Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Ατυχημα με ανασφαλιστο όχημα

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Αν ΔΕΝ φταις (όπως λες) τότε δεν πληρωνει το ατύχημα

Αν όμως ΕΦΤΑΙΓΕΣ τότε θα πλήρωνες από την τσέπη σου ... (το επικουρικό που εντωματεξύ θα πλήρωνε το θύμα σου)

Για αυτό ΠΡΟΣΕΧΕ και ΑΣΦΑΛΙΣΟΥ
    Και πού να οδηγεί και ποδήλατο, ε; ε;
    Dura lex, sed lex.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Υπαρχει στο συμβολαιο σου καλυψη απο ανασφαλιστο οχημα.τσεκαρε το συμβολαιο και μιλα με τον ασφαλιστη σου.αν υπαρχει απο τροχαια δηλωση τραυματισμου παει αυταπαγγελτα δικαστηριο.θα τραβηξει χροοονια αυτη η κολονια .....
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
    Υπαρχει στο συμβολαιο σου καλυψη απο ανασφαλιστο οχημα.τσεκαρε το συμβολαιο και μιλα με τον ασφαλιστη σου.αν υπαρχει απο τροχαια δηλωση τραυματισμου παει αυταπαγγελτα δικαστηριο.θα τραβηξει χροοονια αυτη η κολονια .....
    σε ποιόν απευθύνεσαι δεν κατάλαβα ...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Και πού να οδηγεί και ποδήλατο, ε; ε;

ε τότε ... δεν υπάρχει σωτηρία (......... για μας)

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    σε ποιόν απευθύνεσαι δεν κατάλαβα ...
    για τον πελατη σου...
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
    για τον πελατη σου...
    τα έγραψα πιο πάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    μωρέ μια χαρά τα λες ΑΝ η κυρία καργιόλα παραδεχόταν ότι φταίει ...

και ακόμα και δικαστήρια να πάνε (του αγίου ανήμερα δηλαδή) θα πούνε οι χαρτογιακάδες "οκ δώστε 500 ευρώ και έληξε το ζήτημα"

το θέμα είναι όταν έχεις ένα εργαλείο δουλειάς και στο στερούν και αυτό ... χέστα βράστα

του έχω δώσει ένα δικό μου μηχανάκι να κάνει τη δουλειά του μέχρι να βρεθεί καμιά άκρη

από τέτοιες ιστορίες γενικά ΔΕΝ καθαρίζεις γρήγορα ... δυστυχώς έχω πείρα σε ζητήματα αποζημιώσεων και λόγω επαγγέλματος ...

στην καλύτερη περίπτωση αν πάει δικαστικώς η υπόθεση με αναβολές και καθυστερήσεις φάγανε 2-3 χρόνια και οι μάρτυρες θα παραστούν μία δύο φορές .... πόσες παραπάνω έχουν υπομονή ;;

καλά κρασιά δηλαδή και για ένα παπί που κάνει 6-7 κατοστάρικα να το πάρεις τώρα

και επειδή τα πράγματα δυσκολεύουν για όλους είναι πάρα πολύ μεγάλο πλέον το ποσοστό των ανασφάλιστων οχημάτων .....

θα πω μακριά από εμάς απλά

Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    Και να τονισω οτι ισχυει και αυτο που ανεφερε ο blitz για την ληξη της ασφαλειας. Μονο που δεν ειναι μηνας, ειναι διμηνο. Δηλαδη αν η ασφαλεια σου εχει λειξει 31/12 και εσυ δεν την εχεις ανανεωσει, αν μεχρι 28/2 εχεις ατυχημα, μπορεις να κανεις τοτε μια ανανεωση ή οποια θα εχει ισχυ απο τις 31/12 οπου και εληξε η προηγουμενη. Κοινως αν η επομενη σου ανανεωση ειναι εντος διμηνου απο την τελευταια, ημερομηνια εναρξης θεωρειται η ληξη της προηγουμενης σου, αν εχει περασει το διμηνο τοτε η ημερομηνια της ενας ασφαλειας θα ειναι εκεινη που θα την εκδοσεις.

Δεν ξερω αν το αντιθληφθηκατε αλλα αυτος ειναι ενας τροπος να πλερωνετε ασφαλεια 8 μηνες το χρονο (αν μιλαμε για 6αμηνα συμβολαια και να ειστε καλυμενοι 12 . Με δεδομενο βεβαια οτι δεν θα εχετε ατυχημα με δικη σας υπαιτιοτητα εντος του "ληγμενου διμηνου".

Ληγει το συμβολαιο δηλαδη και δεν το ανανεωνεις τους επομενους 2 μηνες. Αν εχεις χτυπα ξυλο ατυχημα το ανανεωνεις τοτε και εισαι καλυμενος. Αν δεν εχεις το ανανεωνεις την επομενη μετα το περας του 2μηνου και εισαι παλι καλυμενος .

Χουχου τι αλλο θα βρουμε για να γλυτωσουμε λεφτα. . Παντως καλο ειναι αν το κανετε, να ρωτατε και την ασφαλιστικη σας αν ισχυει ακομα καθε φορα, γιατι καποια στιγμη αυτο μπορει να αλλαξει και να μην το ξερετε..

Πραγματικά θέλω να ξέρω που τα άκουσες τα παραπάνω και τα πετάς έτσι..Να σε ακούσει και κανένας να μπλέξει..Αναδρομική ασφάλιση δεν υπάρχει πουθενά..Παλιά στο Τέξας υπήρχε η περίπτωση κάποιος,κομπιναδόρος,ασφαλιστής να βγάλει μια ασφάλεια 1-2 μέρες πριν,πλέον δεν υπάρχει...Ούτε μήνας υπάρχει,αυτό είναι μόνο σε περίπτωση που κλείσει η εταιρεία και σε καλύπτει το επικουρικό για ένα μήνα και μόνο για αστική ευθύνη.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να υπάρχει ασφάλεια και απλά να μην έχει πάει η μαντάμ να την πάρει,καθώς οι ανανεώσεις βγαίνουν αυτόματα..Αν είναι σε εταιρεία με ταχυπληρωμή και έχει ένα περιθώριο να την πληρώσει τότε το συμβόλαιο υπάρχει και καλύπτει..Αν έχει ζητήσει την ακύρωσή της και δεν έκανε κάπου αλλού την πάτησε..Μπορεί ο πελάτης σου να ζητήσει από την εταιρεία του να κοιτάξει στο σύστημα του φιλικού να δει αν ήταν ασφαλισμένη σε κάποια εταιρεία την ημέρα του ατυχήματος..Αν δεν είναι τότε η πιθανότητα να είναι ασφαλισμένη περιορίζεται στην Ιντερσαλόνικα και ίσως κάποια άλλη,άγνωστη και εκτός φιλικού,εταιρεία αν υπάρχει κιόλας..

Από εκεί και πέρα,αν δεν είναι όντως ασφαλισμένη την ημέρα του ατυχήματος να κοιτάξει το συμβόλαιό του και να δει αν έχει ΥΖ από ανασφάλιστο σαν κάλυψη,να κάνει δήλωση στην ασφαλιστική κλπ αλλά πρέπει οπωσδήποτε να έχει χαρτί από αστυνομία που να φαίνεται ότι ο άλλος ήταν ανασφάλιστος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Αν ΔΕΝ φταις (όπως λες) τότε δεν πληρωνει το ατύχημα

Αν όμως ΕΦΤΑΙΓΕΣ τότε θα πλήρωνες από την τσέπη σου ... (το επικουρικό που εντωματεξύ θα πλήρωνε το θύμα σου)

Φίλε σ'εμένα τα λες;Εγώ πάντ'ασφαλισμένος είμαι,εξήγησε στο Blitzer μπας και καταλάβει...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostaspetrou

Φίλε σ'εμένα τα λες;Εγώ πάντ'ασφαλισμένος είμαι,εξήγησε στο Blitzer μπας και καταλάβει...
    ουπς sorry

γράψε λάθος.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER

@kostas: Σταματήστε να αναφέρεστε σε μένα. Βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο.

Κι εγώ ασφαλισμένος είμαι. Και αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο θέμα. Το τι γίνεται αν είσαι ανασφάλιστος και φταις, δε με απασχολεί.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    καλησπερα σε ολους. θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται σε τρακαρισμα με ανασφαλιστο οχημα.Στην δικια μου περιπτωση με τρακαρε μια απο πισω στην κηφισιας κ εφυγε πριν καν ερθει η τροχαια. Μου εδωσε αριθμο κυκλοφοριας κ τηλεφωνο. Η τροχαια ηρθε κατεγραψε το συμβαν, ειδοποιησα κ την ασφαλεια μου.Το θεμα ειναι ομως οτι αυτη ειναι ανασφαλιστη, στο συμβολαιο μου εχω καλυψη απο ανασφαλιστο κ νομικη προστασια αλλα η ασφαλεια μου δεν με πληρωνει γιατι λει οτι δεν εχει κοψει κληση η τροχαια σε αυτην που με χτυπησε. Πως να δωσει κληση οταν ειναι απων.. Επισης μετα απο 2 μερες εμαθα οτι ηταν ανασφαλιστη μεσω της ασφαλειας μου εννω αυτη μου ελεγε οτι εχει ασφαλεια η σκροφα (σορρυ). Τι κανω τωρα παιδια γνωριζει κανεις? Ευχαριστω (σορρυ για τους τονους)

Επισημα τον εχεις πιει...ανεπισημα αν εχεις οντως τηλεφωνο(αληθινο εννοειτε) διαφορα...
    Οσο και να ακουστει μαλακια τις κλανεις τα @@ αν η τυπισσα πει οτι δεν σε ξερει...αναρωτιεμε οι μπατσοι τι κατεγραψαν αφου το εμπλεκομενο οχημα δεν ηταν εκει?
    Ελπιζω το μαθημα οτι δεν φευγει κανεις ,(εννοειτε οταν δεν υπαρχει τραυματισμος που χρειαζετε νοσοκομειο...φτου κακα) αν δεν γινει καταγραφη η και απο τις 2 ασφαλιστικες (για περιπτωση φιλικου διακανονισμου)η απο τους μπατσους η και τα 2, να μην σου πονεσει πολυ την τσεπη...

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gariven Προβολή μηνύματος
    καλησπερα σε ολους. θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται σε τρακαρισμα με ανασφαλιστο οχημα.Στην δικια μου περιπτωση με τρακαρε μια απο πισω στην κηφισιας κ εφυγε πριν καν ερθει η τροχαια. Μου εδωσε αριθμο κυκλοφοριας κ τηλεφωνο. Η τροχαια ηρθε κατεγραψε το συμβαν, ειδοποιησα κ την ασφαλεια μου.Το θεμα ειναι ομως οτι αυτη ειναι ανασφαλιστη, στο συμβολαιο μου εχω καλυψη απο ανασφαλιστο κ νομικη προστασια αλλα η ασφαλεια μου δεν με πληρωνει γιατι λει οτι δεν εχει κοψει κληση η τροχαια σε αυτην που με χτυπησε. Πως να δωσει κληση οταν ειναι απων.. Επισης μετα απο 2 μερες εμαθα οτι ηταν ανασφαλιστη μεσω της ασφαλειας μου εννω αυτη μου ελεγε οτι εχει ασφαλεια η σκροφα (σορρυ). Τι κανω τωρα παιδια γνωριζει κανεις? Ευχαριστω (σορρυ για τους τονους)
    Θα την πάρεις τηλέφωνο σ'αυτό που σου έδωσε (εάν ισχύει) ή στο πραγματικό που θα βρεις μέσω της πινακίδας (εάν δεν ισχύει αυτό που σου έδωσε). Θα της σπάσεις τα @@. Θα την καλέσεις να έρθει στο συνεργείο σου με το μηχανικό της ή όχι για να διαπιστώσετε από κοινού το ύψος της ζημιάς σου. Εάν έρθει με το αυτοκίνητο που σε χτύπησε, τράβα το φωτογραφίες για να φαίνεται και η δική της ζημιά. Βγάλε φωτογραφίες άμεσα και το δικό σου. Εάν δεν έρθει πήγαινε εσύ εκεί που μένει (πάλι θα το μάθεις από την τροχαία) και βγάλε φωτό. Όταν θα έχεις μαζέψει όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι θα της πεις να πλερώσει το λογαριασμό. Εάν ξινίσει, θα της τραβήξεις μία αγωγή. Είναι σημαντικό να κινηθείς ΑΜΕΣΑ για περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Α, και μην ξεχάσω! Συνεννοήσου με την τροχαία που κατέγραψε το συμβάν για μήνυση σε βάρος της επειδή κυκλοφορούσε ανασφάλιστη. Αυτά προς το παρόν. Ξεκίνα και βήμα βήμα θα σε πάμε παρακάτω...
    Dura lex, sed lex.

ipila::a07:
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος
    Θα την πάρεις τηλέφωνο σ'αυτό που σου έδωσε (εάν ισχύει) ή στο πραγματικό που θα βρεις μέσω της πινακίδας (εάν δεν ισχύει αυτό που σου έδωσε). Θα της σπάσεις τα @@. Θα την καλέσεις να έρθει στο συνεργείο σου με το μηχανικό της ή όχι για να διαπιστώσετε από κοινού το ύψος της ζημιάς σου. Εάν έρθει με το αυτοκίνητο που σε χτύπησε, τράβα το φωτογραφίες για να φαίνεται και η δική της ζημιά. Βγάλε φωτογραφίες άμεσα και το δικό σου. Εάν δεν έρθει πήγαινε εσύ εκεί που μένει (πάλι θα το μάθεις από την τροχαία) και βγάλε φωτό. Όταν θα έχεις μαζέψει όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι θα της πεις να πλερώσει το λογαριασμό. Εάν ξινίσει, θα της τραβήξεις μία αγωγή. Είναι σημαντικό να κινηθείς ΑΜΕΣΑ για περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Α, και μην ξεχάσω! Συνεννοήσου με την τροχαία που κατέγραψε το συμβάν για μήνυση σε βάρος της επειδή κυκλοφορούσε ανασφάλιστη. Αυτά προς το παρόν. Ξεκίνα και βήμα βήμα θα σε πάμε παρακάτω...

Νέο μέλος
    Ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια. Φωτογραφιες απο το αμαξι της τραβηξα επιτοπου στο σημειο του ατυχηματος. Η τροχαια κατεγραψε μονο τον αριθμο κυκλοφοριας της κ το ονομα της σημειωνοντας οτι εχει κ ζημια στο μπροστινο μερος. Ηταν ψαρουκλες αυτοι που ηρθαν. Μεσω γνωστου βρηκα που μενει. Θα στεισω καραουλη απ εξω κ μολις την βρω θα τις τα πω με ηρεμο τροπο τα πραγματα πως εχουν. Αν το πεξει ιστορια κ αλλα νταλον τοτε εφυγα για τροχαια για καταγγελια κ παει λεγοντας. Ευχαριστω κ παλι για τις συμβουλες πεδες. Θα σας κρατω ενημερους.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μικροατυχημα με ανασφάλιστο οχημα
    από xristos x στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2010, 00:24
  2. ΕΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΛΕΩΦ.ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΠΕΖΟ!!!!
    από Pokermon στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2005, 21:53
  3. προς οσους εχουν παθει ατυχημα με μηχανη
    από Rezeguet στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 11:21
  4. ατυχημα με τρανσαλπ
    από kle250 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 07:46

Κανόνες δημοσιεύσεων