Σελίδα 40 από 117 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 1747

Θέμα: Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BELZEBOYLIS Προβολή μηνύματος
    υπάρχουν και τα λεωφορεία...

(ερώτηση , αν σε τρακάρει ανασφάλιστος και σου καταστρέψει την μηχανή , θα πεις ''δεν πειράζει εδώ, ο άνθρωπος δεν είχε να πληρώσει την ασφάλεια ,το μηχανάκι μου θα κοιτάξω'' ??? )
    Σωστά, υπάρχουν και τα λεωφορεία.
    Σωστά, αν σε τρακάρει ανασφάλιστος και...

Για όλο το thread συγχέετε την έννοια «έχω ανασφάλιστο όχημα» με την «κυκλοφορώ ανασφάλιστο όχημα».

Ρε φίλε πως να σου το δώσω να το καταλάβεις, το ότι κάποιος έχει ανασφάλιστο όχημα δεν σημαίνει πως το κυκλοφορεί, το ότι κάποιοι κυκλοφορούν ανασφάλιστοι είναι άλλο θέμα.
    Από το δικό μου ανασφάλιστο δεν κινδυνεύεις, πως να το κάνουμε;
    Επίσης, κάποιοι κυκλοφορούν χωρίς να έχουν βγάλει καν δίπλωμα, αυτό τί σημαίνει; πως με το που πας 18 πρέπει να το βγάλεις υποχρεωτικά μήπως και τύχει να κυκλοφορήσεις ποτέ χωρίς να το έχεις;
    Επίσης, κάποιοι το δίπλωμα έχουν λαδώσει για να το πάρουν, γι αυτό τι θα κάνουμε;
    Εγώ προτιμώ να κυκλοφορώ για παράδειγμα στο δρόμο με κάποιον ανασφάλιστο που ξέρει να οδηγεί, παρά με κάποιον που έχει full μικτή γιατί δεν ξέρει που παν τα τέσσερα και ποιον θα πρωτοκόψει αν τον πετύχει.

Έχεις ιδέα μέχρι που μπορεί να επεκταθεί αυτό;

Έχετε όλοι βάλει μπροστά το επιχείρημα «αν σε τρακάρει ο ανασφάλιστος όμως...»
    Είτε ψηφιστεί ο νόμος είτε όχι, έχεις ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες να σε τρακάρει ανασφάλιστος, δεν το έχεις καταλάβει; Αυτοί που κυκλοφορούν ανασφάλιστοι, θα συνεχίσουν να το κάνουν, είτε χωρίς πινακίδα είτε με πλαστή.

Αν ψηφιστεί ο νόμος, τότε 3 πράγματα θα συμβούν:
    • Όσοι δεν κυκλοφορούν το ανασφάλιστο και έχουν τη δυνατότητα φύλαξης κάπου, θα παραδώσουν πινακίδες (όπως ήδη έκανα εγώ).
    • Όσοι δεν κυκλοφορούν το ανασφάλιστο αλλά και δεν έχουν τη δυνατότητα φύλαξης κάπου, θα αναγκαστούν να πληρώσουν ασφάλεια για ακίνητο όχημα.
    • Όσοι είναι ανεύθυνοι και γράφουν τα πάντα στα παλιά τους τα παπούτσια ως τώρα, απλά θα βρουν κάποιον τρόπο για να συνεχίσουν να το κάνουν.

Το μόνο που θα γίνει, είναι να αυξηθούν τα hit & run, γιατί άλλο είναι να σε πιάσουν απλά ανασφάλιστο και άλλο ανασφάλιστο και με πλαστή πινακίδα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Τίποτα δεν θα πιάσουν, μπλόφα είναι. Η μπλόφα ναι, ίσως θα κάνει ίσως κάποιους να ασφαλιστούνε. Όπως έγραψα και αλλού:

''Έχω βαρεθεί να το λέω, όσους νόμους και να ψηφίσουνε, αν δεν υπάρξει μηχανοργάνωση με βάση δεδομένων που ΚΑΠΟΙΟΣ πρεπει να την φτιάξει, με καταλόγους ασφαλιστικών εταιριών στο ίδιο σύστημα, και πρόγραμα στον κεντρικό υπολογιστή που να διασταυρώνει... Δε πα να ψηφίσουνε και νόμο που να οργανώνει επίσκεψη στο φεγγάρι, αν δεν φτιάξει κάποιος τον πύραυλο...

Εδώ τα ακίνητα, και δεν έχει καμία τελική γνώση η εφορία σε ποιόν ανήκουνε, θα ξέρει ποιός είναι ασφαλισμένος; Εδώ δεν ξέρει η εφορία τι λέει η πολεοδομία, η πολεοδομία δεν ξέρει τι λέει η αρχαιολογία, η αρχαιολογία δεν ξέρει τι λέει το υποθηκοφυλάκειο κ.ο.κ. που είναι όλα αυτά ΔΗΜΟΣΙΕΣ υπηρεσίες και θα έπρεπε να είχαν εννοιαία βάση δεδομένων, και θα ξέρει η εφορία ποιός είναι ασφαλισμένος και που και από πότε, σε πολλές ιδιωτικές εταιρίες;

Πως το έλεγε ο άλλος στην ταινία: ''τι να σας κάνει ο hacker ρε, αυτοί γράφουν σε τεφτέρια''

Και να στείλουν τελικά ραβάσια, θα δείτε τι έχει να γίνει... 2.000.000 ραβάσια θα στείλουνε, 3.000.000 λάθη θα είναι...''

Οπότε εκτός κι αν γίνει κανά μηχανοργανωτικό θαύμα, εγώ βλέπω ένα νόμο πυροτέχνημα, που δεν θα εφαρμοστεί ΠΟΤΕ σε τεχνικό επίπεδο, και ο σκοπός ενός νόμου πυροτέχνημα-μπλόφας, ποιός είναι; Να τρομάξει τον κόσμο προς το συμφέρον των ασφαλιστικών και να κάνει και φιγούρα η κυβέρνηση ότι κάτι έκανε...
    Ρε φίλε, +1000 !!!
    Η ανικανότητά μας είναι η κατάρα μας, και η ελπίδα μας ταυτόχρονα!
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Επίσης, κάποιοι κυκλοφορούν χωρίς να έχουν βγάλει καν δίπλωμα, αυτό τί σημαίνει; πως με το που πας 18 πρέπει να το βγάλεις υποχρεωτικά μήπως και τύχει να κυκλοφορήσεις ποτέ χωρίς να το έχεις;
    Give me fuel, Give me fire

μελος Το avatar του/της mikepap
    να κανω ενα υποθετικο σεναριο,λεω αν το εχω ανασφαλιστο κ δεν υπαρχει περιπτωση στην καμμια να το κυκλοφορησω,γιατι ειμαι εξωτερικο η ειμαι ναυτικος κλπ,κ καποιος το κλεψει κ πατητα προξενει ατυχημα κ στην χειρωτερη θανατηφορο ,τι γινεται.λεω τωρα εγω.....
    Τελευταία τροποποίηση από mikepap; 11/02/2013 στις 19:12.
    αν δειτε αντρα σε μπαλκονι,να ποτιζει γλαστρες,προφανως τα φυτα καπνιζονται.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Σωστά, υπάρχουν και τα λεωφορεία.
    Σωστά, αν σε τρακάρει ανασφάλιστος και...

Για όλο το thread συγχέετε την έννοια «έχω ανασφάλιστο όχημα» με την «κυκλοφορώ ανασφάλιστο όχημα».

Ρε φίλε πως να σου το δώσω να το καταλάβεις, το ότι κάποιος έχει ανασφάλιστο όχημα δεν σημαίνει πως το κυκλοφορεί, το ότι κάποιοι κυκλοφορούν ανασφάλιστοι είναι άλλο θέμα.
    Από το δικό μου ανασφάλιστο δεν κινδυνεύεις, πως να το κάνουμε;
    Επίσης, κάποιοι το δίπλωμα έχουν λαδώσει για να το πάρουν, γι αυτό τι θα κάνουμε;
    Εγώ προτιμώ να κυκλοφορώ για παράδειγμα στο δρόμο με κάποιον ανασφάλιστο που ξέρει να οδηγεί, παρά με κάποιον που έχει full μικτή γιατί δεν ξέρει που παν τα τέσσερα και ποιον θα πρωτοκόψει αν τον πετύχει.

Έχεις ιδέα μέχρι που μπορεί να επεκταθεί αυτό;

Έχετε όλοι βάλει μπροστά το επιχείρημα «αν σε τρακάρει ο ανασφάλιστος όμως...»
    Είτε ψηφιστεί ο νόμος είτε όχι, έχεις ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες να σε τρακάρει ανασφάλιστος, δεν το έχεις καταλάβει; Αυτοί που κυκλοφορούν ανασφάλιστοι, θα συνεχίσουν να το κάνουν, είτε χωρίς πινακίδα είτε με πλαστή.

Αν ψηφιστεί ο νόμος, τότε 3 πράγματα θα συμβούν:
    • Όσοι δεν κυκλοφορούν το ανασφάλιστο και έχουν τη δυνατότητα φύλαξης κάπου, θα παραδώσουν πινακίδες (όπως ήδη έκανα εγώ).
    • Όσοι δεν κυκλοφορούν το ανασφάλιστο αλλά και δεν έχουν τη δυνατότητα φύλαξης κάπου, θα αναγκαστούν να πληρώσουν ασφάλεια για ακίνητο όχημα.
    • Όσοι είναι ανεύθυνοι και γράφουν τα πάντα στα παλιά τους τα παπούτσια ως τώρα, απλά θα βρουν κάποιον τρόπο για να συνεχίσουν να το κάνουν.

Το μόνο που θα γίνει, είναι να αυξηθούν τα hit & run, γιατί άλλο είναι να σε πιάσουν απλά ανασφάλιστο και άλλο ανασφάλιστο και με πλαστή πινακίδα.

Ρε φίλε, +1000 !!!
    Η ανικανότητά μας είναι η κατάρα μας, και η ελπίδα μας ταυτόχρονα!
    Δηλαδή μου λέτε ότι δεν έχω χρήματα να το ασφαλίσω το όχημα μου, αλλά δεν γαμιέται πληρώνω τα τέλη κυκλοφορίας έτσι απο βίτσιο !!! Σε παρακαλώ μην απαντήσεις με σενάριο του στυλ : ναι τι θα γίνει που εγώ ή ο πεθερός μου ή η συννυφάδα του γαμπρού του τρίτου μου ξαδέλφου που ζει στην Αυστραλία και έρχεται εδώ κάθε πάσχα είναι άδικο να πληρώνει κλπ κλπ...ΔΕΝ με ενδιαφέρει !!!
    Οδηγούμε μοτοσικλέτες και τις χρησιμοποιούμε καθημερινά ! Ένα ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα μπορεί να μας τσακίσει την ζωή !
    (αν ο άλλος σκέφτεται να κυκλοφορεί ανασφάλιστος και με πλαστές πινακίδες και στον πρώτο έλεγχο κινδυνεύει να πάει φυλακή ,θεωρώ ότι θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    το ενδεχομενο να εχω 120ε το χρονο αλλα οχι +180 ας πουμε περναει απο το μυαλο σου ή τζαμπα το γραφω?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    το ενδεχομενο να εχω 120ε το χρονο αλλα οχι +180 ας πουμε περναει απο το μυαλο σου ή τζαμπα το γραφω?
    120 ?
    γιατι δε λες 50 ή 20 ?
    είπαμε, με ανθρώπους που η άποψή τους είναι "δεν πειράζει που είναι ανίκανοι να ελέγξουν μια κατάσταση, ας βάζουν ότι νόμο τους ταυλώσει" πραγματικά δεν έχει νόημα να αντιπαρατίθεσαι...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι αν δεν μπορώ να πληρώσω την ασφάλεια του οχήματος , δεν θα μπορώ ούτε να το συντηρώ σωστά , ούτε να του βάζω βενζίνη . Και να στο ξαναπώ , αν και μάλλον τσάμπα το γράφω , αν δεν μπορεί κάποιος να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του να ΜΗΝ έχει όχημα !! Δεν του φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι ... (και αν σου φαίνεται σκληρό αυτό , εγώ θεωρώ ντροπή να κυκλοφορείς ανασφάλιστος αδιαφορώντας για τους συμπολίτες σου ) .

Εχω ανασφαλιστη την μηχανη μου απο περυσι το πασχα..... δεν εχει κανει ουτε μετρο εξω απο το παρκινγκ..... ποιος σου λεει εσενα οτι η πλειοψηφια δεν ειναι σαν εμενα?

Αυτο προσπαθω να καταλαβω απο τα γραφομενα σου απο την αρχη αυτου του θρεντ..... εγω θεωρω πολλα πραγματα ντροπη αλλα ποιος σου λεει εσενα οτι τα ανασφαλιστα θα κυκλοφορουν (περισσοτερο απο οσο τωρα δηλαδη) ?

Ντροπη και αισχος ειναι η κατασταση που μας εχουν φτασει αυτοι που ψηφιζουν και περισσοτερο αυτοι που τους ψηφιζουν......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Δηλαδή μου λέτε ότι δεν έχω χρήματα να το ασφαλίσω το όχημα μου, αλλά δεν γαμιέται πληρώνω τα τέλη κυκλοφορίας έτσι απο βίτσιο !!! Σε παρακαλώ μην απαντήσεις με σενάριο του στυλ : ναι τι θα γίνει που εγώ ή ο πεθερός μου ή η συννυφάδα του γαμπρού του τρίτου μου ξαδέλφου που ζει στην Αυστραλία και έρχεται εδώ κάθε πάσχα είναι άδικο να πληρώνει κλπ κλπ...ΔΕΝ με ενδιαφέρει !!!
    Όχι όχι, δεν θα σου απαντήσω αυτό, θα σου απαντήσω απλά από πίτα που δεν τρως μη σε νοιάζει κι αν καεί.
    Αναφέρεις πως δεν σε ενδιαφέρει αν έχω λεφτά να... έχεις δίκιο. Ποτέ δεν θα περίμενα να ενδιαφέρεται κάποιος άγνωστος για το αν έχω χρήματα να...
    Ούτε εμένα θα με ενδιέφερε.

Αυτό που λέω, είναι πως το αν για οποιοδήποτε λόγο εγώ δε γουστάρω να πληρώνω ασφάλεια ή οτιδήποτε άλλο, ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΓΝΩΜΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ από τη στιγμή που δεν εμπλέκεσαι με κανέναν τρόπο.

Το ότι φοβάσαι ότι υπάρχει η πιθανότητα κάποτε να κυκλοφορήσω παράνομα ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΕΝΑ, είναι καθαρά δική σου φοβία. Αν έχεις ενδείξεις, κάνε καταγγελία. Αλλιώς, μην κυκλοφορείς με όχημα. Υπάρχουν και τα λεωφορεία και τα Μετρό.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Εχω ανασφαλιστη την μηχανη μου απο περυσι το πασχα..... δεν εχει κανει ουτε μετρο εξω απο το παρκινγκ..... ποιος σου λεει εσενα οτι η πλειοψηφια δεν ειναι σαν εμενα?

Αυτο προσπαθω να καταλαβω απο τα γραφομενα σου απο την αρχη αυτου του θρεντ..... εγω θεωρω πολλα πραγματα ντροπη αλλα ποιος σου λεει εσενα οτι τα ανασφαλιστα θα κυκλοφορουν (περισσοτερο απο οσο τωρα δηλαδη) ?

Ντροπη και αισχος ειναι η κατασταση που μας εχουν φτασει αυτοι που ψηφιζουν και περισσοτερο αυτοι που τους ψηφιζουν......
    Ποιος μου λέει εμένα ότι εσύ δεν κινείς την μηχανή σου και ότι δεν είναι όλοι σαν εσένα ? Κανείς ! Μπορεί να είναι σαν εσένα μπορεί και όχι ! Το ενα στα τρία οχήματα είναι ανασφάλιστα , αυτό το ξέρουμε ! Να το αφήσουμε στην καλή πίστη και στην διάθεση των ιδιοκτητών τους ? Εσύ μπορεί να μην την έχεις κάνει ούτε ένα μέτρο , μπορείς να εγγυηθείς και για τους υπόλοιπους ? Φυσικά όχι ! Για να γίνει έλεγχος σε όλα αυτά θέλει χρόνο και χρήμα !Φαντάζεσαι μερικές χιλιάδες αστυνομικούς στους δρόμους να μας σταματάνε κάθε λίγο και λιγάκι για να πιάσουν τα ανασφάλιστα ?.... Οπότε για να γίνει άμεσα γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά , σου λένε ή παρέδωσε τις πινακίδες ή ασφάλισε το -απλά !

Όχι όχι, δεν θα σου απαντήσω αυτό, θα σου απαντήσω απλά από πίτα που δεν τρως μη σε νοιάζει κι αν καεί.
    Αναφέρεις πως δεν σε ενδιαφέρει αν έχω λεφτά να... έχεις δίκιο. Ποτέ δεν θα περίμενα να ενδιαφέρεται κάποιος άγνωστος για το αν έχω χρήματα να...
    Ούτε εμένα θα με ενδιέφερε.

Αυτό που λέω, είναι πως το αν για οποιοδήποτε λόγο εγώ δε γουστάρω να πληρώνω ασφάλεια ή οτιδήποτε άλλο, ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΓΝΩΜΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ από τη στιγμή που δεν εμπλέκεσαι με κανέναν τρόπο.

Το ότι φοβάσαι ότι υπάρχει η πιθανότητα κάποτε να κυκλοφορήσω παράνομα ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΕΝΑ, είναι καθαρά δική σου φοβία. Αν έχεις ενδείξεις, κάνε καταγγελία. Αλλιώς, μην κυκλοφορείς με όχημα. Υπάρχουν και τα λεωφορεία και τα Μετρό.
    Με παρεξήγησες. Δεν με ενδιαφέρει να διαβάσω άλλη μία περίπτωση τέτοιου στυλ. Το ότι ο κόσμος δεν μπορεί να ασφαλίσει ή να πληρώσει τα τέλη ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται με ενδιαφέρει, αλλά πάμε σε άλλη συζήτηση ! Εγώ θεωρώ ότι όποιος δεν μπορεί να πληρώσει ασφάλεια δεν μπορεί να πληρώσει και τα τέλη και τις βενζίνες κτλ κτλ ....(ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας και να μην το κυκλοφορείς - εκτός αν παίζει κανένα βίτσιο , τότε πάσο )
    Εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να μην πληρώσεις ασφάλεια ! Δεν σε υποχρεώνει κανένας ! Απλά δεν θα αφήσουν στην διακριτική σου ευχέρεια αν θα το κυκλοφορείς ή όχι . Αυτό η πολιτεία στο απαγορεύει.!!

Ποιος μου λέει εμένα ότι εσύ δεν κινείς την μηχανή σου και ότι δεν είναι όλοι σαν εσένα ? Κανείς ! Μπορεί να είναι σαν εσένα μπορεί και όχι ! Το ενα στα τρία οχήματα είναι ανασφάλιστα , αυτό το ξέρουμε ! Να το αφήσουμε στην καλή πίστη και στην διάθεση των ιδιοκτητών τους ? Εσύ μπορεί να μην την έχεις κάνει ούτε ένα μέτρο , μπορείς να εγγυηθείς και για τους υπόλοιπους ? Φυσικά όχι ! Για να γίνει έλεγχος σε όλα αυτά θέλει χρόνο και χρήμα !Φαντάζεσαι μερικές χιλιάδες αστυνομικούς στους δρόμους να μας σταματάνε κάθε λίγο και λιγάκι για να πιάσουν τα ανασφάλιστα ?.... Οπότε για να γίνει άμεσα γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά , σου λένε ή παρέδωσε τις πινακίδες ή ασφάλισε το -απλά !
    εχω την αισθηση οτι τρολλαρεις
    μας λες οτι εφοσον εχω τσεκουρι σπιτι μου, ειμαι εν δυναμει φονιας, πρεπει να παω μεσα, γιατι ειναι στη καλη μου προθεση να μη κοψω κομματια τη γειτονισσα

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Το τρολλαρισμα ειναι το ευχαριστο σεναριο στην περιπτωση.....

μελος Το avatar του/της mikepap
    ρε παιδια ,αν κλαπει ανασφαλιστο οχημα μεσα απο ιδιοτικο παρκιν καλα φυλασομενο κ προξενισει θανατηφορο ατυχημα[εχει πινακιδες],ποιος θα την πληρωσει την νυφη.
    αν δειτε αντρα σε μπαλκονι,να ποτιζει γλαστρες,προφανως τα φυτα καπνιζονται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikepap Προβολή μηνύματος
    ρε παιδια ,αν κλαπει ανασφαλιστο οχημα μεσα απο ιδιοτικο παρκιν καλα φυλασομενο κ προξενισει θανατηφορο ατυχημα[εχει πινακιδες],ποιος θα την πληρωσει την νυφη.
    αυτός που θα την πλήρωνε αν ήταν ασφαλισμένο
    μα τι ερώτηση είναι αυτή ?

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. Ανασφάλιστα οχήματα
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2013, 02:28
  2. Ανασφαλιστα οχηματα
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 08:53
  3. Link για ανακληθέντα οχήματα παντός τύπου και κατασκευαστή.
    από Gandalf dr685sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2012, 18:12
  4. 1,5 εκατομυριο ανασφαλιστα οχηματα.
    από zephyr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 12:53
  5. Οχήματα για όλα τα γούστα....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 02:44

Κανόνες δημοσιεύσεων