Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Ηeidenau? Σωστός!
Στα γαμψά μου νυχια έχουν πέσει: Honda 50cc - Υamaha Srx 400 - BMW R25 1951 - ΥAMAHA SRX 600 1986
Heidenau 3.50 - 19 K34 H ...εκ γερμανίας ορμώμενο
Με σαμπρέλα
εχουν ωραια παλιομοδιτικη χαραξη λες να βγαινουν και σε 17αρια?
http://www.spiroslitsas.blogspot.gr/
Δημοσιεύθηκε αρχικά από lspiros εχουν ωραια παλιομοδιτικη χαραξη λες να βγαινουν και σε 17αρια? ...μπα δε βγάζει
εγώ μπορώ να σου πω το λαστιχάδικο πάντως....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 εγώ μπορώ να σου πω το λαστιχάδικο πάντως.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....................... ...είσαι θεός!!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από S-ex-rx Pig Σωστός! Κέρδισα μιά βόλτα όταν το δέσεις ε?ε?ε?ε?ε?ε?ε?
Keep spamming!!!:a13:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Κέρδισα μιά βόλτα όταν το δέσεις ε?ε?ε?ε?ε?ε?ε? Δεν είναι για σένα ρε αυτά τα εργαλεία εσύ είσαι για τα γρήγορα! Θόδωρα πολύ ωραία τα λάστιχα ... πόσο πήγανε 18αρια βγαίνουν??
TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS BMW R25/3 1955 Restoration
Δημοσιεύθηκε αρχικά από S-ex-rx Pig Δέν θέλει κόπο.......τρόπο θέλει Πές μου τι θέλεις να τρίψεις.... Όλα τα νίκελα για αρχή σχάρες, προστατευτικά, και την εξάτμιση η οπία μπροστά έχει τη σκουριά! και το μοτέρ στο οποίο έχουν πέσει υγρά μπαταρίας!
κάποια καλούδια ακόμη έφτασαν σήμερα...
Αυτά είναι τα δικά του (r25, r25/2) αλλά δεν ταιριάζουν με το μπροστινό σύστημα (r25/3)
Γιαυτό ήρθαν αυτά που ταιριάζουν...