ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΕΤΟ...............ΤΟ ΓΚΟΥΖΙ ΑΛΛΑ
Άν τό πάρει κάποιος,δέν παίρνει καί έναν μεγάλο μπελά σέ ότι άφορά τό θέμα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ..??
Άγοράζουμε άπό μιά έταιρεία πού είναι μέ τό ένα πόδι στόν ΤΑΦΟ..??
Άπό μιά έταιρεία πού ήταν πολλά χρόνια σέ ΚΩΜΑ...??
Καί μένα μού άρεσε πολύ τό Μουλτιστράντα,έπίσης τό Τράιομφ άλλά ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ...??
Άγοράζουμε μέ γνώμονα τήν ΟΜΟΡΦΙΑ...??
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ.............ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ είναι πρώτοι στό ντιζάϊν σέ αύτοκίνητα ,μοτό,μόδα κ.λ.π.....
ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ............ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ...??
Άν τό πάρω καί μού τά σπάει ..??
Άν μού χαλάει τή διάθεση καί τή τσέπη..??
Χθές διάβασα ότι ή BMW πέρασε πέρσυ τίς 180000 μονάδες
στό 1200GS σέ πωλήσεις κατέχοντας τήν πρώτη θέση
αύτό τό μοντέλλο στόν κόσμο....!!!
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ...........ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΣΥ BMW.....!!!!
Eύχομαι στό φίλο μας,νά τό χαρεί τό μηχανάκι καί νά μήν τού τύχει τίποτε.
Προσωπικά έπειδή έχω δεθεί άπό παιδί μέ τόν Στήβ Μάκ Κουήν
θά προτιμούσα έκείνη τήν ήρωϊκή μοτό πού έκανε τό άλμα πάνω άπό
τά άγκαθωτά σύρματα στήν περίφημη τανία πού παρά λίγο νά μήν τελειώσει ΠΟΤΕ
έπειδή τό άλάνι ήθελε νά γυρίσει ό ίδιος τή σκηνή άλλά τού τό άπαγόρευε
ή έταιρεία πού τόν είχε άσφαλισμένο γιά τά γυρίσματα τής ταινίας.
Εύτυχώς πού ήταν τελικά φιλαράκι του ό στάντμαν πού έβαλαν καί
δέχτηκε νά τήν κάνει τή σκηνή ό φίλος.....
Ελα TERENS παραδέξου το ΔΕΝ πρόκειται να σου βρούμε ποτέ μηχανή που να σε καλύπτει. Εγω πάντως μετά απο πολύ ψάξιμο και εσωτερική αναζήτηση( τι θέλω και τι είμαι πρόθυμος να θυσιάσω) βρήκα την επόμενη μηχανή μου : ΚΤΜ ADVENTURE 950!!! Αρκεί να μαζέψω τα χρήματα χεχεχε.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Το Guzzi είναι πολύ όμορφο και ευκολοδήγητο.
Αλλά έχει δύο σοβαρά ελαττώματα κατ' εμέ (συγγνώμη κιόλας) :
1. Πλαστικό ρεζερβουάρ
2. Τραβάει σαν παπί (δικάβαλο το πήγα μέχρι την Χαλκίδα πριν κάνα χρόνο).
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'
υπαρχει μια ειναι και την ξερουμε ολοι μην το ζοριζετε αλλο....
Φίλε μου το Guzzi δεν νομίζω οτι το stone έχει πλαστικό τεπόζιτο και κάπου είχα διαβάσει οτι άλλαξε απο το προηγούμενο μοντέλο, θα το παρέθετα αλλά δεν το βρίσκω. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω απαντώντας και στον terens ότι δεν υπάρχει μηχάνημα που δεν χαλάει αλλά επειδή την αξιοπιστία την φοβόμουν και εγώ μιας και οι περισσότερες μηχανες που πωλουνταν τα προηγουμενα χρονια ήταν ιαπωνικες λόγω κυρίως της αξιοπιστιας διάβασα αρκετα για τυχόν θεματα και έκανα εγγραφή και στο φορουμ που έχουν οι κάτοχοι Guzzi για να διαβάσω για τυχον ζημιές. Ακόμα την εταιρία την εμπιστεύομαι γιατί την αγόρασε η PIAGIO και είναι το δευτερο v7 που βγαίνει και ο κινητήρας αυτός χρησιμοποιήται απο την Guzzi πολλά χρονια τώρα.΄Το Guzzi είναι πολύ όμορφο και ευκολοδήγητο.
Αλλά έχει δύο σοβαρά ελαττώματα κατ' εμέ (συγγνώμη κιόλας) :
1. Πλαστικό ρεζερβουάρ
2. Τραβάει σαν παπί (δικάβαλο το πήγα μέχρι την Χαλκίδα πριν κάνα χρόνο).
Κάτι τελευταίο και συγνώμη αν κουρασα με το μεγάλο μήνυμα.Δεν θέλω να υποστηρίξω το μοντέλο που θεωρώ ιδανικό αλλά αυτό ακριβώς γράφει το θέμα και όχι ποια είναι η καλύτερη μηχανή που θα έπρεπε να γράφει γιατί κάπου εκεί πηγε η κουβέντα. Τα παραπάνω τα γράφω πολύ φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση ειρωνίας αλλά εγω ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα για να δω άνθρωποι που αγαπουν τις μηχανές ποια θεωρουν ιδανική και το θέμα εξελίχθεικε στο ποια ειναι η καλύτερη για την εποχή που διανύουμε και κυρίως ποια θα ήταν η κατάλληλη μηχανή για τον φίλο terens.
Φιλικάκαι πολλές
![]()
http://www.mototriti.gr/data/news/pr...pageprint=true
Γουστάρω κι εγώ !
Κάποια στιγμή πρέπει να ηρεμήσουμε απο τις τρεχάλες..
Λέω τώρα..
Αύριο όμως , αν το αγοράσω, μπορει να μου λείψουν τα αλόγατα.. (Κι έχω συνηθήσει σε μπόλικα).
Μπέρδεμα..
Πρέπει να έχω 5 -6 μοτο ανάλογα με την ευμετάβλητη διάθεσή μου..
όπερ άτοπο!
ή ΑΕΚ!
![]()
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...............ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ..??
http://www.mrbike.gr/website/Street/...re-R-2013.html