταξης οι οποιες αλλωστε εχουνε σαν δεκανικι τον ιδιο τον φασισμο)?

καλα ε...το απογειωσα!!!:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    το χω!!!! ποσο φασιστικο ειναι κατα τη γνωμη σου, το να επιτρεπεται το τσιγαρακι (που μπορει να το χει η εργατια) και να απαγορευεται η πιπα και το πουρο (τα οποια ειναι συμβολα της αστικης και μεγαλοαστικης ταξης οι οποιες αλλωστε εχουνε σαν δεκανικι τον ιδιο τον φασισμο)? καλα ε...το απογειωσα!!!:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    Μ@λ@κίες έχεις. Ο καπνός ήρθε στον υπόλοιπο κόσμο από την Αμερική (μαζί με την πατάτα και το καλαμπόκι ρε βλάχο) και τον κάπνιζαν οι Ινδιάνοι με πίπες... Μην ακουμπήσει κανένας τις πίπες θα γίνουμε από δύο φυλές. Μίλησα.

Για πες τι κάνουμε ?

@ggs
    Στα σοβαρά... υπομονή να τη βγάλουμε όπως όπως ώσπου να έρθουν οι νέες πιο έξυπνες γενιές ώστε να υπερισχύσει η λογική.
    Εμείς δεν μπορούμε φίλε μου.
    Μαζί σου , αλλά έχουμε αναθέσει- φορτώσει πολλά στις νέες γενιές …. Στο τέλος θα μας γράψουν στα @@ τους…
    μπράβο που το έκοψες και ούτε μια τζούρα από δω και πέρα….

Αντε και στα δικά μας….

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μ@λ@κίες έχεις. Ο καπνός ήρθε στον υπόλοιπο κόσμο από την Αμερική (μαζί με την πατάτα και το καλαμπόκι ρε βλάχο) και τον κάπνιζαν οι Ινδιάνοι με πίπες... Μην ακουμπήσει κανένας τις πίπες θα γίνουμε από δύο φυλές. Μίλησα.
    οι ινδιανοι οταν καπνιζαν την πιπα τους εβλεπαν καθιστους ταυρους, γρηγορες αλεπουδες, βραχο που πεφτει απ' το ψηλο χιονισμενο βουνο, διασχιζει το πρασινο λειβαδι, και πεφτει με θορυβο στο πλατυ ποταμι κλπ

βλεπεις κι εσυ τετοια οταν καπνιζεις την πιπα σου?γιατι αμαΝ ειναι ετσι ερχομαι να καπνισουμε μαζι.δε γαμιεται...το ξαναρχιζω
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ...
    Το μόνο που χρειάζονται είναι εμπιστοσύνη και σεβασμός. (ωραία κουβέντα, κάποτε τη συνεχίζουμε πίνοντας μια μπυρίτσα)

πιποκαπνιστή... πες φίλε μου χαλαρά ότι θέλεις, ας πάει η κουβέντα όπου θέλει η παρέα

troop και αρχηγέ ... :rotflmao::rotflmao::rotflmao: :rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 08/02/2013 στις 19:20.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ας σχολιάσει όποιος επιθυμεί[...]
    Τι να σχολιάσουμε? Ιδιωτικός χωρος ειναι, οτι θελουν κανουν, ακομα και να βγαλεις τα παπουτσια μπορουν να σου ζητησουν (χειροτερο κι απο λατακια ενδεχομενως)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2009, 16:35
  2. το κάπνισμα μας φέρνει πιο κοντά
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 11:40
  3. Kόψτε το κάπνισμα
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 19:59
  4. Το κάπνισμα σκοτώνει
    από wizzy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2005, 09:14
  5. 10+1 Ηλιθιοι Λογοι Για Να Μην Κοψετε Το Καπνισμα!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2004, 01:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF