1) κοίτα αν διέθετα 20.000 θα έπαιρνα κάτι άλλο, όμως είπα να ζητήσω γνώμες από ανθρώπους που πιθανός έχουν άποψη. Αυτό δεν είναι άλλωστε και το νόημα του thred?
2) συγγνώμη που δεν σχολίασα νωρίτερα αλλά δεν είχα πρόσβαση στο Internet.
3) για το 1150 δεν είμαι πεπεισμένος. παλιό και αδύναμο μηχανάκι. Ίσως το DL 1000 είναι καλύτερο value for money.
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ χρήσιμες συμβουλές σας.
Συγγνώμη και πάλι που δεν απάντησα σε όλους και σύντομα, αλλά λόγω δουλειάς ήμουν εκτός internet. :a019:
Καταλαβαίνω ότι με το budget που διαθέτω το DL 1000 είναι μια τίμια επιλογή.
Το 1150 είναι λίγο… tricky που λέμε και στο χωριό.![]()
Δεν υπαρχουν και πολλες καλλιτερες σελες εδω που τα λεμε απο του μπουσα. Ειναι πολυ καλο τουριγκ μηχανακι ανοιχτων δρομων αν σε βολευει η θεση οδηγησης. Αν δεν σε βολευει με 150 ευρω βαζεις ψηλοτερα κλιπον.
Αλλα για αποκλειστικα διπλη και φορτωμενη χρηση υπαρχουν και πιο καταλληλα, οπως το FJR1300.
Επισης, αν και αρχαιολογια, για τουριγκ χρηση δουλευει πολυ πολυ πολυ καλα το CBR1000F που το βρισκεις με ενα χιλιαρικο και ειναι ασπαστο. Οδηγικα ειναι κατι αναμεσα σε μπουσα και FJR και καταπινει χιλιομετρα οσο λιγα, χωρις να ειναι ατσαλο. Τρομερα ανετο.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Επειδη κι εγω ειμαι στην ιδια κατασταση, μηχανη μεχρι 3,5-4.000, σκοπος (ΜΟΝΟ) ταξιδια εντος, αλλά περισσοτερο εκτος (για τα χαμαλικια υπαρχει SH), με γυναικα και μπαγκαζια, θα πω τις σκεψεις μου. Αν δεν ηθελα το εκτος Ελλαδος, θα εμενα στα αυγα μου, δηλαδη στο Αφρικανακι μου που και λιγα χιλιομετρα σχετικα εχει και μπορω να κανω σχεδον τα παντα (απο συντηρηση) μονος μου. Ελα ομως που με τρωει για κατι μεγαλυτερο και πιο φρεσκο, ισως και λιγο τετρακυλινδρο για πιο ανετα ταξιδια. Το περιεργο ειναι οτι ειχα πριν τον Αφρικανο, ενα CBF1000A που ομως το λυπομουν να καθεται στο γκαραζ, οποτε και το εδωσα. Ισως βεβαια και να μην μου εκανε ποτε κλικ, για αυτο και πηρε ποδι.
Οι σκεψεις μου για αντικαταστατη του αφρικανου ξεκινησαν απο Caponord και Tiger 955, ομως κατι μεσα μου μου λεει οτι παλι δεν θα μου προσφερουν την ηρεμια και την σιγουρια που θελει ενα μακρινο ταξιδι. Ετσι μπηκαν σκεψεις για Bandit, που μου αρεσει πολυ, 650 με βαση την λογικη, 1250 με βαση την κ@υλα. Σκεψεις για λυσεις τυπου FJR, μαλλον τις απορριπτω, μιας και πλεον οι υψηλες μεσες ταχυτητες δεν ειναι στο προγραμμα μου (γερασα πριν την ωρα μου μαλλον).
ΙΣως κατα βαθος να μην θελω καν να δωσω το Αφρικανακι, μιας και ναι μεν το εχω βαλει στο car, αλλά μεχρι προσφατα το εδινα σε μαλλον απαγορευτικη τιμη, ενω και τωρα που την χαμηλωσα και παλι δυσκολευομαι να το δωσω.
Τι να πει κανεις, αβυσσος η ψυχη του μοτοσυκλετιστη...
Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009
Πριν ακριβως ενα χρονο πηρα ενα μπουσα του 05 αψογο με 37,000κμ για 4 χιλ. Ηθελε μονο αλυσιδα και ρουλεμαν στο τιμονι.
CBR1100xx πανε για ακομα λιγοτερα.
Vstrom 1000, βαραντερο, caponord, 955 κλπ επισης.
CBF1000/bandit 1250 επισης στα 4.
Fazer 1000 (πρωτης γενιας) κατω απο 3
1150GS 3 με 4
....
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ας παρει το παιδι το 1000dl με τα ohlins.νομιζω η καλυτερη επιλογη απο οσα ανεβηκαν.επισης βαζεις και 2 racetech με ταπες(μην κουφαθει και το μωρο) και εχεις μειον 10 κιλα για πλακα.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει