Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 139

Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ 2ΚΑΒΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 4000€

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    Στο μεταξυ ο ενδιαφερομενος εχει κανει 2 ποστ ( στις 4 σελιδες!!) και στα δυο αναφερει οτι κοιταξε για BMW......

Λοιπον ....για να παρεις μια εμπερειστατομενη γνωμη φιλε Throttle+κατι αλλο πρεπει να μας πεις 2-3 πραγματακια....

1) οταν εννοεις ταξιδι τι εννοεις ? απο Αθηνα μεχρι Σουνιο ? Αθηνα - Κορινθο ? Αθηνα Θεσσαλονικη ? Ευρωπη ?
    2) ποσες φορες τον χρονο ? τον μηνα ? μονο διακοπες?
    3) Για ποσο διαστημα το ταξιδι ? παμε για καφε και γυρναμε ή φορτωνουμε μπαγκαζια για 10 μερες?
    4) 2καβαλο ? γυναικα να υποθεσω ε? αν ναι....ξεχνας τα ΖΧ9 και ΖΧ12 κτλ, και κοιτας προς εκει που κοιτας.....οn-off κτλ κατασταση για ανετη μετακινηση του επιβατη.....αλλιως θα εχεις γκρινια, τσακωμους κτλ και καλα ξεμπερδεματα.....( τα λεω αυτα γιατι απ΄οτι καταλαβαινω με το φτωχο και βρεγμενο μου μυαλο σημερα, για να ψαχνεις μηχανη για ταξιδια μεχρι €4000 και για 2ο ατομο και απο αυτα που προτεινεις , σε βλεπω για σχετικα νεο και απειρο καβαλαρη, που τον ενδιαφερει να κινειται στην ενδοχωρα με το εταιρο ημιση ειδικα το καλοκαιρι.....)

Πες μας κατι παραπανω για να παρεις και μια πιο "προσωποιποιημενη" απαντηση.....

Ο καθενας μας εδω σου εχει μιλησει με τα δικα του κριτηρια....γι΄αυτο και το ευρος κατηγοριας μηχανων που σου εχουν προταθει......

ΥΓ....την δικια μου την απαντηση την εχει παρεις στο 3ή4 ποστ !!
    1)ΕΥΠΩΡΗ ίσως και λίγο ΕΛΛΑΔΑ
    2)ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
    3)για 10+ μερες
    4)γυναίκα

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    ( Ε ρε... Καλα τους κανουν οι ΚΤΜαδες με τα 990 και τους περνανε στις στροφες της εθνικης μεχρι να ερθει η επομενη ευθεια..... )

XXEXEXE...και Αρτεμίσιο, Δομοκό, Μπράλο και συναφή ορεινά στροφιλίκια....breakfast...

Κατά τα άλλα κάθεστε και μαλώνετε για χάρη κάποιου που προφανώς γουστάρει BMW... αλλά το μπάτζετ δεν του βγαίνει για παραπέρα από 1150 και αντί να ρωτήσει στα ίσα για το συγκεκριμένο κάνει στροφή και ανοίγει την κουβέντα, χωρίς λόγο προφανώς, αφού ούτε που έδωσε σημασία να απαντήσει σε όσα λέτε...
    Ένιγουει, που λεν και εδω πα, προτάσεις έπεσαν πολλές, συγκεκριμένες και άκρως ενδιαφέρουσες...εγώ προσωπικά θα είχα μπερδευτεί άσχημα...
    Πιθανολογώ ότι η αναζήτηση αφορά 1150...αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο ενδιαφερόμενος και σόρρυ κιόλας προκαταβολικά για το μισαντερστάντιγκ...
    Καλό ψάξιμο, καλές αγορές και καλά ταξίδια...

υ.γ. Γενικά θα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους μας , όποιος σηκώνει αντίστοιχα "νήματα" να είναι ποιο συγκεκριμένος, λεπτομερής και πάνω από όλα ειλικρινής...
    1) κοίτα αν διέθετα 20.000 θα έπαιρνα κάτι άλλο, όμως είπα να ζητήσω γνώμες από ανθρώπους που πιθανός έχουν άποψη. Αυτό δεν είναι άλλωστε και το νόημα του thred?
    2) συγγνώμη που δεν σχολίασα νωρίτερα αλλά δεν είχα πρόσβαση στο Internet.
    3) για το 1150 δεν είμαι πεπεισμένος. παλιό και αδύναμο μηχανάκι. Ίσως το DL 1000 είναι καλύτερο value for money.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Να κάτσω να σου παραθέσω τις διαφορές ενός on-off με ένα touring για να το χρησιμοποιήσω ως επιχείρημα? Αλήθεια μου το ζητάς για 2η φορά?
    Μήπως θες να σου καθαρίσω και τους ηλιόσπορους? :a029: Ανοιξε κάνα περιοδικό, διάβασε κάνα test και μάθε ρε συ.

Για το φλέγον θέμα της επικαιρότητας...
    Ο LOUKIS το έγραψε σωστά : ''αντί να ρωτήσει στα ίσα για το συγκεκριμένο κάνει στροφή και ανοίγει την κουβέντα''
    Αυτή είναι η πιο λογική εξήγηση. (Η 2η είναι πως το θρεντ είναι τρολιά)
    Πες το απ την αρχή αδερφέ μου πως θέλεις μπέμπα γιατί το 'χες απωθημένο απο μικρός να σε δεις σε καθρέφτη βιτρίνας καβάλα στο άτι το Γερμανικό...
    Όπως είπα για το 1150 δεν είμαι πεπεισμένος. παλιό και αδύναμο μηχανάκι. Ίσως το DL 1000 είναι καλύτερο value for money.

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ χρήσιμες συμβουλές σας.

Συγγνώμη και πάλι που δεν απάντησα σε όλους και σύντομα, αλλά λόγω δουλειάς ήμουν εκτός internet. :a019:

Καταλαβαίνω ότι με το budget που διαθέτω το DL 1000 είναι μια τίμια επιλογή.

Το 1150 είναι λίγο… tricky που λέμε και στο χωριό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    vstrom.....ανετο, οικονομικο και δεν σπαει δεν χαλαει.....με τα ανταλλακτικα τους και τα παντα.....4-5 ετων....

Σε αυτα τα λεφτα βρισκεις και κανα TDM...

που να τρεχεις τωρα με 1150, ακριβα service, καταναλωσεις, και μπλα, μπλα μπλα...
    εγω συμφωνω μαζι σου αλλα...με 4000 μπορεις να μου βρεις καποιο αξιοπρεπες απ αυτα που προτεινεις μεχρι 5ετιας και χωρις να θελει αλλα 1000 για να γινει ετοιμοπολεμο?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Throttleman11 Προβολή μηνύματος
    Έχω κα@@@βλα με hayabusa αλλά η άνεση του συνεπιβάτη δεν… θα πέσει παντόφλα
    Δεν υπαρχουν και πολλες καλλιτερες σελες εδω που τα λεμε απο του μπουσα. Ειναι πολυ καλο τουριγκ μηχανακι ανοιχτων δρομων αν σε βολευει η θεση οδηγησης. Αν δεν σε βολευει με 150 ευρω βαζεις ψηλοτερα κλιπον.
    Αλλα για αποκλειστικα διπλη και φορτωμενη χρηση υπαρχουν και πιο καταλληλα, οπως το FJR1300.

Επισης, αν και αρχαιολογια, για τουριγκ χρηση δουλευει πολυ πολυ πολυ καλα το CBR1000F που το βρισκεις με ενα χιλιαρικο και ειναι ασπαστο. Οδηγικα ειναι κατι αναμεσα σε μπουσα και FJR και καταπινει χιλιομετρα οσο λιγα, χωρις να ειναι ατσαλο. Τρομερα ανετο.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Ωραίο μηχανάκι, για εμένα το καλύτερο της σειράς GS επειδή είναι και αξιόπιστο, αλλά παλιό.Επίσης, πολλά τα κυβικά, χωρίς ουσιαστικό λόγο, μιας και από άλογα πάσχει. 4000 είναι αρκετά λεφτά σήμερα και παίρνεις πολλά και όμορφα παιχνίδια.
    Δυο προτάσεις μου έρχονται στο μυαλό για την περίπτωση σου.
    TDM 900 και Vstrom 650 γύρω στο 2005-2006 για το πρώτο και 2007-2008 για το δεύτερο. Τέρατα αξιοπιστίας και τα δύο. Mε 4000 παίρνεις μοντέλο με ABS και προίκα και είσαι άρχοντας.
    το ιδιο με τον αποπανω ρωταω και σενα.
    αυτο με 4000 με αβς και προικα μπορεις να το αποδειξεις,η ετσι το φανταζεσαι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cristof40 Προβολή μηνύματος
    εγω συμφωνω μαζι σου αλλα...με 4000 μπορεις να μου βρεις καποιο αξιοπρεπες απ αυτα που προτεινεις μεχρι 5ετιας και χωρις να θελει αλλα 1000 για να γινει ετοιμοπολεμο?
    Με αυτα τα χρηματα βρισκεις πολυ πραμα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Με αυτα τα χρηματα βρισκεις πολυ πραμα...
    για βαλε κανα παραδειγμα..

Αfricaνος και Τζεντλεμαν Το avatar του/της montechristo
    Επειδη κι εγω ειμαι στην ιδια κατασταση, μηχανη μεχρι 3,5-4.000, σκοπος (ΜΟΝΟ) ταξιδια εντος, αλλά περισσοτερο εκτος (για τα χαμαλικια υπαρχει SH), με γυναικα και μπαγκαζια, θα πω τις σκεψεις μου. Αν δεν ηθελα το εκτος Ελλαδος, θα εμενα στα αυγα μου, δηλαδη στο Αφρικανακι μου που και λιγα χιλιομετρα σχετικα εχει και μπορω να κανω σχεδον τα παντα (απο συντηρηση) μονος μου. Ελα ομως που με τρωει για κατι μεγαλυτερο και πιο φρεσκο, ισως και λιγο τετρακυλινδρο για πιο ανετα ταξιδια. Το περιεργο ειναι οτι ειχα πριν τον Αφρικανο, ενα CBF1000A που ομως το λυπομουν να καθεται στο γκαραζ, οποτε και το εδωσα. Ισως βεβαια και να μην μου εκανε ποτε κλικ, για αυτο και πηρε ποδι.
    Οι σκεψεις μου για αντικαταστατη του αφρικανου ξεκινησαν απο Caponord και Tiger 955, ομως κατι μεσα μου μου λεει οτι παλι δεν θα μου προσφερουν την ηρεμια και την σιγουρια που θελει ενα μακρινο ταξιδι. Ετσι μπηκαν σκεψεις για Bandit, που μου αρεσει πολυ, 650 με βαση την λογικη, 1250 με βαση την κ@υλα. Σκεψεις για λυσεις τυπου FJR, μαλλον τις απορριπτω, μιας και πλεον οι υψηλες μεσες ταχυτητες δεν ειναι στο προγραμμα μου (γερασα πριν την ωρα μου μαλλον).
    ΙΣως κατα βαθος να μην θελω καν να δωσω το Αφρικανακι, μιας και ναι μεν το εχω βαλει στο car, αλλά μεχρι προσφατα το εδινα σε μαλλον απαγορευτικη τιμη, ενω και τωρα που την χαμηλωσα και παλι δυσκολευομαι να το δωσω.
    Τι να πει κανεις, αβυσσος η ψυχη του μοτοσυκλετιστη...
    Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009

για βαλε κανα παραδειγμα..
    Πριν ακριβως ενα χρονο πηρα ενα μπουσα του 05 αψογο με 37,000κμ για 4 χιλ. Ηθελε μονο αλυσιδα και ρουλεμαν στο τιμονι.
    CBR1100xx πανε για ακομα λιγοτερα.
    Vstrom 1000, βαραντερο, caponord, 955 κλπ επισης.
    CBF1000/bandit 1250 επισης στα 4.
    Fazer 1000 (πρωτης γενιας) κατω απο 3
    1150GS 3 με 4

....

Πριν ακριβως ενα χρονο πηρα ενα μπουσα του 05 αψογο με 37,000κμ για 4 χιλ.
    CBR1100xx πανε για ακομα λιγοτερα.
    Vstrom 1000 επισης.
    CBF1000/bandit 1250 επισης στα 4.
    Fazer 1000 (πρωτης γενιας) κατω απο 3
    1150GS 3 με 4

....
    εμεις μιλαμε ομως για tdm -v strom650 5ετιας με abs και προικα και σημερα οχι περισυ.
    σε αυτα μπορεις να βρεις καποιο αξιοπρεπες με 4000????
    εδω σε θελω

εμεις μιλαμε ομως για tdm -v strom650 5ετιας με abs και προικα και σημερα οχι περισυ.
    σε αυτα μπορεις να βρεις καποιο αξιοπρεπες με 4000????
    εδω σε θελω
    Αξιοπρεπες TDM και Vstrom 650 δεν υπαρχει ανεξαρτητως τιμης.

Αξιοπρεπες TDM και Vstrom 650 δεν υπαρχει ανεξαρτητως τιμης.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    ας παρει το παιδι το 1000dl με τα ohlins.νομιζω η καλυτερη επιλογη απο οσα ανεβηκαν.επισης βαζεις και 2 racetech με ταπες(μην κουφαθει και το μωρο) και εχεις μειον 10 κιλα για πλακα.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
    από sabayam στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2010, 17:37
  2. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
    από DT_Bear στο forum Off topic