Σελίδα 42 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 323738394041424344454647 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 780

Θέμα: Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Η κριτική του τί κάνει ο γείτονας και γιατί το κάνει, με έχει κουράσει.
    Και ξανά...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Εγώ πιστεύω οτι για όλες τις μετακινήσεις οι γκαζάτοι θέλουν σούπερσπορ, οι κατασταλαγμένοι αντβέντσουρ, οι σπορτίβ εντουράκια οι "μάγκες κυριλέ" Χάρλεϊ, οι "εκλεπτυσμένοι" BMW, οι συντηρητικοί VStrom ή Crossturer. Εγώ θέλω etrack και εσύ Vstrom. Άν αυτό είναι ευκαιρία να κράξουμε τους δήθεν, δεν ξέρω αν είναι και τόσο σωστό. Ο κάθε ένας παίζει ένα ρόλο στη ζωή του που κάποιοι άλλοι θα θεωρήσουν δήθεν, ή κάπως και θα τους ενοχλήσει. Άς κάνει ο καθένας το κέφι του αρκεί να μην κάθεται στο σβέρκο του γείτονά του και όλα καλά. Η κριτική του τί κάνει ο γείτονας και γιατί το κάνει, με έχει κουράσει.
    Αυτά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..............

Νά είσαι...........κάπως ,καί νά μήν κάθεσαι στό σβέρκο όχι μόνον τού γείτονα
    ΑΛΛΑ ............. ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ....!!!
    Ό Πιλάτος έζησε πολλά χρόνια πρίν..........καί κρίθηκε άπό τήν ίστορία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Α! κουίζ είναι το θρεντ για να περνάει η ώρα.

Δώσε μας την απάντηση βρε Τέρενς να τελειώσει το σήριαλ.
    Τέρενς στο 'χα πει! Ωστόσο εξακολουθώ να διαφωνώ με αυτή τη λογική. Με τον τρόπο που το έκανες είναι σαν να λες σχεδόν τους πάντες μαλάκες. Αν οι προθέσεις σου ήταν αγνές και ήθελες να περάσεις γνώση συγνώμη αλλά απέτυχες. Άλλοι εντόπισαν την ουσία ακριβέστερα και μάλιστα δεν χρειάστηκε να βάλουν τόσο κόσμο να γράφει χωρίς να ξέρει ότι στην πραγματικότητα δεν ήθελες μοτοσακό αλλά έπαιζες
    Ένας απ' τους χρυσούς κανόνες για τα παιδιά λέει πως ''αν ένα παιδί ζει μέσα στην κριτική μαθαίνει να κατακρίνει''.
    Εσύ που θα μπορούσες να ήσουν πατέρας πολλών εδώ θα έπρεπε να το ξέρεις και να κινηθείς διαφορετικά. Βοηθώντας στη γνώση δηλαδή και όχι κριτικάροντας όλη τη μοτοσικλετιστική κοινότητα για το που έφτασε όσα δίκια και να έχεις. Που έχεις δεν το συζητώ... Αυτή είναι η κοινωνία με τα στραβά και τα καλά της και καλά κάνει. Όποιος θέλει να βοηθήσει αφήνει το λιθαράκι του, όποιος δεν θέλει, μένει στο κοσκίνισμα.

Επι της ουσίας που υπάρχει παρ' αυτά... όποιος θέλει να κινηθεί ορθολογικά παίρνει κούτα cbf1000 με 6500. Όποιος θέλει απλά να κάνει το κομμάτι του παίρνει ότι γουστάρει σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκει (βλέπε gerf) χωρίς να ψάχνει κουτές δικαιολογίες να πειστεί και να πείσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Επι της ουσίας που υπάρχει παρ' αυτά... όποιος θέλει να κινηθεί ορθολογικά παίρνει κούτα cbf1000 με 6500. Όποιος θέλει απλά να κάνει το κομμάτι του παίρνει ότι γουστάρει σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκει (βλέπε gerf) χωρίς να ψάχνει κουτές δικαιολογίες να πειστεί και να πείσει.
    Οι πιο πολλοί ότι τους καβλσει πάνε και παίρνουν...
    Άσε που σου τα ζαλίζουν και πριν αλλά και μετά.

Πριν γιατί σε ρωτάνε να πάρω αυτό ?
    -Όχι τους λες
    και μετά πάνε και το πέρνουνε

Μετά γιατί αρχίζουν χάλασε έσπασε τώρα τι να κάνω ?
    (τι το θελες το μοτο κρος στο Φάληρο?)
    και παρτ 2 να πάρω κι ένα σκούτερ για κάθε μέρα να γλιτώσω λ7?

-για αυτό απέχω απ όλα αυτά, αφού στην τελική ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ-

Τέρενς στο 'χα πει! Ωστόσο εξακολουθώ να διαφωνώ με αυτή τη λογική. Με τον τρόπο που το έκανες είναι σαν να λες σχεδόν τους πάντες μαλάκες. Αν οι προθέσεις σου ήταν αγνές και ήθελες να περάσεις γνώση συγνώμη αλλά απέτυχες. Άλλοι εντόπισαν την ουσία ακριβέστερα και μάλιστα δεν χρειάστηκε να βάλουν τόσο κόσμο να γράφει χωρίς να ξέρει ότι στην πραγματικότητα δεν ήθελες μοτοσακό αλλά έπαιζες
    Ένας απ' τους χρυσούς κανόνες για τα παιδιά λέει πως ''αν ένα παιδί ζει μέσα στην κριτική μαθαίνει να κατακρίνει''.
    Εσύ που θα μπορούσες να ήσουν πατέρας πολλών εδώ θα έπρεπε να το ξέρεις και να κινηθείς διαφορετικά. Βοηθώντας στη γνώση δηλαδή και όχι κριτικάροντας όλη τη μοτοσικλετιστική κοινότητα για το που έφτασε όσα δίκια και να έχεις. Που έχεις δεν το συζητώ... Αυτή είναι η κοινωνία με τα στραβά και τα καλά της και καλά κάνει. Όποιος θέλει να βοηθήσει αφήνει το λιθαράκι του, όποιος δεν θέλει, μένει στο κοσκίνισμα.

ΡΕ ΣΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...??

Πρώτον -πρώτον τόν έαυτό μου δέν κατέκρινα..??
    Έπίσης δέν θέλω νά κοροιδέψω κανέναν,ΝΑΙ θέλω νά πάρω μηχανάκι,
    ΑΛΛΑ έπειδή σάς είδα νά έπικεντρώνεστε στό δέντρο καί όχι στό δάσος
    ΕΓΡΑΨΑ αύτά πού έγραψα.......
    Δέν εύχαρίστησα πρίν άπό 2-3 πόστ όλους αύτούς πού μού έγραψαν ΜΟΝΟ
    τή γνώμη τους γιά μηχανάκι...??
    ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ...............δέν μέ κρίνεις καλά.
    Τό πληκτρολόγιο άλλοιώνει πολλά πράμματα,όμως πόσα νά γράψω..??
    Μηχανάκια βρήκα πολλά,καί φτηνά έγώ δέν σάς έγραψα γιά τίς νέες τιμές Χόντα
    στά ψιλά γράμματα τού site...??
    Τί σέ ένοχλεί τόσο..??
    Πού ή μηχανή έπαψε πιά νά είναι τρόπος ζωής καί έγινε μέσον γκλαμουριάς...???
    Ή πού τό δήθεν πλέον, βρωμάει τό χνώτο του άπό τήν πείνα..??
    Άναρωτήθηκες άν όλη αύτή ή ίστορία έκτός άπό τούς σωστούς άνθρώπους πού όντως
    έχασαν τό είσόδημα τους καί βρέθηκαν ξεκρέμαστοι,περιελάμβανε καί όλους αύτούς
    πού προτιμούσαν νά άγοράσουν δίλιτρο άντί γιά σπίτι...??
    Μήπως αύτούς πού άγόραζαν τριόροφα χωρίς νά έχουν τά οίκονομικά έχέγγυα..??
    Αύτούς πού παρίσταναν τούς έπιχειρηματίες άγρότες πού περίμεναν τίς έπιχορηγήσεις
    δίνοντας έντολές άπό τό κινητό στούς Άλβανούς πότε θά ραντίσουν,θά όργώσουν,καί πότε
    θά βάλουν μπρός τήν ήλεκτρική άντλία γιά πότισμα...??
    Έχεις δεί τί έγινε στήν έπαρχία...??
    ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΡΙΟΡΟΦΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ....!!
    Δέ νοιώθεις ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.................γιά όλα αύτά πού ύφίστασαι
    άν δέν έφαγες έστω ένα κοκκαλάκι....??
    Άν δέν έγλυψες έστω έναν πολιτικό νά σέ βολέψει σέ κάποιο δήμο ή τό δημόσιο..??
    Συσχέτισε αύτά πού σού γράφω μέ τά γυαλιστερά μηχανάκια καί άναλογίσου πόσο κορόϊδο
    ήσουνα άν δέν άγόρασες καί σύ ένα όταν σού έπαιρναν τηλέφωνο στίς 12 τό βράδυ νά σού
    άναγγείλουν ότι εγκρίθηκε τό δάνειο πού δέ ζήτησες γιά νά πάς διακοπές ......!!!!!
    Θά κράζω όσο ΘΕΛΩ, γιατί είμαι άπό τούς μαλάκες πού ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
    Άπό τά κορόϊδα πού δέν παρακάλεσαν κανέναν,άλλά άπό αύτούς πού είδαν τό είσόδημα τους
    νά καταρρέει έπειδή ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ, ή άντε άς πούμε ότι παρασύρθηκαν
    άπό τόν άκρατο καταναλωτισμό καί βγάλανε γούστα πού πληρώνω έγώ τώρα.

ΕΣΥ άπό ποιά μεριά είσαι γιά νάχουμε καί καλό ρώτημα...??
    Άπό τών πολλών πού έφαγαν ήπιαν καί δέ λένε άκόμα νά άποχωριστούνε
    τίς άστραφτερές Μερσεντές τους πού χρωστάνε καί τίς 4 ρόδες,
    ή άπό τών λίγων κορόϊδων μαζί μου..??
    Καί πρόσεχε μή μού άπαντήσεις...........
    Ο ΟΦΙΣ ΜΕ ΗΠΑΤΗΣΕ

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ρε συ endo γιατί δηλαδή να αποτελούν ορθολογική επιλογή το κούτα cbf1000 με 6500 και το vstrom? Το ξαναείπα και πιο πριν. Ο τίτλος του νήματος είναι τόσο (μα τόσο) γενικός που αφήνει απ'έξω μόνο σκουτερόπαπα και αγωνιάρικα. Βόλτα ταξίδι κι εκδρομή δε σημαίνει το ίδιο πράγμα για όλους! Δεν κάνουν όλοι τις ίδιες βόλτες, τα ίδια ταξίδια και τις ίδιες εκδρομές. Και χίλιες φορές να το γράψουμε κάποιοι δεν πρόκειται να το καταλάβουν. Όποιος πάρει δηλαδή κάτι άλλο εκτός από τα δύο προαναφερθέντα δεν κινείται με βάση τη λογική? Όταν λέμε λογική τί εννοούμε? Excel εγκέφαλους που τα βάζουν όλα κάτω και βρίσκουν cost benefit ratio? Το ένα θα σπάσει το άλλο θα χαλάσει το άλλο πουλάει μούρη το άλλο πουλάει καβούρι. Ποιό είναι το ορθολογικό? Το vstrom Το ορθολογικό είναι συγκοινωνίες. Πάρε τρένο που είπε κι ο Δούκας κάμποσες σελίδες πιο πριν αν θυμάμαι καλά. Και δεν κινδυνεύεις να σε πατήσει και καμιά νταλίκα.

Συμφωνώ με το 90% των ποστ σου και οι μούντζες και το έντονο ύφος δεν πάνε σε σένα φυσικά.

Πάω να πάρω το μη ορθολογικό μπουρδέλο μου να κάνω καμιά βόλτα γιατί θα λάλήσω μου φαίνεται πρωινιάτικα εδώ μέσα.

Ορθολογικό βάση εποχής ρε πάιπ. Κατά τα άλλα αυτά που συζητάμε είναι παιχνίδια. Υπο αυτό το πρίσμα κανένα δεν είναι ορθολογικό.
    Για φαντάσου να διαβάσει το θρέντ κάποιος που δεν βγάζει το μήνα και δεν ξέρει τι θα δώσει στα παιδιά του να φάνε. Ρε τι συζητούν οι Μαλάκες γαμώ την κοινωνική αλληλεγγύη μας θα πει.

Τέρενς δεν προλαβαίνω να γράψω τώρα αλλά ΔΙΚΑΙΟΣ δεν ήμουν και δεν θα είμαι ποτέ (αυτό δεν σημαίνει πως δεν το επιδιώκω...). Μεγάλη κουβέντα φίλε μου και θέλει προσοχή στην προσέγγιση.
    Στο όνομά της δικαιοσύνης έχει γ@μίσει η μισή ανθρωπότητα την άλλη μισή ανά τους αιώνες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΡΕ ΣΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...??
    Ρέ σύ, μου θυμίζεις ένα κολητό μου τόσο μα τόοοοσο πολύ! Το πρόβλημά μου με σάς τους ηθικολόγους είναι οτι τελικά κάθεστε στη γωνία και μοιρολγείτε, αντί να κάνετε το λίγο που θα μπορούσατε. Γιατί κάπου έχετε απελπιστεί, παραιτηθεί από την προσπάθεια. Εγώ στον εαυτό μου έχω παρατηρήσει οτι όσο περισσότερο συζητάω κάτι, στο τέλος δεν το κάνω γιατί ξεφουσκώνει. Ενώ όταν δεν το πολυσυζητάω, μαζεύω δυνάμεις και το κάνω αθόρυβα. Λοιπόν ας αφήσουμε την μεμψιμοιρία και βούρ, ότι μπορεί ο καθένας από το πόστο του και με ότι δυνάμεις έχει μαζί με τους δίπλα μας. Και η συλλογικότητα είναι μεγάλη δύναμη.
    Γειά χαρά.

Μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός όταν παρατηρώ πως είναι λάθος να κατηγορούμε την κοινωνία κι ας έχουμε τα δίκια μας ε;

Δεν διαβάζω κανέναν! Ανταλλάσσω απόψεις.

Ρέ σύ, μου θυμίζεις ένα κολητό μου τόσο μα τόοοοσο πολύ! Το πρόβλημά μου με σάς τους ηθικολόγους είναι οτι τελικά κάθεστε στη γωνία και μοιρολγείτε, αντί να κάνετε το λίγο που θα μπορούσατε. Γιατί κάπου έχετε απελπιστεί, παραιτηθεί από την προσπάθεια. Εγώ στον εαυτό μου έχω παρατηρήσει οτι όσο περισσότερο συζητάω κάτι, στο τέλος δεν το κάνω γιατί ξεφουσκώνει. Ενώ όταν δεν το πολυσυζητάω, μαζεύω δυνάμεις και το κάνω αθόρυβα. Λοιπόν ας αφήσουμε την μεμψιμοιρία και βούρ, ότι μπορεί ο καθένας από το πόστο του και με ότι δυνάμεις έχει μαζί με τους δίπλα μας. Και η συλλογικότητα είναι μεγάλη δύναμη.
    Γειά χαρά.

ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΑΔΙΚΕΙΣ.............

Τί σέ κάνει νά πιστεύεις ότι έπειδή γράφω έδώ μέσα δέν έκανα ή δέν κάνω τόν άγώνα μου
    έστω καί μετά άπό τόσα χρόνια καί τόσες φάπες πού έφαγα στή ζωή..??
    Έντάξει βρίσε όσο θές ..............άλλά ήθικολόγος..??

Μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός όταν παρατηρώ πως είναι λάθος να κατηγορούμε την κοινωνία κι ας έχουμε τα δίκια μας ε;

Δεν διαβάζω κανέναν! Ανταλλάσσω απόψεις.

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΩΡΑ....??

Μήπως περισσεύει ό έγωϊσμός...???
    Έξήγησε μου πώς είναι δυνατόν νά άνταλλάξεις άπόψεις ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ....!!!
    Μπάς καί κάνουμε σάν τούς πολιτικούς στήν τηλεόραση πού μιλάνε καί λένε τά δικά τους
    χωρίς κάν νά άκούνε τόν δίπλα τους..??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ....

Διαβάζω τον λύκο και τον Savater φίλε μου. Με εσένα ανταλλάσσω απόψεις. Το ''με διαβάζεις'' παραπέμπει σε κάτι συγγραφικό ή δημοσιογραφικό. Ή απλά σε έπαρση.

Πάντως αν δεν καταλήγετε κάπου σχετικά με την ιδανικότερη ...μπλα,μπλα,μπλα

για αυτήν τη περίπτωση υπάρχουν και τα ΚΤΕΛ .

Σε πάνε παντού , οικονομικότερα , και κάνεις και νέες φιλίες .

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Πάντως αν δεν καταλήγετε κάπου σχετικά με την ιδανικότερη ...μπλα,μπλα,μπλα

για αυτήν τη περίπτωση υπάρχουν και τα ΚΤΕΛ .

Σε πάνε παντού , οικονομικότερα , και κάνεις και νέες φιλίες .
    Και κουβαλάς και ενα σωρό κούτες κλπ και αμα λάχει ανοίγεις και χλαπακιάζεις το τάπερ με τα κεφτεδάκια τίγκα στο σκόρδο αν θες να έχεις άπλα σε ακτίνα 5 θέσεων τουλάχιστον(θείτσα mode και έτσι). Αν και τώρα τελευταία είναι πολύ ανταγωνιστικές οι τιμές του τρένου που έχει και παραπάνω καλά.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Είπα να γράψω εγώ το πόστ #630 αυτής της συζήτησης... έτσι, για νά' χαμε να λέγαμε δηλαδή...

Έχω μάθει στην πενηνταφεύγα ζωή μου μέχρι τώρα, απο τα στόματα που εύχονται και γενικώς μιλούν, να προτιμώ τα χέρια που πράττουν.
    Έτσι και με τις μηχανές: Απο τους καβαλλάρηδες του πληκτρολογίου, προτιμώ τους μοτοσυκλετιστές που καίνε βενζίνες και γράφουν χιλιόμετρα.

Αντί ο πατριώτης μου ο Irinia να προβληματίζεται για το επόμενο μηχανάκι που του κάνει, προτείνω να οργανωθούμε οι άνω των πενήντα (διότι εμείς όντως δέν έχουμε πλέον μπροστά μας πολλά μοτοχρόνια ακόμα) και ειδικότερα οι συνταξιούχοι με μεγάλα παιδιά, και ν' αρχίσουμε να φεύγουμε σε ομαδικά ταξιδάκια, σάν αυτά που ονειρευόμασταν όταν ήμασταν παιδιά και που, ίσως αρκετοί απο εμάς, δέν τα έχουμε πραγματοποιήσει όπως τα ονειρευόμασταν τότε.

Εγώ θα συμμετέχω με το ταπεινό μου χορνετάκι που οι περισσότεροι γνωρίζετε, το οποίο έκλεισε αισίως τα 9 χρόνια και πέρασε τις 150.000 χιλιόμετρα.
    Terens, άνοιξε σχετικό νήμα, ή πές μου πού και πότε θέλεις να βρεθούμε για να φύγουμε, και για πόσες μέρες.
    Το πού θα πάμε, δέν έχει σημασία για μένα. Το αφήνω στην κρίση σου.
    Σημασία έχει το να φύγουμε. Τώρα που μπορούμε.
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2017, 13:15
  2. νεες μοτο για την ΕΛ.ΑΣ.
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 11:58
  3. ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 09:27
  4. Σασ Δινω Την Bmw Μου Για Μια Βολτα