τελειος προσωπικη αποψη τα φτερακια μιπως τα εκανες καπως αλιος με τιποτα νευρα καπια εσωχη λεω τωρα εγω ο ανιδεος επιδη δεν μου καθονται στο ματι αλλα αν σου αρεσουν μην με λαβεις καθολου στα υποψην.θα πεσει χοντρος και ψιλος στοκος στο φτερακι ετσι η θα κανεις καμια αλλη τρελη μαστορια για να μην φαινονται οι ματησεις απο τον πολυεστερα.![]()
πολυυυυ ωραια δουλλεια αν μου επιτρεπεις κ μια ερωτηση ειπες οτι το πολυεστερικο στοκο τον περνας με πινελο προσθετωντας διαλυτικο σε τι ποσσοστη πρεπει να ειναι χρειαζεται συγκεκριμμενη η οση θελεις μεχρι να ερθει στο επιθυμητο σημειο ?
ρε φιλε, σοβαρα τωρα... παρεξηγηθηκες?
Κανεις δε σου απαγορευσε να λες τη γνωμη σου και εννοειται πως εγω ειμαι ο τελευταιος που θα μπορουσα να κανω το 1/100 απο το Σπυρο, το εχω πει αλλωστε!
Απλα στο συγκεκριμενο ετυχε να γνωριζω τι εχει σκοπο του να κανει (ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ) :rotflmao:
Τροπος του λεγειν ηταν λοιπον και ελπιζω να προσθεσεις λιγο χιουμορ στη ζωη σου (μιας και δεν ειδα κανεναν αλλο να "στραβωσει")
![]()
Καλημερα...ειμαι απο τους λιγους που δεν παρεξηγιεται με τιποτα....και απο χιουμορ αλλο τιποτα...
Απλα φανηκε περιεργο το σχολιο...
Ακομα και αν γνωριζες....εγω τι περιμενεις να καταλαβω απο το "γατακια" ????
Ξαναδιαβασε το και σκεψου οτι στο ιντερνετ λειπει η γλωσσα του σωματος και ο χρωματισμος της φωνης...
Και θα καταλαβεις τι εννοω...
εισαι απαιχτος....
keep walking η αλλιως προχωρα το ρεστορα'ι'ζιγκ....
![]()
Σπύρο πάντως αμα σε χωρίσει η γυναίκα σου ... έχω να σου παραχωρήσω ένα γκαράζ για να μένεις ... έτσι και αλλιώς αν μπορούσες εκεί θα κοιμόσουν... και απο ενοίκιο μη σε πειράζει... πληρωνόμαστε και σε είδος...ρε ρεμάλια τι σκέφτεστε? να μου αναπαλαιώσει την δικιά μου τη γιαγιά εννοώ!
και το ραψιμο της σελας μονος;
μπραβο Σπυρο![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.