Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΤΜ 990

ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΤΜ 990

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω... Πως μπορω να του δώσω λιγο ύψος στο πισω μερος του 990 γιατι μου ειναι κοντο; Μπορώ να αλλάξω μονο το ελατήριο ή χρειάζεται όλη η ανάρτηση (βάζοντας απο 990 R εννοώ). Κ αν γνωρίζει κάποιος κ απο κόστος. Ευχαρηστώ

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από papa4jim Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω... Πως μπορω να του δώσω λιγο ύψος στο πισω μερος του 990 γιατι μου ειναι κοντο; Μπορώ να αλλάξω μονο το ελατήριο ή χρειάζεται όλη η ανάρτηση (βάζοντας απο 990 R εννοώ). Κ αν γνωρίζει κάποιος κ απο κόστος. Ευχαρηστώ
    Νομιζω οτι ειναι ιδια με του R με εξαιρεση εναν αποστατη που εχει μεσα η κοντη. Οποτε το μονο που χρειαζεται ειναι να ανοιχτει για να βγει ο αποστατης. Αν εχω δικιο, τοτε το κοστος ειναι οσο για μια συντηρηση, δηλαδη καπου 80-100 ευρω (που θα την κανεις ετσι κι αλλιως αφου θα ανοιχτει το αμορτισερ)

Το δυσκολο (ακριβο) να ψηλωσεις ειναι το μπροστα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Προσπάθησε να βρείς να κάνεις ανταλλαγή.

+ 1 .
    Aνταλλαγή θα βρεις πιο εύκολα . Πολοί θα ήθελαν να χαμηλώσουν τα ψηλά τους .

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    άν βρεις κάποιον ενημερώνεις και μένα.

εγώ πάντως δεν έχω βρει

όλοι να το ψηλώσουν θέλουν

Nαι ε ;

Είχα την εντύπωση πως κάποιοι που τους έκατσε κανα ψηλό θα ήθελαν να το χαμηλώσουν ...Άλη εντύπωση θα είχα .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Nαι ε ;

Είχα την εντύπωση πως κάποιοι που τους έκατσε κανα ψηλό θα ήθελαν να το χαμηλώσουν ...Άλη εντύπωση θα είχα .
    αυτοί που πήραν το R ξέραν γιατι το πήραν.

αυτούς που αναφέρεσαι εσύ πήραν το χαμηλό αλλά παρόλαυτά του βγήκε "ψηλό" για τα γούστα τους.

Για τα μπλέ 990 λέω .¨οχι για το R . Tώρα που το θυμήθηκα ...Υπάρχει ένα λυμένο μπλέ 990 και πουλιέται κομάτι-κομάτι από έμπορο στην Αθήνα . Δείτε στο καρ . Δε νομίζω να τον χάλαγε μια ανταλλαγή +κάποια διαφορά από μέρους σας στην εποχή που δυανύουμε .

Για τα μπλέ 990 λέω .¨οχι για το R . Tώρα που το θυμήθηκα ...Υπάρχει ένα λυμένο μπλέ 990 και πουλιέται κομάτι-κομάτι από έμπορο στην Αθήνα . Δείτε στο καρ . Δε νομίζω να τον χάλαγε μια ανταλλαγή +κάποια διαφορά από μέρους σας στην εποχή που δυανύουμε .
    R ή στη προκειμένη περίπτωση το "S" που αναφέρεσαι εσύ, το ίδιο και το αυτό είναι με τις διαδρομές

βέβαια το tip σου για το car είναι βοηθητικό και θα το κοιτάξω

To R όπως λες είναι αυτό που το πήραν αυτοί που ήκεραν τί έπαιρναν . Το S όμως πολλοί το αγόρασαν και λόγο χρώματος (άλλες αποχές) και επειδή όπως λες οι διαδρομές του είναι όπως του R για αυτό το λέω .

Το μπλέ το S που λέω είναι αυτό . http://www.car.gr/parts/view/3023822/

Με μια γρήγορη ματιά από τον έμπορο θα δεις ότι το μηχανάκι το έχει σπάσει κομάτια και τα πουλάει .

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως γιατί σε επικοινωνία μαζί του ....Ζητάει τη μάνα του και τον πατέρα του . Παζαρέψτε τις τιμές . (για τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά στο τεπόζιτο και 4 φλασάκια ήθελε 150 ευρώ)

Καλή τύχη

Το R υπάρχει η πιθανότητα να το πήραν για τα παραπάνω άλογα. Πάντως και ψήλωμα γίνεται και του Σπανού τα γένια...

http://www.ktm950.info/how/Farkels/a...05_s_conv.html

http://www.ktm950.info/how/Suspensio...sion_shop.html
    Τελευταία τροποποίηση από gefr; 13/02/2013 στις 18:07.

Παλαιό μέλος
    Nαι ε ;

Ναι,ε?Ετοιμασου τωρα και εσυ να το ψιλωσεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Το R υπάρχει η πιθανότητα να το πήραν για τα παραπάνω άλογα. Πάντως και ψήλωμα γίνεται και του Σπανού τα γένια...

http://www.ktm950.info/how/Farkels/a...05_s_conv.html

http://www.ktm950.info/how/Suspensio...sion_shop.html
    Να σας πω την αληθεια μου αρεσε η ιδεα που ειδα στο κτμ950.info, πιστευετε όμως οτι θα αλλαξει η γεωμετρια κλπ κλπ...;

Άν το ψηλώσεις και μπροστά καί πίσω, όχι.

Δηλαδή λςε πως τα απλά από τα S ή τα R έχουν την ίδια γεωμετρία ; Δεν το νομίζω .

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πίσω ανάρτηση για CB500
    από m1ke στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2005, 07:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •