Dont call me Caferacer... im a Tarzan style!!!!
ORGIA!!!!!
Το Σάββατο το βράδυ δεν είχα τι να κάνω και ανέβασα κινητήρα.....
Μόνωσα σκελετό, έφτιαξα μια μίνι τσουλήθρα (είναι 85 κιλά το κινητηράκι) και με ιμάντες τον ακούμπησα στην θέση του (μου έφυγε ο κ@λος)
Έλα όμως που δεν καθότανε σωστά, και δώστου από εδώ και σήκωμα απο εκει και την μυριστικά την δουλεία μετά απο καμία ώρα σπρώξιμο και έβγαλα την «μόνωση» του σκελετού και......
Βρίσκει ο κινητήρας στο ψαλίδι #$#%#$%#^%$^$%^%%^#$%![]()
Εκεί που το μαμά ψαλίδι έχει μια εγκοπή το κόσμημα απο το ZRX δέν έχει με αποτέλεσμα να ακουμπάει για 1-2 χιλιοστά. Πάμε πάλι $%%$^%^$%^$%%^@&%$
Και εκεί που έκανα ένα βήμα μπροστά βρέθηκα δύο βήματα πίσω γαμώ το φελέκι μου. Λίγο το κακό αλλά πρέπει να λύσω τα πάντα από πίσω να βγάλω το ψαλίδι να το πάω μηχανουργείο να μου το φάνε όσο πρέπει.
Φωτο 2 το πρωί, ιδρωμένος και με τα νεύρα κόσκινο
![]()
δεν μπορεις να το φας μονος σου?
άνετα μπορώ να το φαω μόνος με το dremel, έλεγα για έξω για ποιο φακτορι δουλεία αλλά εκεί που είναι δεν φαίνεται όποτε μόνος θα το κάνω (θα φάω με dremel, θα σενιάρω με λίμα).
μετά μόνωση, ασταρακι αλουμινίου έχουμε και λίγο χρωματάκι και λίγο βερνικάκι έτοιμοοοοοοο
το καλό είναι οτι το ύψος είναι γ@μώ και η εξάτμιση θα πέφτει ΟΚ, ίσως να ψαχτώ και σε ποιο κοντό αμορτισέρ που έχει και περισσότερη ποικιλία
αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του.
σε τετοια θεματα κι εφοσον χρειαζοσουν βοηθεια αν ελεγες εδω μεσα οτι θελεις δυο χερια για να βαλεις το μοτερ πανω πιστευω οτι θα εβρισκες καποιον. κι οχι να παιδευεσαι με ραμπες και αναβατορια
καλο κουραγιο![]()
κι εγω προσωπικα αν ζητουσε βοηθεια και ηταν κοντα μου θα πηγαινα. γιαυτο εγραψα το παραπανω ποστ.![]()
update....
Πρόχειρα επάνω η εξάτμιση για να δώ που θα πέσει κόψιμο
Το ντεπόζιτο, ξεβαμμένο πάλι σε αναμονή πλαστικοποίησης και μετά βερνικιού
![]()
κ@υλ@........
Αψογο, εργο τέχνης.
Να ξεκινάς να το γυαλίζεις χωρίς τελειωμό.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ