ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Μπραβο σπυρο στην γενικη εικονα αρχιζει και δειχνει τον χαρακτηρα της και η ασπρομαυρη φωτο δεινει αλλο τονο, σε παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον!
μήπως τα κλιπον επειδή είναι ψηλό το μπροστινο δεν κάνουν στην πράξη???
κάποιος νομίζω το εχει ήδη γράψει..... δεν ξέρω....
Καλημερα σε ολους...
Σπυρο δες και αυτο http://static.squarespace.com/static...25_MG_3825.jpg
Αν και περισσοτερο το βαζω για να δεις ολη την εκθεση με πολυ τρελα μηχανακια...
http://ironandair.com/journal/?utm_m...ing%20software
Δώσε πόνοοοοοοοο
το πίσω φτερό είναι πολύ μακρύ ρε (για τις ανάγκες του κώλοφάναρου μάλλον ε?)
ε βάλε άλλο κωλοφάναρο και κόντυνε λίγο και το φτερό
![]()
Δεν ξερω γιατι τοσο καιρο δεν ειχα δει αυτο το θεμα............ρε Σπυρο νομιζα οτι μεχρι τωρα ειχα τον τιτλο του χασαπη(κοψε-ραψε) αλλα βλεπω οτι εσυ εισαι βηματα μπροστα απο εμενα ..........με λιγα λογια χρηζεις ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης= εισαι αρρωστος....keep watching you
![]()
Όλες οι εργασίες πάνω στην μοτο είναι μια και μία, αλλά εκείνα τα κλιπόν μπροστά μου έχουν καθίσει στον λαιμό.
Θέλω να ελπίζω μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα μετανιώσεις και δεν θα γίνει cafe racer.
Σπύρο πρώτα απ'όλα έχω αρχίσει να γράφω πολύ πιο αραιά απ'ότι παλαιότερα λόγω αλλες φορές λόγω υποχρεώσεων και άλλωτε λόγω βαρεμάρας....
Είσαι απο τα λίγα άτομα εδω μέσα που με κάνουν να θέλω να λιγίσω τα δάχτυλά μου και να πατήσω πλήκτρα για να μεταφέρω τις σκεψεις μου...
1) Έχω κάτι πάνω απο 2 χρόνια που σε διαβάζω και παραδόξως μόλις παρατήρησα οτι κάπου εκεί εκδηλώθηκε η τριχόπτωση στα μαλλιά μου! Να με κάτι πατέντες που θα ζήλευε και ο McGyver, να με το φινίρισμα και την εμμονή στην λεπτομέρεια , να με το τελικό αποτέλεσμα.... Ε τί να κάνω ο άνθρωπος αρχίζουν να μου πέφτουν τα μαλλιά και ο υπεύθυνος.. η αφεντομουτσουνάρα σου!
Γι'αυτό δε σου χει μείνει τρίχα στο κεφάλι σου... ότι και αν κάνεις , κοντοστέκεσαι, το χαζεύεις και λες "τι έκανα πάλι ο πστς! μας καράφλιασα"!
Σταμάτα ! θα μας καραφλιάσεις όλους!
by the way ... το ζούνταπ δοχείο καυσίμου μουρέγει περισσότερο! γκουντ τσόις μέιτ!![]()