Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 58 από 58

Θέμα: Λακκούβες, σαμαράκια, θεωρία vs πράξη, κι άλλα ωραία

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ναι, η αλήθεια είναι οτι τα διάβασα και εξακολουθώ να έχω την παραπάνω γνώμη. Απομονώνεις μόνο το κομμάτι της ενέργειας και αφήνεις την πρόληψη.

Αντίστοιχα από το δικό σου κείμενο, κάποιος θα μπορούσε να απομονώσει οτι την συγκεκριμένη στροφή την στρίβουν με 150-160 χλμ όσοι ακολουθούν, κάτι που ΔΕΝ συμβαίνει με την καμμία σε εκείνο το σημείο και ΘΑ μπορούσε να δώσει ένα (πολύ) λανθασμένο μήνυμα για τα όρια της συγκεκριμένης στροφής. Προσωπικά έχω δει δυο τρία ατυχήματα στην εξωτερική πλευρά της, προφανώς από άνοιγμα τροχιάς, οπου στο ένα είχε χάσει τη ζωή του κάποιος γνωστός με KR-1S

Τέλος από εμένα

E.. Aφου διαφωνω μονο στο κομματι της ενεργειας με τον Bladerunner για την συγκεκριμενη "λακουβα" στο συγκεκριμενο σημειο του δρομου για το οποιο ανοιξε θρεντ ο φιλος ... Τι να κανω...??? Ειλικρινα ρε Βυρωνα δεν σε καταλαβαινω ...

Να μιλησω για ολα τα σαμαρακια της Ελλαδος + τα off road..???

Eαν ανοιξει ενα θεμα για τα απανωτα σαμαρακια της βουλιαγμενης πχ.. Εχω εντελως διαφορετικη αποψη ( απο εκει και η εν συνεχεια διαφωνια με την θεωρια ....!

Thn φραση "με την καμμια......" Οποτε εχω τολμησει να την χρησιμοποιησω για αλλους απλα την εχω καταπιει αμασητη...!

Εδω και παρα πολλα χρονια την χρησιμοποιω μονο για τον εαυτο μου...!!!

Για αυτο τα παραπανω νουμερα χιλμ που αναφερα ας τα αφησουμε στην κριση του καθενος....!!!

Γνωστο το σημειο ... Και ολοι εχουμε κυκλοφορησει περιεργες ωρες...!!

Προσωπικα εχω δει παραπανω ατυχηματα απο εσενα στο συγκεκριμενο σημειο κυριως την περιοδο 84-93....

Τον καιρο που υπηρχε το " διαζωμα " ( αλλα περιεργα σαμαρακια εκει στην γεφυρα.. )

Τελευταία τροποποίηση από STOYBI; 07/02/2013 στις 08:34.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κωστα δεν τη παλευεις καστανο ετσι?

διαφωνεις για να διαφωνεις.εγω ετσι το βλεπω.χωρις ουσια.

αποψη μου ετσι...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    κωστα δεν τη παλευεις καστανο ετσι?

διαφωνεις για να διαφωνεις.εγω ετσι το βλεπω.χωρις ουσια.

αποψη μου ετσι...

Την παλευω και με καστανα και με σαλεπι Γιωργο μου.......

Οταν εκφερετε μια τεκμηριωμενη γνωμη και εσυ και ο οποιος αλλος διαφωνει χωρις ενα ποστ με το συγκεκριμενο θεμα ας τα ξαναπουμε.....

Τωρα να μου βγαινετε να μου πετατε ενα " διαφωνεις για να διαφωνεις " χωρις λογο.....

Χωρις εσυ να εχεις πει μια γνωμη ........

Τι ειναι αυτο τωρα ... Υπερασπιση στον φιλο.....???

Εμενα παντως αν μου το εκανε αυτο φιλος μαλλον για προσβολη θα το επαιρνα...!!!

Φορουμ ειναι.....

Διαφωνιες υπαρχουν ......

Συνεπιβατης κανενος απο τους διαφωνουντες με εμενα δεν ειμαι......

Ολα καλα.....!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Την παλευω και με καστανα και με σαλεπι Γιωργο μου.......
    ωραια.παμε μια τεκμηριωμενη γνωμη λοιπον.δεν βλεπω πουθενα να διαφωνεις επι της ουσιας.(εν ολιγοις συμφωνω με τον βυρωνα σε οτι σου εγραψε).
    με αυτο σαν δεδομενο και παρατηρωντας την μονιμα, εντονη εκδηλωση της διαστασης αποψεως απεναντι σε εναν συγκεκριμενο ανθρωπο που τυγχανει να ειναι και πρωην αγωνιζομενος και εκπαιδευτης και χρονια μοτοσυκλετιστης, το μονο που μπορω να αναρωτηθω ειναι τι ζορι τραβας οποτε εκφερει μια γνωμη με σκοπο να βελτιωσει τη γνωση ανθρωπων που χρειαζονται βοηθεια?σκεψου λιγο πως αντιδρας καθε φορα που ποσταρει.προσπαθεις να ριξεις το επιπεδο τοσο χαμηλα με απαντησεις του στυλ

Οπως και το φρεναρισμα στην καθε λακουβα ανεξαρτητως μεγεθους...

Υψους.......

Βαθους...

Πειρας οδηγου......

μοτο ... ( onn- off , ss, λπ )

Ταχυτητας.....

Επικινδυνοτητας δρομου στο Φρεναρισμα ... ( ειδικα οταν μιλαμε για δρομο ταχειας κυκλοφοριας ...Και ακομα ποιο ειδικα οταν μιλαμε για συγκεκριμενο δρομο..)

Και εαν θες να πεις και κατι για την ορθογραφια μου.....

Μου τα εχουν πει αλλοι...!!!
    δλδ και χαζομαρες απλα για να χουμε να λεμε, και εριστικος στο τελος της απαντησης.και επειδη δεν θα σου αρεσει το ''χαζομαρες'' να το σπασω σε ταληρα.μπηκε ο αλλος ρωτησε τι να κανει περνωντας απο το σημειο και εσυ θελεις για να απαντησεις μηκος,πλατος,βαθος λακουβας, ταχυτητα εισοδου,μηχανακι,υψος-βαρος αναβατη,γραμμη,μοιρες κλισης για να τις βαλεις σε μια μυστικη εξισωση που θα αποκαλυψει στη μαγικη σφαιρα του σαλονιου την λυση στο προβλημα.
    βγαινει ο αλλος και λεει αφου δεν ξερεις τον δρομο ελατωσε ταχυτητα (δεν σημαινει απο 100χαω να πεσει στα 12,6 χαω) ωστε να σηκωσεις το μηχανακι σου και να περασεις πιο ανωδυνα χωρις να τρομαξεις.κι εσυ διαφωνεις...τι να πω...αν δεν σε γνωριζα θα πιστευα οτι προκειται περι κομπλεξικου.

υ.γ.το τελευταιο το γραφω εννοωντας οτι δεν εισαι κανενας κομπλεξικος και προσπαθωντας να καταλαβω το ζορι που τραβας μονιμα με συγκεκριμενο ατομο.

Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 08/02/2013 στις 08:25.

ωραια.παμε μια τεκμηριωμενη γνωμη λοιπον.δεν βλεπω πουθενα να διαφωνεις επι της ουσιας.(εν ολιγοις συμφωνω με τον βυρωνα σε οτι σου εγραψε).
    με αυτο σαν δεδομενο και παρατηρωντας την μονιμα, εντονη εκδηλωση της διαστασης αποψεως απεναντι σε εναν συγκεκριμενο ανθρωπο που τυγχανει να ειναι και πρωην αγωνιζομενος και εκπαιδευτης και χρονια μοτοσυκλετιστης, το μονο που μπορω να αναρωτηθω ειναι τι ζορι τραβας οποτε εκφερει μια γνωμη με σκοπο να βελτιωσει τη γνωση ανθρωπων που χρειαζονται βοηθεια?σκεψου λιγο πως αντιδρας καθε φορα που ποσταρει.προσπαθεις να ριξεις το επιπεδο τοσο χαμηλα με απαντησεις του στυλ

δλδ και χαζομαρες απλα για να χουμε να λεμε, και εριστικος στο τελος της απαντησης.και επειδη δεν θα σου αρεσει το ''χαζομαρες'' να το σπασω σε ταληρα.μπηκε ο αλλος ρωτησε τι να κανει περνωντας απο το σημειο και εσυ θελεις για να απαντησεις μηκος,πλατος,βαθος λακουβας, ταχυτητα εισοδου,μηχανακι,υψος-βαρος αναβατη,γραμμη,μοιρες κλισης για να τις βαλεις σε μια μυστικη εξισωση που θα αποκαλυψει στη μαγικη σφαιρα του σαλονιου την λυση στο προβλημα.
    βγαινει ο αλλος και λεει αφου δεν ξερεις τον δρομο ελατωσε ταχυτητα (δεν σημαινει απο 100χαω να πεσει στα 12,6 χαω) ωστε να σηκωσεις το μηχανακι σου και να περασεις πιο ανωδυνα χωρις να τρομαξεις.κι εσυ διαφωνεις...τι να πω...αν δεν σε γνωριζα θα πιστευα οτι προκειται περι κομπλεξικου.

υ.γ.το τελευταιο το γραφω εννοωντας οτι δεν εισαι κανενας κομπλεξικος και προσπαθωντας να καταλαβω το ζορι που τραβας μονιμα με συγκεκριμενο ατομο.

Η ουσια της ερωτησης ηταν αυτη Γιωργο μου.......!!!

<< Στην παρατεταμενη αριστερη στροφη στην Παραλιακη (ρευμα προς Πειραια) που σε βγαζει στην διασταυρωση για Συγγρου η Πειραια ειμαι στην αριστερη λωριδα πλαγιασμενος (οσο μπορω) ως αρχαριος αναβατης... Ενα υψωματακι ομως που βρισκεται στο εσωτερικο της στροφης ανασηκωνει την μηχανη ενω αυτη ειναι υπο κλιση και στιγμιαια νιωθω πως χανω την προσφυση... Η τροχια ανοιγει αναποφευκτα (ισως επειδη αφησα λιγο το γκαζι) αμεσως μετα την προσγειωση και σχεδον φλερταρω με το αμαξι της μεσαιας λωριδας... >>

Ουτε ο Βυρωνας .....( Απο οτι ειπε ...) Για εσενα δεν ξερω ( καθως δεν ποσταρες.... αρα δεν απαντησες επι της ουσιας)

Την περνατε φρεναρωντας.....!!!

Τωρα για την ουσια την αλλη... Την δικια σου.....!!!

Το ανθρωπο δεν τον ξερω.....

Δεν με ξερει.......

Δεν εχω τιποτα να χωρισω....

Εαν εχουμε ανταλαξει 10 ποστ ολο αυτον τον καιρο με διαφωνιες ειναι γιατι σε αυτα τα 10 ποστ διαφωνουσα ( ο θνητος... που να ηξερα..? )

Χωρις να βγαινω να γραφω ποστ υποστηριξης στα αλλα 5-10-100 ποστ που συφωνουσα μαζι του ....!!!

Κατα καιρους εδω μεσα πολλοι εχουν ποσταρει την γνωμη τους και τις διαφωνιες τους....

Τωρα γιατι εχεις την απορια οτι με τον συγκεκριμενο ανθρωπο πρεπει να εχω καποιο προβλημα και δεν ειχα με τους υπολοιπους 200-500 που εχω διαφωνησει εδω μεσα..... Γιατι ντε και καλα πρπει να ξερω ( και πως να ξερω ) ποιος ειναι ο συγκεκριμενος Κυριος...δεν το καταλαβαινω και περιμενω απαντηση σε αυτο .....

Στειλτε λοιπον ενα πμ εαν ντε και καλα δεν πρπει να διαφωνουμε με οποιον θελετε να το ξερουμε και ολοι οι υπολοιποι...!!!

Η ουσια της ερωτησης ηταν αυτη Γιωργο μου.......
    μισο κωστα γιατι θα γινει παρεξηγηση χωρις λογο.
    εγω προβληματιστικα γιατι σε βλεπω μονιμα να διαφωνεις με τον συγκεκριμενο και μαλιστα με ενταση.δεν το εχω παρατηρησει μονο εγω να ξερεις.ειναι εμφανες και σε αλλους.προφανως αυτο εντεινεται οταν εκει που συμφωνησες δεν το εγραψες (αρα εμφανιζεται ενας στουμπι που μονιμα διαφωνει με εναν συγκεκριμενο).αυτο το γραφω για να απαντησω στο γιατι εχω την απορια.προφανως δεν ειναι απαραιτητο να γνωριζεις ποιος ειναι και τι ειναι ο καθενας αν και εχω την αισθηση οτι κατα καιρους σε ποστακια εχει υπονοηθει οτι ειναι δασκαλος (και παλι δεν ειναι απαραιτητο να γνωριζεις τις ιδιοτητες του καθενα, απλα σαν ατομο που παρακολουθεις το φορουμ θεωρουσα οτι κατι θα εχεις ψιλιαστει και συγγνωμη για το αυθαιρετο συμπερασμα μου!!!!!).
    και προφανως μπορεις να διαφωνεις με οποιον και οποτε θελεις.αλλοιμονο!!!!!

για την ουσια της ερωτησης.εγω και ο βυρωνας μπορουμε να περναμε υπο κλιση ,με σουζα και ντριφταροντας ταυτοχρονα, ενω παραληλα κανουμε ζογκλερικα με 5μπαλακια.
    ενας νεος οδηγος ομως (και εγω οταν ημΑνε νεος) περναγα τετοια εμποδια φρεναροντας πριν το εμποδιο με σκοπο να σηκωσω τη μοτοσυκλετα μου και να περασω πιο ανωδυνα,να εχω περιθωρια διορθωσης και να ειμαι πιο χαλαρος.(αυτο για να απαντησω και στην ουσια του θεματος)

ελπιζω να καταλαβες οτι δεν εχω προθεση να τσακωθω μαζι σου...

μισο κωστα γιατι θα γινει παρεξηγηση χωρις λογο.
    εγω προβληματιστικα γιατι σε βλεπω μονιμα να διαφωνεις με τον συγκεκριμενο και μαλιστα με ενταση.δεν το εχω παρατηρησει μονο εγω να ξερεις.ειναι εμφανες και σε αλλους.προφανως αυτο εντεινεται οταν εκει που συμφωνησες δεν το εγραψες (αρα εμφανιζεται ενας στουμπι που μονιμα διαφωνει με εναν συγκεκριμενο).αυτο το γραφω για να απαντησω στο γιατι εχω την απορια.προφανως δεν ειναι απαραιτητο να γνωριζεις ποιος ειναι και τι ειναι ο καθενας αν και εχω την αισθηση οτι κατα καιρους σε ποστακια εχει υπονοηθει οτι ειναι δασκαλος (και παλι δεν ειναι απαραιτητο να γνωριζεις τις ιδιοτητες του καθενα, απλα σαν ατομο που παρακολουθεις το φορουμ θεωρουσα οτι κατι θα εχεις ψιλιαστει και συγγνωμη για το αυθαιρετο συμπερασμα μου!!!!!).
    και προφανως μπορεις να διαφωνεις με οποιον και οποτε θελεις.αλλοιμονο!!!!!

για την ουσια της ερωτησης.εγω και ο βυρωνας μπορουμε να περναμε υπο κλιση ,με σουζα και ντριφταροντας ταυτοχρονα, ενω παραληλα κανουμε ζογκλερικα με 5μπαλακια.
    ενας νεος οδηγος ομως (και εγω οταν ημΑνε νεος) περναγα τετοια εμποδια φρεναροντας πριν το εμποδιο με σκοπο να σηκωσω τη μοτοσυκλετα μου και να περασω πιο ανωδυνα,να εχω περιθωρια διορθωσης και να ειμαι πιο χαλαρος.(αυτο για να απαντησω και στην ουσια του θεματος)

ελπιζω να καταλαβες οτι δεν εχω προθεση να τσακωθω μαζι σου...

Αν και διαφωνω με τα γραφομενα σου επι της ουσιας του συγκεκριμενου θρεντ.....

Ποτε τοσα χρονια δεν εχω ποσταρει εδω μεσα με σκοπο την αληλεγγυη με καποιον που συμφωνω στα γραφομενα του ( δεν βρισκω τον λογο παρα μονο εαν διαφωνει εντονα καποιος μαζι του να καταθεσω και εγω μια τεκμηριωμενη αποψη.... )

Για αυτο τον λογο και κατα το παρελθον εχω διαφωνησει εντονα με τους λιγους καλους προσωπικους φιλους που εχω δημιουργησει απο το moto ουκ ολιγες φορες...!!

Παντως να θυμισω οτι ολοι εχουμε το δικαιωμα της διαφωνιας με τον οποιοδηποτε και απο εκει και περα ο καθενας μπορει να σχηματισει την γνωμη του και να βγαλει τα συμπερασματα του......!!

Το θεωρω ποιο χρησιμο απο τον μονολογους χρονια τωρα ..!!!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    παίδες μια και συμφωνείτε όλοι μεταξύ σας και δεν το ξέρετε...... δεν το σφυράτε να λήξει?

νομίζω ότι τα πιάσαμε το νόημα, και ο φίλος με το τραιουμφ πολύ πιθανό με αυτά που έχει διαβάζει εδώ... να του έχει βάλει πωλητήριο.

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Αν και διαφωνω με τα γραφομενα σου επι της ουσιας του συγκεκριμενου θρεντ.....

Ποτε τοσα χρονια δεν εχω ποσταρει εδω μεσα με σκοπο την αληλεγγυη με καποιον που συμφωνω στα γραφομενα του ( δεν βρισκω τον λογο παρα μονο εαν διαφωνει εντονα καποιος μαζι του να καταθεσω και εγω μια τεκμηριωμενη αποψη.... )

Για αυτο τον λογο και κατα το παρελθον εχω διαφωνησει εντονα με τους λιγους καλους προσωπικους φιλους που εχω δημιουργησει απο το moto ουκ ολιγες φορες...!!

Παντως να θυμισω οτι ολοι εχουμε το δικαιωμα της διαφωνιας με τον οποιοδηποτε και απο εκει και περα ο καθενας μπορει να σχηματισει την γνωμη του και να βγαλει τα συμπερασματα του......!!

Το θεωρω ποιο χρησιμο απο τον μονολογους χρονια τωρα ..!!!

τελος απο μενα λοιπον

Μέλος
    ίντα θωρώ κοπέλια? φιλιώσατε μωρέ? ααααααμηηηηηννννννν

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Motoneos Προβολή μηνύματος
    ίντα θωρώ κοπέλια? φιλιώσατε μωρέ? ααααααμηηηηηννννννν
    Φίλοι είμαστε και δεν υπάρχει κανένα μα κανένα θέμα βέβαια. Απλά υπάρχουν διαφωνίες μερικές φορές και τίποτα περισσότερο.
    Με τον Trooper έχουμε διαφωνήσει κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές για το θέμα "Φρένο στη στροφή", αλλά ακόμα δεν τον έχω πείσει.

Θα σε πάρω ρε μλκ Trooper με το πριόνι, και θα τσαρουχώσω φρένα πάνω στο σαμάρι της παραλιακής που συζητάμε μπας και πειστείς επιτέλους, οτι άν χρειαστεί ΠΑΤΑΜΕ φρένο στη στροφή
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Φίλοι είμαστε και δεν υπάρχει κανένα μα κανένα θέμα βέβαια. Απλά υπάρχουν διαφωνίες μερικές φορές και τίποτα περισσότερο.
    Με τον Trooper έχουμε διαφωνήσει κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές για το θέμα "Φρένο στη στροφή", αλλά ακόμα δεν τον έχω πείσει.

Θα σε πάρω ρε μλκ Trooper με το πριόνι, και θα τσαρουχώσω φρένα πάνω στο σαμάρι της παραλιακής που συζητάμε μπας και πειστείς επιτέλους, οτι άν χρειαστεί ΠΑΤΑΜΕ φρένο στη στροφή
    Δεν είναι το ίδιο Βυρωνα, εσυ εχεις το τούμπανο Ohlins μπροστά και πατας, ΟΚ.

Για παρε το GSXR να δείς αν ειναι το ίδιο!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

αφου σου το εχω ξαναεξηγησει ρε.ναι χαιρω πολυ οτι παταμε φρενα σε στροφη αλλα ουτε το ενδεδειγμενο ειναι ουτε το προτεινεις σε εναν νεο οδηγο.εχεις πιασει την υπερβολη (μου) και την εχεις κανει λαστιχο.ipila:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι το ίδιο Βυρωνα, εσυ εχεις το τούμπανο Ohlins μπροστά και πατας, ΟΚ.

Για παρε το GSXR να δείς αν ειναι το ίδιο!
    αντε να χαθεις ρε εγκαθετε!!!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Κι άλλα γενέθλια σήμερα
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 08:38
  2. Κι αλλα παλια...
    από ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 13:22
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 21:45